Митинг от симпатизанти: Стотици посрещнаха Николай Бареков и листата му от ББЦ в голяма зала на ДТ „Никола Вапцаров” за откриването на предизборната кампания

11 септември 2014 19:35   14 коментара   11071 прочита


Великата Нешка Робева почти разплака залата с прочувствено слово и препоръка: Не вярвайте на предишни и по-предишни, на сини и червени, ББЦ никога не е крала и съсипвала държавата, заслужават кредит на доверие

 Над 500 симпатизанти и почитатели на "България без цензура" посрещнаха днес с бурни аплодисменти кандидатите за депутати от коалиция ББЦ в 1-ви МИР Благоевград, които тази вечер откриха предизборната си кампания.  Водени от лидера си Николай Бареков и заместник- председателя на партията Светлин Танчев, който е водач на листата от благоевградска област, кандидат- депутатите се разходиха из центъра на града и се спираха да разговарят с гражданите. Обграден от всенародна любов,на влизане в залата на ДТ "Никола Вапцаров ", Бареков сподели, че млада майка го развълнувала до сълзи, след като се зарекла пред него, че ако те вземат властта, ще роди поне още две деца. Лидерът на ББЦ категорично заяви, че основен движещ мотив и цел за него е младите хора, с които Благоевград е пълен, да намират работа тук, а не да им се налага да бродят немили-недраги в чужбина. Той не пропусна да отбележи, че имено в Пиринско ББЦ получи рекорден резултат, като надеждите са на тези избори той да бъде още по-висок.

Среща със симпатизантите започна с представление на момичетата и момчетата от танцовия ансамбъл на Нешка Робева. Преди да представят листата си, лидерите на ББЦ дадоха възможност на великата Нешка Робева да мотивира избора си, защо подкрепя от душа и сърце "България без цензура?!". Известната българка почти разплака залата с прочувствено слово, излизайки извън сценария. Тя изложи подробно защо подкрепя активно партията на Николай Бареков, а като основен мотив подчерта, че организацията заслужава кредит на доверие, тъй като никога не крала и съсипвала държавата, както са го правили многократно сини и червени. Робева призова хората да помнят и да не се вслушват в лъжите на предишни и по- предишни управляващи.

Един по един бяха представени и всички двадесет и един кандидати за депутати от благоевградска област. Втора в листата в Пиринско е благоевградчанката Мария Календерска. Водачът Светлин Танчев е доказан ерудит, честен, почтен, неомърсен от политиката. С него начело, ББЦ в Пиринско ще реализира най-добрия изборен резултат, твърдят от партията на Николай Бареков. Залата скандираше името на Бареков, нямаше човек от присъстващите, който да не му засвидетелства пълно доверие и да изрази надежда, че именно Бареков и ръководената от него партия ще донесат дългоочакваната промяна за България.

Димитър Христов


Още за: бареков   ББЦ   Благоевград   Още от: Политика

Принтирай статия
14 коментара
11 Септември 2014 19:55 | Жоро
Оценка:
-20
 (
54
 гласа)

ББЦ никога не е крала и съсипвала държавата, заслужават кредит на доверие - точно така е.


11 Септември 2014 20:00 | Соня
Оценка:
-23
 (
47
 гласа)

Нормално, имат доверие в Бареков хората


11 Септември 2014 20:02 | Мартин
Оценка:
-24
 (
42
 гласа)

Успех на ББЦ! И аз съм на мнение че заслужават доверие! Стига вече сме избирали по-малкото зло!


11 Септември 2014 20:28 |
Оценка:
16
 (
40
 гласа)

Жоро, Соня и Мартин - един и същ малоумен трол. :)


11 Септември 2014 21:14 | Милан
Оценка:
-27
 (
41
 гласа)

ББЦ е единствената нова партия! Единствената партия, която не е крала от нас и не е управлявала! Единствената партия, която знае какво е да крадат от теб като данъкоплатец и работещ и няма да допуснат това да продължава!


11 Септември 2014 21:24 | BG Dupnica
Оценка:
28
 (
42
 гласа)

Бареков доста добре се облажи от КТБ, а какво остава ако се добере до държавната баница. Тази кукла на конци е повече опасна от БСП, ДПС и ГЕРБ взети заедно.


12 Септември 2014 04:52 | Точно защото не е крала!!
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Точно защото не е крала сега ще краде с тройно по-бърза скорост. Тъкмо нахранихме едни политици и сега се появиха нови - все по гладни и все по безскрупулни. И все ни оправят. Видяхме какво е това юпита, видяхме какво значи цар да те оправя, видяхме двойни тройни и всякакви безморални коалиции.. Стига вече - иначе все ще сме си клоаката на Евросъюза..


12 Септември 2014 07:24 | Аман бе
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

СВАЛЯЙ ТАЯ ФАНЕЛКА, НЕ ЗАСЛУЖАВАШ ДА Я НОСИШ БОКЛУК!!!!!


12 Септември 2014 07:58 | бай Горски
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

"Гладна въшка (като БЮрека) най-много хапе! " - народна поговорка


12 Септември 2014 10:50 | ББЦ
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Ейй.. някой хора много мразят Берека, сигорно защото им развали схемата в Костинброд.


12 Септември 2014 15:55 | ???
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Уважаема госпожо Робева, защо Ви трябва да се цапате с тази партия. Тя не е крала и съсипвала държавата тъкмо защото не е била на власт. Имаше и други такива партии, които не бяха крали, пък като дойдоха на власт ела да видиш. Проблема е, че прехода у нас направи така, че вече е нормално партиите да крадат. А още по-жалкото е, че хората стават членове на новите партии единствено с надеждата да могат да се облагодетелстват. Примери за политици, минали през няколко партии с такива мераци дал господ. Е как да им вярва човек. Мойто скромно мнение е, че читав човек няма да се занимава с политика, защото мигом бива омърсяван. Като се оцапа ББЦ ще дойде следващата партия която не е крала и пак ще ни иска кредит на доверие. И така до безкрай, докато последния българин не дръпне шалтера и в България останат само циганите и турците.


12 Септември 2014 16:19 | читател
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ами не е крала ББЦ, защото още не е управлявала. Затова най-добре изобщо да не бъде допускана във властта. ДРУГИТЕ ПАРТИЙНИ ВЪШКИ СА СЕ ПОНАЯЛИ И ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ ЗАРАДИ ЕГОТО СИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПРАВЯТ НЕЩО И ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. А Барека е такова леке, че и от екрана на телевизора смърди на гнило, корумпирано, подкупно, душевно нечистоплътно, нагло и простовато, агресивно и тарикато ...леке


12 Септември 2014 16:37 | кольо зелендолски
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Като всички сте такива песимисти, гласувайте си за Герберастите и турците и алал да са им вашите гласове. От последните два коментара излиза, че тези които са ги писали са се примирили със съдбата си, която име е определена и се определя от така наречената политическа класа, която управлява. Аз не мога и не искам да се примиря, искам промяна защото ми е писнало от некадърна администрация и административни ръководители, от крадливи политици, гледащи единствено каква им е комисионната. До сега не съм гласувал през живота си и сега ще гласувам, ще дам доверие на хората на Бареков, като после ще им търся и отговорност ако не спазят обещанията си. И докато всички ние, гражданите на Р. България не започнем да търсим отговорност на тези които ние сме избрали да управляват държавата, нищо няма да се промени, едни и същи ще ни лъжат, че управляват, като крадът и безчинстват, а ние народа ще се лъжем, че живеем в нормална "а/европейска" държава.


13 Септември 2014 07:30 | до горния
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много ти личи че си още зелен и недозрял, Кольо зелендолски, щом още не си гласувал. И я се замисли по какъв начин ще им търсиш отговорност ако не си изпълнят обещанията?! Те хората на Бареков, дето се гласиш да им дадеш доверието си, разчитат точно на такива като теб зеленоглави без жизнен опит, за да влязат във властта. А после като ги гледаш отстрани как лъжат, крадАт и безчинстват, ще си мечтаеш години наред да живееш в нормална европейска държава... но ще разбереш че е по-разумно направо да се изнесеш в някоя такава държава, отколкото до старини да чакаш и да се надяваш България да стане такава. Отдавна сме влезли в такъв порочен кръг, че излизане няма докато не се промени начина на избор на парламент и управляващи.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар