Депеша до БСП в Пиринско: М. Миков вика "на килимчето" общинските председатели и областния Ю. Гошев утре

20 август 2014 19:31   11 коментара   10147 прочита


Ще води ли Вигенин и ще има ли пренареждане на червената листа?

Утре в 11 часа лидерът на БСП М. Миков привика в кабинета си общинските председатели на столетницата в Пиринско, начело с областния лидер на партията Юлиян Гошев. Утре ще се реши съдбата на червените окончателно. Ще води ли Вигенин кандидат-депутатската листа в региона и ще има ли пренареждане на листата, която бе подредена в Благоевград преди дни ще стане ясно утре. Ситуацията в БСП е нажежена "до червено".

Слухове пренареждат листата и изваждат като водач отново Емил Костадинов. Миков е бесен на местната структура и затова бе категоричен, че ще настоява Кристиян Вигенин да е водач и не признава избора на областния съвет миналата седмица. Нинова, която спечели пред Емил Костадинов отказва коментар. Официално и лидерите на БСП не коментират до приключване на утрешната среща с лидера си.

П. Петрова


Още за: М. Миков   листа   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
20 Август 2014 19:59 | Валя
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Големи апетити, голямо чудо. Който е ял сладък депутатски хляб, иска пак да яде. Хайде холан!!! Има и други хора в Благоевградска област.


20 Август 2014 20:55 | AAA
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Всяко ваше изказване започва с думите "БСП е най-демократичната партия". Явно това е най-тоталитарната партия! Щом като не искаме Вигенин, значи няма да гласуваме за него!
Губите си дори твърдия електорат! Не ми е ясно на какво разчитате!


20 Август 2014 22:06 | До Миков
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Листа на БСП в Пиринска с участието на Емил Костадинов е равносилно на самоубийство. До преди четири години, когато го нямаше в партията и работеше за Причкапов, БСП бе единна и без интриги. Слатинска го върна за да отмъсти на Паскалев и този дует разби БСП. Вече никой на никой не вярва, гледаме се като чужди. Как ще работим заедно? Отговора е един - без интригантите Костадинов и Гошев, самозабравили се с личните интереси.


20 Август 2014 22:07 | КОМУНИСТ-ИСТИНСКИ
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

ЩЕ УНИЩОЖАТ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ПАРТИЯТА. ИЗПОЛЗВАХА Я 25 ГОДИНИ. ТОВА НЕ Е ЛЯВА ПАРТИЯ!!!!! ТОВА Е ПАРТИЯ НА ОЛИГАРСИ И ЗАБОГАТЕЛИ НОМЕНКЛАТУРИ.


20 Август 2014 22:20 | Весел Плачко
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Стига коментари! В региона БСП ще има само един мандат. Шамарът, който Миков залепи на регионалните велможи на БСП ще е нищо в сравнение с шамара на избирателите. БСП ще е четвъртостепенна сила в региона. Това ще е резултатът на дълги години борба с малкото достойни членове на БСП и на тяхното изолиране. Некадърността никога не може да осъществи нито морална, нито социалносправедлива програма. Как да бъде преодоляна - това е актуалният въпрос. Може би големият провал на изборите също ще е решение, защото така подредената листа е обида за симпатизантите на БСП. Самозабравилият се елит на БСП трябва да получи решителен отпор! Спрете скандалите, зашото вече и късно - БСП не може да Ви осигури депутатско местенце - ще имате само един мандат?! Постъпеге като Паскалев, който като разбра, че ще е втори се оттегли. Вие сами сте си виновни, защото дори на сивия дилетантски фон на БСП - елита не се откроихте с идея или инициатива. Скоро ще можете да намазвате само от партийната каса - тогава


20 Август 2014 22:25 | Весел Плачко
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Стига коментари! Шамарът, който Миков залепи на регионалните велможи на БСП ще е нищо в сравнение с шамара на избирателите. БСП ще е четвъртостепенна сила в региона. Това ще е резултатът на дълги години борба с малкото достойни членове на БСП и на тяхното изолиране. Некадърността никога не може да осъществи нито морална, нито социалносправедлива програма. Как да бъде преодоляна - това е актуалният въпрос. Може би големият провал на изборите също ще е решение, защото така подредената листа е обида за симпатизантите на БСП. Самозабравилият се елит на БСП трябва да получи решителен отпор! Спрете скандалите, защото вече и късно - БСП не може да Ви осигури депутатско местенце - ще имате само един мандат?! Постъпете като Паскалев, който като разбра, че ще е втори се оттегли. Вие сами сте си виновни, защото дори на сивия дилетантски фон на БСП - елита не се откроихте с идея или инициатива. Скоро ще можете да намазвате само от партийната каса - тогава ще се избиете за трохите.


21 Август 2014 00:07 | промяна
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Долу интриганта Костадинов и бездарните му протежета братя Балабанови!


21 Август 2014 08:02 | Имам въпрос
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Това наистина ли е най-демократичната партия? Наистина ли ММ не е диктатор?
Познавам много свестни хора от югозападна България, които могат с чест и достойнство да оглавят тази листа и са дългогодишни членове на тази партия.
Започвам да уважавам лидерите на БСП-Благоевград, вероятно не им е лесно да издържат на огромния натиск.
Тъкмо избирателите ще могат да се преориентират и да забележат мажоритарния кандидат.
Ще гласувам за братовия внук на поета Никола Вапцаров, който носи и името му.
Нали си спомняте какво направиха нашите с френските парашутисти в Коиловци? на парашутистите - така. С демократичното средство наречено бюлетина.


21 Август 2014 08:15 | 100
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Отивайте в АБВ...


21 Август 2014 09:41 | .........................
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Поредно правителство предпочете да назначава съветници потайно, макар че имената им следва да са публични поне по два закона. Вчера от правителствената пресслужба съобщиха, че премиерът Георги Близнашки е назначил двама нови членове на политическия си кабинет. Близнашки ще черпи експертиза в областта на образованието и религията от специалиста по християнска философия и активен участник в протестите проф. Калин Янакиев. За спорта премиерът ще се съветва с тенис звездата Мануела Малеева. Мануела Малеева от години живее в Швейцария, не е ясно кога и за колко дълго възнамерява да се върне в България. Една от сестрите Малееви - Магдалена, подкрепяше протестите на ранобудните студенти.
Вчера не стана ясно колко общо съветници смята да назначи служебният премиер Близнашки. Въпреки краткия мандат, липсата на работещ парламент и ограничените възможности Близнашки реши да завиши броя на членовете на политическия кабинет от 16 на 20. Докога ще текат тези назначения, няма информация, нито пък н


21 Август 2014 11:37 | Разочарован
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Много жалко. Вместо да привлича членове и симпатизанти с представяне на нови идеи и политики за подобряване жизненият стандарт БСП и нейните ръководители ще се изтрепят за челните места в листата. Много жалко.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар