Димитрина Хаджиева - Недина се срещна с жените на Сандански

15 октомври 2023 23:44   3 коментара   5621 прочита


В арт пространството на Градската художествена галерия кандидатът за кмет и настоящ депутат Димитрина Хаджиева – Недина се срещна с дамите на Сандански. Специални гости на събитието бяха народните представителки Калина Константинова, Росица Пандова, Ванина Вецина, проф. Нели Димитрова, както и кандидатките за общински съветници от листата на ПП-ДБ.

На изискания коктейл дамите споделиха откровено и искрено, по женски, какво е да си жена в днешно време, каква е личната история и мотивация на всяка една от тях да се стреми да успява в сферата, в която е избрала да се реализира и коя е вдъхновяващата кауза, която всяка една от тях има. 

Димитрина Хаджиева – Недина откри събитието с прекрасното стихотворение на Блага Димитрова „Жена“ и твърдата увереност, че жените имат неподозирани възможности.

Цялата среща може да видите тук: https://fb.watch/nHFCA7cXFb/ 

Димитрина Хаджиева – Недина и кандидатите за общински съветници от коалиция ПП-ДБ са под номер 66 в интегралната бюлетина.

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

3 коментара
16 Октомври 2023 08:26 | Сандански
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Едва 20 човека никой не ви вярва вече


16 Октомври 2023 13:52 | Цирка глобус
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ебати цирка са тея докато другите обещават закрити басейни, пазари да се сменят тръби настилки те яси играят на коктейли в тези гладни времена


16 Октомври 2023 15:53 | Рокера
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ето, това е дама за Кмет, а не като Малкият Мук, да ни се смеят хората, че си имаме Хлапе за кмет




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар