Гражданско сдружение "Единно Банско": С нов джип „Роувър” и кабинет за над 100 000 лв. кметът Г. Икономов си осигурява лукс от джоба на данъкоплатеца и самочувствие на "диктатор"

28 януари 2013 19:03   119 коментара   34020 прочита


Писмо обръщение към банскалии изпратиха от Гражданско сдружение "Единно Банско", писмото е поредното, в което се съобщава за начините на управление и се намеква за добре разработени корупционни практики в курортната община. Подобни твърдения бяха тиражирани преди време и разпратени до всички институции, ангажирани с борбата с корупцията във висшите етажи на властта. Днес писното бе изпратено и до комисията на Яне Янев. Публикуваме го без намеса. Ще дадем възможност за право на отговор на всички засегнати в публикацията лица.Ето писмото:

През последнaта годинa и половина основните демократични достижения на община Банско са дискредитирани и за това е необходим нов формат за участие във властта, управление с нова философия, което да върне сигурността и авторитета на демократично Банско.

Както държавата изпитва болезнена нужда от отговорно и експертно управление, така и Ние, живущите на територията на общината, трябва да застанем зад голяма промяна, въпреки заплахите и репресиите, прилагани от управляващата ни върхушка. Не трябва да си купуваме щастие за седмица срещу определена сума и после четири години да се „любуваме”на геноцида над нас самите.

Защото на територията на цялата община има един диктаторски режим, с един човек, който решава всичко – като се започне от скaлъпените протести на хора, които изобщо не знаят защо са там и на хората от общинска aдминистрация, поставени под заплаха да протестират насила, до протекцията на свои хора и фирми чрез безочливото потъпкване на законите в Република България. Силовото и самозабравило се управление на Банско ни връща към неща, които хората искат да забравят или да не се повтарят.

На нас ни е по-трудно да открием посоки, в които това управление е постигнало нещо в мандата си досега. Защото освен за режисираните „протести”, които бяха с подбрани хора и имаха едничката цел да обслужат техните, а не обществените интереси, за нищо друго не се сещаме. Същите лични интереси на една шепа хора, които се смятат не за управленци, а за собственици на общината, обсебиха проектите, разработени от предишното и по-предишното управление, което ги прави рискови и скандални. Колко хора вярват, че тези проекти, зад които стоят милиони , ще имат добър ефект върху общината, че ще има полза за хората и ще преминат безпрепятствено през контрола на институциите, отговарящи за правилното разходване на средствата?! Ние обаче смятаме, че отговорността за сгромолясването на тази пирамида е и на хората, живеещи и все още работещи в община Банско, защото допуснахме до властта една посредственост, тотална неграмотност и невежество. За съжаление цената, която ще трябва да платим ще бъде доста скъпа, за да възстановяваме загубеното.

Управляващите днес са толкова нагли и арогантни, а дефицитът на морал е толкова фрапиращ, че те използват властта само като неограничени права, тотално забравили, че тя е преди всичко отговорност. Единствената им цел е да се продължат да упражняват своето разбиране за власт, тоест да преяждат с нея. За тази цел те ще използват всички възможни средства, които имат на разположение – като се започне от раздаването на дърва, заплахите за уволнение, рекет върху икономиката, монопол върху живота в общината и се стигне до тоталното манипулиране на изборите, което наблюдавахме на последният вот.

Това от което истински се страхуват, е разкриването на мръсните им схеми, на уличаващи ги документи и решения, които смятат за добре засекретени. Колко наивно е да смятат, че хората няма да разберат!

Ние ще продължим да огласяваме фактите, които обществото има право да знае и да задаваме въпросите, на които те са длъжни да отговорят:

Закупуване на джип „Роувър” на цена от 100 000 лв., за сметка на данъкоплатеца и отпадане на капиталовите разходи за благоустрояване и ремонти по селата, училища, детски градини и други спешни нужди.

Ремонт на кабинета на кмета, който също струва около 100 000 лв., пари дадени за избиване на комплекси, платени от джоба на редовия данъкоплатец.

Общината „преизпълнява” собствените си приходи и затова кметът решил да се обзаведе с нови кола и кабинет на фантастична цена.

Докато растящата безработица връща глада в общината, кметът демонстрира висок жизнен стандарт на администрацията с нов джип. Затова и вадим кирливите ризи на местните „вампири”.

Друг шокиращ случай, зле прикриван от изострените сетива на обществото, е битката между банският феодал и Председател на Общински съвет, Владимир Колчагов срещу местните търговци по време на Джаз фестивала в Банско. Съревнованието започна кой и как да вземе местата за продажба, или така наречените шатри, под своя юрисдикция. Г-н Колчагов с всички сили и средства се опита и почти успя да завземе най-атрактивните места за търговия в центъра на града, по въведената от него схема на заплаха и изнудване спрямо търговците, опитали се да се вмъкнат в „неговия” район. Защо?

Заради мащабите на явлението, заради смущаващите му вертикални проекции и най-вече поради обстоятелството, че тази мафия е политически инспирирана. На запад мафия наричат организираната престъпност, която е спечелила за своята кауза висши държавници и политици. Така се формира икономиката в сянка, чиито парични потоци имат откровено незаконен произход – контрабанда на луксозни и масови стоки, пране на пари и лихварство. А тук МАФИЯТА си има Община.

Наистина и предишното ръководство имаше своите минуси, но се даваше възможност на Всички, а тук наглостта е умопомрачаваща и е изразена само и единствено в клишето „само за НАС”.

Вижте само какво преплитане на политика, бизнес, ъндърграунд!

Истината за протестите:

8000 (осем хиляди) подписа бяха събрани в подкрепа на изграждането на нови ски съоръжения и писти. Волята на хората и загрижеността им за бъдещето на Банско и на хората от общината бяха умело използвани от провалилия се депутат и спуснат кмет Г. Икономов в полза на неговият евтин PR. Суетата му стигна до там, че лица от Парламента и Правителството дойдоха да подкрепят протеста срещу безотговорността на държавата. Каква самооценка само!!!

Във връзка с този фарс на гърба на хората, задаваме няколко неудобни въпроса към кмета и екипа му:

Подписите само от община Банско ли са събрани?

Къде в протестното му слово е Добринище?

Къде останаха съмишлениците от Разлог, които от десет години също се борят за развитието на ски зона?

Как и защо се пропука единното ви мислене за бъдещето на туристическия район? Нали сте в управлението на стратегия „ Долината на Места”? Защо Вашите колеги не ви подкрепиха?!

Изкарахте хората, оставяме “подканената’’администрация, на протест за чиято истинска цел те имаха само предположения. Хора отрудени, отчаяни и стресирани от вашите придворни лакеи и блюдолизци. Защо поне един път не споменахте къде е Добринище, къде е Разлог? Освен в интервюто по телевизия Bulgaria On Air, ако не ви беше подсетил водещият да споменете името на Добринище изобщо и нямахте намрение да мислите за съседният ни град камо ли за Разлог.

Г-н кмете, Вие като обществена фигура и „изявен” в областта на туризма депутат, защитавайки правата и исканията на гражданите, на първо място трябваше да поставите диалога. Вместо това, вече не допускате избирателите, които гласуваха за Вас до сградата и кабинета си, камо ли да тръгнете да водите преговори с някакви си еколози. Не бяхте ли Вие вносител на една от поправките в закона за горите и сега протестирате против себе си? Колко лица имате, г-н Кмет?!

Жалко, много жалко, че се сгромолясвате така и губите със страшна сила доверието на избирателите.

Забраната за строителство:

Забраната за строителство, като начин за изнудване и печелене на пари.

Във свое интервю г-н Икономов твърди, че е спрял безразборното строителство на територията на цялата Община.

Да, но не е съвсем така. Напротив, строителството кипи с пълна пара, но само за някои „богопомазани” фирми с големи езици и комисионни.

Представяме малка капка от този бездънен язовир от закононарушения.

Визираме няколко обекта, направени набързо, без съответните строителни документи и фалшифицирани разрешителни.

Въпроси:

1. Има ли строителни разрешения обект, намиращ се на територията на град Банско, до светофара на кабината срещу „Веселото село”?

2. За същия обект: Бил ли е фалшифициран подписът на главния архитект на община Банско?

3. Има ли подадена жалба до Районно Управление на Полицията за извършеното престъпление и до къде е стигнало разследването?

4. Защо искате да смените главният архитект на общината? Не „слуша” ли?

5. Обектите на паркинга до супермаркет „ЗОРА”(бившият „ВАЛАН”) снабдени ли са с нужните строителни книжа и разрешителни?

6. Обект (магазини), намиращи се до ледената пързалка, снабдени ли са със съответните строителни книжа и разрешения?

7. Има ли магазини на общинска земя, дадени под наем без строителни книжа и ако има как и защо са дадени?

За горе зададените въпроси се надяваме силно да получим отговор! Както се казва, надеждата умира последна. Дано поне Полиция и Прокуратура се активизират и предприемат проверка по така зададените въпроси.

Разобличението е първата фаза в търсене на отговорност, а клубът на играещите по правилата и все повече събуждащото се у нас гражданско общество расте с всеки изминал ден и ще бъдат коректив на общината, в която хазартът „власт-пари” продължава.

Не сме толкова бедни, колкото си мислят лихварски босове, чиито срамотии са облечени във власт, забравили се политически фигури с местно значение, окопали се апаратчици и партийни шарлатани.

Уважаеми съграждани,

Надеждата е в хоризонта на предстоящите избори, а изходът е в масовото стичане до урните. И нека този път гласуваме с хладен разум и без капчица страх. Само така ще отпратим в историята крадците на нашето доверие, превърнали вота в личен интерес и ненаситна алчност!

Има ли сред вас такива, които се страхуват за работата и бизнеса си, защото искат да изложат гражданската си позиция? На колко от вас е намекнато да внимават как гласуват и какво правят, ако въобще искат да „видят бял свят”? Доволни ли сме, че ни управляват такива субекти?

Очаквайте продължение!

ГРАЖДАНСКО СДРУЖЕНИЕ „ЕДИННО БАНСКО”

119 коментара
28 Януари 2013 19:24 | 111
Оценка:
40
 (
48
 гласа)

надул се е като пуяк


28 Януари 2013 19:26 | а така
Оценка:
41
 (
47
 гласа)

не ще стигнат камъните от реката за да го изгоним


28 Януари 2013 19:33 | 999
Оценка:
37
 (
43
 гласа)

Е па сега ли разбрахте що за крадци избрахте, защо изгония 2 началници на полицията?


28 Януари 2013 19:33 | банско
Оценка:
33
 (
39
 гласа)

така трябва на този


28 Януари 2013 19:35 | гоцето
Оценка:
21
 (
37
 гласа)

ама вие си го избрахте, сега ще му сърбате попарата...


28 Януари 2013 19:41 | АМАН
Оценка:
35
 (
43
 гласа)

Още се чудя, аджеба, как банскалии позволиха да ги управлява тоя мургавичък "разложанин", подсъдим по една камара обвинения, който хал хабер си няма как да управлява града, а само слуша какво говорят от централата и повтаря като папагал.


28 Януари 2013 19:51 | леле леле
Оценка:
35
 (
41
 гласа)

няма кои да ги пази ве4е от в4ера тиквата и цвърко са много насрани така 4е ние банскалии ще ги изгоним тези некадърници от общината от поземлената комисия и въобще от всякъде


28 Януари 2013 19:53 | градски
Оценка:
19
 (
35
 гласа)

има една поговорка :
Защо да избираме нов ЦАР като стария си е напълнил сандъка, та да пълним и на новия ли сандъка!!!
Нека Ви е честито !!!
Дерзайте пълнете ..


28 Януари 2013 20:32 | питам
Оценка:
35
 (
39
 гласа)

Аз все още симпатизирам и вярвам на премиера Борисов и много настоявам тази информация да стигне до неговия кабинет. В случай, че изнесените факти са неверни-клеветниците ще трябва да си понесат вината, но ако фактите дори малко се доближават до истината, то тогава г-н кмета ще трябва да последва примера на министъра на образованието.....


28 Януари 2013 20:51 | пипи
Оценка:
34
 (
36
 гласа)

Нещо доста горещо става в Банско, защо ли само след една година нова власт хората са настръхнали кат таралежи?


28 Януари 2013 20:55 | ИПОН
Оценка:
31
 (
35
 гласа)

ТОЗИ ПЪТ ДРАГИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА СПОРАЗУМЕНИЕ С ПРОКУРАТУРАТА. ТОЛКОВА СИ НАГЪЛ И АЛЧЕН ЧЕ НЕ СИ СИ ВЗЕЛ ПОУКА ОТ ВРЕМЕТО НА ДАНЪЧЕН РЕКЕТ И ИЗНУДВАНЕ.


28 Януари 2013 21:06 | 88 8
Оценка:
25
 (
29
 гласа)

аз пък не симпатизирам на тиквата разсипал икономиката на държавата с непосилни данъци, такси, рекет на 4ужди инвеститори и глупави закони обслужващи олигарсите. не симпатизирам и на кмета на банско съсипващ развитието на туризма в общината с грабителската синя зона. вън на некомпетентните и крадливи хора от управлението на държавата


28 Януари 2013 21:10 | СВЕТУЛКА
Оценка:
28
 (
32
 гласа)

Крайно време е да вървят на майната си всички гербери.


28 Януари 2013 21:14 | 88 8
Оценка:
23
 (
27
 гласа)

светулке покажи им пътя към бобов дол


28 Януари 2013 21:45 | ASEN
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

МОЙЕЛИ ДА ДОКАЙЕТЕ ЦХЕ Е ТОЦХИЛ ДДС ИЛИ Е САМО КЛЕВЕТА
*Кирилизиран коментар!


28 Януари 2013 21:51 | ЛЕЛЯ МАРА
Оценка:
24
 (
28
 гласа)

МОЖЕМ БЕ АСЕНЧО, СЪС ЗАВЕРЕНИ КОПИЯ ОТ АРХИВА НА СЪДА. И ТЯХ ЩЕ ГИ ВИДИТЕ, НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ.


28 Януари 2013 21:57 | доктор хонорис
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

асене да не си болен върлува грип айде пове4е плодове и на топло


28 Януари 2013 22:01 | СМЕХУРКО
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

тоя само пие и чука като за последно, аааа и скоро оди до Турция.....


28 Януари 2013 22:05 | Простотия
Оценка:
-24
 (
30
 гласа)

Пълни глупости, тия от форума не трябва да се наричат банскалий.


28 Януари 2013 22:05 |
Оценка:
25
 (
27
 гласа)

Бре Бойко заобиколен си от толкова измет, направо ти е бедна фантазията.


28 Януари 2013 22:09 | Пу
Оценка:
23
 (
23
 гласа)

Пу пу е фного ние убаф кмето, личице като ангелче, с поглед на успял кмет усмивка като от холивутска звезда.. ма го нема ячето с пухчетата около вратлето оти безнего сие чис АЛФ


28 Януари 2013 22:13 | 232323
Оценка:
27
 (
27
 гласа)

То е ясно за какво бяха организирани протестите. Да може да стартира направата на нова Кабинкова линия и да има от къде да се откраде пак някой лев. А всъщност всеки жител на Банско знае че и сега действащата е празна, а те искат да правят нова.


28 Януари 2013 22:21 | razlog
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

кайи йоре как си гласувахте 68 декара земеделска земя по 3 лв за 10 години по 200 лв на година леллеелелелелелелелее не те ли е срам бе йоре не те ли е грех за народа а язовира йоре си стана като собствен усазнаисе а даутката бе йоре хем го назначи за шев на общинско друйество хем с негова фирма печели тарг за подрайка на светофарите бе йоре е немали конфликт на интереси бе йоре ами йоре на владе зето тасе лелелелелелеееее па този дриполл летото колко пари открадна от еко патеката има снимки как тои раководише булдозера лелелелеееее йоре не те ли е срам как да те изберат пак па и на цеко ако не цунеш рака си одиш каи разлог бе йоре и боико нема ате иска та ти йоре стана по голем аидук от боико бе йоре та боико си е човек спрямо теб леееее как те предлойи цане тои е виновен не си ти
*Кирилизиран коментар!


28 Януари 2013 22:34 | DO 999
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

ДА СМЕНИСЕ НЕ САМО 6ЕФА НА ПОЛИЦИАТА А И ХОРАТА КОИТО СИ МИСЛИАТ НА ГОЛЕМЦИ В БАНСКО ТЕЗИ ДРИПОЛЛИ ТЕЗИ СОПОЛ4ОВЦИ ВАНЕ И ДАНЕ И МАЛКИА ДЙИПС ЙОРО, ДА ТЕ БЕХА ДО ТУК СЕГА 6Е ИМ ЗЕМАА СИ4КОТО ИМУ6ТЕСТВО ЗАТВАРА СЕ ДЕКЛУБ ТАМ И БЕС ТОВА СЕ ПРОДАВА ДРГА ВЕ4Е Е ДОКАЗАНО ДЕЛИСЕ ТРАНСПОРТНАТА ФИРМА ТАКСИТА БУСОВЕ И ОТ КАДЕ СА ПАРИТЕ ЗА КРАВИТЕ НА ДАНЕ И ОТКАДЕ ПАРИ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА КООПЕРАЦИИТЕ А ПРОСТИТУТКИТЕ ОТ РЕЛАКС НАПРАВО ПО КРАВИТЕ НА ДАНЕ ААААА ЗАБРАВИХ АБЕ ДАНЕ ТА ЕЛЕ ВАНЕ 6Е6Е ДА СИ ДОЕ ЗА НОВА ГОДИНА АМА НЕМА КАК СА ТРЕБУВА ДА ЕСТРАДИРА И СЕМЕИСТВОТО ОТ ПАЗАРДЙИК ДЕКА МУ ПРЕНАСИАХА КОКАИН ОТ ИТАЛИА ААААА ИМА И ЕДЕН БАНСКАЛИА СА ТРЕБУВА А СТАНЕ ВЕСЕЛО АИ НАЗДРАВЕ
*Кирилизиран коментар!


28 Януари 2013 22:56 | Лупи
Оценка:
-19
 (
33
 гласа)

Драскачи.....
Аре да сменим темата за Пачовци, Краваровци, Ръховци, Заховци, Бохемчета, Баряковци, Баковци и Суполе земете се махнете и идете да спите.....


28 Януари 2013 23:02 | Явор
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

Този Пачо ме прецака мен и почти целата дружинка с фалшиви билети за лов. Не го е срам - мизерник прос. А оне сино му егати и простия, убаво че беше мачя му да му даде пари от общината та да си купи кола. Педро прост едвам изкласи, требува ше да бия повече по тиквата едно време докато учехме та да поумееш малко ....


28 Януари 2013 23:03 | Аз съм Деси
Оценка:
28
 (
30
 гласа)

Аз съм Деси - мома лична
Банскалийка симпатична
И отпочвам аз война епична
Хубоста ми лична ще е щита
За Икономов Гошо баш защита

Шо стори ви кмето бански
Та разрихте лейна лански
Той е виден гиздав учен
Избирателно послушен
Па и на чешка не е скучен !

Кога земе да говори
Като него нема втори
А пък в точните науки
Плете разплита на две куки !

Та това е кмето Гошко
Банско чедо, зет в разложко !

Слушайки хвалбата звучна
Песен славейова от уста тучна
Банскалия от маалата горна
Не страя се и се орна :

Деси - моме симпатична
Таа защита е отлична
Ласкава и академична
И поднесена от мома лична !

Ама стига с таа защита
За човек с рога копита
И мъзещ от Банцко млеко
За люде лоши и бай ти Цеко !
Устремен към цели визши
Но с подходи - низши низши




28 Януари 2013 23:06 | Лепта
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

Колко па откраде Цане Краваров през тези три мандата ААААА.,..... МНОГООО
Банско ще ше да е позлатено с позлатени плочки по тротоарите,


28 Януари 2013 23:16 | асен циганино
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

синя зона в банско стана
на икономов службата му порасна
даутев шев го направиха
много селяни там назна4иха
асен циганина знаци слага
хи4 му се неще ама се налага
бои яде на поразия
и се 4уди отдека ги наметоха тия
паяка върти не спира
колите вдига и пари събира
в наказателни паркинги ги слага
и се кефи ах каква наслада
всеки идва колата да си вземе
пове4е за банско не му дреме
туристите на банско решиха
няма да идват ве4е тук те заявиха
от кои ще събират ве4е пари
като ги няма 4уждите коли
данъците да вдигнем един каза
трябва да напълним тая торба
малко им е още требува
да видим до кога народа ще кротува


28 Януари 2013 23:17 | Вежи
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

Леле колко много поезия хвърлят някой хора, а не вземат да се заработаа.


28 Януари 2013 23:23 | Независим
Оценка:
-7
 (
25
 гласа)

Люби и ..... големите бизнесмени от Банско, ама да знаете че Банскалий не са прости хора и ви го показаа. Банско не е Краварово.....


28 Януари 2013 23:25 | Лукчо
Оценка:
-14
 (
26
 гласа)

Удрила са го на поезия ..... ХАХАХА. тава им остана на педровците


28 Януари 2013 23:27 | nikolina
Оценка:
-12
 (
24
 гласа)

явно освен да пишат "стихове", нямат друга работа, нали свърши "лапачката"
Само не мога да разбера, забравихте ли как се изкарваше строително разрешение преди 2 години ? - плащаш под масата и после се договаряш изкопа да го правят синовете на кмета. Не печелеха ли те всички общински поръчки и за кой друг имаше работа ? Вие ли сега изведнъж се изкарахте най-честните ? Май не сте разбрали защо ви махна народа


28 Януари 2013 23:28 | Черафина Муньова
Оценка:
-14
 (
18
 гласа)

Незнам ма тука в тоо форум секои плюе тоо оне па тия самите несе погледнаа какви мизерници са та сетне да писуваа тоо ков е и онее ков е много 4емие интересно некой от вас да стане некаков по виш в тааа даржава та даго видим каче реагира като писуваа за него които несие топил рацете в медо той несигие оближал поне!!!!! Поне сега се прави нещо нее като преди ама вие сте упепенци гнасни и прости и нема да признаете па и нас тава нене интересува с обитаци и грозофили не разговаряме :D :D :D :D


28 Януари 2013 23:29 | Заглавие
Оценка:
-17
 (
27
 гласа)

Какво сдружение сте бре????? В Банско има само едно сдружение силно и това Бьдеще за Община Банско (БОБ)


28 Януари 2013 23:36 | До Лепта
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

Добре, Цане за три мандата - ама тук си говорим за година и три месеца. Къде са 10 години, къде е 1. И този Бойкоборисов маниер - винаги да се оправдаваме с предходните е вече изтъркан номер. В публикацията се говори за настоящия кмет и за неговите нарушения.
Доколкото си спомням, Икономов в предизборните си речи, говореше какво няма да допусне, как ще бъде по-различно неговото управление от управлението на Краваров.
Да, различно е. Тогава се облагодетелстваха синовете на Краваров - сега зетове, братовчеди и приятели на настоящите управляващи. Банскалии пак си останаха излъгани.
Единственото успокоение е това, че Икономов не беше избора на Банско. Икономов
успя да си изработи кметското място, както на много места в България.


28 Януари 2013 23:38 | До Лепта
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Добре, Цане за три мандата - ама тук си говорим за година и три месеца. Къде са 10 години, къде е 1. И този Бойкоборисов маниер - винаги да се оправдаваме с предходните е вече изтъркан номер. В публикацията се говори за настоящия кмет и за неговите нарушения.
Доколкото си спомням, Икономов в предизборните си речи, говореше какво няма да допусне, как ще бъде по-различно неговото управление от управлението на Краваров.
Да, различно е. Тогава се облагодетелстваха синовете на Краваров - сега зетове, братовчеди и приятели на настоящите управляващи. Банскалии пак си останаха излъгани.
Единственото успокоение е това, че Икономов не беше избора на Банско. Икономов
успя да си изработи кметското място, както на много места в България.


28 Януари 2013 23:47 | къде сте бе мухи
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

появиха се и икономовите подлоги добър ве4ер бе въшки до сега 4акахте инструкции какво да пишете. не може да има толкова жалки хорица винаги трябва да им се казва какво да правят


28 Януари 2013 23:47 | lele
Оценка:
-16
 (
16
 гласа)

осъзнайте се бе Веси.....


28 Януари 2013 23:53 | 999
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Хей, Лепта, та се като Цане Краваров не краде два мандата, па и като зам кмет един мандат, ощети и ограби толкова народ, та тава значи ле, че се требува и тоа да траем да не краде два мандата?
Ама айде стига толкова, я да пратим и двамината в Бобов дол, та да им дойде акъло!


28 Януари 2013 23:53 | лукчо
Оценка:
-14
 (
14
 гласа)

Лягам си..... Че трябва да опъвам жици утре


29 Януари 2013 00:00 | банско
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

много се написа но истината е една успя кмета да вземе хляба на банскалий бравос кмете няма друг като теб да вижда че тъпска местните и с кеф да продължава да го право


29 Януари 2013 00:02 | лепта до лепта
Оценка:
-12
 (
18
 гласа)

само как боли, когато си бил недосагаем, а ся си плюнчо и ти остава само форума за да кажеш нещо


29 Януари 2013 00:10 | шана
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

истина голяма избрахме си го и ще си го траем докъде ли ще стигнем само един бог знае вече банско не се слави като туристически град а като град със специялна синя зона която я няма никъде в света


29 Януари 2013 00:18 | бивш
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

дано боико се усети навреме и да го махне тоя оти че загуби от такива като него изборите. а дано ама на дали


29 Януари 2013 00:25 | Черафина Муньова
Оценка:
-15
 (
15
 гласа)

Тука сасе сабрали такива лиже гъзци че нема накаде па викаа че ние чекаме инструкции аман от смотани канцеларски мишки декато само по форумето писуваа па наванка сеса свили като глистове уааааа мишкиииии :Д :Д :Д :Д


29 Януари 2013 00:38 | Гошо
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

До черафина муньова:заборил си запаени габаритите на ROVARO бе утре ела ме земи в 9h. стига си висел по форомите4


29 Януари 2013 00:59 | 000
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Апа Яне Янев като че ли че напреи нешчо! Той милия трепери ка него си да спаси след неколко месеца! Ама ако де, ние че я опреим работата след неколко месеца! Референдумо ви покажа народо ка оправе работите! Та че опреим работа и на бачьо Цане и на наборо Икономов! От кравар бачьо Цане го наприиме голем капиталист! Ама айде стига на фурнаджийските лопати, декато забуриа коя партия ги саздаде!


29 Януари 2013 07:21 | наблюдател
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

вижте само това-коментарът е излишен
http://www. youtube. com/watch? v=8pSyuIhkd5k


29 Януари 2013 07:23 | наблюдател
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

http://www.youtube.com/watch?v=8pSyuIhkd5k


29 Януари 2013 08:31 | веска
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

а краваре колко пари окраде да си купи коли и да си напораи механа ааааа


29 Януари 2013 08:34 | веска
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

виа ле чеми думате като и за клубо на ВМРО крадехте ток неве е ле срам?


29 Януари 2013 09:09 | Хи-хи-хи
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Цане се осра и всички писове около него също, затва народо от Банско ги изрита.


29 Януари 2013 09:12 | Цеко
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Дааа Тоа кмет хептен изгуби доверието на Банскалии .....


29 Януари 2013 09:15 | Амиго
Оценка:
-17
 (
23
 гласа)

Някой хора от тази загубена формация "Цаневисти" и "Пачовисти" още не могат да преглътнат загубата. Оставете новото управление на Банско да работи. Апа ние хората видяхме Вие какво направихте за 8 години и те какво направиха за 1 година.
Страхотни са да продължават все така. Успех кмете


29 Януари 2013 09:16 | Kmeta
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Пишетеси што искате до като сам кмет Дунав ще извира от Вихрен


29 Януари 2013 09:17 | !!!!!!!!!!!
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

хахаха герберчетата подпалиха подметките и пак едно и също си знаят-Цане та Цане. Ама то така нападението е най-добрата защита, като нема с кво друго да се защитите, Цане че ви е виновен!!!


29 Януари 2013 09:20 | Реалист
Оценка:
-16
 (
18
 гласа)

Мисля, че на тази статия и предишната преди няколко дни си пишат само едни и същи хора.
Това, че 7 човека не харесват Кмета на Банско и екипа му не значи, че цяло Банско не ги харесват


29 Януари 2013 09:22 | Солинген
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Ех кмете, кмете много те4 на информация имаш ти от общината . Огледай се и в хората на ГЕРБ, май4е и там се появиха врагове . Явно некой 4акаха топли служби и високи заплати и сега го играя на обидени . Седни малко стига си шетал и се огледай що става около теб. Виж на кой може да раз4иташ и кой те предава и по4ни да им режеш клон4етата, 4е прекалиха с писаниците си. До в4ера някои ти правеха свирки, а сега те плюват, но ти ги знаеш по добре остава само да бъдеш по смел .


29 Януари 2013 09:22 | хахахаха
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Да страхотен си кмете, давай все така лапай Гуджо мръвки, успех, видехме какво направи за 1 година, продължавай ама да не се задавиш


29 Януари 2013 09:25 | Пене
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

Я незнам защо само глупости се пишат във тоа форум има доста хора от предишното управление безработни..... ХИХИ


29 Януари 2013 09:32 | хм
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

скоро ще има доста от сегашното управление в затвора


29 Януари 2013 09:35 | Мънца
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

ОДА ЗА ГЕРБ БАНСКО


Пратииме нии от Банско депутат
Уж да защитава интересите на нащия град
Ала излезе той от крадливо семе,
Ич не е убаво неговото племе
Икономовото джереме па трагнало да краде,
Но в София не е като с ДДС-е
Взе си той язовири и дерета
Не му стигнаа и банските полета
нека да благодарим
на общинския крадлив тим.
Наско културата взе да оправа
та в културния дом гудета чеще вкара,
леле Наско какви ги свърщи
като знаем ти колко плати
та зорле във Филипово па де завърщи
Владо Колчагов той си мъчи
виж ква Х5-ца си купи,
Сащка Въчкова трагна да ги защитава
ала милата от кмето се ядеще попара,
Асен Кирицов и той чекаще да му излезе поръчка късмет
ала Владо и Гощо викаа лампите дръж си ти занапред,
Дурчовото бесепарче и то станало на герб пиарче,
да се бута в щамарето,
убоо момче ама е трагнало с дриполето,
Загорчиното дете
Цело Банско иска да изоре,
ала стана голем щеф
ама работата сем не му е на кеф,


29 Януари 2013 09:36 | да да
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Ама първо цалото старо че влезе


29 Януари 2013 09:38 | Мънца
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Цветан Калоянов се фука с отличник известен
на една да една даскалица кабинето виде и се тесен,
Владо борчета отиде да сади за да станаа извстни
ала даскалето разбраа че ич не са свестни,
гудето гората изсече
и с тва смета че му стигнаа гласовете
затова банскалий мислете,
преди да ви платаа гласовето
герберите ви са драпнали ДДС-то.
Митко Даутев и той трагнал да агитира
И кременците да плащи със секира,
На изборите, че реве като дете
И прокуратурата че вика ела момче
Сащо Мацурев и той станал извесен
Ако му чуещ гласо и оставащ потресен
Велика фраза той е казал
Като Колди се е бил напомпал
Ала да се учудищ след време ка се е спиинал
Икономова Павлина
смета да изкара пари като лавина.
Оди до италия да тренира за бамбина
Разложката схема няма да проработи,
Защото в Банско ние сме патриоти
Да видим таа Икономова лакомия,
Ка че истури в Банско пумия
Икономов за банско звуч


29 Януари 2013 09:46 | Мънца
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Икономов за банско звучало добре,
Боже, боже какви електорати
По убоо да беа турили примати
Бате бойко ле си високо
Ела от Банско си собери протрасоко
И не се чудете кой извади таа рима,
Некой беше на Коце Джерин роднина






29 Януари 2013 09:49 | Шопчето и лукчо
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

каква ода сме написали само ААААА. Чипим от ъкъл. Но тя беше актуална за изборите преди година и половина ся е демоде.


29 Януари 2013 09:53 | Гражданин
Оценка:
-14
 (
18
 гласа)

Банскалий сме горди, когато кмета ние представителен. Все пак той е лицето на града ни.


29 Януари 2013 09:58 | Възхитен
Оценка:
-13
 (
21
 гласа)

Така трябва да бъде зимната столица на Балканите, трябва да бъде с представителен кмет. Хубав, млад, представителен, а не като предишния БОБОАР.


29 Януари 2013 10:10 | Скъпи банскалии
Оценка:
-11
 (
17
 гласа)

Не разбирам как може постоянно да плюете хората, все да сте недоволни и негативно настроени към хората, които се опитват да направят нещо добро за вас. Кажете ми щом сте толкова недоволни от Икономов, то Краваров с какво толкова ви помогна, освен с това че си присвои целия бюджет на Община Банско. Като се опитват да направят нещо добро за вас сте недоволни, а като ви крадат го боготворите???? Какъв е този парадокс и вие малоумни ли сте????


29 Януари 2013 10:17 | Добринище- Д.Г,С.
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Г-н Директор, защо е необходимо разрешение от кметството, за да си купя дърва? Кметството ли трябва да ни разреши да си купуваме хляб? По този начин не разделяме ли хората на наши и ваши? Защото вместо да олеснявате гражданите, вие им създавате пречки! Време е тази порочна практика да се премахне


29 Януари 2013 10:17 | ЦЦЦЦЦцццццц
Оценка:
-11
 (
15
 гласа)

Ле мале глупости, по тоя форум. Цане собери си простите клакьори и земи се маани.


29 Януари 2013 10:23 | 999
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

БАНСКАЛИИ КЪДЕ СТЕ ПРОСТИ АМА СТЕ ТЪПИИИИИ, ЗАЩО ГЛАСУВАХТЕ ЗА НЕГО, СЕГА ГО ПЛЮВАТЕ. КАКВО ОЧАКВАХТЕ. ПАДА ВИ СЕ.


29 Януари 2013 10:29 | ЛЪКИ
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

СПРЕТЕ СЕ БЕ, ЕДНА ШЕПА ХОРА СТЕ В БАНСКО . ДО ВЧЕРА БЯХТЕ ЗАЕДНО, ПИЕХТЕ И ЯДЕХТЕ ЗАЕДНО, БЯХТЕ ЕДИННИ И ЗАДРУЖНИ, КАКВО ВИ СТАНА БРЕ БАНСКАЛИИ . СТАНАХТЕ ЗА СТРАМ . ОТ КЪДЕ ТАЯ ЗЛОБА . ЯВНО ТЯ ВИ ХРАНИ . ПРОДАДОХТЕ ПО НЯКОЯ НИВА И ИМОТ, НАПРАВИХТЕ ПАРИ ОТ ВЪЗДУХА И ОТКАЧИХТЕ . ОТДЕЛЕЧИХТЕ СЕ ЕДИН ОТ ДРУГ . ЗАРАДИ ПАРИ И ИМОТИ СЕ ИЗПОКАХТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ, СЪСЕДИ И ПРИЯТЕЛИ . КАКВА Е ТАЯ ЛАКОМИЯ ЗА ПАРИ И ЗА ВЛАСТ. ТОВА ЛИ СА НАЙ ВАЖНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА ВИ . С ТЕЗИ ПИСАНИЦИ ПО ФОРУМИ ОТБЛЪСКВАТЕ И ГОСТИТЕ НА ГРАДА СИ . ХОРАТА ЧЕТАТ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ И СИ ПРАВЯТ ИЗВОДИ . И НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ТУКА ПИШАТ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА, КОИТО ПЕТНЯТ ИМЕТО НА ГРАДА ВИ . НЯМА ЗА ВАС УГОДИЯ - ЦАНЕ БЕШЕ АЙДУК, ГОШО И ТОЙ БИЛ ТАКЪВ . ЕМИ ЗАЩО НЕ СИ ИЗБАРХТЕ ПО ЧИТАВ КМЕТ, МОЖЕ БИ ТРЯБВА НА ВАС ИЗВЪНЗЕМЕН КМЕТ ДА ВИ НАЗНАЧАТ . И ГОСПОД ДА ВИ БЕШЕ КМЕТ И НЕГО ЩЯХТЕ В СХЕМИ ДА ГО ВКЛЮЧИТЕ . ТО И ЗА ТОВА ПО УМНИТЕ БАНСКАЛИИ СЕ ЧУПИХА ПО СОФИЯ И НА КОЙ КЪДЕ МУ ВИДЯТ ОЧИТЕ . ОБЕДЕНЕТЕ СЕ И РАБОТЕТЕ ЗА ГРАДА ВИ.


29 Януари 2013 11:21 | ЛЪКИ
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Ето това искам да чета за любимото ми Банско :Банскалии са христолюбиви и почтени хора. Днес звучи невероятно, но те са сред първите предстоятели на православния храм “Успение на пресвета Богородица” в Пеща /1788г. /, т. нар. гръцка църква в Будапеща. Хаджи Вълчо е бил най-големия дарител на Зографския и Хилендарския манастир/18 век/. Те сами съграждат новата си църква “Св. Троица”/1835/, а по-късно и внушителната часовникова кула /1865/, подпомагат Рилската света обител. Няма нищо случайно, че Паисий Хилендарски е родом от Банско и че именно той създава “История славянобългарская”. Родовите предания го свързват с рода Ба/х/анови, и именитите му братя Хаджи Вълчо и игумена Лаврентий. Той живее по едно и също време със споменатите вече бански търговци, записали се в официални документи на Хабсбургската империя като родени в “кралство България”.

Други известни личности от града са Тома Вишанов – Молера, основател на Банската художествена школа, Лазар Герман, Михаил Герман, Марко Теод


29 Януари 2013 11:25 | ЛЪКИ
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Други известни личности от града са Тома Вишанов – Молера, основател на Банската художествена школа, Лазар Герман, Михаил Герман, Марко Теодорович Везюв, Неофит Рилски и др. За буйната кръв във вените говорят историите за Терзи Никола, за кир Благо Тодев, Хаджи Кандит, за Радон Тодев и още много герои, загинали в борбите за свободата и обединението на България. Банскалии са горди с името на поета и човека Никола Вапцаров, както и със своята интелигенция, със съсловието си от учители, завършили Американския колеж в България и реномирани университети в чужбина, владеещи по няколко езика.



29 Януари 2013 11:42 | вън
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

не ми пиши глупости бе лъки това е мотото на сегашното управление разделяи и владей, но иие банскалии сме единни и ще изгоним сегашните крадци от нашия град.


29 Януари 2013 12:12 | Лумпен
Оценка:
-15
 (
19
 гласа)

Банскалий сме зад кмета щом сме го избрали, а вие крадци нагли и безочливи бивши управници земете се у раце и престанете да блювате мръсотий и измислици. Не може 5 човека да настройвата всички с/у Кмета на Банско.


29 Януари 2013 12:38 | вън
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

5 4овека са поддръжниците на сегашните крадци мога да ги изброя поименно бивши комунисти4ески фамилии нагаждащи се към всяка власт


29 Януари 2013 12:49 | р.Краваров и п.Пачаджиев
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Мирно!!!!!
Драскачи наши ( общо 2) оставете форума и отивайте на обяд.
След това пак на работа.....


29 Януари 2013 13:17 | окапалия
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

не сте банскалии зад "кмето" г. ик., а всички преоданци-селски; гостунци, кременци е тия сте зад кмето целия боклук се сте собрали, ама ле и той е едно големо сушче


29 Януари 2013 13:17 | hghgh
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

Алооооо ВМРО, Синята коалицияяяя вече станахте банални едно и сащо само от вас "лош е Икономов, Цане е убав" не ви ле писна вече едно и сащо само да си мелете и се едни и сащи да си пишете тия статии за тва ле ги пишете оти вече сте безработни та да има с кво да се занимавате да си пишете по форумите - Веси Дур, Иво Ръхов Люби Пачо се едни и сащи си сте и новите ви попълнения Шамбивците запрете се вече БАНАЛНИ СТЕ


29 Януари 2013 13:19 | хм
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

така сигорно гошко пухчето ви заповядва а-строй се преброй се, марш Владо Бегов да пишеш оти че ти изстине местото


29 Януари 2013 13:19 | До окапалия
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Ти ле бе Самочувствие се извади най - големия гражданин кво хората от селата на са хора само ти си човек б.. те и боклуко


29 Януари 2013 13:21 | хм
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Владко, не така с тия нерви ще погрознееш повече, недей достатачно си противен


29 Януари 2013 13:26 | фсфс
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Много сте обидчиви нещо бързо се палите като ви накърнят достойнството хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха


29 Януари 2013 13:38 | р.Краваров и п.Пачаджиев
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

Виждаме, че нашите хора (общо 2) хапнаха набързо и пак се захванаха за работа..... хахахахахахахахахахахаха


29 Януари 2013 13:38 | dada
Оценка:
-13
 (
15
 гласа)

Тройната коалиция на Банско Синя коалиция, БСП и ВМРО срамотааааа ..... как не ви е срам от вашите прадеди те за това ли се бориха ВМРО и БСП да са заедно


29 Януари 2013 13:41 | милионерче
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Работните пчелички на чичо Цане - работете работете че ви даде по едно милионче да си купите колички и кока


29 Януари 2013 13:46 | !!!!
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Леле за тава ле ве служи мунтофонецо на работа в общината да седите по цел ден на компютрите и да си чешате пръстите по форумите, много работите. браво, ама то за друго ве не бива де, толкова ви е сивото вещество в ТИКВИТЕ


29 Януари 2013 14:06 | до !!!!
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

То личи твоето колко е. Неграмотен си това е видно за всеки, но явно и ти разполагаш с достатъчно свободно време да стоиш на компютъра. Явно си от безработните "Цаневи поддръжници". И да си ти кажа на чист бански присмела се козата на овцата че и се гледаа бо.....


29 Януари 2013 14:17 | хахах
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Мамице, Владо, колко си умен, кипиш от мозък, продължавай, продължавай, Гошо с пухчето че ти увеличи заплатата. Владо Бегов Кушлев умен хахахаха смях в залата, и той че ми станува вишист хахахахаха карикатура


29 Януари 2013 14:18 | Възмездие
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

“Бивши управници, които не можаха да прежалят загубата на изборите, се маскират под някакво анонимно сдружение, пишат и говорят небивалици, с което само объркват хората. Именно те съсипаха Банско. Обезобразиха го. Ще се наложи и аз да действам, има доста уличаващи факти за специализирани проверки от времето на управлението им. Ще ги съобщя, но на по-късен етап”
Г. Икономов

Гответе се Цаневи гнасове, че има жега жегаа


29 Януари 2013 14:21 | веска
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

краварчовци неможете да преживеете таа загуба мислехте че Банско ви е башчиния се вече нема от дека да лапате и че се пукнете от яд. само с писуването и плюемето че си останете


29 Януари 2013 14:23 | до възмездие
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

ако има възмездие, то икономовите гнасове че бера жега


29 Януари 2013 14:25 | Възмездие
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)


Че берете ма вия и то в най - скоро време


29 Януари 2013 14:26 | веска
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

парво че са краваровите


29 Януари 2013 14:26 | True
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

http://novini.bansko.net/n-33167-%D0%9E%D0%B1%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%91%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8_%D0%98%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2


29 Януари 2013 14:26 | наредба
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

из наредба на кмета Икономов:"Служители на общинска администрация, който плюва повече по Цане, ще вземе по-голяма заплата, нищо че работата ви боксува.... "


29 Януари 2013 14:27 | Възмездие
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Дай Боже амин!!!! Да ви се затвораа вече тия големи усти крадливи


29 Януари 2013 14:28 | до възмездие
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

крадеца вика, дръжте крадеца.... хахахахахаха


29 Януари 2013 14:37 | цане
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

д ви разкажа една приказка за това как вяко хубаво нещо си има край!!!
Отишал Любчо при татко Цане и му казал:
- тате сега какво ще правим като загубихме изборите?
-Любчо тате вече няма от каде да крадем и няма парички за коли и дискотеки стой си в кащи на компютъра и пиши глупави коментари за другите знам че те е яд но няма кво друго да се прави


29 Януари 2013 14:47 | 12345
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Бегов, Бегов, присмиваш се тука на тоа на оне, че не пише грамотно, па ти бе, неграмотникооооо. Един съвет-купи си дипломата оти нема да изкласиш


29 Януари 2013 15:42 | От Разлог
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Ей хора стигавече. Направо съм шашната, как може банскалий така да се плюят..... Срамота.....


29 Януари 2013 16:07 | шана
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

кмете осъзнаисе огледайсе тръгни пеш по центъра на този наистина красив град от къде можеш да минеш и къде можеш да паркираш не ти ли е неудобно да се коментира какъв е този малоумник да стори това на местните хора да не можеш да запалиш свещичка в най хубавият храм след александър невски да се помолиш да разгледаш стариният квартал да видиш да се разходиш по центъра просто не става осъзнайсе народът трае донякъде .....после става лошо много лоше имаш още шанс да поправиш грешките си


29 Януари 2013 16:49 | Jalko e
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Давам си ясна сметка, че всичко добро, което се случва в нашата община докарва до бяс онези, които направиха подаръци на разни „благодетели” на Общината на стойност 27 млн. лв. Факт, добре описан в доклада на Сметната палата от ревизията на предишното управление.


29 Януари 2013 16:50 | Възмездие
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

Срещу вашите гнусни инсинуации ние ще отговаряме с работа, с печелене на проекти, с печелене на каузи, с постоянство и последователност. И колкото и да не ви се иска, Банско ще се развива!

Въпреки вас!


29 Януари 2013 16:52 | Лепа Брена
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

СПРЕТЕ СЕ БЕ, ЕДНА ШЕПА ХОРА СТЕ В БАНСКО . ДО ВЧЕРА БЯХТЕ ЗАЕДНО, ПИЕХТЕ И ЯДЕХТЕ ЗАЕДНО, БЯХТЕ ЕДИННИ И ЗАДРУЖНИ, КАКВО ВИ СТАНА БРЕ БАНСКАЛИИ . СТАНАХТЕ ЗА СТРАМ . ОТ КЪДЕ ТАЯ ЗЛОБА . ЯВНО ТЯ ВИ ХРАНИ . ПРОДАДОХТЕ ПО НЯКОЯ НИВА И ИМОТ, НАПРАВИХТЕ ПАРИ ОТ ВЪЗДУХА И ОТКАЧИХТЕ . ОТДЕЛЕЧИХТЕ СЕ ЕДИН ОТ ДРУГ . ЗАРАДИ ПАРИ И ИМОТИ СЕ ИЗПОКАХТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ, СЪСЕДИ И ПРИЯТЕЛИ . КАКВА Е ТАЯ ЛАКОМИЯ ЗА ПАРИ И ЗА ВЛАСТ. ТОВА ЛИ СА НАЙ ВАЖНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА ВИ . С ТЕЗИ ПИСАНИЦИ ПО ФОРУМИ ОТБЛЪСКВАТЕ И ГОСТИТЕ НА ГРАДА СИ . ХОРАТА ЧЕТАТ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ И СИ ПРАВЯТ ИЗВОДИ . И НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ТУКА ПИШАТ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА, КОИТО ПЕТНЯТ ИМЕТО НА ГРАДА ВИ . НЯМА ЗА ВАС УГОДИЯ - ЦАНЕ БЕШЕ АЙДУК, ГОШО И ТОЙ БИЛ ТАКЪВ . ЕМИ ЗАЩО НЕ СИ ИЗБАРХТЕ ПО ЧИТАВ КМЕТ, МОЖЕ БИ ТРЯБВА НА ВАС ИЗВЪНЗЕМЕН КМЕТ ДА ВИ НАЗНАЧАТ . И ГОСПОД ДА ВИ БЕШЕ КМЕТ И НЕГО ЩЯХТЕ В СХЕМИ ДА ГО ВКЛЮЧИТЕ . ТО И ЗА ТОВА ПО УМНИТЕ БАНСКАЛИИ СЕ ЧУПИХА ПО СОФИЯ И НА КОЙ КЪДЕ МУ ВИДЯТ ОЧИТЕ . ОБЕДЕНЕТЕ СЕ И РАБОТЕТЕ ЗА ГРАДА ВИ.


29 Януари 2013 17:10 | Иван
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Икономов твоита алчност има ли краи? говедо мазно!
*Кирилизиран коментар!


29 Януари 2013 20:19 | Единно Банско
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Това сме ние: http://edinnobansko.blogspot.com/


29 Януари 2013 22:28 | пощальон
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А бе икономови подлоги защо не разкажете как хванаха Кирицовия да краде ток. Защо си траете.


29 Януари 2013 22:32 | ZA VLADO BEGOV :
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

http://www.edinnobansko.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b0-%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b8/


29 Януари 2013 22:34 | ZA VLADO BEGOV :
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Тия че ве омераа, само дано са сериозни и да не лажааа. Че собера бая привърженици . Апа вия си писувайте колкото си искате . Бегов - беги си траси работа в турция оти след 2 годин тува нема да си нееш


29 Януари 2013 22:36 | ZA VLADO BEGOV :
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Кирицовия - подаден на телефон 112 за кражба на ток - над 60% - това е публична тайна :) и на него че му излезаа кирливите ризи . Знае се и дека около бензиностанцията е вадил пишчов по време на изборите ..


29 Януари 2013 22:48 | ТАС
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

http://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%B0%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B4%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D0%BB&hl=bg&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yiYIUaLsG4XWsgan4YCQDg&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1280&bih=671#imgrc=-IGZI5TBFEvgKM%3A%3BkpUrNXjuX9uflM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.dekoracia.net%252FResource%252Fstorage%252Fproduct%252F2906%252Fthumb_a162_tasmaniiski_dqvol.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.dekoracia.net%252FProduct%252Fcategory%252F59%252Fdetski-svyat%252F_page-4%3B250%3B250
еТО ГО КМЕТА ПОНЕЖЕ Е МНОГО ВЛЮБЧИВ ТА ЗА ТВА ИМА СЪРЦА ОКОЛО НЕГО


31 Януари 2013 09:24 | ???
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

"Единно Банско" регистрирано ли е в съда?


01 Февруари 2013 15:52 | граждани
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В отговор на всички нападки, че гражданите на Банско искат да унищожат природата на Пирин искам да ви уверя, че това съвсем не е така. Ние сме израсли тук и сме планинари и скиори искаме да оставим природа за нашите и вашите деца. И ние също не искаме да се редим на опашки за кабинката 2 часа /друг е въпроса, че повечето от нас не могат да си купят и карти, защото за едно семейство на ден това е разход от 240 лева, който е непосилен за 80% от гражданите на страната / но ние не искаме втората кабинка на всяка цена.

Но ние гражданите на Банско, не онези, който бяха накарани да блокират пътя не искаме монопола нна Юлен да съсипе туризма в града . Монополизирането е вреден за развитието на Банско. Предищнито общинско ръководство даде големи дарове на Юлен, а сегашните, който смятат че са различни довършват започнатото.

Ние искаме да ни остане природа и след инфазията на Юлен. Те се разпореждат с планината мълчаливото съгласие на държавата не като стопани, а като душмани на гората


01 Февруари 2013 15:53 | граждани
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

От Юлен се опитват да съсипят бизнеса на всички ски училища и ски гардероби извън тяхната система .Първо поискаха да съборят ски гардеробите на улица Пирин точно преди откриването на сезона .Този път се спасиха, но те няма да се откажат .В целия ски свят ски учителите плащат ски картите с доброволен летен труд по подддържане на ски зоината или купуват карти на цена 100-300 евро. Юлен продава ски карти за свободни ски учители за 4000 лева. Освен това принуди ски учителите да държат изпит и членуват в новото здружение на ски учителите създадено по инициатива на г-н Цеко Минев, за да бъдат по-лесно манипулирани и за да не могат да имат други искания освен тези на Юлен. В ски училищата на Юлен много от ски инструктури са се качили на ски малко преди да се яват на изпит за ски инструктури и никога не могат да пуснат Томба, а за независимите ски учители изпита се прави невъзможен за взимане, особено за неудобните.

Учниците на Юлен имат възможност да минават през ВИП входа, за да избегн


04 Февруари 2013 14:40 | Петър Кирицов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Абе ако пишеш и кой си да знам оти 10000 човека мигоса яли та поне да знам кой точно си???? :Д :Д :Д




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар