Цветан Цветанов идва в Благоевград, представя листата на ГЕРБ днес

02 септември 2014 10:13   12 коментара   10227 прочита


Зам. -председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов пристига днес в Благоевград. В зала 22 септември в областния център той ще представи листата с кандидати за народни представители на партията в Благоевградска област.

П. Петров


Още за: Цв. Цветанов   листа   център   Още от: Политика

Принтирай статия
12 коментара
02 Септември 2014 11:46 | ужас
Оценка:
21
 (
39
 гласа)

ЛИСТАТА Е ПОД ВСЯКАКЪВ КОМЕНТАР. ОТ ТЪПИ ПО ТЪПИ, СЪЩИТЕ ТЕЗИ СТАРИ МУЦУНИ, КОИТО НИЩО НЕ НАПРАВИХА В Н С, ПРОСТИ, ЗАТОВА АЗ И МОЯТА ФАМИЛИЯ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ, ДА НЕ СИ СЛАГАМЕ ГРЕХОВЕ ПОВЕЧЕ. ЗА НИКОЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ.


02 Септември 2014 11:48 | .................
Оценка:
17
 (
31
 гласа)

Грип, Ебола, Разстройство, Болести=ГЕРБ за това ли да гласуваме?????


02 Септември 2014 12:31 | независим
Оценка:
14
 (
30
 гласа)

ако Бойко вземе власта жална ни майка


02 Септември 2014 12:37 | нито един
Оценка:
12
 (
28
 гласа)

Да не допуснем нито един от тези да стане депутат-
сигурно са си подсигурили пари за купуване, иначе единствени гласуващи са роднините им от фирмите им. А фирмите са тези дето ще санират жилищата-за това Европа дава пари, те трябва да се усвоят от "герб"- затова строителите са вън от листата, те ще "печелят " търговете. Герб може само да взима от европарите, затова са готови на всякакво правителство.
Готови пари са това европарите!, Голям келепир има в тая работа!


02 Септември 2014 12:47 | не на тези
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Само не е ясно кой ще върши работа в Народното събрание, защото тия хора, които ги сочите за кандидат-депутати, за нищо не стават. Това са представители на местната мафия, на местните мафиотско-роднински кланове, от които партия ГЕРБ "черпи" кадри. Те са неквалифицирани, нямат правна култура, вероятно и от икономика и финанси са толкова разбират. Явно е, че тази партия за 8 години не можа да подбере качествени, интелигентни, компетентни хора. Най-вероятно и не иска читави хора, а прости, изпълнителни и послушни. Затова и вторият мандат ще е по-голям провал от първия.


02 Септември 2014 13:20 | Фен клуб Петрич
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Мицански доведе 8 резерви от Сандански и унищожи развитието на младите таланти на Белла. Искаме оставката на тоя бастун и да си взема сина и др. с него.


02 Септември 2014 13:22 | Недоволен
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

Уважаеми избиратели, нека не позволяваме на това политическо недоразумение ГЕРБ да се радва и облагодетелства от втори мандат, тъй като и малкото среден и малък бизнес останал на лицето на територията на България са обречени! Тея тъпи кратуни дето са се наежили да стават депутати не могат абсолютно по никакъв начин да повлияят и допринесат за нещо по-добро в тая държава! Вън Мошеници!


02 Септември 2014 16:08 | Камило, плачи!
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Ако има някаква разлика между Борисов и Бареков, тя е в позициите им в мафиотските структури: Борисов е бос, шеф, а Бареков - момче за всичко, обаче амбициозно. Иначе популизъм, наглост, лъжи, склонност към аферистки операции, любов към чалга - едно са. Ако Борисов още един път се докопа до властта, ще го смъкнат със шутове, но бедата е, че страната ще загине окончателно. Имайте предвид, че в общините и по държавните служби седят окопани гербери - Борисов е мразен, но ефективен като източник на далавери и корупционни доходи. Ще гласуват за него, и то много, нищо че го мразят. Спасението е в масовото гласуване на обикновените хора, с което ГЕРБ почна да се гаври откровено. Това е.


02 Септември 2014 17:40 | ДОКТОРА
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМ !!! ЧЕТЕТЕ ВСИЧКО НАПИСАНО ПО ГОРЕ !!!! УСПЕХ НА ВСИЧКИ, СРЕЩУ ЧУМАТА ГРОБ !!


02 Септември 2014 19:15 | мама Божка
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Ей, тия комунисти много ги е страх от ГЕРБ, но каквото и да пишат сега против ГЕРБ да знаете, че се отнася за комунистите!
Оставиха ни БЕЗ ХЛЯБ, БАНКИ ФАЛИРАХА-по време на комунистите!


02 Септември 2014 20:57 | анонимен
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

МамаБожка, ти си голяма умница, комунистите ви били оставили без хляб... Може и така да е, но нещо не сме много на ясно, за кои комунисти става въпрос, защото всички от Бойковата партия са комунисти, Бойко не си даде партийния билет, защото БКП му била скъпа, цецо, Цецка, Лиляна ЦК, деца и внуци на видни комунистически величия, така че не дрънкай глупости.


11 Септември 2014 11:00 | СОТИРОВ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

КОЙТО ПОДКРЕПЯ И ГЛАСУВА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ Е С ПРЕСТЪПНО МИСЛЕНЕ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар