Мария Габриел: Доброто бъдеще на Банско е свързано с Георги Икономов

13 октомври 2015 10:56   18 коментара   10392 прочита


Ръководителят на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.-председател на Групата на ЕНП Мария Габриел за пореден път засвидетелства безрезервната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на община Банско Георги Икономов. На среща със земеделски производители и пчелари от общината, тя подчерта заслугата му за издигането на Банско на висотата на най-бързо развиващите се европейски градове.

„Банско е символ на България благодарение на Георги Икономов и неговия екип. Убедена съм в неговата мотивация да продължи да утвърждава Банско сред водещите градове в Европа. Идеите му за развитие на туризма, бизнеса, културата и за създаването на перспективи за младите хора са залогът за успех в неговата управленска програма.”, заяви Мария Габриел пред присъстващите.

Във връзка със ситуацията в пчеларството, тя предостави най-актуалната към момента информация. В Програмата за развитие на селските райони биопчеларите вече получават субсидирана подкрепа. Работи се по възможността мановият мед да бъде регистриран като защитено географско наименование. Друга съществуваща възможност е включването на медоносните видове в агроекологията. В момента усилията са насочени към удължаване на забраната за използването на три вредни за пчелите неоникотиноидни пестициди, която изтича в края на тази година. Добра новина за местните пчелари е възможността да участват в бъдещата програма Училищно мляко и плод, в която ще бъде включен и медът.

Мария Габриел отправи силен призив за обединение на пчеларите, защото само така могат да говорят в един глас и да отстояват искания пред законодателната и изпълнителната власт. Друго много важно според нея е по-добро популяризиране а качествата на българските мед и пчелни продукти.

Евродепутатът изненада приятно всички присъстващи с поканата догодина Георги Икономов да води делегацията от пчелари от Банско на Европейската седмица на пчелите и опрашването в Европейския парламент, чийто организатор беше тя през тази година.

„Прекрасно знам с какъв дух и разум работи Георги Икономов. Сърцето му бие за общината. Той има ясна визия за развитие, обединител е, пазител на ценности и традиции. Има подкрепата от Европа и вярвам, че хората от Банско ще го подкрепят отново, за да продължи видимите резултати за общината”, призова Мария Габриел.

Народният представител Даниела Савеклиева също подкрепи Георги Икономов. „Ние работим в един екип. Георги Икономов е еталон за успешен кмет. Той има пълната подкрепа на премиера Бойко Борисов и цялото правителство. Свидетел съм на неговите усилия за решаването на проблемите на Банско, което разцъфтя под грижите на Георги Икономов. Подкрепете го отново”, апелира Даниела Савеклиева.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Г. Икономов   ГЕРБ   подкрепа   Още от: Политика

Принтирай статия
18 коментара
13 Октомври 2015 11:11 | !!!!
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

БЪДЕЩЕТО НА БАНСКО Е С ИКОНОМА И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ КРАДЕ И ДА СЕ КРАДЕ !!! ЩЕ БЪДАТ РАЗКОПАНИ И ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В ПУСТИНЯ И ДОБРИНИЩЕ, МЕСТА, ТА ЧАК И ГОСТУН !!!ПИРИН ЩЕ БЪДЕ ИЗСЕЧЕН И ТАМ ЩЕ СЕ РАЗХОЖДАТ САМО ВЪЛЦИ, МЕЧКИ И КАМИОНИТЕ НА БАНДИТА ДЪРВАР ОТ БЛАГОЕВГРАД !!! ХОТЕЛИТЕ НА БАНСКО ЩЕ БЪДАТ СРИНАТИ И ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ ЗА МАТЕРИАЛИ !!!! ТОВА ВИ ОБЕЩАВА ГРОБ, ГАРГАМЕЛ И КРАДЕЦА НА ДДС!!! НАРОДЕ ТИ ИЗБИРАШ !!


13 Октомври 2015 12:09 | ????
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Как може такъв идиотизъм-герберски?! Виждаме Икономов=Сталин! Всичко той, всичко започва от него. Нашите деди и бащи нищо не са дали за Банско. "ДОБРЕ, ЧЕ ДОЙДЕ ИКОНОМОВ ДА ГО СЪЗДАДЕ". Тоя акъл има ли, а и тия, които го подкрепят? ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПРОДЪЛЖИ!!!!!


13 Октомври 2015 12:23 | Владо
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

След годината на КАЛИНКИТЕ сега герб са организрали Европейската седмица на пчелите и опрашването в Европейския парламент, и без делегация от БАНСКО не може !!!МАЙКО МИЛИ ИЗБИРАТЕЛИ !!


13 Октомври 2015 12:32 | БАНСКО
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Банско РАЗЦАФТЯ браво Савеклиева земи си смени очилата есен е не е пролет.
По скоро Се ОКАЛЯ.


13 Октомври 2015 12:42 | Баненин
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Маро габриел? Разоди ле се по улиците, да видиш в какво състояние са бе? Лунен пейжаж, без изгледи за скорошно заваршване! Видимите резултати са на лице, а сега гласувайте за ГРОБ!!!


13 Октомври 2015 13:34 | Ох ...... ..
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Ох, олекна ми ! Чувствам се облекчен ! Страхотна изненада от евродепутат Мария Габриел - еталона за успешен кмет в България Е ПОКАНЕН да опрашва в Брюксел ! Благодариме ви г-жо Габриел - логиката надделява и когато Банско е наистина опрашено защо да няма и малко опрашване във и на Брюксел


13 Октомври 2015 13:42 | Ристо
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Деле, тава не беше ле онаа, дека дума на откриването на монтофонците? Дека не е стапала в Банско, ама знее и е сигурна, че дедесаре е бъдещето. То не бея изявления от секой, дори и от ней мизерните представители ма е време да изкарате и къртиците да кажаа нешчо убаво наприште им град за чудо и приказ. Седмицата на пчелата я маанете скоро Банско че е ней-известния световен резерват за къртици.


13 Октомври 2015 15:06 | КОЦЕ
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

ТАЯ УЛАВАТА, ОБИКАЛЯ ОКРЪГА КАТО ЦВЕТАРКА, ОЛЕЕЕЕЕ, ТАЯ ЩЕ ЗАЩИТАВА КРАДИ, ЧЕ КРАДИ СИ Е ДОКАЗАН КРАДЕЦ И НЯМА НУЖДА ОТ РЕКЛАМА !!!ТОЗИ ИМА НУЖДА ОТ БАЙ СТАВРИ И ТОЙ ЗНАЕ ЗАЩО !!


13 Октомври 2015 15:37 | Милуш
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

НЕ РАЗБИРАМ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВИЦА ЗАЩО И КОЙ ДОПУСКА ЗА КАНДИДАТ КМЕТОВЕ И СЪВЕТНИЦИ- ХОРА С ПО ЕДНА-ДВЕ И ПОВЕЧЕ ПРИСЪДИ ДА СА ОТНОВО КАНДИДАТИ??? НАПРИМЕР ПИЖЕ, ИКОНОМОВ...


13 Октомври 2015 15:43 | Мара Гбриел
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Доброто бъдеще на Банско с Икономов ще е като "доброто"минало на Банско със същия екземпляр през изминалите четири години!!!


13 Октомври 2015 16:35 | naneн
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

злоба злоба, бълва от злоба. Аз да попитам как да се оправят улиците, нали първо трябва да се разкопаят та после да се оправят? Защо е тая злоба бе хора, не ве е ли страх, че ще погрознеете от толкова злоба? После кой ще ви избере пък вас като ще сте достойни карикатури да си плашим децата с вас.


13 Октомври 2015 16:43 | Рос Рос
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

И да плюете в форумите избора на нас гражданите няма да го промените. На един синовете н..... мани и пияници /пък да не говорим за самия него/, друг кандидат не може да си акривира членовете да му издигнат кандидатурата за кмет, камо ли да ни убеди даа гласуваме за него, трети кандидат кмет без авторитет /събрал хайка комарджии около себе си и не осъзнава колко е отблъскващо това/ и ще спра до ТУК












13 Октомври 2015 17:29 | fen
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

ми той бая невести опраши в общината, време е да по опраши и в Брюксел.


13 Октомври 2015 17:34 | добринище
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Банцко е не само опрашено но и разкаляно


13 Октомври 2015 20:17 | Мащаби
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Тоя да вземе една лопата и да си зарива улиците, които е разкопал. Хора един кмет, с какво е повече от всеки един гражданин на Банско за да ни се прави на недостижим като неговия началник Боко Тиквата. За видимите резултати още не си е свалял розовите очила за да види хаоса и безобразието, което е сътворил.


13 Октомври 2015 20:48 | ? водолаз
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

плуваме и под вода, яко се вири с л... а


13 Октомври 2015 23:44 | до всички
Оценка:
-8
 (
8
 гласа)

видя се че сте се едни и същи по форумите 10-15 човека които плюете та се давите от раколе освен това да работите нищо друго не става от вас вного добре ве знаяя сички оти и в живото сте си таквия трудно е да го разберете ама знаите че на 25, 10, 15г. ИКОНОМОВ ЩЕ ВОДИ ПА
ОРОТО


14 Октомври 2015 00:00 | Ми да!
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Че ВОДИ ИКОНОМОВ ОРОТО КАА БОБОВ ДОЛ!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар