Д-р Камбитов отчете видимите резултати за Благоевград за периода 2011-2015 година

07 октомври 2015 18:09   67 коментара   7854 прочита


Кандидатът за кмет, издигнат от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов направи днес пред медиите отчет и анализ на съграденото от него и екипът му през изминалия мандат и маркира основните цели и приоритети за развитието на Благоевград за периода 2015-2019 година.

„Разликата между мен и останалите кандидати за кметове е, че другите ще ги оценяват по обещанията, а мен по свършеното за последните четири години“, каза по време на пресконференцията кандидатът за кмет за втори мандат д-р Атанас Камбитов. Той раздаде на журналистите и брошура, в която са описани всички реализирани обещания, дадени преди началото на управлението му. В нея са включени общо 151 точки.

„Смея да твърдя, че 75 % от нещата, които съм обещал тогава, вече са изпълнени. Мисля, че това е един много добър процент. Много от заложените проекти са дългосрочни и не могат да се изпълнят в рамките на един мандат, така че ние ще продължим реализацията им ако бъда избран , каза д-р Камбитов. Във втората част на книжката-брошура , подготвена в края на първия мандат на д-р Камбитов, е включена и Управленска програма, обхващаща периода 2015 – 2019 година.

В нея са включени част от дългосрочните проекти с идеята за надграждане. Сред тях са изграждането на Експоцентър, транспортен терминал, „Спортен Благоевград“ и развитието на Благоевград като университетски център. „В момента сме фокусирани върху санирането. Почти готови сме с блок 55 в ж.к. „Запад“, а блок „Лира“ се очаква да бъде завършен до 10 дни. Променяме облика на целия град.

До края на 2016 трябва да усвоим 90 млн. лева, което означава преки инвестиции в града. Това са средства, които стимулират бизнеса и отиват пряко във всяко едно семейство в общината. Имаме 151договора за саниране на многофамилни жилищни сгради по Националната програма за енергийна ефективност. Над 20 000 души ще усетят пряко ползите от нея. Няма друга програма, която да се чувства така директно от хората. Самият факт, че първият блок по Програмата вече е факт и останалите два предстои да бъдат завършени съвсем скоро, означава, че програмата работи.

Ако сравним Благоевград с останалите градове, ще видим, че докато те правят сдружения и пускат процедури за обследване, ние имаме вече готови, обновени блокове. Тоест, ние сме 6-7 месеца напред. 90 млн. са почти 10 % от ресурса от Националната програма“, подчерта д-р Камбитов. Той допълни, че всички европроекти в Община Благоевград са завършени в срок, без никакви санкции. „Това означава, че екипът има административен капацитет, това означава, че ще се справим успешно с предизвикателствата на новия програмен прозорец.

Разширихме Интегрирания план, защитаваме програма за около 120 млн.“, каза още д-р Камбитов. Той поясни, че е направен работен проект за всички улици в квартал „Освобождение“ и че те ще бъдат изградени на 100% по Програма „Региони в растеж“. Проблемът ще бъде решен комплексно, което включва ВиК мрежа, улична настилка, тротоари, осветление. С тези действия и с узаконяване на сградите в квартал „Освобождение“ нещата се подреждат. По принцип политиката на Общината е да не се работи на парче“, каза д-р Камбитов.

Той сподели и визията си за Централна градска част, където предстоят съществени промени. „Имаме работен проект за подмяна на тротоарните настилки. Центърът ще бъде преобразен на 100%“, каза кандидатът за втори мандат на Благоевград. Той поясни, че е заложено и изграждане на нова детска градина в квартал „Освобождение“. Д-р Камбитов съобщи и новината, че басейнът в кв. „Еленово“ е готов и предстои да бъде открит до дни. „Желанието ми е да бъде открит от премиера, защото 90 % средствата са осигурени от Централния бюджет. Моето намерение, без да е съгласувано, е това да се случи на 20 октомври, когато предстои да се открие магистралата“, каза д-р Камбитов. Той се спря и на въпроса с бившите казарми, където предстои да бъде изграден Експоцентър, музей на Македоно-Одринското опълчение и храм. Към момента на място се изпълняват СМР, като се очаква в началото на следващата година МО и Сухопътни войски да прехвърлят собствеността“ Църквата ще бъде изградена със средства от частен инвеститор.

Относно депото за битови отпадъци, д-р Камбитов поясни, че вече има подписано разрешение и края на ноември процедурата ще бъде в ход, края на януари ще бъде избран изпълнител. Идеята е клетките да бъдат готови до края на юни, за да може Общината да се възползва от мерките за компостиране. Д-р Камбитов декларира, че не се притеснява от предизборната кампания. Всеки избира начина на своето поведение и позицията си. Да бъдеш достоен е избор“, почерта той и припомни, че никога не си е позволил да критикува работата на своите предшественици.

Накрая д-р Камбитов заяви,че най-важна за него в тази кампания е оценката на хората и гражданите, които живеят в този град.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още от: Политика

Принтирай статия
67 коментара
07 Октомври 2015 18:23 | abv
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

СЕЛЕНДУРО СУС ШКЕМБАКО НАНАПРЕД ЯКО СЕ Е ИЗКЮРАВИЛ КАТО СЛЕПОК! Я ДА ПИТУВА ДАНЧО ОКОТО ЗА ДОСТОВЕРИЕ. СМЕШНИЦИИИИИ


07 Октомври 2015 18:34 | Агитка
Оценка:
-12
 (
26
 гласа)

Едно е пропуснал да каже кмета и то е, че възроди "Пирин". Ние, феновете на футбола, заставаме зад него и ще го подкрепяме. Понякога се взимат трудни решения, защото се вярва в доброто, но то ще дойде и "ПИрин" ще е пак на върха, той е в "А" група благодарение на този човек- АТАНАС КАМБИТОВ, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕ! САМО "ПИРИН", ОЛЕ!


07 Октомври 2015 18:44 | Э
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

докога ще пишете, че е доктор, моля проверете си информацията или Камбитов да Ви даде дипломата си и я снимайте във вестника. Той има специалност Стопансо управление от УНСС


07 Октомври 2015 18:44 | ЗА КАМБИТОВ
Оценка:
-17
 (
37
 гласа)

За Камбитов ще гласувам Аз
На 25-ти в ранен час.
Напук на селяни едни,
Камбитов прави добрини!
Благоевград обича той,
Затова ще го нарека- ГЕРОЙ!


07 Октомври 2015 18:50 | Да
Оценка:
-12
 (
24
 гласа)

Камбитов има медицинско образование. Завършва медицина, а след това и магистратура „стопанско управление“.


07 Октомври 2015 18:52 | Тошко
Оценка:
-13
 (
29
 гласа)

Много кадърен човек, с опит в политиката и бизнеса. Такива хора ни трябват, които могат да вземат адекватни решения на място и на момента. Не ни трябват някакви заспалци, които не знаят къде летят.


07 Октомври 2015 18:54 | Мила
Оценка:
-14
 (
26
 гласа)

Ето човекът си каза квко е свършил. Определено сме доволни. Първият път го подкрепихме, сега пак ще го направим, но не сляпо да залагаме, а на сигурно, защото видяхме, че за разлика от другите ни сладури, той поне милее за града ни.


07 Октомври 2015 18:55 | Димитър
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

Ако сравним Благоевград с останалите градове, ще видим, че докато те правят сдружения и пускат процедури за обследване, ние имаме вече готови, обновени блокове. Тоест, ние сме 6-7 месеца напред. 90 млн. са почти 10 % от ресурса от Националната програма“, подчерта д-р Камбитов.


07 Октомври 2015 20:05 | whcrs
Оценка:
-10
 (
26
 гласа)

Най-успешният кмет в историята на Благоевград! Един от най-добрите кметове в България! Това е Атанас Камбитов!


07 Октомври 2015 20:39 | abv
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Всеки да извика смело
Джумаята е тъпо село,
там на турски се говори
и на цигански се спори.
Кметството е у дере,
а колите са им PVC.
Там асфалта е разбит,
язовира е пробит.
Жителуите им смръдът,
денем, нощем те пръдът.
А на полигоно в ГЕРБА,
гъзо на кмето блесна
и 'сичко живо на часот умря,
от непоносимата воня.
И няма две, няма три,
няма вече ГО ГРАДА!
'сичко бръзо там се срина,
не остана'а и двамина.
А от вонята местна
си замина МАЙНАТА НЕБЕСНА.


07 Октомври 2015 20:45 | браво
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

Ами да, браво, човекът поне отчита резултати. А другите кога нещо са отчели?
Поздравления за най-добрия кмет на Благоевград!
Този път ще гласувам за вас!


07 Октомври 2015 21:02 | abv
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

БИЛО ЛЕТО ПЕТНАЙСЕТО,
ТАМ У ДЖУМАЙСКОТО ГЕТО
ЦИРК ПЪТУВАЩ ТИХО СПРЯЛ,
ШАТРАТА СИ В МИГ ОПНАЛ.

ПОЧНАЛО ПРИГОТОВЛЕНИЕ
ЗА ГОЛЯМО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ.
ДА, АМА ЗА УЧАСТ ЗЛА
МАЙМУНАТА СЕ РАЗБОЛЯ.
КРАХ ЗАПЛАШИЛО ТУРНЕТО,
АЛА КМЕТО ИДЕ - ЕТО!
КРАЧИ ГОРДО И НАПЕТО
С ПРЪСТ ПОЧЕСВА СИ КУБЕТО.
ШОМ ДРЕСЬОРА В МИГ ГО ЗЪРНА
НЕЩО В НЕГО СЕ ОБЪРНА:
"ХОДИЛ СЪМ ШЪ'ЗНАЙТЕ ВРЕД -
АЛА ПО-МАЙМУНСКИ КМЕТ,
НИЙДЕ АЗ НЕ СЪМ ВИДЯЛ,
ТОЙ СПАСИ МЕ ОТ ПРОВАЛ! "...

ТЕ Т'ВА СИ Е СЪДБА -
КМЕТО В ЦИРКА Е ЗВЕЗДА!
SUPERSTAR И ТИ СТАНИ -


07 Октомври 2015 21:10 | до Тошко
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ако е така кадърен, защо остави така успешен бизнес и така успешна докторска кариера! Като се е кълнял в Хипократовата клетва защо изостави пациентите си? Как така като е толкова ужасно държавното, както твърдят новоизлюпените демократи като тоя, защо ли все драпат да седнат на топло държавно местенце най- усилено плюещите и така охотно изоставят тия успешни бизнес и докторски частни кариерки?


07 Октомври 2015 21:11 | mitko
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

3 санирани блока и Басейн. Това за 4 години !
всичките други неща се отнасят за бъдеще време.
Много да..... т


07 Октомври 2015 21:11 | аааууу,
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

живеем в РАЯ!!! Наско -нашият нов месия!


07 Октомври 2015 21:16 | леле мале
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

плюят време, когато им изградиха градовете, придобиха жилища, не знаеха думи от сорта социално слаби, мизерия, социално патронажи и хората, които направиха това, блаославят време, когато се правят некачествените, вехти ремонти, санирания, изглеждащи като за жълти стотинки, а колко ли скъпи по договори и фактури, когато затънаха в такава мизерия, че се радват неистово на социални патронажи и хората, докарали ни до там, леле мале!


07 Октомври 2015 21:25 | a
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

финансов отчет - кое колко ни е струвало до стотинки?


07 Октомври 2015 21:37 | Боко тиквата
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

ХАЙ, И ВЕЧЕ НЯМАШ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ДЕЛА СРЕЩУ ТЕБ.
ВЕЧЕ И ПАРИЧКИ ИМАШ, ДОБРЕ...
Винету е доволен!


07 Октомври 2015 22:27 | малоумен гербаджия
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

"Той сподели и визията си за Централна градска част, където предстоят съществени промени. „Имаме работен проект за подмяна на тротоарните настилки. "
Само да си посмял да пипаш плочките по центъра, тези доказаха здравината си, издържаха и - 20 градуса и удари с лопати и мачкани с тирове. Няма по здрави от бай Тошовите плочки, тези на Агромакс една зима не могат да изкарат. Вижте тези по тротаара на Дж. Баучер са заприличали на ювка.


07 Октомври 2015 22:32 | oko
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Насо зарята се отчете.... а бе как не те е срам... колкото си доктор, толкова си и бизнесмен.... и толкова кмет, осжен ако не си доктор по измамите... хвалипръцко


07 Октомври 2015 22:42 | психарбълхар
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

крадец ! Само в продажното си вестниче може да има заблудени дупелизци
Всички с малко акъл избягаха от Благоевград. Стойте и се надявайте на заплати от 350-400 лева или на трохички от обществената баница


07 Октомври 2015 23:14 | Росен
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Защо фирмата на Камбитов" фалира"?
Ако този не може да управлява фирма къде е тръгнал да управлява община?
ИЛИ ТАМ Е ПО-ЛЕСНО ДА ГЕПИ.
Нема по-гадно животно от Гербаджия
Плащали си Камбитов на вестника за да не пишат против него?


07 Октомври 2015 23:19 | Митака
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Имаме 151договора за саниране на многофамилни жилищни сгради по Националната програма за енергийна ефективност. Над 20 000 души ще усетят пряко ползите от нея. Няма друга програма, която да се чувства така директно от хората. Самият факт, че първият блок по Програмата вече е факт и останалите два предстои да бъдат завършени съвсем скоро, означава, че програмата работи. Ако сравним Благоевград с останалите градове, ще видим, че докато те правят сдружения и пускат процедури за обследване, ние имаме вече готови, обновени блокове. Тоест, ние сме 6-7 месеца напред. 90 млн. са почти 10 % от ресурса от Националната програма


07 Октомври 2015 23:21 | Мая
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Най-успешният кмет е, който го отрича е сляп !!!!! Това, което се прави сега никога нямаше да стане ако разни Елезовци и Мишки се бяха докопали до тоя пост


07 Октомври 2015 23:22 | завиждайте
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Камбитов сподели и визията си за Централна градска част, където предстоят съществени промени. „Имаме работен проект за подмяна на тротоарните настилки. Центърът ще бъде преобразен на 100%“, каза кандидатът за втори мандат на Благоевград. Той поясни, че е заложено и изграждане на нова детска градина в квартал „Освобождение“. Д-р Камбитов съобщи и новината, че басейнът в кв. „Еленово“ е готов и предстои да бъде открит до дни.


07 Октомври 2015 23:26 | Пепи Д
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Не то няма да се спре да се пишат глупости обаче ние не сме нито слепи, нито глухи. Много се направи за Благоевград и ние го приемаме и подкрепяме ама с две ръце. Убеден съм че това преди нямаше как да се случи, защото някой непрекъснато си уреждаше аверите и нищо не оставаше за нас.


07 Октомври 2015 23:27 | Лили Иванова
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Аз съм за бежанците!..... Да идват веднага в този РАЙ!..... Ние сме Германия .....за България!


07 Октомври 2015 23:27 | Поли
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Защо никой от големите ви "умове" досега не успя да вземе казармите и да направи така чакания парк там, а точно Камбитов успя? Защото няма качества, защото няма капацитет ли??? Нищо подобно. Напротив. Човек, който е врял и кипял в бизнеса, знае как да води и политика за разлика от всички останали смековци дето сега се опитват да излязат на преден план.


07 Октомври 2015 23:31 | ДО леле мале
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

АМИ ТИ ЗАЩО МИСЛИШ, ЧЕ СЕГА СМЕ СЕ ДОКАРАЛИ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ ? ЗАЩОТО ТОВА НИ Е ЗАВЕЩАНО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ. ТИ КАК МИСЛИШ, ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ ЩЕ ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ЦЕЛИ 3 ПЪТИ, НО ПОНЕЖЕ ТОГАВА Е НЯМАЛО ФЕЙСБУК И Е ИМАЛО УЖАСНО ЯКА ЦЕНЗУРА - МАЙ ТИ САМО НЕ СИ РАЗБРАЛ КАКВО СЕ ЗАДАВА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ.....


07 Октомври 2015 23:36 | Тодорова
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Браво на г-н Камбитов, възхищавам се на желанието му нещата в този град да се получават по възможно най-добрия начин. Възхищавам се и на това, че успявате. Винаги ще има недоволни, защото някои хора не виждат по-далече от носа си. Желая му успех и не се съмнявам, че предстоят нови четири години на развитие.


07 Октомври 2015 23:38 | ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

АБЕ ГЛЕДАМ НЯКАКВИ КЛИПЧЕТА С ЕЛЕЗОВ И ОЩЕ НЯКАКВИ ТАМ НЕЗНАЙНИ ВОЙНИ... ВИЕ ТАКИВА ЛИ СМЕШНИЦИ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ И ДА СЕ ИЗРАЗЯВАТ ГЛАДКО, ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ РАЗВИТИЕТО НА ГРАДА В СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ


07 Октомври 2015 23:41 | В. Антов
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Някои хора като гледам имат лично отношение към Камбитов. Не е възможно да е за нещо друго, защото откъм работя няма къде да го бранат. Работяга, знае какво иска, как и след колко време ще може да стане. Достоен човек, който е помогнал толкова много хора да им се разрешат ппроблемите, че просто не можете да си представите.


07 Октомври 2015 23:45 | Боби
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Най-работещия кмет е това. Преди всички дремеха - заспали бяха в общината, заспали бяха чистачите по улиците само, ама той като ги подбра и да видиш братче как се бачка. Няма само заплати да взимат без да работят. Това ме изкефи мен много. Само така.


08 Октомври 2015 00:16 | Влади
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Човекът си казва какво е свършил, а вие пак нищо не е свършил. Слепи ли сте или какво. На черното никой не казва бяло.


08 Октомври 2015 00:26 | НЕ РАЗБИРАМ
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ХОРАТА СТАНАХА МНОГО МЪРЗЕЛИВИ И КАТО ВИДЯТ НЯКОЙ ДА РАБОТИ, ЕЛЕ ПЪК ДА ИМА И ЯВНИ РЕЗУЛТАТИ - И МУ ВИКАТ, ЧЕ ИЛИ Е КРАДЕЦ, ИЛИ ХВАЛИПРЪЦКО, ИЛИ НЕ ГО БИВАЛО ЗА НИЩО. Е КАК СТАВА ТАЯ РАБОТА, МОЛЯ, ОБЯСНЕТЕ МИ. КОГА ЩЕ Я ИЗКОРЕНИМ ТАЯ ОМРАЗА КЪМ УСПЕХИТЕ НА ДРУГИТЕ И ЩЕ ПОЧНЕМ ДА СЕ РАДВАМЕ НА ТОВА, КОЕТО СА НИ ДАЛИ И НАПРАВИЛИ ЗА НАС.


08 Октомври 2015 01:57 | .донка
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Градо е пълен със селяни, кмето им напъно съотвества. Граждаята се изнесоха вече, младежта - също


08 Октомври 2015 08:47 | донке, донке
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Иди си на село, моме, с тоя манталитет си заникъде!


08 Октомври 2015 08:49 | ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

ТОВА Е РАЗКОВНИЧЕТО, ДРУГАРИ - ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!!!!!
И наистина са такива, човекът правилно го е казал - 75% от това, което е обещал. Другите искат време и ние ще му го дадем!
Напред, доктор Камбитов!!!


08 Октомври 2015 10:29 | истината
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Истината е, че на кмета наистина му трябва време, за да постигне и другите 25%. Града ни ще стане уникален. Визията за центъра е страхотна. Аз ще гласувам за вас, кмете, знам, че ще направите всичко възможно, защото обичате Благоевград и милеете за него. Освен това сте работяга - това се вижда. Успех ви желая и горе глават!


08 Октомври 2015 10:45 | Камелия
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Ако наистина се направят казармите ще бъде невероятно, това е трън в очите на много хора. Парк, храм, музей.... това са прекрасни неща за града и ще се увеличат местата за отдих. Браво, поздравления за този ход!


08 Октомври 2015 11:41 | 123
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

ЛЕЛЕЕЕЕЕ, КОЛКО СТЕ УМНИ - ДОКТОР НЕ ОЗНАЧАВА ПРАКТИКУВАЩ ПРОФЕСИЯТА КАТО ЛЕКАР . КАКТО ИМА ДОЦЕНТИ И ПРОФЕСОРИ ТАКА И ДОКТОР- ГАЛОШИ НЕДНИ


08 Октомври 2015 11:57 | Камелия
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Браво кмете, ти си нашия човек. Да не ти дреме какви ти ги дрънкат някакви смешници, които не знаят къде ходат ;


08 Октомври 2015 12:01 | Лора
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Ехоо я се опомнете бе. Къде ви плуваха децата, къде играеха преди, имаше ли детски панаири имаше ли футболни турнири, ИМАше ли питам????? Говеда, нищо не заслужавате, тези които плюят са неблагодарни същества, не ви е срам.


08 Октомври 2015 13:07 | За блоковете
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

151 договора за саниране и над 20 000 души ще усетят пряко ползите от тази програма - ако беше нищо това и ако беше толкова ЛЕССНО, защо другите не го направиха а?


08 Октомври 2015 13:11 | Майка на 3 деца !
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Благоевград винаги е имал и ще има по една шепа неблагодарници, които ще плюят, ще отричат, ще трошат и ще недоволстват, но за наше щастие по-голямата част не са такива и разбират кое се прави за тях и за тяхно удобство. Защото те ще има къде да си водят децата на плуване, на театър, кино, концерти плюс зарята, на кръжоци, на турнири, на спортни състезания, на детски площадки ако щете за по-малките, защото всичко, което ние сме използвали като база като малки сега беше разрушено и нищо не приличаше. Поздравления, аз винаги ще подкрепям тези хора, които го направиха това нещо.


08 Октомври 2015 13:12 | гражданин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Много се говори за тези казарми. Истината е, че там ДОКУМЕНТИ за прехвърляне на собственост от Министерство на Отбраната към ОБЩИНАТА НЯМА.
НЯМА,
НЯМА,
НЯМА,
НЯМА.
Ао някой твърди противното - нека даде линк където да ме опреовергае.
Стигна се дотам, че започнатия ремонт на КПП, осветление, вИК в казармата по обявена от МО - поръчка се приписваще като успех на Обшинската администрация... Смешна работа!


08 Октомври 2015 13:17 | Радо
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Само Камбитов и напред. Това е решението за простотията благоевградска. Простаците винаги ще си останат такива, само другите да не затънат с тях.


08 Октомври 2015 13:18 | Мони А.
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Неблагодарници бол. Ти им правиш нещо да им улеснищ жакия животец, те недоволстват. А когато преди никой нищо не правеше и само се крадеше - те пак недоволстваха. Излиза, че недоволстват през 100% от времето си, което ще рече че въпреки тях керванът ще си върви и градът ще расте и ще се развива като модерен такъв. Аз не искам заради една шепа тъпаци да страдам и аз, защото са решили да избират айдуци да си пълнят джобовете като предишните управници. Винаги ще подкрепям Камбитов за да излезем от блатото, в което бяхме затънали с десетилетия.


08 Октомври 2015 13:21 | До гражданин
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Гражданино, общински работник, иди при колегите ти на горния етаж и попитай за казармите да ти дадат пълната информация и да те ОПРОВЕРГАЯТ, за да спиш спокойно и да не лъжеш и подвеждаш хората! Все пак носиш съдебна отговорност за тия неща. И все пак си на работа, заработи си заплатата.


08 Октомври 2015 13:23 | Калин
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Казармите, както и новия басейн, са най-голямата победа за досегашния екип на общината. Те си извоюваха тази победа и заслужават уважение за работата си. Вие ако не сте доволни, не ходете там като ги направят. Ходете си на село, където освен градини друго няма да видите.


08 Октомври 2015 13:24 | гражданин
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Абе някой спомна ли си точно какво обеща уважаемия др. Камбитов преди 4 години. Накой има ли запазена предизборната му програма. Е аз имам. Там няма нищо за градинки, спорни площадки, плувен басейн, саниране на жилища.... Говори се на 75 % за експо, бизнес и логистичен център - смешна концепция на накой болен мозък от Герберския екип в София... А и за пътя към Бодрост има некви обещанияДобре, че бе тази програма за саниране и добре, че кмета се усети да е първи иначе сега щяха да му натякват предизборните обещания от преди 4 г. ХОРА, замислете се : ГОЛЯМА част от това, което отчита кмета като постижение му е ЗАДЪЛЖЕНИЕ да прави. Все едно всеки от вас да отчита, че е хосил на работа и е получавл заплата....


08 Октомври 2015 13:25 | А.Киров
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Браво Камбитов, продължавай да мачкаш интересите на айдуците и да ни развиваш и доказваш какъв хубав град си имаме и какви сме щастливци.


08 Октомври 2015 13:28 | СТЕФО
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ТИЯ НЕЩА БЯХА ЗАДЪЛЖЕНИЯ И НА ПРЕДИШНИТЕ КМЕТОВЕ ДА ГИ НАПРАВЯТ, НО НЕ ГИ. СКЪСАХА СЕ ДА УРЕЖДАТ МАМИНИ СИНЧЕТА МЪРЗЕЛИВИ НА РАБОТА И ОТКРАДНАХА СУМАНА ТИ ПАРА, А ЗА БЛАГОЕВГРАД НИЩО НЕ ОСТАНА. СЕГА ОБАЧЕ СЕ РАЗВИ ДРУГ СЦЕНАРИЙ, ОКАЗА СЕ, ЧЕ ИМА УМНИ ХОРА, КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ СМЕ В 21 ВЕК ВЕЧЕ. ЗАТОВА ЛИ ГО МРАЗИТЕ КАМБИТОВ, ЧЕ ВИ СПРЯ ПОРОЧНИТЕ ПРАКТИКИ?!


08 Октомври 2015 13:30 | Моци
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Нима гражданинът не иска да има градинки, спорни площадки, плувен басейн, саниране на жилища в Благоевград. Ти къде живееш бе, другарю? Та ние за какво ги избираме тия кметове? Естествено, че за това! Аз няма да ида да си асфалтирам улицата, кметът ще го направи. Нали за това си плащам данъците.


08 Октомври 2015 13:32 | Деси
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Само Камбитов може да се оправи с простия селски манталитет на някои от "съгражданите" ни. Само с работа и ефективни резултати може да им затвори устите.


08 Октомври 2015 13:34 | Тонката
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Да си доктор е хуманна професия и значи да обичаш хората, да им помагаш и да им решаваш проблемите. Нима Камбитов не го направи? Направи го, а завистниците нека завиждат за реалните резултати, които ги виждаме навсякъде около нас!


08 Октомври 2015 13:38 | Н.А.
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Хора, аз живея в Ален мак в блока, който го санираха пръв от цяла България. Мога да ви кажа, че ако общината го бяха проспали тоя период и ако не бяха кандидатствали тази година, сигурно зимата щях да се обеся. С тия сметки не можехме да се оправяме. Сега обаче е друго и веднага се усети. Така, че недейте да ми говорите лаишки, че 2-3-1000 блока нямало значение. ИМА ЗНАЧЕНИЕ И ТО ГОЛЯМО за всеки отделен човек, който живее там. Видяхте ли в другите общини Червените кметове как спъваха саниранията и бавеха нарочно документите, защото си губеха електората. Хората вече искат реални резултати, не само кебапчета и кюфтета.


08 Октомври 2015 13:41 | Чиве
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

А пък колко пари се откраднаха през годините чрез тая сага за депото. Сега обаче няма мърдане, направиха го и някои интересчии пропищяха. Отидоха им рушветите, защото Камбитов е железен и като каза ще има депо - > сега го има!!!! Край на кражбите ви червено-депесарски мазници такива ^^^


08 Октомври 2015 13:45 | Четете!
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

„Ние сме една от малкото общини, която реализира всичките си проекти в срок, без никакви санкции. Горд съм с модернизирането на СБАЛО „Св. Мина“. Това беше много мащабен и труден проект. Общината даде допълнителни средства само и само нещата да се случат. Предвиждаме доизграждане на лечебното заведение“, каза д-р Камбитов. В управленската му програма за периода 2015-2019 година е предвидено реализиране на втори етап по проект „Ремонт и оборудване на СБАЛО „Св. Мина“, на стойност 22, 8 млн. лева.


08 Октомври 2015 14:15 | Тодорова
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Камбитов е най-добрия кмет! Реши ми проблема с общинското жилище и не позволи ннякой връзкар да ни избута да живеем на улицата с децата. Сега сме като белите хора и ние и сме много щастливи, че поне един човек ни подаде ръка в мъките. Мерси на Камбитов и служителите му


08 Октомври 2015 14:17 | Атанас М.
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Всички виждате как всички десни и нормални партии го подкрепят. Само БСП, ДПС и Атака са против него. И то е очевидно. Всеки си прави сметката за кой да гласува, но Благоевград никога повече няма да си го дадем на тия предишните разбойници и крадци!!!!!


08 Октомври 2015 14:17 | Мимето
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Вижте, няма оправия докато самите ние не си променим мисленето и постъпките. Не Камбитов, ами папата да дойде, няма да ни помогне. Не може един човек да се опитва да дърпа един град да върви напред, а зад гърба му всеки да си хвърля фасовете по улицата, да чупи кошчетата и пейките в градската градина, да реже кабелите на лампите, да руши празничната украса за града, камо-ли пък да пише анонимни злостни коментари за шефа си, който му дава заплатата (ясно е, че някой "общински служител" клевети много яко, може би не е доволен от живота си, от заплатата си, но винаги има и друг начин - може просто да каже "не мога" и да си тръгне). Всички сме такива разбирачи, а всъщност се оказва, че нищо не разбираме, защото след като не можем да си изчистим дворчето пред къщата, какво остава за цял 100-хиляден град да даваме акъл какво да се прави.


08 Октомври 2015 14:56 | Безпартиен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Защо във в. Струма се пише само за Камбитов ?
Нима няма други кандидати за Кмет на Благоевград!!!
Нещо работата не е читава, мирише на далавера.


08 Октомври 2015 15:23 | пещо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

към стефан. Задължения баха и на предишните, но трабва да си обективен за да ги видиш. подманат ана ВиК по Грамада, в периметъра кръговото приКалисто, поликлиниката, болницата до зад американкия - Баларбаши. Без да хваля Пакалев, но и тогава се работеше.


08 Октомври 2015 16:16 | Няма
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Няма да обиждам благоевградчани, защото са мъдри хора. Тук, които пишат за двама-трима и то се знае кои са. 99 % от жителите на града подкрепяме Камбитов и ще гласуваме за него, защото имаме очи и не сме слепи.


08 Октомври 2015 21:45 | до 123
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

толко е добро това докторче, че никой нищо не знае за предишната му практика на какното и да било докторче! Та, ако е толкова добър защо не продължава да практикува докторската си професийка? Като е толкова добър бизнесмен, защо не си гледа бизнеса?


08 Октомври 2015 21:47 | та
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

жалките бивши затворници и бивши лизачи на подметките комунистите,
потеже ценностна система нямате, затова отричате, че всичко е изградено от истинските комунисти през комунистическо време, а сега само се поддържа направеното тогава и то, изключително зле!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар