Цветан Цветанов на среща с работодатели в Разлог: България трябва да заложи на успешните кметове като Красимир Герчев, с които се очертава стабилност

07 октомври 2015 16:35   8 коментара   7837 прочита


В залата на Общински съвет Разлог, бизнесът уважи поканата на Красимир Герчев да обсъди перспективите за развитието на общината като туристически, бизнес и индустриален център, както и да постави своите актуални въпроси.

На срещата, в подкрепа на кандидатурата на един от най-успешните кандидати за кметове на общини на ГЕРБ в България – Красимир Герчев, присъства зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, областният координатор Даниела Савеклиева, над 100 управители на малки, средни и големи фирми от общината.

„България трябва да заложи на кметове, които са създали административен капацитет и имат опит за усвояването на европейските средства. Само така ще очертаем по-голяма стабилност на правителството и на страната. Трябва да продължим това, което сме започнали и да останем остров на стабилност на Балканите“, - категоричен бе Цветан Цветанов и сподели, че победата на Красимир Герчев е важна и необходима за Разлог, за да продължава да се развива и подчерта, че през новия финансов програмен период са предвидени 32 млрд. лева по оперативни програми.

Според него е важно успешните кметове на ГЕРБ да продължат своята работа. По думите му, правителството продължава усилията си да довърши автомагистрала „Струма“, защото това е един стратегически обект не само за региона, но и за страната. „С този обект ще създадем условия за бизнеса, за инвеститорите, за хората и най-вече ще дадем сигурност при пътуването на всички“, коментира Цветан Цветанов.

„Красимир Герчев е получавал и ще получи подкрепата на най-голямата парламентарна група - тази на ГЕРБ и на министрите от правителството, за да се решават важните приоритети и стратегическите цели за община Разлог“, заяви Цветанов и подчерта, че реализирането на Националната програма за енергийна ефективност е важна за средния и малкия бизнес, защото така се създава реална работа за производството и за фирмите изпълнители на обектите. „На срещи като тази съм убеден, че всеки от нас ще направи така, че повече хора ще отидат да гласуват, за да не се определя бъдещето ни от случайността.“- категоричен бе Цветанов.

Красимир Герчев добави, че изключително важно значение за развитието на Разлог и региона има бизнесът, а общината - да продължава да създава благоприятен инвестиционен климат, бързо и качествено обслужване, коректни данъци и такси, съобразени с икономическите условия. В програмата за развитие на общината сме заложили подобряване на инфраструктурата в индустриалните зони на Разлог, няма да се отказваме от програмите за субсидирана заетост, но те са насочени към хората в неравностойно положение. Вие създавате тези работни места, а ние – условията, базата, обслужването. С надежда – за целия регион е важно правителството да се застъпи за приемането на новия план за управление на НП “Пирин“ и тук е мястото да благодаря на хората, с които се борихме за тази кауза. Новият план ще даде нови възможности пред бизнеса и хората. Ние сме стопани на планината, милеем за нея и ще я пазим, но тя може и ще даде икономическа стабилност на региона.“ - подчерта Красимир Герчев.

„Бъдещето на Разлог зависи от всички вас, затова гласувайте с бюлетина номер 3!“- подчерта Цветан Цветанов и остави отворена врата за срещи на правителството с бизнеса на Разлог.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 


Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
07 Октомври 2015 16:57 | !!!!
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

КАКВИ БИЗНЕСМЕНИ ? ТОВА СА БИЯЧИТЕ ОТ ФИРМАТА ЗА ТЕРОР, НАЛОЖИЛА ГЕРЧО НА ПРЕДИШНИ ТЕ ИЗБОРИ ??? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ БАВНОРАЗВИВАЩИЯ СЕ ОТ ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ ОТ ВЪРШЕЦ, СИ ГОВОРИ С ТЯХ, ВСЕ ЕДНО, ЩЕ ГИ ПРАЩА ДА КОПАЯТ НА ПОЛЕТО, НО РАБОТАТА Е ДРУГА, ОБЕЩАВА ИМ КЪРВАВИ ПАРИ ЗА ПРЕБИТИ И ТОРМОЗЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГРОБ!!! ГРАЖДАНИ, ДА КАЖЕМ -НЕ, НА СТРАХА, ДА ИЗХВЪРЛИМ ЗЛОТО ОТ РАЗЛОГ И НИКОГА ВЕЧЕ НЕУКИ КРАДЦИ ДА ОГРАБВАТ ТРУДА НИ !!


07 Октомври 2015 17:23 | тоя
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

да дойде да види шефката с вчерашна диплома на ВиК Бл-д какви ги върши - чистки и назначения на професионалисти като нея като юристката, трупала стаж по кръчмите като певица, която сега като новоназначена ще се развихри и ще разрешава заплетени казуси у дома в майчинство .....,барем я озапти


07 Октомври 2015 17:48 | Тути
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Сбирщина от дремещи некадърници под крилото на Гевреков. "НЕ" на бюлетина № 3!!! "ДА" на бюлетина № 9.


07 Октомври 2015 17:54 | Кирето
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

"Бъдещето на Разлог зависи от всички вас, затова не гласувайте с бюлетина №3. Изберете българското с доказани качества, бюлетина № 8 или № 9.


07 Октомври 2015 19:54 | до ОИК
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ГЕРБ какви са тези срещи в залата на общински съвет, та нали всички сте в отпуск? Не е ли това нарушение на изборният закон. Къде сте ОИК Разлог, защо мълчите или чакате някой да подаде жалба?


07 Октомври 2015 20:51 | миле караджа рачев
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Кви биснесмени кви работодатели всички са по обществените поръчки .точи пари од нас гражданите .и проверете им работниците .всички са от община белица и якоруда помаци .дагоново крайще конарско бойка само помачеджи


08 Октомври 2015 09:30 | №3
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Каквито и работниците, такива и работодателите, никой не ви е виновен че само далавера трасите, хората най-малкото са опитали да създадат нещо, докато вие лаяче само знаете да думате и трасите, па работа никаква.
Само Красимир Герчев и №3


08 Октомври 2015 09:45 | аванта
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Никой брате се не напина нещо да създаде, да напрее, само ако има далавера- пръви сме, думи една кола неможе да ги собере, ама да се наведе некой да поработи- беее тава е забранено, ка може аванта и това е. Затава че са помаци работници, оти работаа, па ние с ръцете на заднико отзад, че дуеме сумата само.
Краси действай, ти си на ход, ние сме с тебе- с №3




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар