Кандидатът за кмет на Разлог В. Гърменов: За мен е чест да представя един силен женски екип от листата ни за съветници

17 октомври 2023 13:07   4 коментара   7326 прочита


За мен е чест да представя един силен женски екип, четири дами от листата за общински съветници на местна коалиция СДС – ВМРО (БНД), избрали професията учител и автоинструктор, това заяви кандидатът за кмет на Разлог Венцислав Гърменов. . 

С уважение към учителската професия, към хората, които дават знания и умения на нашите деца. Учителите са втори родители за децата, те са и хората, към които винаги съм се отнасял с безгранично уважение. 

В свят като днешния, когато новините ни заливат с информация за катастрофи и жертви по пътищата, трябва да поставим на още по-високо уважение професията автоинструктор. Една мъжка професия, в която жените отново се доказаха, че могат да се справят успешно! 

Представям ви: 

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 109 
инж. Жанета Тумбева - завършва висшето си образование в Технически университет - София, след което придобива магистърска степен по английска филология. От 2009 г. работи като учител в СУ,, Братя Каназиреви" - гр. Разлог, както и като хонорован преподавател в частни школи. Отличена е в конкурсите,,

Любим учител на Пиринско" и,, Учител вдъхновител". В работата си смело прилага идеи за иновативен подход в обучението и образование извън установените рамки, защото всяка старателно създадена личност в училище е гарант за светли хоризонти на града ни. 

Тя в омъжена и има две деца. Вярва, че ако живееш само според възможностите си, е крайна липса на въображение. 
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 116. 
Галина Стоянова - завършва в ТК -гр. Ямбол и вече 22 години упражнява професията на Автоинструктор с удоволствие и радост. „Смело мога да заявя, че познавам по-голямата част от хората в нашия град и околните села, и мисля, че заедно ще направим Разлог много по-добро място за живеене“, казва за себе си Галина. Тя е омъжена и има две деца. 

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 117. 
Мария Калоянова - родена и израснала в град Разлог, завършила бакалавър,,

Българска народна хореография”, след което придобива магистърска степен,, Предучилищна и начална училищна педагогика”. Отдадена е изцяло на своите професии и на работата си с децата - бъдещето на Разлог. Държи на качествено и пълноценно образование, защото то е пътят към по-добро бъдеще. 

Обича и пази традициите на Разлог. Предава обичта към фолклора на най-малките жители на града. Преподава български народни хора и танци и увлича след себе си много последователи, обичащи традициите и носещи българския дух в сърцето си. Печели множество награди със своето творчество на български и европейски фестивали. 

Спазва посланието, оставено от нашите деди, а именно девиза на Разлог,, От древността към вечността”. 
Тя е омъжена и има две деца. 
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 118. 

Елица Механджиева – Колчева – родена и израснала в село Бачево. „Тук съм израснала, тук са моите родители и тук избрах да отгледам децата си. “, с гордост заявява Елица. 
Завършва бакалавър "Култура и медии" и магистратура “Начална и предучилищна педагогика". По професия тя е начален учител. Избра да работи в тази сфера, защото смята, че качественото образование е верният път към нашето по-добро бъдеще. „Ще продължа да работя и да се развивам в тази посока.

Вярвам, че децата на Община Разлог са нашето бъдеще и нашата надежда!

Благодарна съм на родителите си, че ме възпитаха в морал и отговорност, на съпруга си за безрезервната подкрепа и на своите роднини и приятели, които повярваха в мен. “, споделя още за себе си Елица. 
Тя е омъжена с две деца. 
Те могат да дадат своя опит и енергия за развитие на община Разлог! 
Инж. Венцислав Гърменов - Кандидат за кмет на Община Разлог 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
 

4 коментара
17 Октомври 2023 14:33 | Някой си
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Кметската власт е като Македонската
наденица, ке умирам за нея!


17 Октомври 2023 21:32 | Мюмюн
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Начело с теб


18 Октомври 2023 06:57 | Стефан
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Тя марето освен да го цока друго нищо не знае пущинката ке ги избеахте таквия звезди не знам


18 Октомври 2023 08:49 | разлоч
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

На инструкторката мъже котрабанджия на Синджерьовата стария окрада бетоновите плочи от Преката вада да си настеле йоре на кравите другата звздата на Язовецо.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар