Председателят на АБВ К. Проданов, водачът на листата на Коалиция АБВ- Движение-21 в Пиринско Вл. Елезов и кандидат-депутати оставиха трайни следи след себе си!

10 март 2017 16:39   7 коментара   8964 прочита


Посадиха дръвчета в местността Рупите и обявиха "Ние искаме да защитим работещите хора, казваме "не" на разрухата и корупцията

Председателят на ПП АБВ Константин Проданов, водачът на листата на коалицията АБВ -Движние 21 в Пиринско Владимир Елезов и кандидатите на листата за народни представители за 1 МИР-Благоевград - адв.Мария Кондова, Димитър Димитров, Велко Великов, Георги Костов и Валери Байрактарски.днес се срещнаха със симпатизантите си в община Петрич. Те посетиха местността Рупите и храма на Ванга, където засадиха 8 дръвчета заедно с Областния председател на ПП АБВ - Благоевград Димитър Атанасов.

Броят на дръвчета не бе случаен, те бяха точно 8 какъвто е и номерът на бюлетината на Коалиция АБВ- Движение-21.:"

Идеята на инициативата за засаждане на дръвчета в Рупите не е случайна. Местността Рупите е място свързвано с българската култура и най- вече с християнската религия. В страната се наблюдава масово унищожение на дървета и гори. Нищо градивно не се случва. За това днес ние решихме да посадим дървета, защото каквото посееш, такова ще пожънеш. Апелираме хората да посадим заедно и резултатът да го видим на 26 март. Нека направят правилния избор с бюлетина номер 8."

Кандидат-депутатите проведоха срещи с работещите в различни фирми и предприятия и жители на Община Петрич, където запознаха хората с предизборната програма на "Коалиция АБВ - Движение 21". Константин Проданов увери, че за него е много важно да защити работещите хора. "Голямата битка за мен ще бъде да преборим бедността, разрухата, корупцията и липсата на перспективи сред населението. Другата важна битка, с която трябва да се справим е за справедливост и солидарност, срещу експлоатацията и социалното неравенство."

Водачът на листата за Благоевградска област Владимир Елезов бе разпознаваемото лице сред хората. Той гарантира :" . Аз съм може би единственият водач на листа, които е родом от Благоевград и за това хората ме разпознават. След като минат изборите отново ще направим среща в предприятията с хората, които днес видяхме."- каза той.

Кандидатът за народен представител Велко Великов заяви :" Коалиция АБВ- Движение-21 е листа представена само от местни хора. Ние сме сред хората постоянно и това ще остане така и след изборите. Надяваме се избирателите да припознаят в нас управленците, които ще доведат до по -добро бъдеще страната ни " .

Ани Георгиева
Предизборна публикация

 


Още за: Вл. Елезов   абв   коалиция   Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
10 Март 2017 16:48 | &&&
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Като на помен, пред хората. Това ги очаква след изборите, а пияницата Елезов, дори няма да го видите повече. Дрън, дрън.....


10 Март 2017 17:08 | 8
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

хахаха разпознаваеми били, така еее, хората знаят що за стока сте. Модерно "ЛЯВО", шайка некомпетентни и нереализирани, морално изнасилени души. УСПЕХ на Вас и на Вашите 28 избиратели...


10 Март 2017 18:47 | Нямам думи
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

С аморалният и душевно нечистоплътен Митко Атанасов АБВ ще имат около 70 - 80 гласа в Благоевградско. С такъв областен председател толкоз.


10 Март 2017 19:48 | Ай
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Запомнете - единствените и най-трайни следи в Петричко ще са тези дупки дето ги пълнят. Дано поне дърветата да се хванат - те не са виновни за нищо, горкичките...


10 Март 2017 20:02 | ДО А,Б,В,
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

МОЛЯ ВИ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОЕ ДЪРВО ДЪРЖЕШЕ ЕЛЕЗОВ, УВЕРЯВАМ ВИ ЧЕ ТОВА ДЪРВО НЯМА ДА СЕ ХВАНЕ ЗАЩОТО ЕЛЕЗОВ, КЪДЕТО МИНАВА ТРЕВА НЕ НИКНЕ КАМОЛИ ДЪРВОТО ДА СЕ ХВАНЕ, ЖАЛКО ЗА ГОРКАТА, ФИДАНКА, НЕ ЕТРЯБВАЛО ДА МУ ДАДЪТ ДА Я ДЪЖИ,


11 Март 2017 11:02 | От АБВ симпатизанти
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Политическият номад Митата Атанасов от Петрич, който прелита от партия на партия като волна пеперудка, откъдето мине слънце не огрява.


11 Март 2017 17:16 | цензура
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да бяха посадили тютюн и после да да си изкарват хляба с него.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар