Цветан Цветанов: Кандидатът за кмет на ГЕРБ Георги Андонов ще направи промяната, от която се нуждае община Гоце Делчев

04 октомври 2015 19:42   13 коментара   6804 прочита


Георги Андонов натрупа много опит като народен представител, той знае как да промени Гоце Делчев и какво очакват хората от него. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с жители на община Гоце Делчев. „Георги Андонов ще направи промяната, от която се нужда Вашата община. За да се преодолее статуквото е важно да има висока избирателна активност. Ние от ГЕРБ искаме прозрачна община, достъпна за хората и бизнеса - община, която ще има подкрепата на държавната власт“, каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че като депутат Георги Андонов е успял да помогне в общината да се реализират редица проекти по европейски програми. „По време на управлението на ГЕРБ, независимо че община Гоце Делчев се управляваше от наш опонент, Георги Андонов настояваше да се случат и се случиха реконструкцията на градския парк и стадиона, асфалтираха се десетки улици. Когато стреляте в десетката с номер 10, нашият кандидат за кмет Георги Андонов ще получи подкрепа и от премиера Бойко Борисов и от министрите“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Георги Андонов благодари за подкрепата на партията, лично на премиера и председател на ГЕРБ Бойко Борисов и на зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, че за втори път му гласуват доверие като кандидат за кмет на Гоце Делчев. „Предният път загубих с малко, но сега ще бия с много. Двадесет години стигат на един кмет да управлява по този начин. Това, което отчита като направено, е свършено с подкрепата на правителството на ГЕРБ. Управленската ми програма има ясна визия как да изглеждат след четири години Гоце Делчев и населените места в общината. Подкрепете ме на 25-ти октомври, подкрепете и кандидатите за общински съветници, за да превърнем нашата община в европейска“, призова кандидатът за кмет на ГЕРБ в Гоце Делчев Георги Андонов.

На срещата с жителите на община Гоце Делчев присъстваха областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Г. Андонов   ГЕРБ   щаб   Още от: Политика

Принтирай статия
13 коментара
04 Октомври 2015 20:34 | Шами
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Щом и Ерол Муртазоз е с вас загубата ви в кърпа е вързана


04 Октомври 2015 20:38 | Ники
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Цветанов тъпунгер, първо ти трябва да се научиш на слово ред и правилен изказ!
Второ и по-важно, ти трябва да бъдеш в затвора! За многото престъпления и откраднати държавни пари! Шесте НЕ ти е най-малкия проблем! А и един ден американските ти покровители, чиито значки носиш по ризите си, ще свалят чадъра над празната ти кратуна!
Моля те недей да казваш в моята община, кой какво е направил и кой трябва да кметува!


04 Октомври 2015 20:48 | Гого
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Боже, каква препълнена зала, какви мили снимки. Да, той е, макар, че няма висше образование, но за сметка на това може да кара трактор и то ЗЕТОР.


04 Октомври 2015 22:35 | ИЦО
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА ДРУГАРЯ ГОШО, БЯХА ТОЛКОВА МНОГО, ЧЕ 9/10 ОТ НАРОДА ОСТАНА НАВЪН!!! ЛЕЛЕ КАКВА СИЛА, ЛЕЛЕ КАКЪВ МОЩЕН УРАГАН !!! ЗАТВОРНИКА, ДОЙДЕ ДА ЗАВЛЕЧЕ И ТРАКТОРИСТА В ЗАТВОРА ! ЛЕЛЕ, КАКВИ ТЪРЖЕСТВА ЩЕ ЗАПОЧНАТ, ЛЕЛЕ КАКВИ ВЕСЕЛБИ ЩЕ СА СЛЕД ИЗБОРИТЕ !!!


05 Октомври 2015 07:23 | андрешко
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

пък аз отново ще си гласувам за москов! най - кадърния смет в цяла българия!


05 Октомври 2015 08:11 | БОКО
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

един престъпник и един тъпак щели да направят живота в Гоце Делчев по-добър, айде друм бе, ние знаеме за кого да гласуваме


05 Октомври 2015 10:16 | 7777
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Къде е подкрепата за кандидат кмета за общ. Хаджидимово????? Или има друга договорка.....


05 Октомври 2015 10:19 | 2222
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Цветанов и ти Савеклиева голям страх изпитвате да дойдете в Хаджидимово!!!!!


05 Октомври 2015 11:59 | пуяк
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

голям пуяк - погледнете афишите! Нищо истинско! Смях и виц!
Виц и глЮповатост


05 Октомври 2015 14:05 | Личо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

тия голями лъжци и двамата единия лъже другия маже


05 Октомври 2015 17:13 | Аз
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Слабичко, много слабичко!!! Всичко е в тесен семеен кръг, толкова ли не можахте да съберете хора поне столовете да напълнят, слаба работа.


05 Октомври 2015 17:16 | Аз
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

С Ерол и някои други артисти ще прокопсате, едно е да има хора, които да ти вярват, друго е да има хора, които знаят как се правят избори, но не смятам да се хабя, за да обяснявам на депутат 3 мандата. За 3 мандата тези неща би трябвало да са му повече от ясни, но.....


05 Октомври 2015 20:16 | Футболист
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тази скърна Мая Кромидка, колко партии смени?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар