Гоцеделчевски стоматолог от кръга на Ахмед Доган стана съветник на премиера Бойко Борисов по здравните въпроси

25 септември 2009 00:18   9 коментара   63613 прочита
Н. Зия
Н. Зия


Н. Зия

Деканът на Стоматологичния факултет на Медицинския университет в София д-р Доан Зия, брат на изпадналия в кома при тежка катастрофа екс зам. финансов министър Нахит Зия, ще предлага решения на министър-председателя

Д-р Доан Зия от Гоце Делчев, брат на бившия зам. финансов министър в последните две правителства Нахит Зия, ще съветва по здравните и социалните въпроси премиера Бойко Борисов, д-р Д. Зия е декан на стоматологичния факултет на Медицинския университет в София. Брат муНахит Зия през 2006 година претърпя тежка катастрофа и продължава да е в кома в правителствена болница. На 1 и 2 декември 2008 година 21 творци, художници, скулптори, театроведи, преподаватели и журналисти, верни на Ахмед Доган, сред които и новият съветник на премиера Борисов д-р Доан Зия посетиха Брюксел по покана на евродепутатите от АЛДЕ- ДПС Фелиз Хюсменова и Метин Казак. В групата бяха още джаз-примата Йълдъз Ибрахимова, проф. Людмил Георгиев, Ваня Метанова, художникът Кеазим Исинов, медийният експерт Максим Бехар, журналистът Максим Майер, певците Мустафа Чаушев, Сунай Чалъков, Наргиз и Ажда, актьорът Вели Чаушев, телевизионният водещ Юксел Кадриев, скулпторът Сейфетин Шекеров, директорите на театрите в Разград и Кърджали Емине Халил и Орхан Таир. На заседание на УС на БЗС /Български зъболекарски съюз/, проведено на 04.10.2008 година в гр. Банкя, за своята дългогодишна дейност като зам.председател проф. д-р Доан Зия, декан на ФДМ - София, получи почетна грамота на БЗС и картина /офорт/. След средното си образование, завършено в Гоце Делчев Д. Зия завършва стоматология в София. По-късно защитава дисертация и става доцент в стоматологичния факултет. Той е ръководител катедра по цево-челюстна рентгенология.


Още за: Д. Зия   съветник   Б. Борисов   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
25 Септември 2009 07:51 | Патриот
Оценка:
1
 (
59
 гласа)

Аплодисменти за г-н Доан Зиа !!! Познавам го лично. Много качествен човек, добър преподавател и сериозен мъж ! Жалко за брат му Нахит Зиа? Хората на които служеше /ДПС-Ахмед Доган/са виновни за сегашното му състояние и г-н Зиа го знае. Ще Ви посъветвам г-н Зиа, след като сте съветник на г-н Б.Борисов редно е да изхвърлите бутилката с любимото уиски на Ахмед Доган от шкафа си !?! Не е нужно да търпите повече присъствието му и да слушате колко много съжалява за състоянието на брат Ви. Той го използва, открадна милионите, спретна му катастрофата и сега е спокоен , защото брат Ви няма да може да говори пред никого? Поздравявам Ви г-н Зиа , но си имайте едно на ум, за достлука и коляното !?!


25 Септември 2009 12:34 | Илия
Оценка:
1
 (
41
 гласа)

поредното доказателство че от Доган оттърване няма...и новите като старите...пременил се Илия,погледнал се,па в тия...


25 Септември 2009 20:09 | Помак
Оценка:
15
 (
33
 гласа)

Продажна фамилия!
Те винаги са с власта!
Познавате ли баща им?
Най-големият комунист в Неврокопския район!
Палачът на помаците по време на Възродителния процес!
Как ви излежда ситуацията: личният зъболекар на Доган става съветник на Борисов???


26 Септември 2009 08:57 | XuTkO
Оценка:
12
 (
56
 гласа)

тъкмо ще му оправи кариесите


26 Септември 2009 12:38 | релакса
Оценка:
0
 (
40
 гласа)

хора, не се ядосвайте. вижте ги как свършват всичките


26 Септември 2009 13:19 | Орфей
Оценка:
16
 (
40
 гласа)

Прав е и релакса и помак !?! Ако не си здрав комунист и палач и не си драл своите, разбира се с обемисто досие на доносник нямаш място при Доган!?! Б.Борисов връща жеста на Доган като взема личния му зъболекар като съветник заради изказването в с. Кочан??? Две седмици преди изборите се изказа правилно и разкара от политиката Мадридския крадец и разни пишлемета дето му мътеха водата, но БИ ШУТА и на ПАРТИЯТА МАЙКА КЪРМИЛНИЦА ??? Сега са с равен брой депутати в парламента. Партията майка обаче насъсква нученцето Яне, и то ще си свърши работата. Бойко Борисов не е глупак и знае че с едно изказване на Доган стана премиер ! Другото е прах в очите на хората. Народа си заслужава управниците!!! Където е текло пак ще тече, да му мисли бедния и изстрадал народ от всякакъв етнос и религия!!!


23 Април 2010 01:09 | студентка-стоматология
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Не говорете за проф-Зия като него познавате.Той е страхотен човек,направи толко много за факултетът ни,всички го харесваме. Интелигентен, възпитан. Първият декан който го беше грижа за нас,и се постара да си създаде максималното което може да се постигне


29 Март 2023 00:42 | Иван
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Всичко тече, всичко отминава.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар