Патриотичният фронт блокира свърталището на Свидетелите, заклеймиха ги

02 октомври 2014 11:34   8 коментара   8131 прочита


Патриотичният фронт – НФСБ и ВМРО отново организираха блокада на офиса, на опасната секта „Свидетелите на Йехова” в Благоевград. С жива верига членове и симпатизанти на Фронта блокираха достъпа до свърталището на този извън закона на Република България култ. Общинския съветник от ВМРО, Георги Васев прочете пред събралите се граждани жалбата срещу дейността на йеховистите, от Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО, която днес ще бъде внесена в Районна Прокуратура Благоевград.

Васев каза: „Тази секта не е регистрирана по Закона за Вероизповеданията а като търговско дружество, което е явен знак, че действа в нелегалност и в разрез със закона. Офиса им се намира близо до училище, което още повече почва да ни плаши! Засега оставяме Прокуратурата да си свърши работата, в което ние вярваме. Предупреждаваме, обаче, че тази секта е забранена на всякъде в Европейския Съюз а в България някои институции си затварят очите пред дейността и. Това е или от некомпетентност, или от така наречения „административен непукизъм”. Понякога страха идва и от разни идиотски организации, като Хелзинския комитет, които са откровено антибългарски образувания.

В тази страна има закони и те трябва да се спазват. Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО на тези избори ще имаме вече депутати с които ще усилим сериозно натиска срещу администрацията със всички законови средства за такива случаи! В помощ ни е, и евродепутатът Ангел Джамбазки, на който знаете мнението за подобни събития и организации, като „Свидетелите Йехова”. Гласуването с бюлетина номер 24 в Пиринска Македония е начина да се справим с такива антидържавни секти и култове.”


Още за: фронт   блокада   офис   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
02 Октомври 2014 12:05 | Облак
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Само Патриотичния фрнт - НФСБ и ВМРО!


02 Октомври 2014 12:43 | Боби
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

ВМРО=МВРО!!! Патриотичен фронт=Агентурен фронт!!!


02 Октомври 2014 12:58 | Меги
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Какъв Патриотичен фронтт с този Каракачанов. Тоя е най-продажния човек в държавата. Лепи се до тоя и оня, прави коалиции завалията за да влезе във властта. Тоя е като троскота, плевел, който никой не може да мръдне от МВРО, където се е вкопал здраво и каквато и глупост да направи е несменяем. Пък и кандидата му от Сандански - Атанас Стоянов, по-известен като Мравката и тапата, е най-лъжливото и крадливо същество в региона. Не гласувайте за този нарекъл се патриотичен фронт, защото той е антипатриотичен и продажен. Действията им са доказателство за това.


02 Октомври 2014 15:26 | До Меги
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Искате да гласуваме за Атака може би?! Хахаяхахахаа! Жалки сидеристи и бюреци.... Хайде в болука!


02 Октомври 2014 15:54 | До Меги
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Меги, преди да направиш изказване е хубаво малко да се поинтересуваш малко, а не да си правиш проветрение на празното пространство между ушите! Когато НДСВ и БСП не можаха да сформитат правителство (мисля, че беше 2005 г.), ГеоргиПърванов (тогавашният президент) предложи мандат на ВМРО! НО условието беше да управляват в коалиция с БСП и ДПС! Красимир Каракачанов щеше да бъде министър на отбраната и сега ВМРО може би още щяха да са във властта! Каракачанов отказа с мотив, че ВМРО няма да участва в никакви коалиции, на каквато и да е цена с антибългарската партия ДПС! Тогава се създаде тройната коалиция (НДСВ, БСП, ДПС), а ВМРО беше изолирана! ВМРО е единствената политическа формация в България, която през годините е успяла да се съхрани чиста и неопетнена!


02 Октомври 2014 18:00 | аА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Сукси е най дейният протестиращ:)


03 Октомври 2014 00:50 | koмитa
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Както всичко друго при ДС-МВРо-вците става дума за пари! Големият страх е, че „клиентелата“ им може да смени „патриотичния“ наркотик с религиозен, и още повече, че може да смени дилара си! И предизборната седмица е много удобна за „защита“ на и без това твърде стеснената за ДС-МВРо в Благоевград нарко-територия!


03 Октомври 2014 14:45 | чука
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ДО До Меги
Как президента ще предложи на ВМРО да съставят правителство, като тогава те бяха на последно 7 място със малко повече от 5 %. Според конституцията имащи право да съставят правителство са класиралите се първи 3 партии.
Има нещо вярно в твоя коментар, но то е за друг политик ( Иван Костов), друга година (2001 г.), и е за коалиция на ОДС с НДСВ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар