След бурно встъпително слово на сесия в Петрич: Бизнесменът Ив. Кочев - Чомбе тръгна към кметския стол догодина, подкрепен от бизнесмени - врагове на кмета В. Илиев

19 декември 2014 11:13   10 коментара   28581 прочита


Бизнесменът Иван Кочев - Чомбе от Петрич вчера на общинската сесия направи силово встъпително слово към кметския трон догодина, той уличи кмета Вельо Илиев в куп нарушения по служба и поиска оставката му ултимативно - три месеца.

Чомбе критикува дори и белите чорапи на кмета и неговите плетени обувки, което бе ярко доказателство за доброто му познаване на ситуацията и "сериозната политическа платформа", на която Чомбе ще стъпи, тръгвайки към властта. Това бе началото на предизборната кампания на бизнесмена Чомбе, който според мълвата в южния град щял да се кандидатира за кмет през есента на следваща година, подкрепян от бизнеса в южния град - строителите, които протестираха срещу местната общинска управа, заради липсата на работа.

Факт е обаче, че напъните на Чомбе да влезе в политиката многократно вече се разбиват само в сферата на изсилванията, а реално ограничен кръг от хора го подкрепят. На предишните парламентарни избори Чомбе излезе отново начело на бизнес структура заедно с благоевградския предприемач Петър Байкушев и тръгна да бори парламента, но резултатите бяха катастрофални и бизнесменът не успя.

Според петричани и в момента Чомбе изгражда лоби около себе си, но гражданите на Петрич са особена "мая" хора и трудно се доверят на новите. Няколко мандата вече Вельо Илиев, които не води кой знае каква силна предизборна кампания успява да спечели кметския пост, това означава, че има твърд електорат, които не го предава няколко мандата. И в Петрич се очертава интересна кметска битка догодина, в която ще се включат най-малко 5-има кандидати.

П. Петрова


Още за: Ив. Кочев   слово   трон   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
19 Декември 2014 12:13 | Георги Стефанов
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Битката е за Петрич Калифорния все пак. Не забравяйте долината на кефал и те тревата и дълигите гащи. Очакваме нова сграда за полицията. Искаме да е същата като в Маями.


19 Декември 2014 14:28 | do Георги Стефанов
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Какви дълги гащи? В Петрич и селата няма мюсюлмани. Образовайте се, после коментирайте.


19 Декември 2014 23:14 | ГЕОРГИ
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

В ПЕТРИЧ ОЩЕ НЕ СЕ Е РОДИЛ ТАКЪВ ЧОВЕК КОЙТО ДА СМЕНИ В. ИЛИЕВ.


20 Декември 2014 09:16 | макето
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Мразя Вельо, но по добре той отколкото Чомбе!!!!


20 Декември 2014 15:55 | Бай Иван
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Кандидатури като Иван Кочев-Чомбе демотивират избирателя и пренасочват гласовете към В. Илиев. Гражданите на Петрич са демотивирани и с малка избирателна активност В. Илиев отново ще бъде кмет. Той има достатъчно гласове за малка избирателна активност. В случай че хората гласуват ситуацията се усложнява. Затова гласувайте. Ако желаете промяна излезте и дайте своя глас. Бог да пази България и всички българи.


20 Декември 2014 16:40 | Петрич
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Поредния ход на Вельо да омаскари строителите като ги свързва с Чомбе с тази публикация.


21 Декември 2014 09:52 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Подобни статийки са явна поръчка на инж. Азис, известен още като Вельо Нафтата, кметът - бандит на община Петрич. В сравнение с феодала инж. Азис - Чомбе е още в детската градина. Чомбе никога няма да се кандидатира за кмет и да повтори грешката на Коце Маце преди години...


23 Декември 2014 16:09 | ПИТУ ГУЛИ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ПОМОЧКО!


13 Януари 2015 23:58 | Стандарт бг
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ЧОМБЕТАТА СА ИДИОТИ....


21 Януари 2015 14:57 | ---------
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Чувал съм, че Чомбе кара своите подчинени да се обръщат към него с официалната титла "Ваше Превъзходителство архонт Кочев". И в тая връзка кат ни стане кмет (демек на кукув ден) как ще ни кара да се обръщаме към него? Може би нещо от сорта "Ваше Превъзходителство, архонт, кмет и вседържител на община Петрич Чомбе Великииии!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар