Илия Илиев оглави младежката структура на АБВ в Благоевград

20 август 2014 15:53   3 коментара   16790 прочита


Днес 20/08/2014 г. в хотел Бор град Благоевград се проведе учредително събрание на ПП АБВ - младежи Благоевград. На заседанието се гласуваха и приеха име на организацията.

За председател на АБВ - младежи Благоевград, единодушно бе избран г-н Илия Илиев. Същият е магистър по Национална Сигурност и Отбрана от Военна Академия Г. С. Р. - София. Илиев прочете доклад на тема: Проблемите на спорта и насърчаването към активност на младите хора за спорт и социални контакти.

П. Петрова

3 коментара
20 Август 2014 18:23 | ха-ха-ха
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Сульо


21 Август 2014 05:26 | Мишо
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Успех, Илия


21 Август 2014 09:43 | .........................
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Поредно правителство предпочете да назначава съветници потайно, макар че имената им следва да са публични поне по два закона. Вчера от правителствената пресслужба съобщиха, че премиерът Георги Близнашки е назначил двама нови членове на политическия си кабинет. Близнашки ще черпи експертиза в областта на образованието и религията от специалиста по християнска философия и активен участник в протестите проф. Калин Янакиев. За спорта премиерът ще се съветва с тенис звездата Мануела Малеева. Мануела Малеева от години живее в Швейцария, не е ясно кога и за колко дълго възнамерява да се върне в България. Една от сестрите Малееви - Магдалена, подкрепяше протестите на ранобудните студенти.
Вчера не стана ясно колко общо съветници смята да назначи служебният премиер Близнашки. Въпреки краткия мандат, липсата на работещ парламент и ограничените възможности Близнашки реши да завиши броя на членовете на политическия кабинет от 16 на 20. Докога ще текат тези назначения, няма информация, нито пък н




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар