Евродепутатът Андрей Новаков и кандидатът за кмет от ГЕРБ Георги Андонов се срещнаха с педагози от Гоце Делчев

09 октомври 2015 17:04   8 коментара   11974 прочита


Евродепутатът Андрей Новаков и кандидатът за кмет на Гоце Делчев от ГЕРБ – Георги Андонов посетиха три от училищата в града и разговаряха с ръководствата и педагогическите им екипи.

Двамата разгледаха обновената сграда на Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев“, която беше санирана със средства от европейските фондове. „Специално благодаря на г-н Андонов за съдействието по този проект“, заяви директорът Мария Георгиева. В момента там се изгражда и нов спортен терен.

Срещите на двамата продължиха във Второ основно училище „Гоце Делчев“. Кандидатът за кмет от ГЕРБ Георги Андонов представи разчетите си за увеличаване на заплатите на педагогическия и непедагогическия персонал, зает в предучилищната сфера. „При оптимизиране и преструктуриране на разходите още от следващата година възнагражденията могат да бъдат увеличени с между 150 и 250 лв“, посочи Андонов.

Училищния тур на Андрей Новаков и Георги Андонов приключи в Природо-математическата гимназия „Яне Сандански“. Престижното училище е с изцяло санирана по европейски програми сграда, както и с обновени учебни, спортни и санитарни помещения.

Педагозите в трите училища и Андонов обсъдиха новия Закон за училищното и предучилищното образование, ранния прием на талантливи деца, както и нуждата за по-висока субсидия за профилираните гимназии. „Ангажирам се с това да поставя въпросите пред колегите от парламентарната комисия по образование“, коментира след срещите Георги Андонов.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: А. Новаков   ГЕРБ   гимназия   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
09 Октомври 2015 17:30 | ИЦО
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

ТОЗИ, ТРАКТОРИСТА Е НЕГРАМОТЕН, КАКВО ЛИ ТЪРСИ В УЧИЛИЩАТА ???? ТОЗИ РАЗБОЙНИК, ПРАВИ СИГУРНО ОГЛЕДИ ЗА НОВИ КРАЖБИ !!1 Е, ГАТИ И РАЗБОЙНИКА, НЯМА ЛИ ДА ГО АРЕСТУВАТ ВЕЧЕ ЗА КРАЖБАТА НА КРАВИТЕ ???? КАКВО, ЧАКАТ, ДА ОБЕРЕ ГРАДА НИ, ЛИ !!!


09 Октомври 2015 19:51 | митака
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Ало, ОИК, ЦИК, не виждате ли, че тракториста нарушава правилата на предизборната агитация. Ако на него нищо не му е ясно, моля, не падайте на неговото ниво.


09 Октомври 2015 22:16 | 1122111
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Авдев ви очаква


09 Октомври 2015 23:42 | ?
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Гоше, видяхме предизборната ти програма.
Може ли сега да видим дипломата ти от селското?


10 Октомври 2015 00:01 | Иван Ваканчин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А какво да кажем за тоя със зализания алаброс?


10 Октомври 2015 07:50 | бух бух
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Светослав Щерев, който по наша информация е „босът“ на неправителствената „бухалка“и доста блъзик с тъщата на народният представител Георги Андонов. Ето защо имаме основания да вярваме, че той стои изцяло зад „организирането“ на негативната кампания срещу Москов и не случайно. Не защото Москов е най-белият или най-черният, и не защото Щерев иска справедливост на Гоце Делчев, А ЗАЩОТО Щерев иска да си мъсти на управлението на Москов за това, че той и хората, които му плащат, не са взели комисионна от 1 млн рева
====и кой иска 1 млп
прочетете в топ преса. за тъщага и ивиджа


10 Октомври 2015 10:54 | АКО
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ако гоше стане кмет- фирмата на тъщата "Имидж адвъртайзинг” ще печели „под строй“ обществените поръчки в град Гоце Делчев
Отпуснати средства за реклама на кандидат кметове -..... лв
рекламни материали изработени от Имидж адвъртаййзинг --лв
комисионна .....лв
плащай народе !



11 Октомври 2015 08:44 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Предизборното посещаване на училищата не е европейска практика. А още повече предизборните обещания за увеличаване на заплатите на учителите. Нека си го имат като част от общата програма на кандидат кмета и толкова. Но да ходят от училище в училище могат само такива като Новаков. Разкошни условия за дискусия от всички видове опоненти на Герб. Спомнете си гафа с преиграването на Б. Борисов при откриването на спортно съоръжение в училище в Благоевград. Поуки?!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар