Краваров: Банско, заедно сме сила!

26 септември 2015 12:53   23 коментара   6664 прочита

Подкрепете този силен екип с бюлетина №4, ако искате след 4 години градът да изглежда по-добре

Кандидатът за кмет на на Община Банско Александър Краваров и кандидатите за общински съветници Коалиция „Заедно за Община Банско“ откриха предизборната си кампания. Събитието се проведе в залата на Общинския посетителски информационен център в града.

Бившият и бъдещият вероятен кмет на Банско Александър Краваров направи обзор на своите управленски мандати и припомни нерадостното състояние, в което е намерил Общината при встъпването си в длъжност. Той каза още, че е горд от постигнатото и, че именно неговият екип е превърнал Банско в световен ски-курорт. Той подчерта, че през последните 4 години Банско, Добринище и околните села са изпуснали възходящия тренд на развитие заради некомпетентно управление. Като алтернатива той предложи редица инфраструктурни и социални инициативи, които да върнат Банско на картата на успешно развиващите се общини в България. Намаляването на местните данъци, отново разкриване на младежкия творчески център за развитие и нови форми на туризъм, ангажиращи всички жители на общината – това са само част от приоритетите на най-влиятелния претендент за кметския пост в Община Банско.

„Последните години бяха загубено време за ефективното развитие на общината. Но те толкова могат… и за съжаление това дава ефект върху живота на всеки гражданин на общината. “, коментира Краваров сегашният управленски екип на общината.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който беше гост на събитието, заяви че дава подкрепата си на Александър Краваров, защото той е сред кметовете, които спокойно могат да погледнат съгражданите си в очите след добре изпълнен мандат.. Той припомни, че правителството нямат ясна и устойчива политика за справяне с бежанския проблем и това може да се превърне в проблем за малките градове. Затова е важно те да бъдат управлявани от кметове със самостоятелна позиция, която не винаги съвпада с тази на управляващите, допълни Каракачанов.

„Подкрепете този силен екип с бюлетина №4, ако искате след 4 години градът да изглежда по-добре“, призова още Каракачанов

Пред препълнената с правостоящи зала и на музикалния фон на патриотични песни, всички гости можаха да зададат откровено свои въпроси на всички, включени в листата на Коалиция „Заедно за Община Банско“.

Сред гостите можеха да бъдат забелязани представители на дребния и среден бизнес в града, учителското съсловие, църквата, здравеопазването. На откриване на кампанията имаше представители всички останали политически партии в града.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

23 коментара
26 Септември 2015 14:23 | Жители
Оценка:
-10
 (
36
 гласа)

Вашите управлемски години бяха загуба за Община, г-н Краваров


26 Септември 2015 14:27 | Банскалия
Оценка:
-7
 (
27
 гласа)

Да ви кажа нямам думи, пак се сещам за онези чуми. Пет човека са на пръсти, Заедно със комунисти тлъсти. Дурчовото мазно секретарче, то е новото краварово другарче.
Постовете в общината разделиха, нищо че на избори не победиха. Патроните мухлясали продава, още от съветската държава. Ненадминат Пачов потенциал, де що има за носа пробвал. Г*зар голям във махалата, побеля му повечко косата. Недялков е доносник стар, последният червен СеДеСар. Шамби сокчета продава, историята хич и не познава.
Повтарял е и седми клас, средно купил си с екстаз. Космето е бизнесмен, кафе разнася всеки ден. Късички са му краката, гледа злобно от колата.


26 Септември 2015 14:30 | Банскалия
Оценка:
-8
 (
26
 гласа)

Кравата е бясна, луда. На къде ще хване пак в заблуда. Любчо веждите си свива и така изобщо не до скива. Сашко Баката е малко във затвора, сприятелява се със хубавите хора. Веска мисли че е пак на мода. Овца е, но е маджарска порода. Каква ли листа ще предложат? Очаквам пак да се изложат. Бохемче с комунист се гушка, ще се чуе скоро стара пушка. Офис правят за украса, по тефтерче имат триста гласа. Притежават к****нски нагласи, но си знаем че са п****си. Ах да беше жив и скъпия ви Тато, да копаете във беленското блато. Но уви сме здраво във Европа, на всички по една дъска ви хлопа.


26 Септември 2015 14:41 | Банскалия
Оценка:
-14
 (
36
 гласа)

Добре че Икономов ви направи зала, та да има къде да се съберете. Малко сте за читалището. Всички други партии са били? Които ви подкрепят ли?
Така случайно имат си симпатии или не успяхте да съберете хора за залата?


26 Септември 2015 14:50 | Чудесно
Оценка:
-6
 (
32
 гласа)

Два дена го държахме краваров без ракия.


26 Септември 2015 16:20 | MMM
Оценка:
-16
 (
28
 гласа)

Мащна победа за Икономов


26 Септември 2015 16:33 | До горните
Оценка:
12
 (
30
 гласа)

Ако не бяха купищата крадени пари на герб и заплахите, с които държат хората-то и такава зала не могат да напълнят. Като бивши членове на БКП те това могат най-добре -
заплахи, много крадени пари и лъжи.


26 Септември 2015 17:18 | abv
Оценка:
13
 (
27
 гласа)

ДАВАЙ КМЕТЕЕЕЕЕ


27 Септември 2015 07:15 | КАКА ВИ РАЙНА БАЛЕВА
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

Гледам ги всичките хубавци КОМУНИСТИ на първата снимка и немога да им се нарадвам това КАРАКАЧАНОВ-ДС агинт, КРАВАРОВ-некадърен управник от светлият КОМУНИЗЪМ, ГЕОРГИ ДУМАНОВ-Гошо-мас, преминал през БСП, БЪДЕЩЕ ЗА ОБЩИНА БАНСКО, А В МОМЕНТА ОТЯВЛЕН ВОЕВОДА а може би от ДВИЖЕНИЕТО ЗА СОЦИАЛЕН ХУМАНИЗАМ син на управник по времето на КОМУНИЗМА. ВСЕ ДОНОСНИЦИ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО МИ В БАНСКО


27 Септември 2015 08:11 | да-да
Оценка:
-19
 (
25
 гласа)

12 ГОДИНИ ВИДЯХМЕ КАКВО НАПРАВИ САМО ГОШКАТА ИКОНОМОВ СТИГА ВЕЧЕ ОЩЕ 2 МАНДАТА ЗА ГОГАТА НА ПУК НА ВСИЧКИ


27 Септември 2015 08:13 | ГЛАС
Оценка:
-12
 (
18
 гласа)

МИЛИ БОЖЕ СЛЕЗ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ ОТ 12 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ


27 Септември 2015 08:17 | ДО -горния
Оценка:
-14
 (
20
 гласа)

Къде им свети на гербаджиите та ги видя колко са украли -крадеца вида дръжте крадеца ....Браво на Икономов само така преса на тия некадърници


27 Септември 2015 08:21 | ле-ле
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

с стари кранти избори не се правят-мразя Краварови те съсипаха всичко нека да четат затова го пиша не ви подкрепям


27 Септември 2015 10:31 | До кака Ви Райна
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Како Райно, мари, сега е ред да кажеш нешчо и за тия от герб. Кой кой е. Там нема ни еден от бкп-бсп, от комсомола, от оф... Сичките са с дебели досиета та нема да стигне страницата да ги опишеш. А не е и нужно оти сичките ги знаем и познаваме. там нема ни еден комунист-ъ-ъ-ъ!


27 Септември 2015 11:08 | Гражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Направи ми впечатление, че синът на Краваров направо сияе.


27 Септември 2015 11:52 | Банскалия от Банско
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Чета много внимателно коментарите на всички пишещи ! Приемам, че всеки има своите основания да изрази своите виждания, симпатии или негативни нагласи базирани върху собствените си анализи .
Аз като обикновен банскалия, всеки път когато излизам по улиците на Банско, излизам с надеждата да попадна в една позитивна амосфера - да видя щастливи, добронамерени, усмихнати, открити хора отърсили се от ежедневното нагнетяване на политическо напрежение ! Иска ми се, много ми се иска в лицата и в усмивките на на хората да се чете гордостта и задоволството, че сме част от историята и настоящето на емблематичното име Банско !
Иска ми се всички банскалии да могат да се възползват от от възможностите за туризъм и развлечение които дава нашата Пирин планина - индустрия с положени основи и участие на всички банскалии ! Ние банскалии сме изтласкани и притиснати в ъгъла !
Това което ми се иска, просто не се случва !
Необходима е промяна, промяна в името на мнозинството ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА


27 Септември 2015 12:51 | До банскалия от Банко
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Съгласен съм че трябва да се гледа позитивно, съгласен съм че трябва да има в името на мнозинството ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, но нея виждам в кандидатите за кметове КРАВАРОВ още му сърбаме попарата от бетона който изля в Банско, ИКОНОМОВ още не можем да минем по улиците на Банско за другите дане говорим, Рахови, Захови, Дурчови се от един дол дренки. Кой да я направи тази промяна в името на мнозинството ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА


27 Септември 2015 12:55 | банскалия
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Алтернатива освен Икономов или Краваров като кмет на Банско не виждам БАНСКАЛИИ ИЗБИРАЙТЕ ОТ ДВЕТЕ ПО ХУБАВОТО


27 Септември 2015 13:16 | Без очила и светило
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Не е нужно да им светим на гербаджии, за да крадат - те го могат и на светло, и на тъмно. Не са тайна списъците с взетите субсидии от ДФ"Земеделие". Не е нужна светлина, за да се види, че между честните земеделци и животновъди, които имат стада, сеят пшеница, садят картофи и СИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА, има и някои други, които не отговарят на казаното, но гушнаха париците... айде този път няма да ги споменаваме. Всеки може да ги прочете. А за бетона-кой разрешаваше тези строежи? Отговорът е-общинският съвет начело с председателят тогава/не знам кой беше/, но знаеме кой го наследи, а предишният продължи това дело от по-горе-НС! Дълга е тая история. Край няма! НО ОКАЗВА СЕ, ЧЕ НЯМАМЕ НИ ОЧИ ДА ВИДИМ, НИ УШИ ДА ЧУЕМ ИСТИНАТА. ТО СИ Е ЗА НАША СМЕТКА-ВИДНО Е!


27 Септември 2015 13:19 | Банскалия от Банско
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Отговор на публикация от 27 септ. 2015 - 12:51
Звучите наистина позитивно и оптимистично, но все пак не смятате ли че ние обикновените хора можем да бъдем фактор ?!
- отърсени от страх, пасивност, предразсъдъци, от комфортни протектирани зони които ни обезличават като характери ?!
- можем разбира се - ако заявим на висок глас нашите виждания, искания
- ако демонстрираме ясно и открито нашата ценностна система
- ако сме смели да отхвърлим обещанията за светло бъдеще и да искаме нашето достойно настояще днес и сега - което единствено може да ни отведе към надеждно бъдеще !
- да възстановим комуникацията и диалога с общината които са напълно прекъснати
- и всичко това отправено към всички кандидати устремили се към места в управлението на Банско
Аз съм убеден, че можем, но това е свързано със състоянието да се чувстваш свободен - скъпо удоволствие, което не всеки е готов да заплати !!


27 Септември 2015 13:32 | Очевадна разлика
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Вярно е, че бетона в Банско се изля по времето на Краваров, НО НЕ ОТ НЕГО, а с благословията на общинският съвет. Знаем кои преобладаваха! Защо прехвърлят своята вина върху други? Колко банскалии тогава бяха хукнали да си продават имотите и никой с нищо не можеше да ги спре? И бяха доволни, че взеха по някой лев, за да си оправят къщите. Времето мина. Това се забрави/и от пишештите по-горе/. Сега пеем друга песен, защото така ни изнася.


27 Септември 2015 14:05 | ле-ле
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

вижте не сте готови за избори партийците го правят години на ред сега поне може да избираме личности, но всички в листите са или непознати или оквасени от партиите си много късно се събуди народа когато тръгнаха предизборните тържества за следващите избори си съберете средства и се самоиздигнете избори се правят със пари .....и затова са едни и същи където са парите там са и листите


27 Септември 2015 15:00 | до гласоподавателите
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

всички сме крадци-един от училище, друг от фирмата, трети от завода докъто стигнем до сапунчета от хотелите и тоалетната хартия когато всички ние спрем да мислиш и вършим кражби и да сме вечните критиканти ще продължава това безумие огледай първо себе си виж дали ти си примера и тогава да търсим кусури на тоя и оня така за кмета изберете по малкото зло от Краваров




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар