Политреверанс: След като се отказа да поведе червените в битката срещу Ат. Камбитов, Костадин Паскалев му посвети речта си на общинската конференция на БСП в Благоевград

28 юни 2015 11:46   99 коментара   23037 прочита


Местните социалисти не успяха да изберат кандидат-кмет за пореден път, но изслушаха напътствията на екскмета Паскалев: Къде трябва да удрят срещу опонента си и къде са "слабите му" места

На провелото се вчера заседание на 47-та отчетно-изборна конференция на Общинската организация на БСП Благоевград не бе избран кандидат за кмет на червените. Не им достигна кворум, за да гласуват кой от достигналите балотаж - Милан Богдански или д-р Вл. Пандев да ги поведе срещу настоящия градоначалник и кандидат-кмет от ПП ГЕРБ Атанас Камбитов.

След като им отказа да се включи в надпреварата, въпреки най-многото си номинации, на общинската конференция дойде и бившият градоначалник Костадин Паскалев. Паскалев, който попари продължилите с месеци очаквания на съпартийците си, че ще бъде техния кандидат-кмет, вчера с пламенна реч от трибуната на конференцията коментира управлението на кмета Камбитов. Коментарът си срещу Камбитов, Паскалев нарече свой дълг.

"В моето управление корупция нямаше, корупцията е сега", смело заяви Паскалев, нахъсвайки своите в битката срещу сегашната управа и очертавайки тона на предстоящата предизборна надпревара. Бившият градоначалник се оказа "въоръжен" с проверени факти и цифри, подкопаващи устоите на сегашната общинска управа. Вижте речта на червената легенда Костадин Паскалев:

Участвал съм в четири местни кампании, първата през 1991 г. и още три кампании, в които съм бил кандидат за кмет на БСП, съм имал ясното съзнание, че няма друга политическа структура, на територията на Община Благоевград и която да потърси отговорност за онова, което прави в рамките на своя мандат. Казвам това, защото съм длъжен и да коментирам и настоящето управление такова, каквото е.

Първо искам да кажа, че Камбитов завърши няколко проекта, които бяха направени от моя екип. Проектът за градинка срещу Американския университет до ул. Даме Груев и река Бистрица струва 450 000 лева и беше направен преди 6 години. Община Благоевград кандидатства с него по програма „Трансгранично сътрудничество”. Той беше реализиран от кмета Камбитов за скромната сума от 2 500 000 лв. Въпросът е колко от парите са откраднати?

Колко са инвестициите в селата на Община Благоевград, които са направени в рамките на този мандат. Ние направихме 43 улици в рамките на моя мандат по няколко европейски проекта и средства от централния бюджет на държавата. 43! С подменени канализации, водопроводи, газификазция, озеленяване, тротоари и какво ли не. Камбитов направи 6. Седем пъти по-малко! Гарантирам, че в онзи екип на управление на Община Благоевград нямаше корупция. Корупцията е сега!

Ние помним предизборната кампания на кандидата за кмет Камбитов, който обясняваше какви огромни инвестиции ще се направят в зоната на казармата. Колко години минаха от тогава – 4, колко инвестиции са направени там – 0. Снощи гледах едно предаване на „Нова телевизия”, ще го кажа съвсем директно – кметът се държа като личност, която е криминално глупава. Лицето Камбитов твърди, че може да строи без да има подробен устройствен план, че той бил за прегледност, че било незначително това, че няма съгласие от Министерство на образованието. Ами има член в закона за устройството на територията, който твърди обратното. Тоест, законодателят и кмета Камбитов се доказва като един човек, който хабер понятие си няма от управлението на Общината.

В Община Благоевград, във времето, в което съм бил кмет издръжката на държавните или общинските служби беше 1 100 000 лв., като тези пари си позволявахме на заетите в Общината да даваме допълнителни заплати и пак ни оставаха пари. Сега, издръжката на общинската администрация струва 2 000 000 лв. като общинските ни съветници са гласували 500 000 лв. допълнително за плащане на възнаграждение в общинската администрация. Вие, знаете ли, че има служители, които например допълнителни бонуси по 5 000 лв.? Не, това не са всички служители, а са конкретните служители, любимците на Камбитов. Не послушните, онези, които осъществяват дивотиите в Община Благоевград.

В момента Благоевград има три планови документа. Единият е общият устройствен план на града, който в момента Камбитов променя и нашите общински съветници мълчат. Втори документ – интегриран план за градско възстановяване и развитие, по който би следвало да се усвояват финансовите ресурси за следващия програмен период. Да сте чули Камбитов да коментира този въпрос? Има решение на Комитета по наблюдение и са ясни колко са средствата за Благоевград, които следва да бъдат усвоени до 2018 г. Знаете ли колко са те?

Има общински план за развитие, който никой не коментира, но същевременно има и инвестиционен план на Благоевград. При тази ситуация имаме уникален натиск върху бизнеса от страна на Общинска администрация. Върху дребния, средния и по-големия бизнес. Благоевградските фирми бяха изхвърлени от изпълнението на общински поръчки. Бяха доведени фирми от Варна.

Може би защото във Варна, г-н Камбитов прехвърли собствената си фирма „Камбитов и син”, регистрира я там, обяви я в несъстоятелност и останалите му три дружества, гаранти на кредитите, които няма да коментирам сега тук, бяха предварително източени, за да не могат да му вземат лев. Това е почтеността на настоящия кмет. И си задавам въпроса, след като даже има решение на съда за запор на заплатата на кмета, що не вземат да попитат общинските ни съветници кога ще бъде изпълнено това решение на съда. Защото неизпълнението му е директно нарушение по Наказателния кодекс на чл. 277.

Давате ли си сметка, че таксите, които събираме за детски градини в Благоевград са равни на таксите, които кмета плаща през собствената си фирма на ФК Пирин – за всички детски градини. И си задавам въпроса, уважаеми общински съветници, ако в Благоевград има 2 872 деца, които посещават детски градини и ако таксата е 40 лв. и имат 12 месеца в годината, колко пари трябва да се събират от такса детски градини в Благоевград? Знаете ли колко пише в бюджета ни за 2015 г.? – 900 000 лв.

БСП е длъжна да подаде ръка на всички леви партии в общината, на всички граждански сдружения от центъра и да обяви категорично, че няма да работи с десните партии на тези избори. Но след изборите категорично ще работи с тях за интересите на Благоевград. И това е последователната и принципна политика.

ОбС на БСП Благоевград

99 коментара
28 Юни 2015 11:56 | До избирателите
Оценка:
22
 (
30
 гласа)

Няма лошо в това изказване. Изборът си е ваш, но е хубаво да знаете какво си избирате, за да не ревете после


28 Юни 2015 11:58 | аз
Оценка:
-8
 (
54
 гласа)

ЩОМ ЛЪЖЛЬОТО ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ И ЗНАЕ ТОЛКОВА МНОГО ЩО НЕ СЕ КАНДИДАТИРА, ЩО НЕ КАЖЕ ЗА УЛИЦИТЕ В ГРАМАДА, ЛЪЖЛЬООО ТИ ЗНАЕШ ЧЕ ТЕБЕ НЕМА КОЙ ДА ТЕ ИЗБЕРЕ, САМО МИТЕ ГРАДЕВЕЦО МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕБ, СЕДИ СИ В СОФИЯ, КОНСУЛТАН СИ, АМА ПО ЩО ТИ СИ ЗНАЕШ, И ИМАШ ОЧИ ДА СЕ ПОКАЗВАШ !!! ЧАООО !!


28 Юни 2015 12:03 | ГОСПОДАР НА ЕФИРА
Оценка:
32
 (
70
 гласа)

Камбитов е най големия крадец !!! Прост, много прост !!! Жалко, че Паскалев се отказа и сега Благоевград е обречен на Криминалния престъпник Камбитов !!!
Ако Камбитов пак стане Кмет, тогава ще видите как Благоевград яе се превърне във Видин : (


28 Юни 2015 12:06 | Ники
Оценка:
-27
 (
61
 гласа)

нищо вярно в думите на паскалев словоблудства това е стилът му


28 Юни 2015 12:07 | Другарю
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

какво е това криминално глупав= щом има криминално глупав значи има и криминално умен ткой е той


28 Юни 2015 12:11 | БСП
Оценка:
-6
 (
48
 гласа)

Паскалев, моля ти се, ако беше толкова сигурен в това, което казваш, щеше да застанеш и да го кажеш пред всички граждани, а не пред 20 останали симпатизанти, на които сигурно им плащаш. Каквото и да кажеш, фактите говорят-града е по- добре отколкото беше и го виждаме.


28 Юни 2015 12:14 | Да!
Оценка:
36
 (
46
 гласа)

Хубаво говориш, Коце, но смисъл няма. Хората знаят, че Камбитов не е почтен, но какъв избор имат? ГЕРБ са силни, имат пари, лъжат, нямат скрупули. Определено са в далаверата. А БСП, са повече от глупави. Кой ще гласува за тези измислени "герои"? БСП не е лява партия. Вие забогатяхте, а хората, които гласуваха за Вас, станаха още по-бедни. Да, имате и някои умни хора, но те работят само за себе си. А ти, Коце, вече си в ролята на поп. В тупик сте!


28 Юни 2015 12:15 | Тролчета
Оценка:
-9
 (
43
 гласа)

Тролчетата на БСП виждам, че са сее включили, ама сте жалки, а Паскалев е смешен. Скрий се, защото точно ти продаде за лични облаги зелените ни градинки, в които сега растат блокове.


28 Юни 2015 12:19 | Лъжи
Оценка:
-13
 (
41
 гласа)

лъжи лъжи лъжи лъжи лъжи лъжи лъжи лъжи лъжи лъжи лъжи лъжи


28 Юни 2015 12:19 | Разбирач
Оценка:
-14
 (
50
 гласа)

Нали знаете какъв е прякора на Паскалев? Лъжльото! И с тези си думи го доказва.


28 Юни 2015 12:20 | Тоти
Оценка:
-7
 (
41
 гласа)

И това го казва човек, който загроги Пирин, загроби закрития басейн, загроби градинката пред 3-то и още мноооого апетитни места..... НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ


28 Юни 2015 12:21 | Иван, ЕГ
Оценка:
-9
 (
47
 гласа)

Как не те е срам да говориш! Бях ученик, когато ти беше кмет и как успя да провалиш всичко хубаво в този град! Още тогава си знаех, че си подъл и гаден комунист, сега се убеждавам!


28 Юни 2015 12:22 | Кирил Тодоров
Оценка:
-14
 (
42
 гласа)

Паслалев, докога ще се опитваш да съсипеш този град? Защо не си седиш мирно и не си гледаш фирмата? Хората НЕ искат да те слушат повече - нито теб, нито един комунист в тази държава. Сега се наслаждавай на парите, които взе по време на двата си мандата и не ни занимавай с глупости - никой не ти вярва!


28 Юни 2015 12:22 | Иван
Оценка:
-8
 (
44
 гласа)

Г-н Камбитов, време е да се каже цялата истина за управлението на този човек!
Започнете от първото му управление-как прехвърли и лиши от общинска собственост Благоевград -емблематичният хотел Волга и всичките му машинации .
От БСП отлично знаят и бизнеса отлично знаят! кой провали избора на ем. костадинов на предишните избори?
Винаги съм гласувал за кандидати на лявото и да ме докарат да гласувам за кандидати на ГЕРБ -разочарованието е пълно, а не съм само аз!
Изчистете се от манипулаторите и работещи за собствените си интереси -милионери в БСП -хората не са наивни


28 Юни 2015 12:23 | ПИТАМ АЗ
Оценка:
-9
 (
43
 гласа)

НА ТАКИВА ТЕСНИ СЕМЕЙНИ ПАРТИЙНИ СБИРКИ НИКОЙ НЕ ВЯРВА, АКО ИМАШЕ КАПКА ИСТИНА ДАЛИ ЩЕШЕ ТАКА ДА СЕ ОПОВЕСТЯВА А


28 Юни 2015 12:25 | МИМИ
Оценка:
-3
 (
31
 гласа)

НАДЪХВАТ СЕ САМО, МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЧЕ СА НА ОТМИРАНЕ, САМИ СИ СЕ БОЙКОТИРАТ, САМИ СИ СЕ ДЪНЯТ, КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ИМ ЧЕТЕМ СТРАДАНИЯТА, ЧЕ ДРУГ ИМ БИЛ ВИНОВЕН


28 Юни 2015 12:25 | Гражданин
Оценка:
-2
 (
36
 гласа)

Най- големия крадец си ти! Защо избяга с нашите пари, защо сега сте толкова слаби? Защото всеки иска да забогатее бързо и никой не мисли за нас. Какъвто и да е Камбитов, поне направи видими неща и града ни започна да върви нагоре, ама да не е лесно след вас да се поправят дупките, които сте отворили с години. БСП Умря! ДА живеят всички други!


28 Юни 2015 12:26 | Страхил
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

Ама те ако ставаха за нещо, щяха те да са на власт! Е с далавери и шуробаджанащина естествено, че Благоевград няма да ги търпи повече


28 Юни 2015 12:26 | НИКОГА
Оценка:
10
 (
38
 гласа)

БЛАГОЕВГРАД НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Е ЧЕРВЕН


28 Юни 2015 12:27 | Андреев
Оценка:
-7
 (
33
 гласа)

градът ни много се разви в последно време и се правят неща, които преди никой не си е и помислял, какво искате сега - пак да се върнем назад с 20 години ли.....


28 Юни 2015 12:28 | Гражданин
Оценка:
-9
 (
31
 гласа)

Най- големия крадец си ти! Защо избяга с нашите пари, защо сега сте толкова слаби? Защото всеки иска да забогатее бързо и никой не мисли за нас. Какъвто и да е Камбитов, поне направи видими неща и града ни започна да върви нагоре, ама да не е лесно след вас да се поправят дупките, които сте отворили с години. БСП Умря! ДА живеят всички други!


28 Юни 2015 12:30 | Люси Манова
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

Паскалев ме попита онзи ден какво да говори на пленума на БСП и заедно с него измислихме тези лъжи. След това му врътнах една и го пратих да си ходи! :)


28 Юни 2015 12:30 | Фоти
Оценка:
4
 (
28
 гласа)

Тоя пък тоя! Леле и има очи да говори - майко ти срама нямаш ли? Нагло, нагло, нагло бесепарско човече - я кажи си ти какви ги свърши - защо даде закрития басейн на Галчев, защо даде на концесия аквапарка, който сега като минеш няма жив човек вътре - я си кажи за всички подлости, които направи - срам нямаш!


28 Юни 2015 12:30 | ДО ГОСПОДАР НА ЕФИРА
Оценка:
-12
 (
34
 гласа)

БЛАГОЕВГРАД Е МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ВИИДН БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАМБИТОВ ВЪВ ВСЯКАКЪВ АСПЕКТ. АКО КОМУНИСТИТЕ СЕ ВЪРНАТ ПАК, СМЯТАЙТЕ, ЧЕ И ПО-ЗЛЕ ОТ ВИДИН ЩЕ СМЕ,


28 Юни 2015 12:32 | Рая
Оценка:
-4
 (
24
 гласа)

Камбито в го нападат за добри неща, които е направил за града и сме дръпнали напред, а кой го обвинява - един никой, който избяга по София и сега не му стика да се върне заради далаверите, които е водел чрез общината


28 Юни 2015 12:34 | Камбитов
Оценка:
-1
 (
31
 гласа)

Жалки изроди, много сте ниски, само да попитам какъв му е прякора на Коцето - ЛЪЖЛЬОТО - така че без коментар.


28 Юни 2015 12:35 | Възмутен
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

Ама моля ви, вижте им само електората, хора, които си мечтаят, че Живков ще се върне, е извинете, достатъчно продължаваме да страдаме именно заради живковото време. Колко още ще трябва да ги търпим тези, унищожиха България, от тяхната мафия още не можем да се отървем, като се вкопчили и не пущат кокала.


28 Юни 2015 12:35 | Димо
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

Истината за управлението на Паскалев да излезе !да излезе истината за цената на обектите, с които толкова се хвали той е един от виновниците БСП е в това състояние !
И има наглостта да дава акъл от последна инстанция !


28 Юни 2015 12:35 | варна
Оценка:
19
 (
31
 гласа)

бизнеса в града е смазан.
лични интереси свързани хора в общината.
жалко -надявам се младите хора които се подписват под строгия контрол на кмета дано не пострадат.
не се обявават обществени поръчки и няма състезание .
краде се здраво.
ако има компетенция от страна на контролните органи да попитат тези млади хора които се подписват кои им е редил
всичко е толкова елементарно
успех благоевградчани


28 Юни 2015 12:36 | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оценка:
-8
 (
38
 гласа)

ХОРАТА МАЙ ИМАТ СЛАБА ПАМЕТ И ЗАБРАВЯТ КАКВИ ДАЛАВЕРКИ СЕ ВЪРТЯХА В ГРАДА ПО ВРЕМЕТО НА ПАСКАЛЕВ. ТО НЕ БЯХА ТЕРЕНИ, ТО НЕ БЯХА ФИРМИ, ТО НЕ БЕШЕ ЧУДО.


28 Юни 2015 12:37 | Петър Николов
Оценка:
-12
 (
34
 гласа)

Добре, че беше Камбитов, иначе щяхме да сме най-затънтения град в България. Червеното управление ни водеше натам. Всичко, което се направи последните 4 години, се вижда. Хората не са глупави и наесен отново ще изберат АТАНАС КАМБИТОВ.


28 Юни 2015 12:37 | Кога?
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

Тази среща на БСП вчера след като са се върнали от София Прайд ли е била?


28 Юни 2015 12:40 | АЙ СИКТИР
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

БСП ДА ГОВОРЯТ ЗА КРАЖБИ ????? Я СИ ПОГЛЕДНЕТЕ РЕДИЦИТЕ ДРУГАРКИ, КОЛКО МАЗНИЦИ СЕ НАСРАХА ОТ ЯДЕНЕ СРЕД ВАС. АЙ СКРИЙТЕ СЕ НЯКЪДЕ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙТЕ


28 Юни 2015 12:42 | УА!
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

Изчезвайте бе, гадни долни комунисти! Не се накрадохте! Преядохте, осррахте се от власт - махайте се вече от лицето на Земята!


28 Юни 2015 12:43 | Благодарни
Оценка:
-9
 (
29
 гласа)

Цял град вижда сегашният кмет колко много дръпнахме с него. Преди беше направо пустиня, да нямаше човек къде да си отведе детето да поиграе. да нямаше къде да си заведеш гостите от друг град, да нямаше кой да те напсува пред площада. Вижте колко работа се отвори за младите хора, вижте колко места има сега в строителството, та първият саниран блок в цяла България е от Благоевград. Малко ли ви се струва това?


28 Юни 2015 12:44 | камбитов
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Имам простичко питане към този експерт бивш министър на регионалното развитие Може ли да се строи в училищния двор без промяна на предназначението на терена в границите на съществуващия парцел и ако не се променя предназначението нужно ли е разрешене на министерство на образованието и в противоречие ли е със ЗУТА и оставям отговора на всички разбирачи-Сигурно зщото г-н Паскалев толкова разбира затова го уволниха от Министерството на регионалното развитие, да си спомним за МАВРОВО за справка Отсечката Перник- Диканите


28 Юни 2015 12:46 | СРАВНЕНИЕ
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

А ВИЖТЕ ГЪРЦИЯ ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХА КОМУНИСТИТЕ. ХОРАТА ИСКАТ ДА ИМ ПОМОГНАТ КАТО ГИ НАКАРАТ ДА СИ НАМАЛЯТ РАЗХОДИТЕ, ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ИКОНОМИКАТА ИМ ОТНОВО --> ОБАЧЕ ТЕ: "НЕ! ИСКАМЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПЛЮСКАМЕ И МЪРЗЕЛУВАМЕ! " ЕТО ДО ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ МОГАТ ДА НИ ДОКАРАТ ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ С ПОПУЛИСТКАТА СИ ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА ХОРАТА


28 Юни 2015 12:48 | До разбирачите
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Това училище е ОБЩИНСКО, дворът му е ОБЩИНСКИ, защо ОБЩИНАТА да не може да построи басейн там ?? Всички процедури са си спазени. Проверете сами!


28 Юни 2015 12:48 | 1
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

Гарантирам, че в онзи екип на управление на Община Благоевград нямаше корупция. Корупцията е сега! Бррррр..... БЕЗСРАМНИЦИ!!!! Паскалев, защо се страхуваш да се кандидатираш за кмет?????


28 Юни 2015 12:51 | Димо
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

БСП не трябва да изчезне, БСП ще остане, но е време да се изчисти от такива хора като този работил, работещ само за себе си и една групичка около него !
Комисионните които взимаше и как скоропостижно те изритаха, алчността е порок, неудържим порок !
Истината и изчистване


28 Юни 2015 12:51 | Кольо
Оценка:
7
 (
21
 гласа)

Някой помни ли кой лансира сегашния кандидат-кмет Елезов преди 4 години? Отговорът е Паскалев! Т. е. връзката Паскалев - Елезов е повече от ЯСНА. И понеже дебелата глава Елезов няма пари, Паскалев му плаща кампанията и предизборните сплетни, за да може чрез него да управлява задкулисно и да окраде града ни!


28 Юни 2015 12:52 | Асен
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Ама то токрай време се знае, че тия двамката са си в комбина. Вие сега ли разбирате?


28 Юни 2015 12:54 | СЛЪНЦЕ
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

ЕТООООО ИЗДАДОХА СЕ СЕГА КОЙ Е ПОРЪЧАЛ МАТЕРИАЛА В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА. ЯСНА Е РАБОТАТА!


28 Юни 2015 12:54 | До до разбирачите
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Защото е училище, а училищата се контролират от Министерството. Трудно е да го разберат неграмотните разбирачи, но Благоевград е част от държавата


28 Юни 2015 12:56 | 129876
Оценка:
9
 (
31
 гласа)

ВСИЧКИ ТИЯ КОМЕНТАРИ СРЕЩУ ПАСКАЛЕВ ГИ ПИШЕ ЕДИН И СЪЩИ, КОЙТО СЕРИОЗНО Е НАМАЗАЛ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА КАМБИТОВ, ЗАЩО НЕ ПОПИТАШ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА КАК ЖИВЕЯТ БЕ СМЕШНИК


28 Юни 2015 12:57 | Емо
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

А Паскалев като е толкова смел да говори пред 20 пенсионекри, защо не се яви на изборите да се изправи като мъж срещу Камбитов? Защоото го е страх да не излязат наяве неговите така пазен "сделчици". Цял Благоевград го знае. Няма какво друго да направи освен да си се прибере в София и да не се показва. Никой вече не му вярва. Имаше възможност да се докаже, провали се с гръм. Ами да не се връща повече.


28 Юни 2015 13:01 | хриси
Оценка:
-2
 (
20
 гласа)

Хахахах, Елезов и Паскалев яко се насраха, не мажете сега отгоре бе ей, смърди още повече, хах


28 Юни 2015 13:02 | До 129876
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Господинчо, не мисля, че това, че ти плащат да патрулираш по форумите ти дава правото да ни обиждаш. Аз съм самотна майка, работя в частна фирма за 400 лв., гледам си двете деца и съм благодарна на сегашния кмет, че има детска градина до нас, че има съвсем нова детска площадка до нас, където всеки ден играем с малчуганите, благодарна съм, че тази година отведох дъщеря си на наградите на БГ Радио и успя да се снима с идола си Мария Илиева, благодарна съм, че синът ми ще има къде да го водя на плуване от есента и за още куп други неща, които ти като не излизаш от компютъра си - няма как да видиш. Жалко за теб!


28 Юни 2015 13:02 | Dog
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Паскалев ами Камбитов си е от ваШите. За мен той си е чист комунист, няма нищо дЯсно в него!!!


28 Юни 2015 13:05 | Иван
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

До 129876
Как живеят хората, а ти как живееш, а как живее този бивш кмет? Истината, искаме истината, какво и кой продаде апетитните имоти !
В БСП има много качествени хора -средна класа, работещи честно и постигащи с много труд резултати -изчистете се, за да си върнете доверието на хората


28 Юни 2015 13:07 | До червените другари
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Червени другари, вашите мазни игрички вече са в миналото. Знаете ли, че сочейки човек с един пръст, останалите сочат вас. Ха, сега си помислете и си признайте, ако ви е останало капка достойнство вие какво направихте и дадохте за града- НИЩО!


28 Юни 2015 13:07 | кака сани
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Ясно е вече всичко, работата е там, че Елезов, понеже е по тъп от Паскалев и по наивен, но в никакъв случай по-малко алчен, го отнесе заради най-голения крадец на Благоевград Паскалев, който така се изложи, че сега се чуди как да се измъкне от ситуацията. НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ, но тогава мълчиш и гълташ жаби, а не квичиш като грък..... тъпаци, жалки сте


28 Юни 2015 13:14 | щилян
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Абее плюнкоо ти нормален ли си бе, какво говориш за парите за парка бе ти дето изписваше по 80 000 хиляди за площадки дето струват 15 000 бе смешник аре уа от нашия град наглец


28 Юни 2015 13:17 | Охl
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Айде пак Елезов ви е виновен, че кмета не знае къде се намира. По-коректно поведение от Елезов не може и да искате. Не се крие, предлага кандидатурата си най-рано, не интригантства, не се моли на никой, не плаща на медий.


28 Юни 2015 13:26 | хриси
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Елезов, дане би сам да си пишеш коментарите? Никой не те харесва, да знаеш


28 Юни 2015 13:28 | ЯСЕН
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

АЛОО ПСКАЛ КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ БЕ КАК ИМАШ ОЧИ ДА ГОВОРИШ ТИ КОИТО КРАДЕШЕ НА ПОРАЗИЯ ЕЙ С ЕЛЕЗОВ СТЕ ГО ИЗМИСЛИЛИ АМА НЕМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ КАМБАТА НЯМА ДА ВИ СЕ ПОДАДЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ


28 Юни 2015 13:28 | ? ? ?
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Паскалев пък какво общо има с Благоевград ? След като няма да се кандидатира какво ми се явява като адвокат на Елезов и съдник на Камбитов


28 Юни 2015 13:31 | АНЕГЕЛОВ
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

ПАСКАЛЕВ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ЯВЯВА СЕГА И ДА ГОВОРИ СРЕЩУ КМЕТА, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАТ БЕШЕ КМЕТ КАКВИ ДАЛАВЕРКИ ВЪРТЕШЕ С ГАЛЧЕВ, МАМА КАЖА И ДР,


28 Юни 2015 13:33 | емо
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Паскалев кажи тогава как си направи хотел Езерец от къде намери пари да си го построиш, кажи за вецката където имате с Асийски и Данчов, кажи за Агромах с кой си сътружник там. Това е което се знае, а това което че си откраднал, а за другото което не се знае сигурно са милиони. Но такива като тебе нагли са и бившите кметове като Причкапов и Елиана Масева едната си имше частна фирма на мъжа и, а Причкапов бе се знае колко кооперации има и ги дава под наем в Благоевград.


28 Юни 2015 13:41 | сиска
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Споко бе хора нали трева да им е весело у бсп толко им е скучносамо кражви и нищо интересно


28 Юни 2015 13:49 | що?
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Абеее гюбре не сме забравили какво правеше ти бе как раздаде басейна кортовете и какво ли не на кой ли не... да не сме тъпи ние да не знаем какви ги въртеше нещастник


28 Юни 2015 14:43 | Благоевград
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

ДО Л. МАНОВА-ТА ДА ГОВОРИШ ЗА Г-Н КАМБИТОВ. ЦЯЛ БЛАГОЕВГРАД ИСКА КАМБИТОВ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД, ТАКА ЧЕ СПРИ-ТИ НЕ СИ ЛИЦЕТО НА БЛАГОЕВГРАД, НАПРОТИВ ТИ СИ ГОСПОЖА НИКОЯ, ПРОСТО СЕЛЯНКА-ГАДНА И ДОЛНА. СПРИ ДА ПУБЛИКУВАШ ВЪВ ФЕЙСА ТОВА Е. ПАСКАЛЕВЦИ, ЕЛЕЗОВЦИ И ТЕМПОДОБНИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТЧЕТА-ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЯМАТЕ ШАНС СРЕЩУ ЕКИПА НА ГОСПОДИН КАМБИТОВ И ГЕРБ-БЛАГОЕВГРАД. ТОВА Е ИСТИНАТААААА.


28 Юни 2015 16:02 | Гражданите на Благоевград
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

А КОЙ ОСИГУРЯВА БЮДЖЕТ ОТ 60 МЛН. ЛЕВА, НИКОГА И НИКОЙ НЕ Е ОСИГУРЯВАЛ ОСВЕН НАИ-УСПЕШНИЯ КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД-Д-Р АТАНАС КАМБИТОВ, А КОМУНИТЕ ОСИГУРЯВАТ САМО МИЗЕРИЯ. ДОЛНИ КОМУНИСТИ ВИЕ СТЕ ЗА РАЗСТРЕЛ.


28 Юни 2015 16:50 | СлучАЕНост
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Предаването "Господари на ефира" и думите на Паскалев? Случаеност? Не мисла!


28 Юни 2015 16:50 | СТЕФАН ТОД
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

ПЛАТЕНИТЕ ПИСАЧИ ОТ ОБЩИНАТА НЕ СПИРАТ ДА РЪСЯТ ГЛУПОСТИ ПО АДРЕС НА ПАСКАЛЕВ, И В СЪБОТА И В НЕДЕЛЯ ЩЕ СА НА РАБОТА ДО ИЗБОРИТЕ НЯМА ОТЪРВАВАНЕ, АМИ ТАКА Е ТРЯБВА ДА СИ ЗАСЛУЖАТ ЗАПЛАТИТЕ ОТ ПО 1500 ЛЕВА НА МЕСЕЦ, А НАРОДА ВЪЛЦИ ГО ЯЛИ


28 Юни 2015 16:59 | Манол
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Паскалев е с класи над Камбитов, вчера на конференцията е казал, че в най-скоро време ще го покани на диспут по проблемите на община Благоевград


28 Юни 2015 17:44 | Павлова
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Стефане, този г-н да отговори как от беден учител стана милионер, зад кои фирми и физически лица се крие .
Аз не съм платена /даже за съжаление съм агитирала за него на втория тур с Тасков/но по-алчен и манипулиращ няма .
Просто хората трябва да знаят истината и като как от беден учител стана милионер, за замените и продажбите в този град и срещу какво ?
Много неудобни въпроси следва да се задават и да се търсят отговори, не крадеца да вика дръжте крадеца, 20-те декара земя на Бачиново -последната далавера .


28 Юни 2015 17:46 | Петров
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

До ГОСПОДАР НА ЕФИРА:Уважаеми г-не, Благоевград никога няма да се превърне във Видин, защото не е на Дунав, а е на мизерната рекичка Бистрица. Видин може и да е поизостанал, но последните 3-4 години се промени неузнаваемо. Говориш, без да си го виждал или спомените ти са от дете, когато са те возили с корабче по Дунава. ти си тъпак!


28 Юни 2015 17:49 | Владислав Елезов
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

С Паскалев сме комбина, не го ли разбрахте вече? Той краде, аз му помагах. Сега аз ще крада, а той ще помага. :)


28 Юни 2015 18:03 | До червените тролчета
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Нещо днес не пишете, а? Сигурно събота и неделя не ви плащат? Е, сега се виждат реалностите. Много време съм подкрепял Паскалев, защото успя и мен да излъже с манипулативното му говорене. Как така един учител стана милионер? КОЙ стои зад него? КОЙ му дава право да хули в момента и в качестовото си на какъв го прави?


28 Юни 2015 18:06 | 1
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

А бе нещастник, ти ли ще говориш за корупция. Долен наглец! И кой си ти бе - да не си кандидат за кмет или председател на общинска или областна партийна организация, кой си и в какво качество заливаш публичното пространство с пасквилите си ? "По мое време нямаше корупция ..." - колко си нещастно несъстоятелна и жалка еуглена. Нищо не е забравено и никой не е забравен !


28 Юни 2015 18:49 | Димо
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

В качеството на какъв Паскалев ще раздава съвети? поканиха ли го, поканиха го, отказа ли -отказа.
Питаме -след като този интригант заби БСП на предишните избори, мрази Благоевград и жителите му/той искаше да е министър, не кмет/кой му дава право дава опорни точки?
Той няма право да говори, че е нямало корупция през неговото управление-сделките се знаят, имтното му състояние -също .
Абонираните фирми за големите обществени поръчки в зБлагоевград-също.
Паскалев -не подценявай гражданите на Благоевград .
Ти спомняш ли си в редките ти излизания в града да си поздравил някой обикновен гражданин?
Еди злобен и намръщен човек, отчаяно желаещ да стане министър, сигурно много му е харесало?
Предател и интригант, престани да лаеш


28 Юни 2015 19:45 | Ехо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Паскалев е страхливец. Хвана го страх, че ще загуби кметските избори.


28 Юни 2015 20:04 | ХАХАХАХ
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

А ЕТО, ЧЕ СЕ ОКАЗА ТОЗИ БАСЕЙН СЪВСЕМ НЕ-НОВ! ОЩЕ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ Е БИЛ ЗАЛОЖЕН ЗА ТОВА УЧИЛИЩЕ! СЕГА ПАСКАЛЕВ КАКВО ЩЕ КАЖЕ? ПАК ЛИ КАМБИТОВ МУ Е ВИНОВЕН? ИЗДЪНИХТЕ СЕ, ГОСПОДА ДРУГАРИ!


28 Юни 2015 20:05 | !
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

НЕКА СЕГА ПАСКАЛЕВ ДА ИЗЛЕЗЕ ПУБЛИЧНО И ДА СЕ ИЗВИНИ ЗА ХВЪРЛЕНИТЕ БЕЗСМИСЛЕНИ И НЕОСНОВАТЕЛНИ ОБВИНЕНИЯ! АКО НЕ СЕ УПЛАШИ ДЕ!


28 Юни 2015 20:07 | Цитат от Тинчев
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Оказа се, че в генералният план, направен при построяването на 8 СОУ Арсени Костенцев "преди около 30 години е посочено, че в училището трябва да има басейн и спортна зала. Заложено е в генералния план.

Това означава, че кметът Камбитов е могъл и въобще да не пита министерството на образованието дали да изгради закрит басейн в двора на училището.


28 Юни 2015 20:18 | kiril
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

НА ТАКИВА ТЕСНИ СЕМЕЙНИ ПАРТИЙНИ СБИРКИ НИКОЙ НЕ ВЯРВА, АКО ИМАШЕ КАПКА ИСТИНА ДАЛИ ЩЕШЕ ТАКА ДА СЕ ОПОВЕСТЯВА А


28 Юни 2015 23:27 | До Паскалев
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Паскалев, или както народа от Благоевград го определи и го нарича ЛЪЖЛЬОТО! След като те е страх да се явиш на избори, защото ги няма грузинците и не можеш да докараш баретите, на теб ти остана само това да говориш долни лъжи. 1-во - изобщо не асфалтира 43 улици в селата, само една в Рилци и тя пропадна, а плочките се изрониха- така работи Агромах и Благоустройствени строежи - с много пари - малко материал, и евтин на всичкото отгоре. Много си информиран и за бонусите - да, ама не, няма такива от 5 000 лева и г-н Камбитов може да го докаже. Може да докаже и твоите бонуси, и на Биляна Паскалева, Шумантов, Гергана Христова. А те със сигурност значително надхвърлят посочената сума. Или както се казва КРАДЕЦА вика дръжте крадеца. или Лъжльото говори като светец, а нарича мошеници другите. Е, от теб и екипа ти тогава няма по-големи мошенници. защо не кажеш, ти колко открадна от Грамада и Баларбаши - милиони, и не само един, и как остави общината? но има хора, които го знаят това.


28 Юни 2015 23:40 | Учител
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Коце, спри да лъжеш и да говориш глупости. Ти какво направи за образованието! За спорта също! За култура правеше - плащаше скъпо и прескъпо на певицата от Гоце Делчев от БСП, и за озвучаване - ама яко озвучаваше града, за много пари. И нищо друго. За детските градини какво направи? Всъщност там даде много пари на определена фирма - справка Шумантов, но ремонтите бяха посно боядисване. Кажи Коце, колко струва детската площадка на алеята за Бачиново - колко милиона е тя? А как племенницата ти, която беше бюджетар в общината на 8 часа работен ден, беше на 4 часов работен ден в ЕГ-то при Тина, и на граждански договори в други училища и държавни институции. И защо не я даде и нея на прокурор, а само Митко Проданов- та те двамата заедно са вършили нещата. И още много въпроси трябва да те питаме, но и това ще стане.


28 Юни 2015 23:59 | Димитров
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Вие ли ще говорите за честност и почтеност. Долни крадци и лъжци. Какво да ти обяснява Кмета Камбитов на тебе бе за програмния период. Той обясни на гражданите на Благоевград каквото трябва. Кой осигури 44 милиона за благоустрояване на града за следващия период, бе? Не беше много отдавна, когато другия Емил Костадинов изкара от списъка за финансиране на обектите в града и селата Благоевград. Вас трябва да ви забранят със закон, крадци. Съсипахте България. Какво беше Благоевград при твойто управление, СЕЛО, едно голямо СЕЛО, начело с един голям СЕЛЯНИН от Старчево. Даскал! И защото си даскал разбираш от всичко, най-много от действието събиране и умножение. Да мълчиш, че хората не трябва да те пускаме в града ни - виж се само, нямаш ли огледало да си погледнеш злобната физиономия, изкривил си се от злоба. Ще изплашиш децата ни.


29 Юни 2015 00:13 | 678921
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Абе, нещастник, сега кой пише, 129876 или друг? Кой пише за Паскалев и за Елезов, кой пише против Камбитов. Да не би да пишат повече хора? Пишат две- три тролчета, платени, и двама -трима, дето ги изгониха от всякъде, като най-компетентни, сиреч най- можещи само да вършат мърсотии и да крадат. Ама хората ви видяха колко струвате. Окрадохте общината - вие си знаете много добре, сега гащичките ви понамирисват явно, окрадохте и болницата. Иначе откъде ще печелят фирмите на господинчето даскал Паскалев, откъде и с какви пари купува апартаментите. О спестяванията от заплатата като беше кмет - та тя не е голяма, имая на сайта в решенията на общинския съвет, той я определя. Как тогава стават тия работи. Явно не взима кредити, защото трябва и да ги връща. Кредити взимат хора, дето не крадат . Те нямат нужда от кредити, но Паскалев не взима, и племенницата му също.


29 Юни 2015 02:19 | до Манол
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Само вашият коментар е сносен. Другите си пишат, но дали си вярват?


29 Юни 2015 07:30 | Мая
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

До до Манол
Не ти изнася написаното
Искаме истината за далаверите на този лъжец
Защо въпреки законовите изисквания гл. Счетоводител до пенсионирането си беше една жена със средно образование -може би защото умееше да му прикрива далаверите
Каква беше цената за Благоевград да назначи Шумантов на работа
Назначаване на братовчедките на отговорни постове и неспазване на закона за конфликт на интереси
Искаме отговори, искаме отговори и от БСП защо стояха зад него и гласувахме
Искаме поемане на отговорност, а не да раздава акъл, той и сега работи за Елезов, слепи ли сте, а Пандев


29 Юни 2015 09:45 | Пенчо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Много от коментарите намекват за добре работеща трол фабрика и на територията на Благоевград. Нито единя, нито другия кандидат, заслужават уважение, но поне единия беше по-независим. В момента кмета е кукла на конци и то на крими контингента от по-ниското ниво в държавата! Целта на Паскалев е да вдъхнови редиците на БСП (бивша БКП, което не трябва да се забравя) и да привлече общественото внимание към партията към която принадлежи. Това е изгубена кауза. За съжаление един хубав и проспериращ град, като Благоевград ще затъне още повече от подобни кандидати на конци...


29 Юни 2015 11:01 | Младок
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

По случая с басейна се изказват хора, които не са компетентни, наричам изявленията на тримата съветници в националния ефир предизборни спекулации, тъй като в изграждането на басейна няма нищо незаконно. Още при построяването на училището е заложено в ген плана изграждането на закрит басейн и това може да се види от всички. Питам аз защо 30 години нито един кмет до сега не видя този план, не се зае с построяването на басейн, не се зае с изграждането на така сериозна придобивка, нужна на децата на областния град?. Когато сегашният кмет се нагърби с тази задача бе засипан с некомпетентни, безпочвени и категорично предизборни обвинения. В строежа на басейна няма нищо незаконно. Похвално е, че кметът Камбитов, е първият благоевградски градоначалник, който реализира такъв голям проект, стоял като предизвикателство пред всички останали


29 Юни 2015 11:03 | Струма
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

За първи път в Благоевград се прави подобно нещо, което ще привлече спортисти от България и чужбина и е изграден така, че да отговаря на всички условия за провеждането национални и международни състезания. Браво на кмета Камбитов!!!


29 Юни 2015 13:43 | ПАМЕТЛИВ
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Паскалев го познавам от над 20 години. Помня как дойде едно свито даскалче готово да обещае и даде всичко. Учудих се откъде тази злоба и реваншизъм в този уж "успял човек". Паскалев на конференцията използва една много стара тактика-нападението е най-добрата защита. Защото успелия политик Паскалев трябва да даде отговор на няколко въпроса:
1. Защо абдикира и не се кандидатира в момент в който партията има най-голяма нужда ?
2. Как стана така, че след като управляваме общината от 1995 г. днес нямаме един читав кандидат за кмет ? Не е ли персоналната вина на другаря Паскалев за това ?Колко от кадрите които вкара в съветническите листи през 2007 и 2011 сега са с БСП ?
3. Защо на последните избори игра срещу БСП и подкрепи еедно момче за което знаехме че няма капацитета да управлява общината ?
4. Как така неговия собствен бизнес е успешен за разлика със състоянието на партийната организация-разнебитена без финансиране и без визия ?Дали усилията не са били насочени в частния му бизнес о


29 Юни 2015 13:51 | ПАМЕТЛИВ
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Още докато е кметувал ?
5. Защо демонстрира връзки с най-високо нива в ГЕРБ които му помагат на бизнеса, но не пречат ли те на партията ?
6. Колко от фирмите на които той е помагал като кмет както казва в момента помагат на БСП ?
7. Защо Др, Паскалев не признае, че има персонална вина за сегашната кадрова, идейна, финансова и целева криза в БСП-Благоевград ?
8. Докога редовите и местни членове на партията ще търпим хора от София да идват и да ни поучават за неща за които нямаме вина и ще вменяват вина чрез други местни другари които се интересуват само и единствено от собственото си благополучие ?
Няма смисъл да продължавам повече, има изход и той е един -такива като Паскалев трябва час по скоро да бъдат забравени и да не се обръща внимание на това което говорят. Защото казаното в 99 % от случаите не отговаря на истината


29 Юни 2015 17:49 | Нико
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

До паметлив
Толкова добре сте изразили мнението на стотици симпатизанти и членове
Това скромно и лъчезарно момче се превърна в алчен, озлобен, интригант с изкривена физиономия с вид на старец, милионер


29 Юни 2015 21:50 | Психолог
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Мнението ми за поведението на лицето Костадин Паскалев е следното. Наблюдава се изразена егоцентрична самовлюбеност граничеща с себеобожание. Има напреднал стадий на дисиметрично възприятие на заобикалящата го действителност съчетана с прекомерни желание за себепоказване и самопредлагане за различни и взаимно изключващите се позиции. Всичко това съчетано с лична неудоволетвореност от непостигане на генетичните му способнисти според собствета самооценка води до една яростна съпротива на мнение различно от неговото и дори една лична неприязън към собственото си мнение. Пациенти с тази диагноза са раздразнителни, с ярка неудолетвореност и лицеви деформации обикновенно с изкривени и зли физиономии


30 Юни 2015 08:26 | Иван
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ЗЪКОВА ПИШЕ ФИНАНСОВИТЕ КОМЕНТАРИ СРЕЩУ ПАСКАЛЕВ. ТЯ БЕ ИЗГОНЕНА ОТ НЕГО, ШУМАНТОВ И ГЕРГАНА. СЕГА И ДОЙДЕ ВРЕМЕТО.


30 Юни 2015 09:08 | ВД
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Г-не, не знам кой пише финансовите коментари, но целият град знае за далаверите и кръга фирми около кмета/а и фирмата на брат му на Шумантов. Допускате ли, че хората са слепи и не знаят кои обекти са негови, как стана от беден учител милионер, и сега ще ми задава на заседанието опорните точки-безсрамник.


30 Юни 2015 10:30 | До Паметлив
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Очевидно сте добре подготвен другар. Но на първия от въпросите Ви, отговаряте сам със следващите, които сте задали. Ясно е, че според Вас Паскалев не е достоен да е кандидат на БСП. Колкото до поученията, не сте разбрали нещо елементарно. Критиката на Паскалев не е срещу Камбитов, а срещу безхаберните общински съветници, които не видяха очевидните проблеми в Благоевград. Но и на Камбитов толкова му е мисленето, той се върза и сега сам доказва колко е несъстоятелен.


30 Юни 2015 10:36 | Колега психолог
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Колега, Паскалев беше общински съветник, кмет, депутат, съветник на президента, министър.... От кое не е удоволетворен според теб? Може би просто знае много повече от теб? Вероятно сте прав, че има доза неудоволетвореност, но очевидно тя не е от личната му реализация? Ако сте сериозен колега, защо не се опитате да направите сериозен анализ? Аз не се наемам, не познавам добре този човек!


30 Юни 2015 10:40 | Хи хи хи
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

какфа фирма бе прошляк, брат му на Шумантов е добър, но бояджия, къде го слагаш


30 Юни 2015 10:55 | ДО колегата психолог
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Нямам амбиция да се сравнявам с Паскалев. Коментирам само публичното му поведение. Защо според вас този човек с наглед добра кариера излъчва толкова неудоволетвореност, жлъч и мрачност ? Някой, някога да е чувал Паскалев да похвали някой друг освен себе си и екипа си ? Дори и когато бе съветник на президента Първанов използваше всяка възможност да критикува. Това говори само за едно и диагнозата ми е:
Костадин Паскалев иска да е президент, вицепрезидент, министър-председател, министър на финансите, на благоустройството и така до 18 ресора, кмет на София, Варна, Благоевград и така до 265 общини, председател на общински съвет в 265 общини и общински съветник. Също така иска и да е олигарх, милиардер, милионер и ментор от тв екрана. Разбрахте ли защо не е удоволетворен


30 Юни 2015 11:01 | съгласен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

и всичко това едновременно,
ДО колегата психолог написа:
Нямам амбиция да се сравнявам с Паскалев. Коментирам само публичното му поведение. Защо според вас този човек с наглед добра кариера излъчва толкова неудоволетвореност, жлъч и мрачност ? Някой, някога да е чувал Паскалев да похвали някой друг освен себе си и екипа си ? Дори и когато бе съветник на президента Първанов използваше всяка възможност да критикува. Това говори само за едно и диагнозата ми е:
Костадин Паскалев иска да е президент, вицепрезидент, министър-председател, министър на финансите, на благоустройството и така до 18 ресора, кмет на София, Варна, Благоевград и така до 265 общини, председател на общински съвет в 265 общини и общински съветник. Също така иска и да е олигарх, милиардер, милионер и ментор от тв екрана. Разбрахте ли защо не е удоволетворен


и всичко това ЕДНОВРЕМЕННО, има само един начин Паскалев да е удоволетворен да го назначим за бай Тошо тогава ще се усмихне


30 Юни 2015 11:16 | До психолог
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Колега, Вие да не сте играещ треньор? От работата ли си не сте удоволетворен, от жена си или от себе си? Много жлъч излъчвате? Защо не се запишете на сеанси при по-квалифициран от Вас? И защо напуснахте професионалния терен и излязохте на политическата сцена....


30 Юни 2015 18:28 | Мина
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Хайде да не се занимаваме повече с този човек -не заслужава това внимание/а той толкова обича да е център на внимание/
Психолога ясно го е определил.
Добре е и за него да се лекува, защото и милионите които натрупа от имоти и комисионни явно не го радват
Да не му обръщаме внимание, опорните му точки/три ги начерта /са във въздуха




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар