Кандидатът за депутат на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева се срещна с работници от шивашки цехове в община Кресна

18 септември 2014 18:39   5 коментара   13059 прочита


Предстоящите на 5 октомври избори са изключително важни за бъдещето на България, затова е важно всеки да отиде да гласува. Това заяви на срещи с работещи в шивашки цехове в община Кресна кандидатът за депутат на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева. Заедно с нея на срещите присъстваха и общинският ръководител на партията в Кресна Георги Георгиев и секретарят на структурата Иван Атанасов.

„Само с висока избирателна активност може да се неутрализира влиянието на купения и контролиран вот, който е нужен на задкулисието”, каза още Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че за Благоевградска област е от стратегическо значение да бъде довършена автомагистрала „Струма”, защото това ще подпомогне бизнеса и туризма в целия регион.

”Последната година бе пагубна за държавата ни. Управлението на тройната коалиция ни остави 10 млрд. лв. дългове и липси в бюджета, които трябва да връщаме ние и нашите деца. Европа отново спря еврофондовете, а те са единствената възможност да се влеят свежи пари в икономиката ни. Само стабилно управление на ГЕРБ може да върне доверието на Европа и фондовете на ЕС, които са блокирани към този момент, да бъдат отново отворени и да влязат в България”, подчерта Даниела Савеклиева. Тя припомни, че по време на предишния управленски мандат на ГЕРБ в община Кресна са осигурени по проекти над 4 млн. лв., с които са реконструирани улици, изградени са детски площадки и кътове за отдих, реновиран е център за възрастни хора и хора с увреждания. „За да достигнат европейските средства до всеки, е важно да продължи започнатото от ГЕРБ, само така ще има стабилност и сигурност”, каза още Савеклиева.

По време на срещите хората поставиха въпроси, свързани с безработицата, ниските заплати, пенсионната реформа.

5 коментара
18 Септември 2014 20:38 | някой си
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Тая не знае къде се намира .... Само лъжи е бълвала на горките женички. ГЕРБ ли осигури над 4 милиона лева по проекти на община Кресна? Тези пари са от еврофондовете, по които община Кресна е кандидатствала още преди ГЕРБ да дойдат на власт. Ако разчитахме на ГЕРБ, в общината нямаше да влезе дори една стотинка. И за сведение на госпожата центъра за възрастни хора с увреждания в с. Долна Градешница не е реновиран по проект, пък не е и заслуга на ГЕРБ.


18 Септември 2014 22:23 | Aleksandyr
Оценка:
-16
 (
28
 гласа)

Браво на г-жа Савеклиева. За пореден път доказа, че винаги е сред хората и е готова да чуе проблемите им!


18 Септември 2014 23:22 | Петър Иванов
Оценка:
-13
 (
23
 гласа)

Единствено ГЕРБ могат да помогнат на хората. Единствено с тях ще има надежда за България!


19 Септември 2014 09:02 | лелеле
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

даниелка сега обикаля заради изборите а после ще забрави всички тези хорица които сега лъже НЕ НА ГЕРБ


20 Септември 2014 05:35 | за К.Илиев
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

кой кого ограби . та ГЕРБ са в тая схема на грабеж - четири години бяха на власт и нищо не направиха !нови хора трябват .....и тояги ако нищо не стане ...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар