Корнелия Нинова показа здрава ръка: Изгони фараоните от партията, Костадин Паскалев става дясната и ръка, заедно със Стефан Данаилов

21 май 2016 16:07   27 коментара   20139 прочита


Още на първото заседание на Националния съвет новият председател на БСП Корнелия Нинова показа, че ще действа с твърда ръка.

Тя успя да наложи екипа си при гласуването по време на пленума на партията, който започна тази сутрин на "Позитано" 20. Драматичното заседание бе подгрявано от предварителни атаки срещу Нинова от страна на Миков и Янаки Стоилов, които се готвеха да я бламират още на първия пленум. Въпреки тези опити Националният съвет застана зад новия председател.

Любимецът на партията Стефан Данаилов става първи зам-председател на БСП, обяви лидерът Корнелия Нинова пред червения пленум. Той ще е без ресор, но това е знак за широка подкрепа.

Именно любимецът на БСП я предупреди на конгреса пред две седмици, че много трябва да внимава с обкръжението си, което често подвежда председателя. Стефан Данаилов се смята за морален стожер в партията и този ход на Нинова носи изключителен позитивен знак.,пише Епицентър.

Нинова ще има още трима заместници, но имената им ще станат ясни по-нататък.

Деница Златева ще е международен секретар на БСП.

Ето новия състав на Изпълнителното бюро на ръководството на БСП

Корнелия Нинова - председател

Стефан Данаилов - зам.-председател

Костадин Паскалев

Радослав Гайдарски

Калоян Паргов

Илияна Йотова

Красимир Янков

Весела Лечева

Кирил Добрев

Бриго Аспрухов

Георги Гергов

Драгомир Стойнев

Александър Симов

Валери Жаблянов

Деница Златева

Юрий Асланов

Първият прочит на състава на ИБ показва, че Нинова успя да отстрани "фараоните" от креслата им, в които са повече от 20 години - Янaки Стоилов, Румен Овчаров, Георги Пирински, Катя Николова, Евгений Узунов, Бойко Великов, Димитър Дъбов. Това се смята за втората революция в партията след избора на самата Нинова за нейн лидер.

За първия път ръководството показва, че има желание за 100 % обновление на Изпълнителното бюро. В него влизат силни и ярки личности с позиции и авторитет и извън БСП. Изненадата е, че Нинова вкарва дори и свои опоненти като Александър Симов, които се смятат за твърди поддръжници на Михаил Миков. Има представители на различни крила, тенденции и поколения в столетницата. По време на закрита част на пленума са били изнесени стряскащи факти за финансовата политика на старото ръководство . За една година Изпълнителното бюро на Михаил Миков е изхарчило за облаги 200 000 лв. - за служебни коли и др. Тези пари ще бъдат разпределени към структурите на партията, а новите членове на ИБ ще работят за каузата, заявила Нинова.

В словото си тя подчерта, че избраните съвети към Националния съвет започват незабавно изготвяне на национален план за промяна на България - още едно обещание от предизборната й кампания. ПГ на БСП лява България до 10 дни ще внесе първия антимонополен закон в защита на потребителя - тема, по която Нинова работи активно в парламента отдавна.

Новото изпълнително бюро има 2 месеца изпитателен срок.

М. Иванов

27 коментара
21 Май 2016 16:38 | Социалист
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Госпожа Нинова, искаме пълен финансов одит на ИБ и НС за времето когато ковчежник и член на ИБ бе екс депутата Емил Костадинов! Да се осветлят далаверите на този мошеник и неговата метреса Ралица Андреева, пиандурката!
Къде са парите за референдума, за изборната кампания през 2013 година, далаверите с Капитанов от Петрич и пр.


21 Май 2016 17:50 | Джордж
Оценка:
19
 (
43
 гласа)

Какви фараони е отсранила бе ? Бриго, Лечева, Гергов, Йотова, Паскалев, Стойнев... а да и лекето Киро Добрев . Все отбор ченгета, натегачи, наглеци и откровенни измамници. И ако си мислите, че това са хора които ще работят за общото благо????? - пффффф


21 Май 2016 18:28 | Орас
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Симптоматично е включването на Паскалев и Добрев. Това най-вероятно означава курс към единение с АБВ. Нема лошо, но ще видим...


21 Май 2016 18:33 | Манчо
Оценка:
15
 (
27
 гласа)

Яко корпоративно изпълнително бюро.

Личи си, че "лява" партия на служба на капитала.


21 Май 2016 19:03 | Поручик Галицин
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Ако Корнелия не се освободи от Гошев и Костадинов във Благоевград, Капитанов, Атанасова в Петрич, Дурчов във Банско БСП в областта няма да го има.


21 Май 2016 19:06 | Иванов
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

Радваме се че действате с твърда ръка само така ще върнете доверието на всички които вярват че само БСП може да махне ГЕРБ Проверка навсякъде и най вече към другаря Капитанов който сигурно вече десет пъти ви е поздравил -проверете какво става в общинския съвет в Петрич където той Капитанов гласува като член на ГЕРБ


21 Май 2016 19:15 | ангел
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Успех и напред - всички предатели като Капитанов -вън от БСП а и скоро и от ВиК


22 Май 2016 09:51 | Попов
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

внимавайте за баба дана благоевградска !!!!!


22 Май 2016 09:58 | 1111
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Г-ЖО НИНОВА
КАКЪВ ПАСКАЛЕВ, ДОБРЕВ- НЕ СИ ВЗЕХТЕ ДОСТАТЪЧНО ПОУКА ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ!!!
ТРЯБВАТ САМО МЛАДИ И НЕ КОМПРОМЕНТИРАНИ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ С ВЛАСТ МЛАДИ ХОРА!
НИЩО НЕ СТЕ НАПРАВИЛАЛ
БЛАГОЕВГРАД ПОМНИ ПАСКАЛЕВ ВСЕ ОЩЕ КАТО КМЕТ... НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ..


22 Май 2016 10:27 | Корнет Оболенски
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Към поручик Галицин. Преди да налея виното искам да кажа следното: Конкретно в Петрич БСП/а и която лява партия/ трудно ще пробие сега и завинаги. Причината е, че почти всяко трето семейство е пострадало от БКП/а БСП и другите леви партии са нейни производни/. Изселвания, затвори, лагери, убиване и др. и др. При това положениеи драги леви, по-малко леви и отиващи към центъра, какво очаквате? Е, може би след три-четири поколения...


22 Май 2016 12:20 | ДОКТОРА
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

БРАВО, НИНОВА !!! НЕ СЪМ ВИ ФЕН, НО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС, КАКТО И МИЛИОНИ НОРМАЛНИ ХОРА ЗА ДА ИЗТРИЕТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА ЧУМАТА ГРОБ!!! ВИЖДАЙКИ ВАШЕТО РЪКОВОДСТВО В НЕГО НЯМА НИТО ЕДИН ОТ БАВНОРАЗВИВАЩО СЕ УЧИЛИЩЕ ИЛИ УБИЕЦ, ИЛИ НАРКОТРАФИКАНТ, ИЛИ ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА, КАТО ИЗМЕТА ОТ ГРОБ !!!ПОБЕДА, НИНОВА, НАРОДА Е С ВАС !!!!!


22 Май 2016 12:46 | Поручик Ржевски
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Емил Костадинов, Димитър Капитанов и хората около тях трябва да бъдат низвергнати, защото хората не ги искат и докато те представят БСП в областта успехи няма да има, иначе успех на Корнелия Нинова.


22 Май 2016 19:26 | Абдурахман
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Аааааа, другарко Корнелия, как така..... Иван, Драган, Стоян, Маскаран..... а где е Асан, Ахмед.....??? А после искате интегриране, гласуване за вас..... за това постой, почакай, вече има две депесета, сърдете се на вашата етническа политика!!!


22 Май 2016 21:20 | бсп
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

До Баба, напълно прав сте! Коце е уно гранде мафиоте! Влезе във властта с плетено пуловерче, а излезе с много пари! Искам да му кажа, че ако не беше неговият приятел и състудент Румбата/пикаещият във фонтаните/, никога нямаше да спечели последните избори в Благоевград! Царят го изгони заради поискана голяма комисионна! Така че да не се перчи и да спре с лъжите си, все пак хората имат памет. Най-мрачните години в Бл-д са свързани с неговото "успешно кметуване". С такъв човек БСП няма бъдеще, но си мисля че той ще отговаря за черната каса!



23 Май 2016 15:34 | лекар
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

"ОБЛЕКАЛ СЕ ИЛИЯ ПАК В ТИЯ "
ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ И МАФИОТИ, ЗАМЕНЕНИ С ДРУГИ ТАКИВА
НАПР. ПАСКАЛЕВ - ЕВРО ФУТБОЛ- ПЕРЕЧНИЦАТА, ДР ГЕРГОВ- ПРЕСТЪПНИКЪТ МИЛИОНЕР, НАРИЧАЩ ОГРАБЕНИТЕ - ДРУГАРИ, ЛЕЧЕВА-БОКЛУК И ПРОЧИЕ МУТРИ !!!
САМАТА ДР НИНОВА- ПРИВАТИЗАТОРКАТА
СМЕШНИЦИ !!!!!
НЯМАТЕ ШАНС !!!
ЕЛЕКТОРАТА ВИ ПОИЗМРЯ, А ОСТАНАЛИТЕ С ПАРКИНСОН-ТРУДНО ЩЕ УЦЕЛЯТ УРНИТЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТЕЗИ С ПАМПЕРСИТЕ !!!
ПРОСТИЧКО Е : ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ !!!!!


24 Май 2016 11:38 | Милко Балев
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Къде сте тръгнали бе другари и другарки? В кой век живеете още, че на власт се надявате, бе? 11 под ред узбора губите, не разбрахте ли, че никой не желае да гледа червените ви гнусни марксистки физиономии застаряващи.


24 Май 2016 11:40 | ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

ОТ КОМУНИСТА ПО-ГОЛЕМ ОТПАДЪК НЕМА! В ЦЕЛ СВЕТ КОМУНИЗМЪТ БЕ ОСЪДЕН КАТО ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ, САМО В БЪЛГАРИЯ - НЕ. ЗА ТОВА И ПРОДЪЛЖАВАТ КОМУНИСТИ И ЧЕНГЕТА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. ТЕЖКО НИ!


24 Май 2016 11:43 | Григор Стоичков
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Другарката Нинова нещо много се е превъзбудила. С избора й за председател на БСП явно и либидото й се е повишило. Взела е да сънува много мокри сънища.


24 Май 2016 11:46 | Пеко Таков
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Каква левица, какви пет лева?!?! Всичко що е произлязло от партията майка БКП е за затвора.


24 Май 2016 11:49 | ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

СЕРГЕЙ ПЕДАЛА И МИКОВ ПИЯНДУРНИКА ЗАКОПАХА ПАРТИЯТА. ОТ ТУК НАСЕТНЕ КОЛКОТО И УПОСПИИ КАТО КОРНЕЛИЯ ДА ЗАСТАНАТ НАЧЕЛО НА БСП, ФАЙДА НЕМА ДА ИМА.
БОГ ДА Я ПРОСТИ ЛЕВИЦАТА!


24 Май 2016 12:17 | мислещ
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Нинова какъв морал бе момиче, какви пет лева. Като депутат цялата област знае твоите обвързаности със съмнителни бизнесмени из областта. Връзката на сътрудничката ти Боянка, която пърхаше из Благоевград ту с Поли, кмета на Симитли, ту с Кирчо Добрев се натискаше по улиците на града. За какъв морал говорете бе хора. Моралът отдавна умря в БСП щом се стигна тия да я ръководят. Да не дава Господ!!!!!


24 Май 2016 20:25 | ::
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Страдащите от обилни менструации не трябва да си позволяват твърде силни, разгорещяващи движения, като танци, скачане и пр.; не трябва да употребяват раздразнителни, възбуждащи и горещи яденета и питиета. Те не трябва да носят къси и тесни дрехи. Трябва да избягват всякакви вълнения. По-малко да стоят прави и по-малко да седят, а повече да лежат. Ползването на горещи бутилки за стопляне е безусловно вредно; напротив, въздухът в стаята трябва да бъде прохладен. Изобщо жена, която е предразположена към изобилна менструация, трябва да се пази особено внимателно във време на периода. Два-три дни преди това тя трябва малко да се движи, да не се изкачва и слиза по стълби, да не вдига и да не носи тежки предмети и ако има възможност, да лежи спокойно на легло с повдигнат (на възглавница) таз. Когато кръвта намалее, болната може да стане от леглото, но и след това тя трябва да се пази от усилени движения, да се разхожда на чист въздух, като често си почива. Трябва редовно да отива по нужда


26 Май 2016 17:00 | Станко Тодоров
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Нека другарката Нинова да си признае с кой митничар се оправяше през 2004 г., и как Динко на Пухи брат му я боцкаше здраво преди да го застрелят. Ето това червените пенсионирани изкуфели тикви не го знаят и гласуват за тази развратна, корумпирана сган.
Повръща ми се от такива пачаври като Курнелка и подобни на нея куртизанки.


26 Май 2016 22:08 | 123
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ша цъфне и ша върже с този ехиден лицемер Паскалев, известен в Благоевград като лъжльото!


27 Май 2016 08:08 | Зелен долец
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Новото ИБ на НС на БСП идва на 31 май да разчисти авгиевите обори на БСП в Благоевград. Нинова, режи до здраво, Емил, Гошев и компания вън от БСП ако искате да ни има в Благоевград и областта !Успех Нинова.


04 Юни 2016 23:57 | Димитър Станишев
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тази долнопробна червена КУРВА да се качи на летящата им чиния на болшевишкия им паметник на Бузлуджа и да скочи от там.


14 Юли 2016 07:34 | Шаро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Леви, пладнешки разбойници“, унищожители на България, ограбиха държавата, съсипаха фабрики и заводи, създадоха, червената мафия“, която унищожи всички ценности на народа и с КРАДЕНЕ, ЛЪЖЕНЕ, КОРУПЦИЯ и ДАЛАВЕРИ станаха К А П И Т А Л И С Т И. Позор, позор, позор !!! Народа ПОМНИ, какво беше, а какво направиха !!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар