Кандидатът за кмет на Разлог В. Гърменов: Силата на опита, професионализма и активната гражданска позиция в листата на СДС ВМРО (БНД)

23 октомври 2023 06:26   1 коментар   5296 прочита


Листата за общински съветници на местна коалиция СДС ВМРО (БНД) с номер 71 в бюлетината обединява хора с опит и активна гражданска позиция. 

За мен е удоволствие да представя 

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 101 

Инж. Любен Татарски. 
Роден и израснал в Разлог. Придобива висшето си образование във ВХТИ-София, има следдипломна квалификация във ВМЕИ - София и Университет „Еразъм“ в Ротердам, Нидерландия. Кмет на община Разлог през периода 1999-2009 година. Народен представител в 41-во и 42-ро Народно събрание. Началник на политическия кабинет в Министерство на земеделието. 
Женен с две деца. 

Целта на участието му в изборите е издигане нивото на Общински съвет-Разлог, подкрепа и подпомагане на кмета и общинска администрация при взимане на решения, контрол и коректив на дейността им. 

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 102 
Д-р Георги Тренчев. 
Роден и израснал в Разлог. Придобива висшето си образование в ЮЗУ „Неофит Рилски”- Благоевград. Защитава докторат в СУ “Св. Климент Охридски” – София във Факултета по педагогика. Има научна степен – доктор по педагогика. Интересите и научните му търсения са насочени към въпроси от история на педагогиката и развитието на образованието в България през Възраждането. Има издадени 5 книги и редица изследвания и публикации за миналото на Разлог и Разложко. 
Член на Македонския научен институт – София. Член е на Управителния съвет на Общобългарския комитет „Васил Левски” - София и работи активно за популяризирането на делото на Левски и неговите сподвижници. 
Заместник-кмет на Община Разлог през периода 2007-2009 година. Общински съветник през периода 2011-2015 година. От 1997 г. е директор на Начално училище „Яне Сандански” в Разлог. 
Женен с две деца. 

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 104 

Георги Крънчев 
Роден и израснал в Разлог. Имам средно техническо образование. От 1994-та година работи в областта на строителството. Управител е на строителна фирма. Общински съветник през периода 2019-2023 година. 
Женен с две деца. 

Подкрепете ни с бюлетина номер 71 за кмет на Община Разлог! 
Подкрепете ни с бюлетина номер 71 за Общински съветници! 
Подкрепете ни с бюлетина номер 71 за кмет на Кметство! 

Силен екип за още по-добро развитие на Община Разлог! 

Инж. Венцислав Гърменов 

Купуването и продаването на гласове  е престъпление 


Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
23 Октомври 2023 15:10 | Мехомиец
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Целта на бай Любка е да се докопа до крадните, че нещо синчето го е занулил лошо! А това е лошо за целокупното население, по често ще слуша въпросът: Па на мене?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар