Лидерът на ВМРО Кр. Каракачанов избра най-умната българка с IQ 192 Д. Симидчиева за вицепрезидент

10 септември 2011 00:20   43 коментара   17735 прочита
Д. Симидчиева
Д. Симидчиева


Д. Симидчиева

Председателят на червено-черните, който се бори за “Дондуков” 2, призна: Сред многото й достойнства е и това, че е майка на 3 деца и сама ги е отгледала

Благоевградчанка влиза в надпреварата за президент на България тази есен, това е Даниела Симидчиева, която ще бъде вице на кандидата и лидер на партия ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

Готвехме се да я обявим на 11 септември, но щом сте разбрали предварително, няма да крия, че действително тя ще ми е вицепрезидент, потвърди вчера новината пред “Струма” кандидатът за държавен глава и лидер на войводите Кр. Каракачанов.

Преди да се запознаем, в началото на тази година, бях чел доста за Даниела, включително и във в. “Струма”, че е най-умната жена в света, което сериозно ме впечатли. След като ВМРО-БНД от десетина години алармира за демографската криза в България, каква по-добра кандидатура за вицепрезидент от жена, която има 3 деца и сама ги е отгледала? Освен това Даниела е с 3 магистратури, има сериозен синдикален, обществен и чисто човешки опит, описа качествата й войводата.

Каракачанов уточни още, че Симидчиева не е член на ВМРО-БНД, но партията на червено-черните винаги се е стремяла да привлича популярни и общественозначими личности в своите редици.

Даниела Симидчиева е в групата на популярните благоевградчани заради резултатите си от теста на МЕНСА, който преди години тя реши със 192 от 200 възможни точки. На база този резултат световната организация на хората с висок коефициент на интелигентност я обяви за най-умната жена в света, с която могат да мерят знания и интелект по-малко от 1% от жителите на планетата.

Кандидатът за вицепрезидент на ВМРО-БНД е бивш лидер на КНСБ в Благоевград, впоследствие беше директор на Пенсионно-осигурителна компания в областния център на Пиринско. Преди 10 години Симидчиева се премести в София, където в момента оглавява Центъра за професионално обучение на Българската стопанска камара и е заместник-председател на “Менса-България”.

Преди година тя влезе в политиката, и то от висок старт - веднага бе избрана за заместник-председател на партия “Обединен блок на труда -български лейбъристи, с чийто председател проф. Кръстьо Петков се познават още от времето, когато той оглавяваше КНСБ в България, а тя - в Благоевград.

Зад кариерата на Даниела Симидчиева се крие непрекъснато учене и самообразоване. Тя е магистър по икономика и социология от Лунд, Швеция, има бакалавърска степен “Инженер по икономика и автоматика”, учила е 8 семестъра в Техническия университет в София, а 1 семестър я дели от поредната диплома - този път по английска филология в Югозападния университет на родния й Благоевград.

Даниела Симидчиева е вторият участник в президентските избори тази есен от Пиринско. С преднина от няколко дни преди нея бе обявено името на гоцеделчевеца и досегашен министър на регионалното развитие Росен Плевнелиев, който ще се бори за държавен глава от ГЕРБ.

43 коментара
10 Септември 2011 01:29 | Костов
Оценка:
12
 (
28
 гласа)

Прекрасен човек е избрал Войводата, но за съжаление и това не е негов избор. Просто от ДС му посочват човека и хвърлят двама агенти да взимат от центъра в дясно гласове, за да могат да играят срещу ГЕРБ във всички фронтове. Даниела Симидчиева е един от най- близките хора на един от най-голямите стари сиви кардинали в БСП, а именно Божидар Данев и за които работи от години в Българска стопанска камара. Краската за пореден път се опитва да прибира пари от богатите агенти на ДС за да играе за тях. Какво падение на човешкото същество.


10 Септември 2011 06:05 | слънцето
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Браво на Каракачанов - нали знаеш че нема нужда да се напъваш ти си от нашите/ДС/, Госпожата няма да я коментирам, преди да видя да се уверя, че не е докосната от Бакхус. Много и допадат творенията му/ така са най-умните, огън се гаси с течност!! /. А колкото до това, че сама си гледа трите деца- сама другия път.
Попитайте бившия и съпруг колко му струва издръжката на бившето му семейство всеки месец/госпожата, като най-умната на света скоро бе взета на по. прилична работа и съответно доход/.
Пожелавам и на тази двойка кандидати - късмет, но шанс нямате и вие го знаете ..
Герб ще си назначат своя човек. Късмет и на Плевнелиев - той ще ..Така каза Бойко, а след това..


10 Септември 2011 07:33 | времена и нрави
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Колко много грешни пари ще отпусне държавата ни за изборна кампания на напълно безсмислени кандидат президентски двойки! И това са нашите пари, които вместо да се похарчат за нещо наболяло нужно - напр. за реновиране на болници и закупуване на съвременна медицинска апаратура- ще бъдат разпиляни безвъзвратно!


10 Септември 2011 09:35 | Треньор
Оценка:
7
 (
21
 гласа)

Какъв войвода е Красо, агент може но войвода - НЕ ! Затриха и откраднаха богатото ВМРО


10 Септември 2011 09:57 | грях
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

ВМРО в своята история винаги е било надпартийно и толерантно към всякакъв етнос и вяра. Но агента Красо освен че заграби имотите строени с пари от Родолюбивия данък, с един замах разпиля и репутацията му на народна организация. Срам и позор, проклети да са шпионите.


10 Септември 2011 11:23 | Греп
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Благодарение на това, че е член на тая партия Цане Краваров може да загуби изборите в Банско. Дано му дойде акъл да сиктардиса тия ДС-шпиони, оти иначе Икономовото е на власт.


10 Септември 2011 11:50 | Проклета политика
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Всяка прокламация или обръщение писана от ВМРО-автонимистка на Тодор Александров завършва с.... "Да живее независима Македония". Чудно ми е защо сегашните ВМРО-вци са така озверели срещу така жадуваната от предците им независима Македония. Чии наследници са хората от ВМРО-БНД заграбили имотите строени с парите и труда на хората от Пиринска Македония.


10 Септември 2011 12:07 | Иван-ДС
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Жалко за жената. Красо за да си спаси задника е склонен да мине през всичко, да изпълни всяка поръчка и за това се е навел здраво. Както е видно за да изпъкне като" войвода " е намерил горката женичка и я подвел с велики обещания.


10 Септември 2011 13:02 | 555
Оценка:
7
 (
21
 гласа)

Всички благоевградчани знаят, а сегя ще научат и всички българи, че тази"много умна"жена е убийца. Преди години пътувайки за София, тя уби жена на пътя. Но, с много връзки и покровители не я осъдиха. Тази убита жена също е имала деца. И това стана по време на демокрацията. Тя съсипа и пенсионен фонд "Доверие", като началничка на централата в София. До каквото се е докосвала, всичко е съсипвала. Даже В благоевград тази некъдърница се подвизаваше и като журналистка. Ама и там не издържа. Не може да пише. А това с МЕНСА са пълни глупостиникой в света не обръща внимание на тази организация.


10 Септември 2011 13:07 | К.Ичев
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

До коментара "Проклета политика":

Неоспоримо верно е. че ВМРО-Т. Александров, следващо пътя на Даме и Гоце, е за независима Македония, но като държава на македонските българи, а тази, срещу която са "озверелите" от ВМРО на Каракачанов, е на македонците-небългари. Не съм адвокат на Каракачанов, но за това са прави. Защото в Скопие се опитват да откраднат целата история и борбите преди 1945г. Нека да я има независима Македония, но така зачената в лъжа има много неясно бъдеще. Ония ден, на 8, на площада в Скопие гръмогласно обявиха умопомрачителната лъжа, че Даме, Гоце, Т. Александров и дори Менча Кърничева, жената на Ванче Михайлов, са македонци, а не македонски българи. Което те самите са го казвали стотици пъти!


10 Септември 2011 13:09 | 888
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Каракачанов, кой ти я набута тази некъдърница. Тя избяга в София, защото в Благоевград не можеше да си намери работа. А па е и по пиячката и любовните авантюри. На мъжа и му писна и я остави с 3 деца. А и ти не я познаваш. Кой ти я пробута. Тя е всичко друго, но не и патриотка. В града няма никакъв авторитет. Щях да гласувам за тебе, но сега -не.


10 Септември 2011 13:09 | Иван Михайлов
Оценка:
-8
 (
26
 гласа)

Ей нещастници дето плюете Краси и нашата политика да знаете, че от вчера вече според проучванията Красимир Каракачанов е на балотаж!!!! Треперете ! А на онова омовско леке да му кажа - Да ние сме за Независима Македония, но когато спре да се пише "Независна".... Еден народ во две држави! Да живее България!
И вече всички плазмодии - Кунчева, Калфин треперят! А на Плевнелиев му липсват уроците по история!


10 Септември 2011 13:53 | да
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Какъвто кандидата да президент, такъв и кандидата за вице, такива и кандидат кметовете - УЖАС.


10 Септември 2011 13:56 | Ванче гнаста
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Изрода Иван Михайлов има вина за смъртта на 4000 македонци, били те българи или каквито и да е. Смешно и срамно е да имате такава гад за патрон на партийките си.


10 Септември 2011 14:02 | Ухаха
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Най-после и българин да признае, че македонците са "небългари". Не забравяй, че и Т. Александров признава македонците като различен от съседите си народ, подписвайки Майския манифест. Затова с помощта на държавата е убит, а за слуга на Двореца е назначен мазника Ванче Михайлов.


10 Септември 2011 14:36 | факт
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Какви глупости дрънкаш, бе? По-добре кажи колко ти е заплатата, дето ти плащат от Скопие?! Сигурно е пет лева....


10 Септември 2011 14:56 | Неутрален
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Да си дойдем на думата, след убийството на Т. Александров главни претенденти за водачи на ВМРО са Алеко Василев и Иван Михайлов. В днешната бгистория, Алеко е наричан противоречив, санданист и левичар в последните години, а Ванче герой, голям македонски българин и прочие хвалебствия. Да ама не, в Разложко стотици семейства боготворят Алеко за спасените от смърт 200 въстаници през 1923-а, а в същото време секретаря Иван Михайлов е начело на палачите изклали хиляди българи във вътрешността на страната. И сега наследниците и на избитите в 1923-а трябва да приемат Ванче за национален герой. През 1924-а, по низък нзчин, с измама хората на Михайлов убиват Алеко в Г. Джумая, и това се приема от нашата история пак като подвиг. Ееех, вярно че историята я пишат победителите, но е вярно и, че за убийствата по особено жесток начин давност няма.


10 Септември 2011 15:15 | Иван Михайлов
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Неутрален май не си неутрален! Явно си долен ляв човек.... почти амбриаж! За съжаление Ванчо не ви е изклал до крак! А иначе понеже сте лъжци да ви кажа само, че жертвите от всички страни до 1934 г. са малко над 320 човека. Ей това са ви "хилядите "жертви лъжци такива!


10 Септември 2011 15:18 | avraaham
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

В професионалните тестове най-високия бал е 144. Резултати, които превишават това число, не са детайлни и са поставени в групи “от 150 до 160” или “от 160 до 170” и т. н. Най-точни резултати може да получите от тестовете на Айзенк.

Всички тестове, публикувани в Интернет, са опростени варианти на въпросника на Айзенк. Ако такъв тест ви даде резултат “171” с “поздравления, вашата гениалност е неоспорима”, задължително трябва да бъде добавено “на фона на третокласниците”. Професионалните тестове за интелигентност се преразглеждат веднъж на няколко години от психолози и се коригират, заради ефекта на Флин (постепенното увеличаване на средния показател на IQ година след година).



10 Септември 2011 15:36 | благоевградчанка
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

каракачанов имаш време да се огледаш. правиш една голяма глупост, аз също щях да гласувам за теб, но при тоя избор няма. тя не е член на вмро, защо я избираш, тя няма авторитет в благоевград, къде си тръгнал с тая комунистка. голям автогол си правиш и вредиш на цялото мвро в страната


10 Септември 2011 15:40 | до Иван михайлов
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

И кой ти даде тази цифра- 320, да не е ДС? Лумпен такъв.


10 Септември 2011 18:08 | Комита
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Най-умната и най-тъпото направиха тандем...


10 Септември 2011 18:16 | Доросиев
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

:) тълпа умници, или по-скоро 2-3 души с много яд, омраза и свободно време на дълго и на широко плюят по ВМРО, по Каракачанов, по Симидчиева и т. н. Като гледам коментарите става думи за писачи с болни мозъци и тук таме си проличава, че ГЕРБ яко плащат да се пишат глупости срещу всички други кандидати. Каквото и да говорите ВМРО е в подем и ще бъде изненадата на тези избори, а вие си плюйте тука, дето се вика който не може да олаби напрежението другаде, го прави у Интернет ;


10 Септември 2011 18:28 | Иван Михайлов
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Кой ми е дал цифрите ли ?! Ами учил съм ги, чета, знам, родова памет за разлика от теб "умнико"!
Точно толкова са жертвите на братоубийствата между протогеровисти, михайловисти, ВМРО-Обединена и други перца... Това е историческта истина. Лумпена май си ти г-н Лъжецо!
Красимир Каракачанов на балотаж


10 Септември 2011 19:39 | Makedonski
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

" Убитите македонци от сръбската и гръцка диктатури не са даже и една осмина от избитите македонци от ВМРО (върховисти). в "свободна " Македония и България са убити 2, 300 души. Кланетата в Търлис, Бутим и Гарван бледнеят пред тези в " свободна " Македония """ Това е част от писмо изпратено до Министъра на вътрешните работи на 2. 11.. 1932. год. от народните представители- македонци Хр. Трайков, Ал. Мартулков, Трайко Христов и Стамат Иванов. Това са факти които могат да се проверят господине --Иван Михаллов.


10 Септември 2011 19:44 | Karpe
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Хора опомнете се бре! Какво ви става? Спорите без факти по тема която няма нищо общо със статията. Дамата и да не е най добрият вариянт си е варианта който ВМРО-БНД е избрал. От НИЕ вие и те могат само да завиждат за подема в който се намира организацията. Аз ще подкрепя ВМРО с моя си глас и им желая успех на местните и президентски избори.


10 Септември 2011 21:58 | Комита
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Makedonski тапчо. Дай линк да видиме що пише и кое вадиш от контекста. Или ХОМОто не се грижите за такива подробности...


10 Септември 2011 22:35 | Иван Стоянов
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Че си Иван е ясно! Че си тъпо продажно мекере още по ясно! Че те прецакаха е още още по ясно и то не кой да е а Батката! Е честито ти за балотажа и на теб и на АГЕНТ ИВАН. А Жоро певеца да оди да пее при бате Краси и убавицата.


11 Септември 2011 09:04 | мистар питкин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Наи много харесах коментара на врЕмена и нрави


11 Септември 2011 12:01 | 955
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

АМИ ВСИЧКИ ДОБРЕ ЗНАЕМ ЧЕ КРАСИ НЯМА ШАНС ЗАЩОТО НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ ЕДИН ПАДНАЛ ПОЛИТИК-ЖАЛКО ЗА ИЗГУБЕНИТЕ СРЕДСТВА


11 Септември 2011 12:04 | до Комита
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Не знам дали некой плаща на Македонски, ама при тебе и пишещия се Иван Михайлов има нещо съмнително щом изкарвате белото- църно. Относно кандидатурата на ВМРО..... само лапане на държавни пари, предварително се знае, че немат никакъв шанс.


11 Септември 2011 18:35 | 111
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Успех на Дани, трябва Благоевград да се горде с такива хора . -успехххххиииии Дани


11 Септември 2011 19:54 | до 111
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ТВОЙТА ДАНИ Е ЕДНА УБИЙЦА!!! НЯМА МОРАЛНО ПРАВО ИЗОБЩО ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО! ТОВА, ЧЕ СА Я ОТЪРВАЛИ ОТ ЗАТВОРА ЗА ТОВА, ЧЕ Е УБИЛА ЖЕНА НА ПЪТЯ, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НИЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Й! ВСИЧКИ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЗА ТОВА! ВСИЧКИ!!!


11 Септември 2011 19:55 | ДО СТРУМА
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ЩО НЕ НАПРАВИТЕ ЕДНО ИНТЕРВЮ С ТАЗИ УБИЙЦА ТА ДА Я ПИТАТЕ, ЗАТОВА, КАК ЖИВЕЕ СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО СИ И ДАЛИ ЗНАЕ НЕЩО ЗА ДЕЦАТА, КОИТО Е ОСТАВИЛА СИРАЦИ!


12 Септември 2011 10:22 | член
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Нужно е да се знае, че Каракачанов не е изборът на членовете на ВМРО. Той сам си взе
решение да бъде издигнат за Президент на Р България.


12 Септември 2011 11:32 | ГОЦЕ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

AKO Е ТОЛКОВА ИНТЕЛЕГЕНТНА Е НАЯСНО ЧЕ СЕ ХВАЩА ЗА УМРЯЛА РАБОТА


12 Септември 2011 13:23 | ДО СТРУМА
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

НАПЪЛНО СТЕ ПРАВИ. ЕДНО ИНТЕРВЮ С ТАЯ НИКАКВИЦА, ДЕТО Е ОСТАВИЛА СИРАЦИ, КАК ЖИВЕЯТ ТЕЗИ ДЕЦА, И АКО ИМА МОРАЛ ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ ПРЕД ХОРАТА ДА СЕ ПОКАЕ. НО ВСЪЩНОСТ ТОВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ НА ИЗБОРИТЕ. НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА УБИЙЦА.


12 Септември 2011 14:22 | Крум от Крънджилица
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Др. Каракачанов първо да каже в коя фондация прехвърли собствеността на възстановените имоти на братствата и сдруженията на българите-бежанци от Егейска и Вардарска Македония ?!?! Къде отиват приходите от тези имоти ???
До кога ще краде тези пари ???
До кога ще се преви на политик ???
Истинската ВМРО се бори с оръжие в ръка за свободата на българите от Македония,
а не на маса.


12 Септември 2011 14:50 | до Даниела Симидчиева
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

НЯМАТЕ МОРАЛНО ПРАВО ДА СЕ КАНДИДАТИРАТЕ ЗА ПОСТА НА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ!!! ВИЕ СТЕ ЕДНА УБИЙЦА!


12 Септември 2011 19:49 | морал
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Що за народ сме, щом позволяваме един доносник и една убийца да имат самочувствие и наглост да се кандидатират за президентските избори? Досега би трябвало да сме ги завряли в миша дупка... До кога ще търпим подобно безочие от страната на политиците? ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ С ПРАВО НА ГЛАС ДА ГИ НАКАЖЕМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ!


13 Септември 2011 14:28 | Чукче
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Има ли място за умни хора в българската политика?


13 Септември 2011 17:39 | Бай Иван от малък Борован
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Че кат толкоз умна, що е вице на дебила?


15 Септември 2011 14:57 | случаен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

македонски, македонски. много си далеч от историческите истини. манифеста не е подписан от т. александро, а от влахов във виена .второ-относно избитите- трепани са предателите на българската кауза в македония-сърбоманите. но покажи докумунти за броя на убитите от вмро. трето-знаеш ли нещо за коледата на 1945 и тогава пиши колкото искаш.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар