Марио Богданов: Адмирирам усилията, които полага д-р Камбитов за развитието на спорта в Благоевград

13 октомври 2015 18:47   13 коментара   9716 прочита


Вицепрезидентът на Световната федерация по таекун-до Марио Богданов даде висока оценка за развитието на спорта през последните четири години в Благоевград. „Спокойно мога да кажа, че кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов е един от хората, които не само мислят, но и правят нещо за спорта в града. Развитието на ОФК „Пирин“ е едно от тези неща. Дори и най-големите скептици не могат да отрекат, че влизането на клуба в „А“ група е едно от хубавите неща, които могат да се случат в областта на спорта. Тук говорим за връщане на стари традиции и слава във футбола, защото за всички е ясно, че нашият край е една „люпилня“ за талантливи футболисти“, каза вицепрезидентът на Световната федерация по таекун-до Марио Богданов.

Той благодари на д-р Камбитов за усилията, които се полагат за поддръжката на спортните бази в града. „Имаме многофункционална спортна зала, която се поддържа в идеално състояние, не можем да не отбележим и постъпките на Общината за възраждането на Спортния интернат. Той беше изцяло реновиран по време на управлението на Атанас Камбитов“, каза още Марио Богданов.

Вицепрезидентът на Световната федерация по таекун-до подчерта, че това дава възможност на много деца да практикуват различни видове спорт. Марио Богданов благодари на кандидат-кмета д-р Атанас Камбитов и за подкрепата в областта на таекуондото. „По време на първия мандат на Атанас Камбитов беше направена програма в подкрепа на спортните клубове. През последните години те са подпомогнати финансово от Община Благоевград, което ни дава възможност да участваме на републикански първенства“, каза Марио Богданов и допълни, че адмирира и действията на д-р Камбитов за реализиране на проекта „Спортен Благоевград“.

„Спортът е една превенция. Чрез него можем да се предпазим от здравословни проблеми и пороци. Когато даваме повече пари за спорт, ще даваме по-малко за лекарства. Аз съм много щастлив, че това нещо г-н Камбитов го е разбрал и наистина се стреми да създава условия за спорт, защото децата са нашето бъдеще“, каза още Богданов. Той допълни, че оценява високо всичко, направено в общината през последните четири години. „Ако трябва да дам оценка по шестобалната система, ще му дам „Много добър 5“, не за друго, а за да има стимул да продължи в същата посока през следващия мандат“, каза още Марио Богданов.

„Благодарение на д-р Камбитов развитието на спорта в Благоевград стана политика на общината с приоритет, а не просто направление, заключи Богданов.

 

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още от: Политика

Принтирай статия
13 коментара
14 Октомври 2015 08:44 | пепи хлебарката
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

яка смешка


14 Октомври 2015 10:03 | ДОКТОРА
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

СЕГА, КАТО ОТИДЕ В ЗАТВОРА, ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ И В ОТБОРА НА ЗАТВОРА !!


14 Октомври 2015 11:19 | ФАКТ
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ФАКТ Е ЧЕ ДОСТА НЕЩА НАПРАВИХА, ЗА КОИТО НЯМА КАК ДА СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ! НЕ СЛЕ ПРАВЕТЕ НА СЛЕПИ ИЛИ ГЛУХИ.


14 Октомври 2015 11:20 | Теодор
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Вицепрезидентът на Световната федерация по таекун-до Марио Богданов като говори -->>> вие да мълчите.


14 Октомври 2015 11:21 | Хейтърчета
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Хейт Хейт Хейт Хейт Хейт Хейт Хейт Хейт Хейт Хейт да ни заобикаля от всякъде и това е.


14 Октомври 2015 11:21 | Те са го казали !!!
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

„Спортът е една превенция. Чрез него можем да се предпазим от здравословни проблеми и пороци. Когато даваме повече пари за спорт, ще даваме по-малко за лекарства. Аз съм много щастлив, че това нещо г-н Камбитов го е разбрал и наистина се стреми да създава условия за спорт, защото децата са нашето бъдеще“, каза още Богданов.


14 Октомври 2015 11:24 | Майка
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

А това там е синът ми, благодарение на тези хора, които виждаме на снимката, той успява да върви напред и съм сибурна, че ще се развие. Попадна в добри ръце и след време ще му се радваме целия Благоевград за постиженията му. Дано да се дава шанс на повече деца да се развиват както е сега, а не както е било преди.


14 Октомври 2015 11:25 | Светли
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Много се наблегна напоследък на децата и това е добре. Браво за Камбитов и за екипа му.


14 Октомври 2015 11:35 | От състезател
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Добре е да се развива спортът във всеки град и нека това се превърне в инициатива и за следващите години. Виждаме колко много турнири и състезания се проведоха тук, така и децта довлни, и ние. След като държавата няма такава политика, нека поне на местно ниво да си го направим както трябва. Желаем им успех.


14 Октомври 2015 12:28 | Помним
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Аз не знам преди да се е наблягало толкова на спорта и културата, както сега!


14 Октомври 2015 12:29 | В подкрепа на Богданов
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Спортът е едно от най- важните неща в живота на младите, а г-н Богданов е допринесъл много за неговото развитие и популяризиране. Щом той застава до кмета Камбитов, ние спортистите на Благоевград също ще застанем. Кметът Камбитов не веднъж ни е засвидетелствал своето уважение и преклонение. Направи много за нас, за да има къде да тренираме и сме му благодарни от сърце!


14 Октомври 2015 13:27 | Илко
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Фактите говорят. Тези хора помагат и ще продължат да помагат на спорта.


14 Октомври 2015 15:20 | Спортист
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Спортът е здраве, а който мисли за здравето на децата ни, ще получи нашата подкрепа. Поздрави за Марио и разбира се за г-н Камбитов!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар