Десетки жители на община Якоруда се срещнаха с кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област

21 март 2023 13:50   1 коментар   9048 прочита


Десетки жители на община Якоруда препълниха се срещнаха с кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област, за да поставят пред тях своите проблеми. 
Срещата бе организирана от Мариела Весалова, общински ръководител на СДС в Якоруда и кандидат за народен представител. В срещата участваха водачът на листата на ГЕРБ-СДС Росен Желязков, кандидатите за народни представители Даниела Савеклиева, Александър Мацурев, д-р Емил Тончев, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и колегите му от групата на ГЕРБ/ЕНП в европарламента Асим Адемов. 

„ГЕРБ-СДС се стреми да възстанови доверието на хората във функционирането на институциите и на правовата държава”, заяви на срещата с избирателите от Якоруда водачът на листата на коалицията за Благоевградска област Росен Желязков. Той бе категоричен, че трябва отново да се постигне този консенсус, че политиката не е място за разчистване на сметки. Според Желязков трябва да се възстанови финансовата стабилност, защото просперитетът на една държава не е просто в розови обещания, а се гради върху доверие. „Доверието идва тогава, когато спазваме правилата, правилата са честни и почтени и за тяхното нарушаване има справедлива санкция и справедливо наказание. Надявам се, че ще съумеем да съставим редовен кабинет, който да изведе страната от тази тежка ситуация, в която продължаваме да затъваме” коментира още Росен Желязков. 
„За да излезе странати от кризата, политиците трябва да загърбят личните си интереси”, каза на срещата кандидатът за народен представител и втора в листата Даниела Савеклиева. По думите й ГЕРБ-СДС ще е първа политическа сила и ще направи всичко възможно да състави кабинет с всеки, който припознае програмата на коалицията. 

Гласувайте с номер 2 на предстоящите избори на 2 април, за да може България да излезе от кризите и отново да стане достоен и уважаван партньор в Европейския съюз”, призова Савеклиева. 
Кандидатите за народни представители коментираха с жителите на Якоруда мерките, които ГЕРБ-СДС предлага за справяне с инфлацията, растящите цени на стоки и услуги, за подобряване на доходите и връщането на стабилността на държавата. 

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление 


Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
21 Март 2023 14:16 | Поли прополи
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Нема такъв цирк
Сина на дебелия поп от Симитли и той дапутат..... може ли да чете