На връх рождения си ден Тома Биков в Сандански в подкрепа на Стоян Стоев

11 октомври 2023 19:03   9 коментара   5373 прочита


Председателят на Комисията по култура и медии на Народното събрание Тома Биков отложи семейното посрещане на рождения си ден, за да бъде в Сандански и да подкрепи лично кандидатът за кмет Стоян Стоев.

„Сандански е една от важните общини в България и когато имаме толкова подходящ кмет за нейното управление е важно да бъдем лично тук и да изразим нашата подкрепа“, подчерта Тома Биков. По думите му е много важно общината да има начело човек, който да я дърпа напред, а не да спира развитието. „Защото последно съм бил тук преди 4 години и днес не виждам никаква промяна. Времето е спряло“, каза още народният представител.

„Тук съм и защото обичам Сандански, а първите ми спомени оттук са още от дете. Радвам се на пълната зала. Тя показва, че има нужда от промяна, но истинска промяна, а не като онази фалшивата“, каза още Тома Биков. Според него идващите местни избори ще сложат край на политическата криза в страната и затова е важно днес да се гласува за хора, които ще дават утрешните верни решения

Екипът на ГЕРБ – Сандански бе подготвил музикална изненада за Тома Биков, както и подарък – картина на един от най-награждаваните и познати художници на Сандански Кирил Божкилов. „Подаряваме тази картина на един от хората-символ на художествената школа на Сандански, който е работил по нея поне 7 дни и благодарим за личното отношение и уважение към хората в Сандански“, каза Стоян Стоев, който благодари, че дори на личния си празник депутатът е спазил ангажимента си да присъства лично на представяне на управленската му програма. 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

9 коментара
11 Октомври 2023 20:13 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Я да Ви видя как ще подкрепите Николайчо от Кресна, който блокира създаването на пълноправна водна асоциация. Питайте ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ЗА ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ.


11 Октомври 2023 20:25 | Гражданин
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Абе до кога измислени Софийски тарикати сформирали партии ще ни наставят тъпи и алчни селяци за кметове на града . Няма КИ един гражданин с чисто име и авторитет и без подкрепа на партии да изберем за кмет . Стига мърши и подлоги.


11 Октомври 2023 20:55 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Желая победа на демократите от гр. КРЕСНА.


11 Октомври 2023 21:03 | Сандански
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Мутри


12 Октомври 2023 08:53 | Пепо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тоя свали още процентите на кандидата.


12 Октомври 2023 10:33 | dedo
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

педалче мазно


12 Октомври 2023 12:41 |
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Щом бикоффф го подкрепя този, значи със сигурност няма да спечели, кой е луд да гласува за крадци и лъжци


12 Октомври 2023 12:42 | важно
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами-----> https://mub.me/medik


12 Октомври 2023 17:04 | dedo
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

след снимките са се залостили в кенефа и са си ударили по една чопка




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар