Жителите на Катунци обсъдиха проблемите на селото с кандидатите за депутати от ГЕРБ

02 май 2013 20:30   5 коментара   16426 прочита


Село Катунци, община Сандански, посрещна с огромен интерес кандидатите за депутати на ПП ГЕРБ в Първи многомандатен избирателен район. Жителите на селото се надпреварваха да споделят с Даниела Савеклиева, Митко Захов, Кирил Укев, Димитър Бръчков и Надя Изгоренкова проблемите, с които се сблъскват ежедневно. По време на дискусията стана ясно, че пресечна точка на наболелите проблеми е общинската управа. Особено активни в разговора бяха земеделските стопани, които ежедневно се срещат с чиновническото безхаберие на общинските управници. Те останаха изключително доволни от разясненията, които направи директорът на Областна служба „Земеделие” и кандидат-депутат Кирил Укев.

„През новия програмен период 2014-2020 ще се заплаща на килограм, произведена продукция, а не на декар и това ще даде възможност и дребните собственици, да получават добри субсидии”, уточни Кирил Укев. Той обясни, че ще има средства и за лозарство, овощарство, зеленчукопроизводство и пчеларство.

”ГЕРБ е единствената политическа сила, която не делеше кметовете на свои и чужди. Правителството на Борисов имаше една цел – европейските средства да стигнат до всяко населено място, до всеки от нас. И го направи”, заяви Даниела Савеклиева.

Кандидатът за народен представител Митко Захов подчерта, че за ГЕРБ строителството на автомагистрала „Струма” ще остане приоритет и напомни, че БСП през 2009 г. отклони средствата за строителството на „Струма” към автомагистрала „Тракия”. „След като ПП ГЕРБ спечели изборите през 2009 г. тогава лично премиерът Бойко Борисов пое ангажимент, строителството на най-важната за региона ни пътна артерия да стартира. Автомагистрала „Струма” е вече факт”, каза още Захов.

Двамата млади кандидат-депутати от Петрич Димитър Бръчков и Надя Изгоренкова подчертаха, че партия ГЕРБ е единствената, която дава шанс на младите, затова и в листата в Благоевградска област има много млади хора.


Още за: новини   ГЕРБ   жители   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
02 Май 2013 21:58 | никога
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

никога повеке герб. сосипааа не.


02 Май 2013 23:29 | РЗС
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

леле какъв небивал интерес! браво! а когато имаше пълен салон на читалището при изборите за кмет! как беше? и кой спечели? въпрос за вас! кой го нямя?


03 Май 2013 15:31 | ала-бала
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ала-бала са мохабетите и обещанията и на ГЕРБ, и на БСП, и на ДПС, и на другите там партийки, които цицат държавата. От всичко това просто няма смисъл. Ако аз искам да гласувам за някой ще го направя, но ако не искам и англискйта принцеса да доведе, пак няма да гласувам за него. Ето например един малогабаритен хитрец от селата около Сандански, но вече председател на общински съвет - Атанас Стоянов. Те това човече е толко нагло и тъпо, толко жалко, а сега се бута напредз депотут да става. А влаха Красимир Каракачанов такива търси - недоносени, безмозъчни и тъпи. Защото умният ще му потърси отговорност на тоя плевел с брадата коренова система узурпирал властта във ВМРО и мислещ се за доживотен председател. Та за Мравката ми е думата - тая тъпа кратуна отново трябва да се върне в шивашкия цех в село Склаве, или да стане управител на овощната градина на покровителя си от Левуново.


04 Май 2013 16:12 | roki
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ebati pianicite


06 Май 2013 12:05 | haahaha
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

hahahah smeshnizi goliam interes sinat i saprugata na kmeta blizki i rodnini komshii a i das ne zabravia i kmetski slujiteli dai napravo ste smeshni a na minalite izbori kato kupuvaxte glasove ujkim 4estni bili po 30 leva par4eto nali g-n baxanov moje bi tezi iakite mom4eta znaiat neshto po vaprosa SRAMMMMM




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар