Селата в община Сандански въстанаха срещу Тотев!

31 август 2015 09:30   113 коментара   20923 прочита


Яне Янев представи план за съживяване на селата.

На общоселски събрания РЗС издигна Георги Влахов за кмет на с. Пирин, Стойка Цанева за кмет на с. Хърсово, Лиляна Рибарева за кмет на с. Яново и Любомир Терзиев за кмет на с. Петрово

Кандидатът за кмет Яне Янев и неговият екип от кандидати за общински съветници стартираха общоселските събрания с представяне на план за съживяване на селата в община Сандански.

Първото събрание бе в с. Пирин, където хората буквално въстанаха срещу Андон Тотев заради куп проблеми пренебрегвани от кметската управа години наред. Жителите на Пирин изброяваха и се възмущаваха как е възможно:

· вече 10 години да им обещават да се реши проблема с водопровода без резултат.
· да им взимат такса смет, а да няма нито един контейнер в селото;
· да идва само един път в седмицата автобус;
· здравната служба да е извън селото, да е потънала в мизерия, пълна с котки и кучета, а фелдшерът да взима мизерна заплата, която е подигравка с труда му;

„Вода газим, жадни ходим... Не ги е срам, знаят само да крадат... Тотев да излиза в пенсия, стига е лапал и аз като него съм на 73 и си гледам тук старините...” Това бяха само част от коментарите на хората от с. Пирин.

Яне Янев представи конкретни решения как да се реши проблема с водата, с развитието на селския туризъм, с осигуряването на редовна транспортна линия. В заключение д-р Христофор Георгиев, който е от екипа на РЗС и е добре познат тук като лекар заяви пред цялото село: „Наесен се връщам в Пирин, защото вярвам в разума на хората и съм убеден, че новия общински кмет Яне Янев и бъдещия кмет на с. Пирин г-н Георги Влахов ще помогнат реално на хората.”

В селата Хърсово, Петрово, Яново където основен поминък е лозарството, Яне Янев каза на хората как може да се разреши проблема с реализацията на реколтата така, че да се прекрати подигравката с труда им, които са принуждавани да продават на смешни цени най-качественото грозде в цяла България. “Големият проект за общинско тържище със складова и хладилна база ще даде възможност за изкупуване, окачествяване, съхранение и износ на земеделска продукция с прилежаща преработвателна, сортировъчна и хладилна база. Екологично чистият ни регион дава възможност да се изгради и лаборатория за окачествяване на био-продуктите от региона под контрола на сертифициращ орган от ЕС, с цел създаване на специализиран магазин на едро за растителна и животинска био-продукция”, подчерта Яне Янев.

Жителите на тези лозарски села си спомниха как преди години ЕС беше тръгнал да им иска акциз за домашната им ракия. Тогава, благодарение на усилията и авторитета на депутата Яне Янев в парламента и контактите му на най-високо ниво в Европейската комисия, интересите им бяха защитени и се запази правото им традиционно да произвеждат домашно вино и ракия.

113 коментара
31 Август 2015 09:47 | .
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

0бщина САНДАНСКИ има право да се разпорежда със земеделските земи останали след реституцията на земеделската земя, но законодателят е направил ограничения описани в пар. 27 от ПЗР на ЗСПЗЗ.
Едно от тези ограничения е да е налице !!!!! - обезщетяване на собствениците, чиято собственост не може да бъде възстановена, т. е производствата по обезщетяване по чл. 10б и 10в да са приключили. РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН -
Всичките тези продажби на земеделски земи са незаконни, г-н Янев ти що мълчиш ???? за незаконните решения за продажбата на земеделски земи ! решенията на общинския съвет САНДАНСКИ подлежат на контрол от областния управител !! в случая г-н МИХАЙЛОВ !!! но той нищо не прави, което е подсъдно.....
тук е зарито кучето ! .....за тия щуротий що са правени, някой трябва да иде у панделата ...с фамилия Котев - стария


31 Август 2015 10:46 | анти ДС
Оценка:
16
 (
30
 гласа)

Всички около Янка които не са там по заръка на ДС да си бият камшика навреме и да се махат, защото после ще пишат като човека от Катунци...


31 Август 2015 10:47 | браво
Оценка:
12
 (
28
 гласа)

Браво смешници...


31 Август 2015 11:41 | мнение
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

ойде Тотев в ряката


31 Август 2015 11:47 | бай Иван
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

да изпратим задружно Тотоуглу в пенсия, сигурно ке зима около 700- 800лв.


31 Август 2015 12:00 | глас народен
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

Най-накрая някой да се сети да слезе при нас и да се говори какво требва да се прави, не да ни седа само по масите, да плюска.


31 Август 2015 12:00 | Гражданин
Оценка:
-2
 (
30
 гласа)

Така се прави, въпреки злите езици . Браво .


31 Август 2015 12:00 | Вера Филчева
Оценка:
-6
 (
28
 гласа)

След проведените няколко срещи в селата Хърсово, Катунци, Враня, съм потресена от отчаянието на хората, които споделят, че в тези горещи месеци няма със седмици питейна и поливна вода. Това се случва във ХХІ век, в община Сандански. Все още няма официално обявена причина за това. Интересно, какво ли е ще е обяснението и оправданието на местната власт!


31 Август 2015 12:00 | Сандански каза:
Оценка:
-8
 (
30
 гласа)

Браво Яне, доиде време някои да се опълчи на тази общинска мафия! Тотев да си заминава при ЯБЪЛКИКИТЕ си в Левуново.


31 Август 2015 12:05 | Петя
Оценка:
-8
 (
28
 гласа)

Този хубав край, тази природа, заслужават подобрение час по-скоро! Хората имат нужда да живеят в нормални условия, не както досега! Имат нужда от нормални улици, питейна вода, медицинска помощ и други! Напред към промяната заедно с Яне Янев!!!


31 Август 2015 12:14 | НИНА
Оценка:
-8
 (
26
 гласа)

Тотев е силен на думи, ВИЕ не го ли разбрахте вече. Той може да, Ви каже и обещае много неща даже такива, които не са му посилите да направииии смешенн ее и ако му се връзвате на всяка една негова дума значии и вие сте изпаднали повече и от негоо. Докато има БАЛЪЦИ ще има и ТАРИКАТИ.
Единственият човек, който освен, че говори искрено и може да направи и невъзможното е г-н Яне Яневв той е човек, който застава зад думите си, а не като Тотевв той вечеее освен, че е си е на възраст той и да иска вече не може да управляваа неговото време отдавна отмина та и заминаа, че даже и е закъснялл. Сандански има нужда от млад амбицизиозен човек притежаващи качестваа и да предлага нови идеии, а Тотев какво прави едно голямо НИЩОО знае да лапа, лапа, лапа и още и ощее .... Вече не е интересен, вече няма како да предложи за градъ няма идеи вечеее той си живеее в негов си измислен святт във филм, който продължава години наред и се опасявам изобщо да ли някога ще се усети и ще си даде оставката самм .


31 Август 2015 12:23 | гн. Бъги
Оценка:
-9
 (
31
 гласа)

МРЪСНИ КРАДЛИВИ ТОТЕВИСТИ ХОДЕТЕ СИ! Ние сме с ЯНЕТО


31 Август 2015 12:53 | САМО ЯНЕ ЯНЕВ
Оценка:
-9
 (
27
 гласа)

Тотев даде фира.


31 Август 2015 12:56 | Левунската свиня
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

Здравейте аз съм Тоткаката и се предавам със котката (Кирката Котев).


31 Август 2015 12:58 | Антон
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Време е за смяна, тотевския стол не е вечен.


31 Август 2015 12:59 | Ленин
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Казваха че и Сталин е вечен, но му пратиха честитка.


31 Август 2015 13:01 | Мистър Бийн
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Тотев има ли ябълки.


31 Август 2015 13:03 | Костадин
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

Невероятно!!! Българският филм"Цар Левун ІІІ" с номинации за "Оскар". Нашият филм е фаворит да грабне наградите в редица категории-1. Главна женска роля-Янка Янева, 2. Режисура-Андон Тотев, 3. Оригинален сценарий-отново Андон Тотев, 4-За поддържаща женска роля- цели десет актриси около Янка Янева имат уникалният шанс да вземат престижната статуетка. За съжаление заради редица хомосексуални сцени, филмът е забранен за лица под 18 години.


31 Август 2015 13:23 | Kiril Totev
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

Предавам се къде ли тръгнах със тези 12% така или иначе съм човек на бат дончо.


31 Август 2015 13:29 | Искаме промяна
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

Дойде времето за промяна, стига вече донето да управлява града както си иска да харчи парите на хората за негови нужди и неговите дружки Малчев, Пачов и др. Яне Янев има опит на най високо равнище човек кой може да доведе инвеститори, защото безработицата във града е много висока. Жителите както на града така и по селата няма къде да спортуват няма зала. също така ни трябва и медицински комплекс. Дано ЯНЕ ЯНЕВ ДА СПЕЧЕЛИ.


31 Август 2015 13:31 | селски бег
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Време е Тотев и неговите кметски мекерета дето ги назначава едни и сьщи вече 3 мандата да си ходят. То не са отдаване на пасища то не са общински далавери и пр... Може ли господин Тотевската мутра да ми каже как кмета на село Враня има 2-3 хиляди декара пасища от които общинските имоти биват отдавани за ползване пьрво на него


31 Август 2015 13:46 | Миле
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

През последния месец половината села хората посрещнаха Янка Тотева със сопи и не я допуснаха да им мърси въздуха, преди да отговори за ограбените от нея пасища на селата, записани на шофьора и брата на "националния лидер" . Сега Радо напушен с тройна доза джойнт, вдъхновен от себе си ни пуска филми от стари ленти. Радо намали дозата човече!!!


31 Август 2015 13:51 | Костадин
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Нека да припомним радостната новина за българското кино-Българският филм"Цар Левун ІІІ" с номинации за "Оскар". Нашият филм е фаворит да грабне наградите в редица категории-1. Главна женска роля-Янка Янева, 2. Режисура-Андон Тотев, 3. Оригинален сценарий-отново Андон Тотев, 4-За поддържаща женска роля- цели десет актриси около Янка Янева имат уникалният шанс да вземат престижната статуетка. За съжаление заради редица хомосексуални сцени, филмът е забранен за лица под 18 години.


31 Август 2015 13:52 | Радо Райков
Оценка:
22
 (
30
 гласа)

Хората от селата ни посрещат с хляб и сол, искат Тотев да даде на Яне Янев още повече ливади и пасища, за да може с парите от субсидии да ги почерпим лимонада.


31 Август 2015 14:04 | бай Васе
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Като сме от село да не ги ручаме доматите с колците .... Виждаме, че половината от съветниците на РЗС са от фамилии директно на издъжка на Тотев, другите ще лапат мухите, защото платения вот на Тотев, насочен директно с преференции в листите на РЗС ще гарантира влизане само на двама-трима 100 % доказани в годините тотевисти. Точно както беше на миналите избори. Янето се върна, защото трябва Тотев да прехвърли в РЗС повече от платения вот, който не може да усвои в БСП.


31 Август 2015 14:11 | Сандо
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

След като се раздели със своя дългогодишен приятел, Евгени Минчев с радост приел поканата на своя добър и "тесен" приятел Яне Янев да се включи в предизборната му кампания. Към нея не останал безразличен и Деян Неделчев, който дал своето съгласие неговата песен "Съчки събирам" да стане химн на тази кампания на РЗС.


31 Август 2015 14:40 | изгубено време
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

Ей, в-к "Струма"!!! Прочетох всичко това, ей, много ми дойде -спрете с тия безсолни мохабети, с яловите обещания на РЗС и Янето! Криза е и за вас - няма с какво да запълните страниците, но..... прекалихте! А и докторски дипломи вече уреждате /научавам от статията/!? Какъв доктор е Христофор Георгиев!? Освен да е завършил след като се пенсионира! Той беше фелшер в с. Пирин с благословията на дончо Левунски. Сега Янето го прави доктор там???


31 Август 2015 14:47 | Хърсово
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

Янев е единственият който ще възстанови община Сандански и село Хърсово. Тотев ни разказа играта за тези 12 години.


31 Август 2015 14:49 | Струма долу
Оценка:
19
 (
25
 гласа)

Ей продажници айде стига с тея платени статии бе ейй продавате се за жълти стотинки


31 Август 2015 15:06 | браво
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

защо изтрихте коментара на човека от катунци бе нещастници?


31 Август 2015 15:07 | бай Васе
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Янето на миналите избори доби най-много гласове точно от циганската махала, а съветниците му бяха 100% зад Тотев през целия мандат. Тоя филм вече сме го гледали.


31 Август 2015 15:39 | Драги Дрогев
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Агенция "Логикол" излезе с новината, че Янето обещал на Радко част от пасищата да бъдат засадени с канабис, като поел ангажимент хора от листата на РЗС да осигурят пазара. Според агенция "Кол за всички" обаче, Радко поискал цялата реколта да е за лично ползване.


31 Август 2015 15:45 | Радо Райков
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Вързахме магазинерката срещу 500 лв, да събере старците в Хърсово, за да ги черпим една лимонада. Хубави снимки станаха, кажете ми по-успешен бизнес модел, харчиш пари за лимонада, а добиваш за Тотев съветници и милион от субсидии за ливадите


31 Август 2015 16:16 | Наглите
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Тия в селото не ги искат, а за поповата къща питат.


31 Август 2015 16:47 | Радо Райков
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Световно известната агенция "Кол и въже" обяви буре вазелин, като официална награда за добра игра на кол за меките китки от региона


31 Август 2015 17:14 | Вера Филчева
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Защо ние децата на проверени хора на Андон Тотев, да нямаме право да се присъединим към листата на РЗС, нали точно това е идеята, нали винаги съветниците от РЗС точно това сме правили, подкрепяме Тотев винаги и по всяко време!


31 Август 2015 17:36 | .
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

за г-жа Вера Филчева - нещо конкретно - ще повдигнете ли въпроса за незаконните продажби на земеделски земи ?


31 Август 2015 17:56 | selski
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Ебрееее нещо нема ли да се сезира ЦИК за предизборна кампания ?!!??!! Сега като е ташакочепкащтбубибойкови тоз мазен с лев уклон шизофреник си е за наказание за деянията подплатени дори със снимков марериал. Може лесно да се провери и да се снемат показания от присъстващите които са идеално рзпознаваеми и да се забрани РЗС за местните избори и всичката пасмина да бъде осъдена. Опс смеем се на мазният с лев уклон че не го поканихме да "говори" на Катунскиот събор така и на откриването на параклиса на Плоски... пуст мерак до ГЕРБаджий да се покаже та за левент мома да го земат


31 Август 2015 18:11 | Георгиева
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Хаха Янето си води записки с исканията на хората???? Тоя измамник ще помага на хората? Осъзнайте се, бе, това е човек, който се опитва да събере някакви келяви гласове, като си служи с долни интриги и манипулации. Какво обещава на хората? Той на краварите си не е плащал с месеци, набутал е мнозина с пари и искате да даде на народа? Гласувайте, овце с овцете! Вижте му само политическата " кариера"! Това сериозен човек ли е? Повръща ми се от такива прасета...


31 Август 2015 18:53 | .
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

за Радослав Райков
отговори, не се крии кат Янето .....и какво стана со главната улица


31 Август 2015 19:09 | клисар
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Тоя още не е регистрирал партийката си за изборита, а трети месец вече е в тях. Сигурно ще продължи и в деня за размисъл!


31 Август 2015 19:27 | старогражданин
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

В нормалните държави предизборната кампания си тече с години. Стига в нея да не участват държавни служители в работно време. Вие преценете дали си заслужава да се атакува РЗС. Чест им прави, че обявиха отдавна кандидатите си за кметове по селата, докато другите са още в тъмнината на "парижките потайности" .Изборите ще покажат до колко са успешни тези действия, но до тук добре. Все пак оценката на хората в деня на изборите е комплексна и това не трябва да се забравя. Преди изборите всички говорят в бъдеще време. Само Тотев може да говори в сегашно и в бъдеще време. Нямам вина за това. Затова фокусирам вниманието си върху Гражданския съвет.


31 Август 2015 21:38 | МИЧА
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

е Яни и в НОВО ХОДЖОВО ХУБАВО ТЕ ПОСРЕЩНАХА А С ОБРЪЩЕНИЕТО ДРУГАРЮ


31 Август 2015 21:50 | Краси
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Как ли се пише правилно "въстанаха"?


31 Август 2015 23:47 | Радо Шишаро
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Ние дето сме с три четири висши по щатите, по Англия и Холандия, лево-десно, оставихме сделки за стотици милиони евро, вервайте, за да си се върнеме където първи джойнт си засмукахме. Ние с Янчо имаме какво да дадем и на какво да научим младите санданчанчета!


01 Септември 2015 03:54 | за за за ЯНЕВ !
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

това с тротоарите е вкарано в ДНСКА - София, но там нещата се мотаят но в кая на краищата ще с произнесат, че обекта е незаконен .....няма просто къде да отидат .....те и за това не идват ...крият се .....цирка е пълен ....


01 Септември 2015 06:53 | Мимето
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

ЯНЕ ЯНЕВ Е НОМЕР ЕДНО


01 Септември 2015 09:49 | Радо Шишаро
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Аз, човек с три- четири висши по щатите, по Англия и Холандия, лево-десно, оставих сделки за стотици милиони евро, вервайте, за да се върна където първи джойнт си засмуках. Ние с Янчо наистина имаме какво да дадем и на какво да научим малките санданчанчета! Тези неща в училище не се учат, а само от батковците !


01 Септември 2015 09:58 | овчар
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

От дека е таа пара бре момчета? Още не са дошли изборите а тия арчат ли та арчат пари. Абе со заплатата за целия мандат като кмет не могат да покрият арчлъка що праат само за вестниците до сега. Келепир има в таа работа келепир...


01 Септември 2015 11:04 | Хърсово
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Тотев да ходи на луната да е кмет. Стига толкова е лапал, че ще вземе да се пръсне.


01 Септември 2015 11:07 | Софиянец
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Ако санданчани пак изберат този паша за кмет ще ви се смее цяла България.


01 Септември 2015 11:16 | цветан иванов
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

искам да споделч мението си: този човек няма място вече в това управлние на града ни..... стига лъжи, стига обещания.. хорааа не трябва да продължава този хаос, товаа краденеее от града ние... как може да избираме човек за кмет - пияницаа, наглец, крадец, които ходи само от събор на събор с цел напиване и такаа и такаа този човек трябжа да бъде изритан,


01 Септември 2015 11:21 | учителски съвет
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

господин кмете с две думи: махай се
разбери не искаме един дядо крадец, наглец, 74 годишен човек да управлява града ни, да продължаваш с лъжите ти и измамите си..... излезни си в спокойна пенсия и си харчи откраднатите пари до сега ..... чао и лек ден


01 Септември 2015 12:03 | Краваров
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Не мога да разбера с какви очи лицето Яне Янев се появява в селата. Има и наглостта да си записва проблемите на хората, ами те са ясни на всички-заграбените пасища на хората от същото лице. И видите ли той ще им решава проблемите. Това е все едно да отрежеш на някой краката, а после да му дариш пари за протези. Безумна НАГЛОСТ.


01 Септември 2015 18:02 | Радо Шишаро
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Братя, в тоя съдбовен час топчето пукна ! Начело на народния гняв против Тотев са смели борци щерка на Карамита -Вера Филчева, сина на Пензов, първи братовчед на Ембака, водени от народния трибун Яне ! Напред чета, напред юнаци!


01 Септември 2015 18:13 | Екосистемата РЗС
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Чрез листите на РЗС децата на Тотевите кадри ще могат да баласират семейните с общинските бюджети ! Тотев назначава в общината, Тотев разпределя децата на кадрите си в листите на РЗС, Тотев раздава общинските ливади на лидера на РЗС и така кръговрата в природата се затваря!


01 Септември 2015 18:56 | Санданчанин !!
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ако янето спре това безумие по главната улица ще гласувам с двете ръце за него и семейството също


01 Септември 2015 21:14 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

чак сега си припомних кой бе той... https://www.youtube.com/watch?v=-a8-7WlR2Ak


01 Септември 2015 21:20 | !
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

за Старогражданин
Областния управител г-н Михайлов що не иде да види тия отровени хора ! в с. Кръстилци ?
Тия хора са забравени и от държавата и от бога .....поп за заведе живи да ги опее ..


01 Септември 2015 22:15 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не ме дублират за първи път, но за разлика от Янев... не могат да ме вкарат в обяснителен режим. Винаги в дясно от БКП. Някога работех в завод, който произвеждаше продукция с оценка "К". Всички експонати за панаири ги правеше моя милост. 16 златни медали. Комисия класираше по куп показатели изделието, което отиваше на панаир. Винаги една тиха победа на безпартийния, който вечер си слушаше "Тук е Лондон. Лондонски коментар. "


01 Септември 2015 22:21 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

За Кръстилци -там където отнесах всичко за Кръстилци само шофьора няма жертва във фамилията. Това мога да Ви кажа в началото на септември 2015г. Не губете надежда.


01 Септември 2015 22:24 | старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Демокрация. Или по скоро дека сте уе е меки китки се пеееше в една песен на Ъпсурт. Не е случайна и абревиатурата Радко е Закона в Сандански ( РЗС ). И нека припомним чичевината е това дето гори зелено... та достатъчно чичевини се хванаха на въдицата... това в кръга на шегата.... Но за Лондонския коментар Сър Елтън Джон има думата ;


01 Септември 2015 22:36 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не ми е приятно да ме дублират. Уважение за уважение.


02 Септември 2015 04:24 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

къде и какво си отнесъл за с. Кръстилци ?? и докъде стигнаха нещата .....


02 Септември 2015 06:00 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Още колко пъти да обяснявам, че оня, големия форум за проблема в Кръстилци плюс пробите от земята и водата на Кръстилци са някъде в София. В Лозенец.


02 Септември 2015 06:28 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

значи в Кръстилци, ке пият вода от София, мисля че нищо разбрах ..


02 Септември 2015 06:45 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Комплексното решаване на проблема в Кръстилци няма да мине без международно сътрудничество. Така мисля аз, така мисли и областния управител. Той решава кога и как да информира обществото за предприетите действия. И Тотев желае да знае всичко. Толкова. Ставаш банален. Или си с диагноза.


02 Септември 2015 06:46 | за старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

водоноската в музея, вода от София ..... добро решение ....браво, най после.....


02 Септември 2015 06:48 | за старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

не съм диагноза, просто съм пил от тази вода .....


02 Септември 2015 07:04 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Покойния ми баща имаше прекрасни впечатления от Янев от онзи период, когато работеше в Кюстендил. Той беше известен икономист в системата на Булгарплод и не пускаше похвали току-така. Това е в основата на моето внимание към РЗС. Възраждането на българското село е възможно. С много труд и личен пример. Вече не помня колко дни ставам в 4часа и отивам да поливам. Има защо.


02 Септември 2015 08:13 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

и ние одим рано на водоноската но там вода почти няма, ако има е вече вмирисана ....


02 Септември 2015 08:17 | това с
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

С много труд и личен пример съм го слушал от партийния секретар преде много години ..


02 Септември 2015 08:39 | .
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

нашето Яне не е работило никога нещо .....объркал си се нещо ..


02 Септември 2015 08:56 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ти си слушал него, при мен е част от домашното възпитание. Пожелавам си на твоите години да работя като тебе. Това съм чул от млади хора, които ме виждат всеки ден. А това, че работя като младенец най-много до обяд, а вечер заспивам на компа -това са подробности. До колкото мога съм рационален и за мен е живо предизвикателство участието ми в бг политиката. Много шум и високи обороти... на празен ход.


02 Септември 2015 09:00 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Янето е бил директор или гл. счетоводител на консервната фабрика в Кюстендил.


02 Септември 2015 09:23 | .
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

нищо не е бил.....


02 Септември 2015 09:39 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Звънях на Ризов от РЗС-Кюстендил. Бил е там, но няма впечатления за него от тези години.


02 Септември 2015 10:20 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Възраждане на кооперативното движение, но на принципите на кооперациите от преди девети, девети. И използване на създадените пазари след девети, девети. През 80-те години България е втора след Франция по производство на десертно грозде. Кой, как чете предишната страница. Предполагам, че тогава това е било общото между баща ми и Янето.


02 Септември 2015 10:33 | Екосистемата РЗС
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Янчо е бил няколко месеца във някакъв борд, но няма нито един работен ден като човек, който ходи някъде на работа, в смисъл да отговаря за нещо, нито един ден като агроном или специалист. 20 години клевети, двойни игри, интриги, инсинуации, флашки, димки, мотокари с празни папки ужким с материали. Не знам на кой нормален човек, може още да са интересни тия постановки.


02 Септември 2015 10:49 | семейство тотеви
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

ей тотевски пионки стига коментрайте, а се махайте от тая


02 Септември 2015 11:13 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

В онези години около РЗС се движеше и Панчо Панайотов, бившия кмет на Дупница и от мен винаги са имали съдействие. Не мога да претендирам за повече впечатления от личността Янев. За мен е пределно ясно, че и тримата кандидати в Сандански са в обяснителен режим. Свежа кръв на този етап може да влезе само чрез Гражданския съвет. За мен онези 500 човека, които не са присъствали на избирането на Котев ВЕЧЕ попадат в графата... шуро-баджанаци на присъствалите 97 човека. Ни вопъл, ни стон.


02 Септември 2015 14:32 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Помня в гимназията даже момичетата не го искаха Янчо при игра на народна топка, защото беше с две леви ръце, а момчетата в класа бяхме малко и трябваше да го ползваме за дирек. Няма такъв бастун.


02 Септември 2015 15:30 | за старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

за старогражданин !
що става со Кръстилци..


02 Септември 2015 15:33 | !!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Моля ви господин кмете, смилете се над града ни и се пенсионирайте. Желая ви здраве и леки старини.


02 Септември 2015 16:29 | ЗА РЗС не трии
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Към всички родолюбиви организации !
Да се съберем пред Областта в Благоевград !
Да изкараме тая долна гербажииска мишка от ОБЛАСТТА ! да го натоварим в колите и в с. Кръстилци !
Да го накараме да изпие един галон вода от тая радиоактивната що са пили тия хора !
ТОВА СА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ !!
ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪБЕРЕМ .....ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЛАСТТА В БЛАГОЕВГРАД ..
РЗС би ли подкрепи ли една такава форма на протест .....бездействието на областния управител минава всякакви морални и законни норми !
Идете поне по един стек вода отнесете на тия отровени хора -българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи


02 Септември 2015 16:35 | Цветелин Кънчев
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

"Не мога да разбера Янето -Яне Сандански ли е или Янка Рупкина"


02 Септември 2015 16:51 | ЗА РЗС
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ако РЗС спре това безумие по главната улица що става ще гласувам за яне со две ръце ..


02 Септември 2015 16:58 | не на схемите
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ееее мишкари ай спрете се вееее тотев нека си пие ракията в крачматаа, общината не е кръчма или свинщина аре осазнайте се


02 Септември 2015 16:59 | за Круме ТРЕНКОВ !!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кмете това е рекет !!
Това е рекет над гражданите !! какво правиш !! това е рекет
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се проверат какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !!! Докога


02 Септември 2015 17:13 | за ТРЕНКОВ !!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

КМЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА РАЗСЕЯН !!
О П Р Е Д Е Л И :
ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

ДОКЛАД НА СЪДА:
На 04. 03. 2014 г. в регистратурата на Административен съд - Б. е постъпило
писмо, подписано от Кмета на Община Сандански с което заявява, че подписалият акт за
непълноти и грешки Павел Стойков не е бил упълномощен да представлява Кмет на Община Сандански
в правомощията му по ЗКИР.

АДВ. Ф: Запознах се с представеното писмо. Да се приеме същото. Считам,
че в тази Община се въртят някакви игри между този служител, гражданите и Кмета . При направена справка в Търговския регистър се оказа, че Павел Стойков е
едновременно съдружник на 1/3 от капитала на търговско дружество „Топ ГЕО " ООД
и управител. Същият, като държавен служител, как работи и в общината, не ми е
ясно. Най-вероятно същият злоупотребява със служебното си положение, за да
мотае гражданите, извършва някакви преписки, подписва ги от името на Кмета ТОТЕВ !


02 Септември 2015 17:14 | за ТРЕНКОВ !!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

що не одиш КМЕТЕ ???
за Санданчани
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 04. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 25. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 16. 12. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя К. на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 27. 01. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител. Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 10. 03. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашков
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
защо ??? бе джанам Кмете?? не одиш ! поповчевата


02 Септември 2015 17:16 | за Яне ЯНЕВ ! що мълчиш
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кмете,
голяма част от Вашите служители работят за частни фирми в ущърб на интересите на община !!то това явно се толерира от г-н Тотев на него му трябват зависими хора/включително пиандета/и той е по принцип е широко скроен човек краде но и но хората около него дава възможност да правят което и той прави !! всичко което не действа по тоз модел бива смачкано !! отстранено !!! висок управленчески морал - нема що !! но и тоз смачкан народ търпи, търпи..... но ще дойде време когато това търпение ще свърши и чашата на търпението прелее ...и тогава ще стане страшно.... дано съм лош порок!!


02 Септември 2015 17:42 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

за с. Кръстилци
заповедта на ДКСКА Е влязла в законна сила, защо радиоактивния водопровод стои .....защо ??? кой чакаме ?? защо не се изпълнява закона ...


02 Септември 2015 17:55 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

това що става в Кръстилци е гавра со държавата ..


02 Септември 2015 17:58 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Помня в гимназията даже момичетата не го искаха Янчо при игра на народна топка, защото беше с две леви ръце, а момчетата в класа бяхме малко и трябваше да го ползваме за дирек. Няма такъв бастун.


02 Септември 2015 18:44 | еййййййй
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Само ЯНЕТО Е НАШИО ЧОВЕК


02 Септември 2015 19:26 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Трябва да се направи проверка на една група чиновници който близко стоят до Кмета Тотев - някак си доста бързо забогатяха с подписването на документи които и те знаят че се краде нагло общинска и държавна собственост и завишени сметки по обектите които строи общината !! голяма част работят за частни фирми в ущърб на интересите на общината!! с едната ръка се подписват като общ. служители с другата като представители на частни фирми !
С заплати от по 400-600 лв. как се купуват такива имоти ..
Учередителен договор
Днес 26. 04. 2002 год. -между - 1. Кирил Блажоев Данаилов Адрес София, кв. Бръбница-1, бл. 550, етаж 4, ап. 79
2. Таня Иванова Илиева - София, ЖК "Люлин", бл. 513, вх. В, етаж 9, ап. 35.
3. Павел Кръстев Стойков - Сандански, ул. ""Илинден" 18 се сключи настоящия договор за учередяване на дружество с ограничена отговорност.
Наименованието на учереденото по силата на тозиэ договор дружество е "ТОП ГЕО% с ограничена отговорност или съкратено "ООД"


02 Септември 2015 19:48 | за ТРЕНКОВ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ти си интелегентно момче що правиш при тоя измамник


02 Септември 2015 20:38 | Круме
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ТИ СИ ЧЕСТЕН ЧОВЕК, що търсиш при тоя ...


02 Септември 2015 21:23 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Вече стигнахте и до детството на Янето. Ха сега чукнете в Гугъл на: Яне Янев и четете. След това си пишете своето име и четете. Разбрахте ли ме?


02 Септември 2015 21:30 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Много скоро от нивото на политическата конфронтация ще се разбере що за чудо са Янето, Кирчо, чичо Ви Дончо и още много други. В Петрич Танев вече се изложи през тези дни. Даже и не могат да се усетят.


02 Септември 2015 21:56 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

за старогражданин !
що става со Кръстилци..


02 Септември 2015 22:03 | за Радослав Райков
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ
Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общшнски имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет
Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представяваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ
2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.
това е престъпление ! бездействие - в НК има достатъчно тестове да бъде подведен ! защо прокуратурата спи


02 Септември 2015 22:05 | .
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

тия хора са зависими от Кмета Тотев - затова гласуват тия простотии .
ние трябва да ги освободим от тази зависимост - да почнем по азбучен ред !! Антон Цанев - председател на СДС- най- десната и автентична партия - хората гласува ли за СДС да не се свиват и превиват а да му поискат оставката - Тотев го държи с това клубче на СДС зад старото кметство - мижавия наем се плаща от СДС - а Тони незаконно там развива търговска дейност - а гъкна а Тотев му е пратил неговите кърагалари да го съсипат - но къде е областния управител да прати държавните органи - НАП..... ХЕЙ.... комисия за храните, комисия за хазарта !! да го освободим от тази зависимост като го изгоним от клубчето ! тези помещения са за партийна дейност а не за търговска - и Кмета е длъжен да изпълни закана и изгони от клуба Тони - да го отдаде на друга партия или на търг за търговски дейности ! но няма да го направи щото Тони гласува за неговите идиотски изпълнени - клубчето -незаконната дейност ....


02 Септември 2015 22:06 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Отровена земя, отровен водопровод -всичко това трябва да се изкара някъде на далече и загроби ! това е екокатастрофа ! хора ще се раждат там уроди !

Защо се мълчи, там има реколта поливана с тази уранова вода ! селяните ядат от тази радиоактилна продукция !и я продават на пазара в Сандански - това е един малък Чернобил ! бългалски Чернобил !! дОкара ни го крадливата шайка на КМЕТА Тотев ! ХОРА ЩО СИ МЪЛЧИМ ТА НЕ ХВАНЕМ ТОЯГИТЕ ! тоягите .....


03 Септември 2015 06:24 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

за Бойко Борисов
с. Кръстилци срам !! БЪЛГАРСКИ ЧеРНОБИЛ !
и Деца са пили от тази радиоактивна отровна вода !
правителството на ГЕРБ мълчи !
това е престъпление !! какво прави Областния управител г-н Михайлов ! Защо се крие !


03 Септември 2015 06:28 | ЯНееееееееееее
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

направи малко дим за тая история по главната улица и нищо .....пушек и дим ....и ние требва да гласуваме за теб .....що ?? за пушека ..


03 Септември 2015 06:39 | за БОЙКО БОРИСОВ !
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

къде е областния управител ?????!
На място са иззети проби за анализ на питейната вода от различни домакинства и от резервоара. Пробите са изпратени за изследване, при което са установени завишени показатели, съгласно приложените към административно-наказателната преписка и приети по делото Сертификати, както следва:1. Съгласно Сертификат за контрол №0953/14. 05. 2014 г. : Сулфати – 310. 0 мг/л при норма до 250. 0, колиформи – 12/100 куб. см, при допуск 0/100 куб. см, ешерихия коли 2/100 куб. см при допуск 0/100 куб. см;
2. Съгласно Сертификат за контрол №0954/14. 05. 2014 г. : Сулфати – 350. 0 мг/л при допуск 250. 0 мг/л, колиформи - 14/100 куб. см при допуск 0/100 куб. см, ешерихия коли - 3/100 куб. см, при допуск 0/100 куб. см;
3. Съгласно Сертификат №W212а/17. 06. 2014 г. от Национален център по радиобиология и радиационна защита: Обща алфа-активност от 0. 94 бекерела на литър при норма под 0. 5 бекерела на литър.
тия ора са пили от тия отрови ....
стига сте трили .


03 Септември 2015 08:31 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

е има ли държава питам аз .


03 Септември 2015 08:59 | за ГЕРБ
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Кирил Котев: Община Сандански трябва да бъде по-добро място за живот и работа
Кандидатът за кмет, излъчен от ПП ГЕРБ, мечтае да види в очите на хората светлината на възвърнатата вяра и самочувствие !
Кире, това ли са проблемите на Общината ! Смешен си !!
Кръстилци - отровени хора мълчиш, незаконни продажби на земеделски земи мълчиш .....за това по гл. улица мълчиш..... ти си срам за града


04 Септември 2015 23:44 | Тоци
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Агроном е, а нема нищо садено, жена има, а живее с шофьорчето, мнозинство има 8години с Тотев, а играе опозиция.... Що е то?


05 Септември 2015 21:53 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.

Завършил е математическа гимназия, а после завършва Аграрния университет в Пловдив със специалност агроинженер. Завършва и второ висше образование с магистърска степен по икономика и мениджмънт. От тази година е доктор хонорис кауза по икономика на Балканската академия за наука и култура.

Политическата му кариера тръгва от студентските барикади през 1990 г., където става лидер на независимата студентска организация в Пловдив. През 1992 г. е член на УС на БЗНС “Никола Петков”.

През 1994 г. е избран за член на ПП на БЗНС и е председател на Експертния съвет на БЗНС и ПГ на Народен съюз в 37-то Народно събрание.

През 1997 г. се оттегля поради разногласия с Мозер и до 2000 г. е директор на консервен комбинат. Тогава се връща в политиката отново и става основател и председател на НС-БЗНС. Такъв е до 11 декември 2005 г., когато организацията се трансформира в партия “Ред, законност и справедливост”, на която Янев става


05 Септември 2015 21:57 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Понеже прекалихте през тези дни с циничната махленска завист по форумите ви пействам от Гугъл онова, което се чете за Янето ИЗВЪН махалата. Бил е ЛИЧНОСТ като ученик и студент. Присъствието му в политиката в онези години предполага и добро интелектуално ниво. Поне на национално ниво партията на Мозер, макар и бъкана с ДС, нямаше... калинки. Видяхте, че е бил и директор в Кюстендил.
Би било прекрасно през годините, ако личните ми компромиси са били с хора поне на нивото на Янето. Успех му желая.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар