Реформаторите фенове на Мая Манолова! Депутат я хвали, Радан Кънев "лайква" във "Фейсбук"

07 юли 2015 00:23   3 коментара   12618 прочита


"С риск да скандализирам – респект към Мая, внася истинска политика, взима присърце проблемите на хората", пише Борис Станимиров по повод идеята социалистката от Кюстендил да е омбудсман

„С риск да скандализирам много свои избиратели, на база на впечатленията си от 8 месеца в НС мога да кажа, че г-жа Мая Манолова би била един прекрасен омбудсман.” Това написа във „Фейсбук” депутатът от Реформаторския блок Борис Станимиров.

„Дамата е сърцат политик, който защитава упорито идеите си и внася малкото истинска политика в това НС, с което печели уважението на колегите и опонентите си. Освен това защитава социални каузи, винаги е отворена за болките на избирателите, взима присърце проблемите им и се бори за тях. И накрая, вярвам, че функцията на омбудсмана е такава, че е целесъобразно той да бъде с опозиционни убеждения, а не свързан с управляващите. Надявам се г-жа Манолова и нейната партия да бъдат в опозиция още дълги години.

Мая е добър избор за омбудсман, но това не значи, че е единственият добър избор. Когато РБ вземе своето решение, ще гласувам според общата ни воля. Но към Мая - респект!”, пише още Станимиров, цитиран от агенция ПИК. Любопитното е, че съпредседателят на парламентарната група на РБ Радан Кънев е лайкнал поста на съратника си.

3 коментара
07 Юли 2015 08:15 | анонимен
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Браво на реформаторите! Мая Манолова е по-истинска от редица фльорци в парламента! Мая и Корнелия са много по-далече от така наречените комунета отколкото разните там Цецки, Менти, Кара незнам си какви и незнайните гербераски. С годините се убедихме, че сред групата на ком наследниците има много по-достойни от другите наследници, като Бойко, Цецко, г-жа ЦК...


07 Юли 2015 10:43 | старогражданин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Крайно време е към хората от файтоните да се присламчи още един, боядисан в сигнално червено. Без него картинката на прехода губи... автентичност.


07 Юли 2015 13:34 | НЯКОЙ
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Да, тя наистина е прекрасен политик, който сигурно е уморен от глупотевините на собствената си партия. Доколкото до респекта от страна на противниковия отбор - мисля, че искат да я разкарат от парламента за свое удобство спокойствие и като остане само Мишо Михов ще настъпи рай за седерасите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар