Кандидатът за кмет на Разлог инж. В. Гърменов представя отбора на победителите

18 октомври 2023 04:52   3 коментара   5740 прочита


Листата от кандидати за общински съветници на местна коалиция СДС –ВМРО (БНД) обединява хора с висок морал и доказан професионален опит

Листата за общински съветници на местна коалиция СДС –ВМРО (БНД) обединява хора с висок морал, доказан опит в своята професия, с нужните на общината ни знания и умения. 
Представям ви: 

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 103 
Недялка Парапунова, родом от гр. Разлог, възпитаник на СУ "Братя Петър и Иван Каназиреви" – град Разлог. Висшето си образование придобива в УНСС-София, специалност "Счетоводство и контрол". Стартира кариерата си като оперативен счетоводител, от 1997 година до 2004 година работи като държавен експерт в Министерство на икономика. От 2005 година стартира със собствен бизнес в сферата на счетоводното обслужване и данъчни консултации. 
Със своята неоспорима експертиза Недялка ще работи за нов модел на управление на общината, основан на екипност, експертност, компетентност. Ще вложи своята енергия и сила за създаването на чист, приветлив, уютен и сигурен град за нас, нашите деца и внуци. 
Тя е омъжена с две деца. 

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 108 
Владимир Проев има своята мечта, за която активно ще работи: „ДА ПРЕВЪРНЕМ ОБЩИНА РАЗЛОГ В ТОП ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ“. 
Той е от младите и активни хора, с които нашата община се гордее. Пази традициите и е част от Националното хайдушко движение. Магистър е по финанси и маркетинг, с голям опит в сферата на туризма и хотелиерството. Работи като Директор „Маркетинг и продажби“ в един от най-големите хотелски комплекси в региона. 
Той е женен, има едно дете и е в очакване на своята втора рожба. 

 Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 113 
Иво Елчинов, родом от Разлог, той е икономист-счетоводител с магистърска степен по “Счетоводство и контрол” от УНСС-София. Работил е като данъчен инспектор в Данъчна служба-Разлог в периода 1992-1997 година. Сега е собственик на фирма за счетоводни услуги и данъчни консултации с 26 годишен опит в обслужването на местния бизнес. Благодарение на работата си с клиенти от много и различни сфери на бизнеса той има непосредствен поглед върху нуждите и проблемите на местния бизнес. Ще работи активно за подобряването и усъвършенстването на местната бизнес среда. 
Той е женен и има две деца. 

За мен е истинско удоволствие да работя в екип с експерти като вас! 
Силен екип за още по-добро развитие на Община Разлог! 

Инж. Венцислав Гърменов 
Кандидат за кмет на Община Разлог 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление 


Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
18 Октомври 2023 08:16 | д д
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

УСПЕХ


18 Октомври 2023 18:56 | Мехомиец
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Разследван за кражба на ДДС.


18 Октомври 2023 20:38 | XmediK
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> https://mub.me/medik




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар