Инфарктна конференция на БСП Благоевград: Др. Стойнев, К. Нинова, М. Миков и Мая Манолова номинирани за мястото на С. Станишев, номинация на К. Паскалев взриви скандал

24 юли 2014 20:30   17 коментара   20958 прочита
Снимка: архив
Снимка: архив


Снимка: архив

Е. Костадинов изостри тона, след като дръпнал реч защо Нинова и Паскалев не трябва да бъдат номинирани, но конференцията не приела аргументите му.

Драгомир Стойнев, Корнелия Нинова, Михаил Миков, Мая Манолова са първите четирима кандидати, които конференцията на БСП Благоевград тази вечер номинира за мястото на председателя на столетницата Сергей Станишев .

5-ият номиниран е бил бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев, номинацията му взривила скандал сред червените, тъй като и сред местната структура Паскалев има както фенове, така и заклети врагове ,които драпали със "зъби и нокти" да го изхвърлят от играта". 6-тата номинация била за Янаки Стоилов. Конференцията добила махленски привкус, след като депутатът от БСП Емил Костадинов дръпнал една убедителна и изпълнена със съдържание реч против номинациите на Корнелия Нинова и Костадин Паскалев. Конференцията, обаче не взела предвид изявленията му и след разгорещени дебати Паскалев и Корнелия Нинова били номинирани за поста на Станишев. Старите социалисти поддръжници на Паскалев направо настъхнали срещу изказванията на Емил Костадинов, който вероятно направил изявлението си в полза на Янаки Стоилов. Знае се, че двамата са в близки отношения и Стоилов всъщност, е човекът на Костадинов във върхушката на БСП.

В крайна сметка въпреки разприте Костадин Паскалев и Нинова са влезли в 6-те номинации на местната структура. Битката за поста на Станишев в БСП става все по ожесточена. Много е важно кой ще го смени, тъй като предстоят избори и БСП трябва да промени изцяло облика си, както и листите си за депутати. Защото катастрофата на евроизборите тази година бе последният голям провал на БСП, доказващ нуждата от категорична смяна на политиката и лицата на столетницата.

П. Петрова


Още за: битка   БСП   място   Още от: Политика

Принтирай статия
17 коментара
24 Юли 2014 20:47 | ...-...
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

ПЪРВА, МАЯ ТОКАЧКАТА !!


24 Юли 2014 21:05 | 77
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

само коце и бойко коалиция


24 Юли 2014 21:30 | За Корнелия
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Съветвам те да вземеш запис от протокола и исказването на Емил Костадинов, който официално обяви на конференцията, че защитаваш КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ.


24 Юли 2014 21:59 | казах
Оценка:
21
 (
33
 гласа)

Този корумпиран козел Костадинов, който уреждаше некадърниците Балабанови с постове и паркираше колата си на места за инвалиди, още ли го държите в БСП? Ако този компрометиран човек остане в партията, никога няма да получите подкрепата на съгражданите си и сте обречени в региона.


24 Юли 2014 23:05 | нафарфорий
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Много сладък тоя кокал брей! Избиите се взаимно! Много добре ще направите! Не се ли наядохте вече? Скоро ще дойде и видов ден! Много от вас ще реват като магарета!


24 Юли 2014 23:07 | комита
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Браво, сите убавци, човеколюбци! Милите, как се, косат'' за нашата съдба! Направо да им поверва човек и да се разчувства! Изтепайте се сами! Освен думата ВЛАСТ на друго не са ве научили ни измислената ви партия, ни родителите ви! Айде, да не ги псувам и них! Засрамете се и имайте страх от БОГА поне!


24 Юли 2014 23:35 | БСП
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

"Некадърните" Балабанови са голем проблем за бившите седесари в партията като Корнелия и Бошкило, защото никога не са се пребоядисвали. Нинова, ти ако се правиш че не помниш, ние помним къде си прохождала в политиката.


25 Юли 2014 00:24 | Петко Иванов
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Партиен началник като Емил Костадинов, който загуби кметските избори за Блаоевград и направи БСП трета сила в областта (а замалко и четвърта - на дудука Бареков не му стигнаха няколко гласа да изпревари БСП ) трябва да отиде в политческото небе. Той е един голям предател - спомнете си как участва в свалянето на г-н Жан Виденов от власт и доведе Костов на негоо място. Позор за БСП е Емил Костадинов!


25 Юли 2014 07:46 | егоист
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Е така де Емиле трябва да сдадете властта не може само ти и жена ти само да печелите на гърба на вашите постове то за това и господ ви наказва


25 Юли 2014 08:46 | вово
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Смешен плач обзема всеки човек с лява ориентация от ситуацията в БСП - Благоевград. При изключителната бедност на хората в региона - естествени привърженици на лявата идея - да си четвъртостепенна политическа сила. Това е скандал. Интелектуална посредственост, слугинаж, драпане за постове. Лидери, които на национално ниво имат присъствие единствено на конгресните снимки с лидерите. Лансирането на Паскалев като кандидат за лидер на БСП е също обида за нормалните хора. Всички вече знаят, че неговата "интелектуалност" изпъква на фона на посредствеността на епигоните му, а "критичността" му - е удобната критичност на приспособленеца. Той е страхлив и пресметлив - сигурно ще си оттегли номинацията, а ако не я оттегли това явно ще е в сценария на номенклатурата. А що се отнася до Костадинов - това е един богат кариерист- "конспиратор", който никога не може да се еманципира и винаги ще си остане част от организационната притурка към медийните изяви на протежето на Лилов - Янаки Стоилов.


25 Юли 2014 09:36 | валя
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

пишете глупости и не беше изобщо така както е в статията


25 Юли 2014 12:56 | За истината, а не за лъжи
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Главният редактор няма ли да се поинтересува за истината и да свали тази лъжлива и интригантска статия. Освен ако някой не и плаща да пуска подобни лъжи. А за коментарите, мога да си представя какви дребни душици излъчват подобна помия.


25 Юли 2014 14:09 | жена
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

На конференцията с най-много гласове бешеЯнаки Стоилов. Костадинов подкрепи него и обясни защо не предпочита КК. Защото по време на изборите тя поведе пуч като измести Данчето Слатинска от председателското място на Обласния съвет на БСП. Не е споменавал Паскалев. Разбирам, че той се ползва с голямата ви подкрепа, продължавайте така


25 Юли 2014 15:04 | до жена
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

аз бях на конференцията и мога да кажа че на Костадинов и на Пандев не им отиваше да говорят така за другите кандидати дали стават или не стават а иначе нека те да видат какво е мнението на хората по форумите за тях и тогава да си гладят костюмите за водачи жалко защото за втори път залитнахме по дпс и за съжаление показахме на хората че властта ни е самоцел няма да се учудя ако и след тези избори се хванем за ръце с дпс


25 Юли 2014 15:10 | а иначе
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

да знаете че сте много смешни с тея кандидатури само вие си вярвате че са много добри нито пчеличката мая нито корнелийка нито миков нито янакчо могат да ви помогнат само си се заблуждавате и си вярвате на наивността си и като гледам снимките от конференцията та вие сте на средна възраст 75 години бе как ще ви се вържат младите смях хахахахахахахахахахахахахахахахааха


25 Юли 2014 17:51 | ROFL
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ние балабанките сме двама и действаме заедно (на семейни начала) в БСП, и затова ще се справим в Корнелия Нинова, и ще станем лидери в партията. Помнете ни думата! Честна балабанска!


26 Юли 2014 22:17 | Запознат
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Номинирам Лозен Ботев Андонов от младежи БСП-психично не добре, разведен, работи по професията си в МБАЛ-Благовград, кара линейка и е стар контингент на ченгетата, изгонен от армията, твърдо психически не, уравновесен с тикове и др.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар