Герберите от Белица и Якоруда занесоха баница и топка на Бойко Борисов, проведоха работна среща с Цветан Цветанов в Народното събрание

25 юли 2014 19:57   28 коментара   20867 прочита


Емоционална среща с председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание имаха представители на структурите на ГЕРБ от общините Белица и Якоруда, които бяха на посещение в парламента по покана на народния представител от Благоевградска област Даниела Савеклиева. Те му подариха футболна топка и домашно приготвена баница и си пожелаха разгромна победа на предстоящите извънредни парламентарни избори.

Представители на структурите на ГЕРБ проведоха работна среща със заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Едногодишното управление на БСП, ДПС и Атака ни доведе до катастрофа, оставят страната във финансов колапс. Не се актуализира бюджетът, банковата система е в криза, БНБ се нуждае от смяна на Управителния съвет”, заяви Цветан Цветанов. По време на разговора с Цветанов, както и с народните представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева, Георги Андонов, Любен Татарски и Цвета Караянчева хората от двете общини със смесено население поставиха споделиха най-тежките си проблеми. Коментирани бяха политическите уволнения от ДПС в тези райони и грубият натиск, на който са подлагани членовете и симпатизантите на ГЕРБ по време на това управление. Местните кметове от ДПС използват социалните програми и средствата по еврофондовете, осигурени по време на кабинета „Борисов” за облагодетелстване и за уреждане с работа на свои близки хора, подчертаха участниците в срещата.

„Целта на ГЕРБ е на предстоящите парламентарни избори да бъде постигната убедителна победа, за да можем да правим такива политики, че страната да се стабилизира, да се върне доверието на европейските ни партньори, а хората във вашите региони да живеят без страх”, коментира Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева благодари на всички за куража и силата, които имат. „Вие сте бойци, устояхте на жестокия натиск, на който бяхте подложени и продължавате да отстоявате човешките ценности. Заедно ще успеем”, заяви Савеклиева.

Зам. -председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов получи от групата от Белица специален подарък в знак на благодарност в знак на благодарност, че винаги е до тях и се отзовава с готовност на всичките им проблеми. „Подаръкът ни е символичен - детска тъкана люлка със здрави връзки, типична за нашия край, която се носи на гърба. Имате нужда от здрави връзки, защото товарът, който носите е тежък. Белият месал, който българката е тъкала с много любов е символ на нашата подкрепа към вас и любовта, с която всички трябва да работим за България, а дискът с филм за Белица ви подаряваме, за да черпите от нашия дух, от силата на Родопите”, каза Ваня Разсолкова.

28 коментара
25 Юли 2014 20:30 | ...
Оценка:
22
 (
60
 гласа)

браво, наведохте се и излизахте белия задник на цвъ-цвъ, и дадохте заявка че сте готови да лижете и на великия бб, само и само да ви имат в предвид после с другата баница, не тази дето носихте...
политиката се превърна в един мръсен и гнусен бизнес и трябва наистина да нямаш никакво достойнство и чест, за да се занимаваш с нея (иначе просто не можеш да оцелееш там).


25 Юли 2014 20:52 | СДН
Оценка:
15
 (
53
 гласа)

А свещи оти не му отнесохте


25 Юли 2014 20:58 | анонимен
Оценка:
20
 (
52
 гласа)

А защо не му занесохте обръч, въже и бухалки, той добре познава тези уреди от художествената гимнастика, нали?!!!


25 Юли 2014 21:38 | старогражданин
Оценка:
22
 (
46
 гласа)

Поредното преиграване на Цветанов. Става банален с интереса си по долното течение на Струма. И други щ е му го кажат. Колко по-скоро, толкова по-добре.


25 Юли 2014 22:08 | Велко
Оценка:
23
 (
41
 гласа)

Ало гербероните- хубави инициативи, ама спрете да употребявате този погрешен израз "смесено население"!

Не може хем да го раздавате европейци, хем да бръщолевите изкуствени глупости като комунистите, без да вникнете в съдържанието!?!!
Осъзнавате ли, че си противоречите по този начин?!
Значи, хем искате да демонстрирате, че не делите хората по вяра (което е добре!), хем с употребата на такива изрази сами допринасяте за създаването на картинката на "другите" в обществото и за разединението!

Не бъдете плиткоумни като Цветанов, който до ден днешен като посещава и говори за българите мюсюлмани в тези общини- говори едва ли не за друг етнос. Щот му е толкова акъла- явно не осъзнава, че обижда българите мюсюлмани по този начин! Обяснете му най-сетне, че за цивилизования свят религията не е етно-определяща!

Елементарно е бе м.. ка му стара!


25 Юли 2014 23:01 | Няма значение кой
Оценка:
17
 (
47
 гласа)

Милите ни тиквички!
Тъжни родни картинки майко мила!


25 Юли 2014 23:22 | комита
Оценка:
11
 (
31
 гласа)

Ега се сбаницясате и топкясете се до един! И за какви бойци говорите бе? С кой се борите? Яз не виждам никой борец за правата и свободата на тъпия ни Народ! Виждам само бойци за лични облаги! Ама те за това си заслужаваме дереджето! И крайно време е Бойко Борисов да го маглоса тое мръляк Цветанов!


26 Юли 2014 08:58 | СДС
Оценка:
5
 (
23
 гласа)

Алоо, Родопите-помаклака! Кога ще ви увре главата да си направите собствена патия. От тия Герб-Бсп-Дпс нищо не чакаѝ те....



26 Юли 2014 12:12 | w
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Владимир Танев е журналист, вербуван през 1980 г. за агент към Първи отдел на VI управление на ДС, с псевдоним „Спасов”. Няма информация, кога е деактивиран, което може да означава, че продължава да изпълнява „родолюбивата” си мисия под някаква форма.
НОВИНИ
Респект! Агент Владимир Танев цяла година се борил с…барикади


http://mejdu-redovete. com/%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B4/


26 Юли 2014 13:01 | без рекет, изнудване
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

При кабинета на Боросов проблемът е срастването на управлението със злоупотребяващите с господстващо положение, с олигарсите, със злоупотребяващите монополи... Някъде в историята на Бойко Борисов има дълбоки връзки със СИК. Но явно тези връзки не са останали само в миналото... ГЕРБ има собствен план за България - рекет, изнудване, натиск


26 Юли 2014 13:11 | Ема
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

И кои са от Белица ? Само роднините на местния лидер Стойчев? То с такъв лидер - дето само триши крака кой ще гласува за герб?


26 Юли 2014 13:38 | бай!
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ – НАРОДЪТ СРЕЩУ МУТРАТА БОРИСОВ: КОЙ КОГО?

„ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА” Това нещо отдавна трябваше да се случи – всенародно гражданско обединение срещу Мутрата Борисов! Днес, а и в близко бъдеще, основният въпрос в България ще бъде – народът срещу Мутрата Борисов: кой кого?


26 Юли 2014 14:28 | старогражданин
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

"Мутрата Борисов" беше успешен кмет на София, печели избори и в Благоевград. София... като Сатовча и Благоевград като... Белица. Лика са прилика-и там и тука свети електрика. Мина времето на обобщението ние, народа.


26 Юли 2014 16:03 | ДОКТОРА
Оценка:
7
 (
21
 гласа)

Е, ГАТИ И БОКЛУЦИТЕ, БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП И ГРУПА С УВРЕЖДАНИЯ СЕ СРЕЩАТ С НАЙ НЕГРАМОТНИЯ ПРЕСТЪПНИК В СТРАНАТА, БАШ НАРКОТРАФИКАНТА ПРОФЕСИОНАЛЕН УБИЕЦ/УЧИЛ ЗА ПОЖАРНИКАР И ПРОЧЕЛ САМО ЕДНО ЗАГЛАВИЕ НА КНИГА/ И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КЪДЕ В КУЛОАРИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА, А СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ В ТОАЛЕТНАТА !!!! ПРОСТИ ИМ БОЖЕ, ТЕ СА НЕВИННИ, НО ПРОСТИ!!!! ВИЖ ИМ САМО ПРЕДВОДИТЕЛИТЕ -ПРОСТАТА КАСИЕРКА И ТЪПИЯ ТРАКТОРИСТ -ПАЗИ БОЖЕ НАКАЗАНИТЕ ОТ ТЕБ ТВАРИ -БАНДА УБИЙЦИ СЕ ГАВРИ С ТЕХНИЯ НЕДЪГ В ГЛАВИТЕ ИМ !!!! БОЖЕ, БОЖЕ, ГРОБАРИ В ЯКОРУДА И БЕЛИЦА, ВСЕ ЕДНО БЕЛИ МЕЧКИ В САХАРА !!!!БОЖЕ, ОПАЗИ ТЕЗИ БОЛНИ ТВОИ СЪЗДАНИЯ, МАКАР, ЧЕ СА НЕФЕЛНИ, ТЕ НЕ СА ЗА ПОДИГРАВКА И ГАВРА И ТЕ ДУША НОСЯТ, МАКАР И БОЛНА !!!


26 Юли 2014 16:13 | свидетел
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Кажете кога доСган или меСтан са канили някого от своите избиратели просто ей така, да засвидетелстват поне Уважение. Не се ли усещате, че това тяхното е Унижение?! А сега защото ГЕРБ са решили да се срещнат със своите те са такива, онакива... Имайте само предвид, че голяма част от тях са деца и не е културно и морално да използвате такъв език към тях. Безсрамни маймуни мръсни! Жалки подлоги, които се наемат само на деца да плещят глупости. Огледайте се, не виждате ли какъв АД е в Якоруда и Белица? Хората се карат за метлата от члЕн 9, любимия на ДуПеСе, на дедо Боже от Якоруда и пАльев от Белица. Идете на тях да говорите така, тях да псувате, от тях да търсите сметка, защо сме толкова бедни днес! Къде ни отиде гордостта и достойнството за едната година управление на целувката от орлов мост. Поне имайте кумова срама да оставите на мира младите да решат по кой път да поемат, а вие от ДуПеСе, ако не искате да помогнете, поне не им пречете!!!


26 Юли 2014 16:45 | старогражданин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Нямам нищо против посещенията на хората от смесените райони. Предполагам, че и програмата е била интересна за тях. Цяла фондация "Аденауер" преди време работи по въпроса. Но медийните изяви... като се почне от тортата... и винаги (!) на фона на Цецо...


27 Юли 2014 08:34 | *
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Следващият път агне им подарете. А може и цяло теле. И живи да са, те знаят как да убиват :)


27 Юли 2014 09:31 | КОКО
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

ОТКРИТ Е НОВИЯ ЦИРКОВ СЕЗОН! НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА НОВИТЕ НОМЕРА НА ЦИРКАДЖИИТЕ.....


27 Юли 2014 10:02 | !!!
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Само не мога да разбера какво се палите :) След изборите ГЕРБ–ДПС коалиция !!


27 Юли 2014 13:18 | QnQ
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Преди доста време Доган каза : Пътя на България за Европа минава през БОСВОРА. Ха сега не е ли така. Само ДПС, ДПС, ДПС.... другите пред сокола са МИШКИ. Както и цялата държава е такава!!!


27 Юли 2014 19:26 | мито
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

В Белица на груб натиск са подложени Ив. Стойчев Л. Липев Г. Апостолов Енчев. Това са гербаджиите с привилегия да секат дървен материал.


27 Юли 2014 20:16 | Ноти
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Ръководителя на ГЕРБ в Белица е морално пропаднал човек и е там само за лична изгода и да краде. Моля г-жа Савеклиева да го провери и колко човека е пребил като се напие особено. СРАМ за ГЕРБ. Няма да гласувам заради този крадец.


27 Юли 2014 20:16 | барек
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

БЛРАВО ГЕРБЕРИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СМЕС ВАС БИЕМ НА РЕД ТУРЧИЛЯ И КОМУНИ СМАЗВАМЕ ГИ ГНИДИТЕ ДОЛНИ ВЛАСТТА Е НАША НА ЕСЕН ДА НИ Е ЧЕСТИТО ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ


27 Юли 2014 22:34 | исто
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Дано още преди изборите Партията да се изчисти от отрепки като стойчев, ако не ще е жалко и герб пак ще изгуби много гласове. Зад тоИ човек стоят не повече от 10 човека негови роднини, НО КОЛКО ОТБЛЪСКВА?


28 Юли 2014 14:37 | Cdc
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

На есен коалиция ГЕРБ-ДПС..... НЕ ГО ЛИ ВИЖДАТЕ ОТ СЕГА?


05 Август 2014 14:16 | ДИДИ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ОМРАЗАТА..... ТОВА Е ГНЕВА НА СЛАБИТЕ!!!


06 Август 2014 00:27 | Пинти98
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

БОЖЕ, колко много злобни хорa имa нa този свят...


06 Август 2014 15:19 | нике
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

КУ4ЕТАТА ЛАЯТ, КЕРВАНА СИ ПЪТУВА!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар