Мария Габриел в Мусомища: Иван Ламбрев и Георги Андонов имат смелостта да работят на местно ниво за националната кауза, но и с ясен поглед към Европа

13 октомври 2015 15:40   6 коментара   11655 прочита


„За мен е не само чест и отговорност да бъда тук, в Мусомища, тази вечер. Същевременно за мен е лесно, тъй като идвам тук със спокойното усещане за добре свършена работа от отбора на ГЕРБ. Заявявам силната си подкрепа за Иван, досегашен кмет и кандидат на ГЕРБ за следващ мандат на с. Мусомища и искам да отбележа, че в европейската политика, когато се обърнат към теб с Иван, това е признание, че ти имат доверие, че си динамичен, мотивиран, отговорен; признание за това, че с теб може да се работи и да се постигне резултат“.

Това заяви в читалището на с. Мусомища Мария Габриел - заместник-председател на Групата на ЕНП и ръководител на българската делегация в ЕНП по време на представянето на кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ снощи, в което участие взе и г-жа Даниела Савеклиева, народен представител от ПП ГЕРБ.

„Моята подкрепа за Иван Ламбрев и Георги Андонов е подкрепата на Европа. Подкрепа на Европейската народна партия. С чиста съвест ви призовавам да ги подкрепите и вие на 25 октомври, защото знам как се работи и с двамата. Двама политици, които отговорно и последователно работят и ще работят за доброто на Мусомища, на Гоце Делчев, а оттам – и на цяла България“, допълни още Мария Габриел.

„Проектите на Георги Андонов и Иван Ламбрев за Мусомища – за спортна площадка, за един нормален физкултурен салон, за всички подобрения в Мусомища и цялата община – това не е просто програма, а реални проекти, които ще станат факт, ако ги подкрепите“, призова Мария Габриел.

„Шестте години, в които познавам работата на Георги Андонов като депутат, ме правят повече от убедена, че той наистина знае какво иска да постигне в Гоце Делчев и нещо повече – знае как да го направи. Георги Андонов вече съчетава дързостта на младостта с отговорността на опита. Като народен представител винаги е следвал неуморно целите, които си е поставил за доброто на своя регион и затова нямам никакво съмнение, че като кмет на община Гоце Делчев ще има големи постижения - при това много бързо.

Прави ми впечатление, че когато Георги Андонов говори за това как иска хората в Гоце Делчев да живеят по-добре, той не ги дели – на млади и стари, на „наши“ и „ваши“. Той има за цел да обединява, а не да дели“, заяви още Мария Габриел.

По думите на г-жа Даниела Савеклиева, народен представител от ПП ГЕРБ, Георги Андонов, Иван Ламбрев и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ имат подкрепата на най-голямата парламентарна група в Народното събрание, на министрите, на министър-председателя Бойко Борисов; подкрепа, с която бързо ще бъдат постигнати видими резултати за Гоце Делчев.

„Време е да спрем да си губим времето. Време е с. Мусомища да спре да бъде пренебрегвано – при това толкова очевидно – защото кметът на селото е от ГЕРБ. Заедно с Иван Ламбрев и вашата подкрепа ще направим всичко необходимо, за да имат жителите на Мусомища нормални условия за живот – нормални улици, нормална лечебница. За да имат децата на Мусомища условия за спорт – такива, каквито им се полагат“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Гоце Делчев – Георги Андонов.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Г. Андонов   ГЕРБ   отбор   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
13 Октомври 2015 16:21 | СИЙКА
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

И ЧАЙ ВАНЬО СЕ ИЗПЪЧИ НА СЦЕНАТА И РЕВНА :АЗ ЩЕ ПАСА БИВОЛИТЕ НА БАЙ ИЛИЯ ПО ВАЛТАТА. И САЛОНА ИЗБУХНА В АПЛОДИСМЕНТИ, РЪКОВОДЕНИ ОТ БАШ ЧОБАНИНА ЧУРКА!!! БРАВО, ЧУРКА, БРАВО, ЧАЙ ВАНЬО !!!ВИЕ СТЕ НАШАТА ГОРДОСТ ЧОБАНСКА !!! МОСОМИЩА НЯМА ПО ДОБРИ ЧОБИНИ ОТ ВАС, БАЙ ИЛИЯ ЩЕ Е ДОВОЛЕН !!!ДА ЖИВЕЯТ ЧОБАНИТЕ НА ГРОБ, ГОРДОСТТА НА НАЕТО СЕЛО !!


13 Октомври 2015 18:14 | кочан
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

За пуяка от плаката:„Шестте години, в които познавам работата на Георги Андонов като депутат, ме правят повече от убедена, че той наистина знае какво иска да постигне не е за малко пари
в Гоце Делчев и нещо повече – знае как да го направи.
Георги Андонов вече съчетава глупостта на младостта с отговорността на тъщи и шапки. Като народен представител винаги е следвал неуморно целите, които си е поставил - да уреди някоя комисионна
за доброто на фамилия и приятели...
и затова нямам никакво съмнение, че като кмет на община Гоце Делчев ще има големи постижения - при това много бързо урежда търгове и европроекти към гошко и сие.


13 Октомври 2015 18:33 | Mюмюн Алипиев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Гаси и работата! В Мосомище само тъпаци и пияндурници има... Де що нормално имаше, всичко избЕга.... Ама Гоше Тъпото най-пасва за това умряло село!!!


13 Октомври 2015 18:36 | равни по-равни
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

"Общинският съвет на БСП в Гоце Делчев изразява острото си възмущение от подобни инициативи, които целят единствено очернянето на един от кандидатите за кметове и манипулиране на общественото мнение.

Под прикритието „гражданско общество“ прозира опит на опоненти да скрият липсата на убедителни аргументи, с които да спечелят доверието на хората в Гоце Делчев. Некоректните похвати в предизборна кампания, никога не водят до добри резултати.

Абсолютно неприемливо е и използването на ученици от Георги Андонов и кандидати за общински съветници на ГЕРБ за лична предизборна кампания. Провеждането на срещи с предизборна цел в учебни заведения, в учебно време, е грубо нарушение на Изборния кодекс.

Некоректно и в нарушение на правата на децата е използването им за самореклама чрез снимки, в които се прави предизборна агитация на кандидата за кмет Георги Андонов.

За това погазване на българското законодателство Предизборният щаб на БСП е сезирал Общинската избирателна комисия в Гоц


13 Октомври 2015 22:46 | рейгън
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

А защо няма снимки от залата, навярно е препълнена с празни столове, пардон Ерол Муртазов е бил там.


14 Октомври 2015 13:06 | Дончо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Чай Ваньо, няма вече ОМО, няма вече царя и пожарникаря, биволите на бай Илия те чакат да ги пасеш по Валтата !!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар