Цветан Цветанов: Гласувайте за Атанас Камбитов–най-успешният кмет на Благоевград с бюлетина № 34

04 октомври 2015 17:32   40 коментара   11347 прочита


Стотици посрещнаха зам.председателя на ПП ГЕРБ в Пиринско. В Сатовча той призова да се гласува с бюлетина № 5 за Пламен Поюков, а в Гърмен с бюлетина № 9 за Сергей Младенов и бъдещето на общината

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов разговаря с жители и гости на Благоевград. Той бе придружаван от кандидата на ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов, областния координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.

Десетки граждани се спряха да поздравят Цветан Цветанов по главната улица на областния град. Много от тях заявиха категоричната си подкрепа за отбора на ГЕРБ, воден от кандидата за кмет Атанас Камбитов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова за повече активност на местния вот и подчерта, че е важно на 25-ти октомври всеки да упражни конституционното си право на глас.

„Гласувайте за Атанас Камбитов, номер 34 в бюлетината, един от най-успешните кметове на ГЕРБ, защото той постигна много през последните четири години. Резултатите от неговото успешно управление са видими и съм сигурен, че той е най-добрият избор за Благоевград“, каза Цветан Цветанов.

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ призоваха хората да изразят своята гражданска позиция на 25-ти октомври и да направят разумния избор - номер 34 в бюлетината.

След Благоевград зам.председателят на ГЕРБ отпътува за Сатовча.Тук той призова :

Гласувайте с номер 5 за кмета на промяната – Пламен Поюков

 

Време е за видими резултати и в община Сатовча. За да се случи това, изберете ГЕРБ и най-подготвения кандидат за кмет – Пламен Поюков. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в село Кочан, по време на среща с представители на бизнеса от община Сатовча.

„ГЕРБ направи пробив във Вашия регион и преди четири години малко не достигна на Пламен Поюков, който бе наш кандидат за кмет и тогава, за да спечели. Затова сега направете всичко възможно, разяснявайте на хората защо е важно да отидат и да гласуват -защото само високата избирателна активност ще отслаби купения и контролирания вот. Дошло е време да изберете кмет, който ще е кмет на всички. Самият факт, че тук, сред Вас, има представители на други политически формации е показателен, че Пламен Поюков е най-подготвеният кандидат за кмет“, коментира Цветанов.

Според него целта на някои партии е да има противопоставяне, но ГЕРБ отправя позитивни послания към избирателите. “Кандидатите ни за кметове имат ясна визия за развитието на общините, за развитието на бизнеса“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов заяви, че за бизнеса са много важни парите от Европа. Той припомни, че подписването на споразумението с Европейската комисия закъсня по времето на кабинета „Орешарски“ и сега трябва да се навакса пропуснатото.

„Направете така, че децата да се върнат. Ще ви дам като пример община Златоград, в която преди четири години хората подкрепиха ГЕРБ и сега тя е община за пример. Там се случиха много неща. За да се промени и община Сатовча, гласувайте с номер 5 за кмета на промяната - Пламен Поюков“, призова Цветанов.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител и кандидат за кмет на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев Георги Андонов, кандидатът за кмет на община Сатовча Пламен Поюков, кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

 

Гласувайте с номер 9 за Сергей Младенов, за да има бъдеще за община Гърмен, каза Цветанов при поредната си среща в областта днес.

Гласувайте с номер 9 за кандидата на ГЕРБ за кмет на община Гърмен Сергей Младенов, за да има бъдеще за общината, за да има бъдеще за децата и за всички хора тук. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на откриването на кампанията на ГЕРБ в село Дебрен, община Гърмен. „Сергей Младенов е един достоен човек, знаещ и можещ, работил в местната власт, с административен капацитет, който ще е полезен за вашата община“, подчерта Цветанов. Той заяви, че силният отбор на ГЕРБ ще доведе промяната в Дебрен и в цялата община Гърмен.

„ГЕРБ никога не е делила общините на малки и големи, на наши и ваши. Искаме да спрем с противопоставянето. Искаме разум и толерантност. Искаме да помогнем на малките общини и европейските средства да стигнат до тях“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов призова присъстващите на площада в село Дебрен да направят разумния избор. „Вие сте работодателите, които трябва да назначат Сергей Младенов за кмет на общината“, каза още Цветан Цветанов.

По време на събитието бяха представени и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, издигнати от ПП ГЕРБ. На площада в Дебрен се изви хоро, на което се хванаха Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кандидатите на ГЕРБ.

Цветанов в Сатовча снимки:

Цветанов в Гърмен снимки:

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още от: Политика

Принтирай статия
40 коментара
04 Октомври 2015 17:52 | за г - н ЯНЕВ !
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението й след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..
ЗАЩО общинската избирателна комисия не се самосезира .....
г-н Райков, сезирай централната избирателна комисия, тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си знаят ....това нарушение на избирателния закон, грубо нарушение ...


04 Октомври 2015 18:30 | abv
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Е КАТО Е ТОЛКО УСПЕШЕН ОТИ НЕ СИ Е ВАРНАЛ ПАРИТЕ НА ЛОВЕШКИО ПОМАК? И ОТИ ПА СЕ КАНДИДАТИРА? ОТИ НЕ Е ОТКРАДНАЛ ШО ТРЕБА..... АМА ОНЯ ОТГОРЕ ГЛЕДААААА ТИКВО ДОЛНА.....


04 Октомври 2015 18:59 | Гр-
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Айде стига с тъпи набедени политици, които знаят само да рекетират и грабят на местно ниво!


04 Октомври 2015 19:35 | ДОКТОРА
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАНДИТИ И ТЕ ЩЕ ВИ ПРАЩАТ СУВЕНИРИ ОТ ЗАТВОРА!!! КАМБИТА В ЗАТВОРА С РЕНДЕТО ЩЕ ПРАВИ ДЯВОЛИ И САТАНИ И ЩЕ ВИ РАДВА С ПОДАРЪЦИ ЗА ДЕНЯ НА ЗАТВОРНИЦИТЕ И НА РОЖДЕНИТЕ ДНИ НА КРАДЕЦА ОТ ШУМА И НАРКОТРАФИКАНТА ОТ БАНКЯ !ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБ И ГРОБИЩЕТО НА БЛАГОЕВГРАД ЩЕ СТИГНЕ ДО СИМИТЛИ !!


04 Октомври 2015 19:44 | Теди
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Няма спор, че Благоевград не е имал по-успешен кмет. Толкова неща направи за града ни, колкото последните 4 могат да си мечтаят само. Не ти улиците, не ти парковете, не ти театри, състезания, детските площадки и алеи. Ние не сме слепи все пак.


04 Октомври 2015 19:44 | Георги К.
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

То по направеното си личи - ако откраднеш парите -->> все пак няма с какво да правиш, апоследните години много се правеше, защото НЕ СЕ КРАДЕШЕ.


04 Октомври 2015 19:47 | НИКОГА БСП И ДПС
Оценка:
-11
 (
15
 гласа)

САМО ГЕРБ, ДРУГИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ГИ ВИДЯХМЕ КОЛКО СТРУВАТ. НИКОГА НЯМА ДА ВЪРНЕМ МАЗНИТЕ КОМУНИСТИ ПАК НА ВЛАСТ. ТА ТЕ СА В КОМБИНА С ДПС..... НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА.


04 Октомври 2015 19:56 | Милева
Оценка:
-11
 (
15
 гласа)

Успех на Камбитов. Много лоши практики успя да прекъсне тоя човек в общината и затова го харесваме. Честен и работлив е. Не е някой търтей, милее за града и бачка яко.


04 Октомври 2015 20:10 | Димитър.
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

То е повече от ясно, че хората ще гласуват за Камбитов. Много подобрения направи, много неща промени. И да изреждаме, и да не изреждаме, фактът си е факт и се вижда навсякъде. Не си кривете душите да го изкарвате толкова черен, щото не е. Всички го плюят по други причини, защото е засегнал много интереси. Дори тези хора сега се опитват да се набутат като общински съветници, за да си уредят "сделките", които им бяха спрени. За толкова глупави и продажни ли ги имате благоевградчани, господа?


04 Октомври 2015 20:14 | НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

ГЛАСУВАШ ЗА ЕЛЕЗОВ - ПОЛУЧАВАШ ТАСКОВ!
СМЕШНИЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ САМО!


04 Октомври 2015 21:12 | леле
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Как може да вярвате на мазна, лисича физиономия, с малки, тесни очички и ехидна усмивка, който ползва парите ни на данъкоплатци за кичозни украси като чадърчетата, вехти, некачествени, козметични ремонти, изглеждащи като за жълти стотинки направени, ама кой знае колко скъпи по фактурки, който има за приятелчета същества с интересни прякори Кучка, Кенеди, който ви замазва очите с зрелища, прави социални патронажи, докато парадира най-нагло с висок стандарт на живот?????!!!!!


04 Октомври 2015 21:21 | Пиарка
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Моля се г-н Цветанов с многото апартаменти да уреди повече бюлетини за моя люб..., ааа фаворит д-р г-н ст. н. с. І степен, дфн Наско Камбитов, който през своя мандат успешно боядиса две пешеходни пътеки, откри една баничарница със заря и смени осем крушки по алеята за Бачиново.


04 Октомври 2015 21:45 | До леле
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Виждаме, че пишеш под всяка статия за кмета или общината и винаги се включва тъпата тема за някакви си Кенеди кучки и не знам кой още. Ако не ти плащаха така мощно да плюеш по свършената работа, може би щеше да си отвориш очите и да видиш колко грешно са те подвеждали. А що се отнася за чадърите, беше уникално. Няма човек, който да мине по главната и да не се щракне с тях :) На всички им харесаха, само на теб не, но то е оче$видно.


04 Октомври 2015 21:46 | леле
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Имам си само един коментар и си го пействам под всяка статия. Никой няма да го види или разбере. На мен да ми платят, другите да се оправят


04 Октомври 2015 21:50 | ДОКТОРА
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Толкова много инвестиции се направиха в този град, толкова работни места се отвориха. Вижте само последните месеци колко работници се наеха само по програмата за санирането. Защо Камбитов успя да издейства да ни отпуснат двойно по-голям бюджет за общината? Замисляли ли сте се, че наистина може и да е успешен този кмет? Защото това определено го нямаше при предишните, няма да го има и при някой друг. Всичко е въпрос на лични и ПРОФЕСИОНАЛНИ качества!


04 Октомври 2015 21:53 | Благоевградчанин
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Само Камбитов не се поддаде на натиска и успя да озапти купените общиснки съветничета, които през цялото време се опитваха да прокарват частни интереси на местни ееедри бизнесмени. Та нали ако не бяха те, в Благоевград нямаше да има нито едно свободно местенце, паркче, площадчица, фитнесче или алейка. Навсякъде щеше да е с офис сгради и къщи за милиони. Браво за добре свършената работа.


04 Октомври 2015 21:54 | МИЛА
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

СПОРЕД МЕН НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОБЕДА Е, ЧЕ ВЗЕХА КАЗАРМИТЕ И СЕГА ЩЕ НАПРАВЯТ ПАРК ТАМ. БАЧИНОВО Е ДАЛЕЧЕ И НЕ Е ЗА ВСИЧКИ.


04 Октомври 2015 21:55 | Жорката
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Завист и злоба - това се казва, когато оплюваш някой без да го познаваш!


04 Октомври 2015 21:57 | до ПИАРКА
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Насо е открил толкова много обекти и ще продължава да ги открива, колкото вие не сте прочели и толкова страници в учебниците по PR хахаха


05 Октомври 2015 09:15 | кучката
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

ас съм кмета


05 Октомври 2015 09:18 | драго
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

оти го нема кмета на хорото


05 Октомври 2015 09:19 | милена
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

кючека по му върви


05 Октомври 2015 09:24 | до кучката
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

да вие по силно та да събере и бездомните


05 Октомври 2015 09:26 | арматурата
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

дека е хихи


05 Октомври 2015 10:39 | Жоро
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Много кадърни и работливи хора. Аз лично съм доволен. Винаги са гледали да направят нещо и да оставят след себе си добре свършена работа. За разлика от някои други хора, които се продадоха за 1-2 апартамента и дял от най-скъпите офис сгради. За какво говоорим.


05 Октомври 2015 10:45 | Благоевград
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Благоевград има най- доброто управление и най -добрия кмет- САМО КАМБИТОВ!


05 Октомври 2015 11:32 | ДО БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

НИТО ИМА ДОбРО УПРАВЛЕНИЕ НИТО Е ДОБРИЯ. ОПИТАЙТЕ СЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ЦЕНТРАЛАТА, СОЦИАЛНИТЕ ИЛИ ДЕЖУРНИЯ ТЕЛЕФОН. ПОСМЪРТНО НЕ МОЖЕТЕ. ТОВА ЛИ Е ДОБРОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ. ТЕЖКО ИМ НА БЛАГОЕВГРАДЧАНИ


05 Октомври 2015 11:42 | камелия
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ЛЕЛЕ ТАЗИ ЖЕНА С РОЗОВАТА РИЗКА И ОЧИЛАТА, КАК Е ВПИЛА ПОГЛЕД В ЦВЕТАНОВ ... КАКВИ ЛИ МИСЛИ И МИНАВАТ В ГЛАВАТА ?????


05 Октомври 2015 14:38 | mitko
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Докато по другите градове се привличаха инвестиции за стотици млн. лв, докато другите градове масово си подобряваха инфраструктурата, докато другите градове масово и коренно си променяха публичния транспорт, "успешния" Камбитов:
1) Санира 3-4 панелни блока - чудесно, за живеещите там 400 човека
2) Сложи чадъри по пешеходната зона - евтино и лесно за изпълнение хрумване, атракция в началото, дразнещо в последствие. В момента не се поддържа ( по-трудната част), изглежда много неприятно дори и за виждащи го първи път
3) Сложи въжен парк в Бачиново - чудесно
4) Направи барбекю в Бачиново - като последствие от това, майстори скараджии редовно тровят въздуха на разхождащи се на "чист въздух"
5) Сложи фитнес уреди в бачиново, които досега аз, при все че често съм по Бачиново, не съм видял да се ползват по предназначение.

Ами май е това. Ура за успешния кмет


05 Октомври 2015 14:43 | mitko
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Пак казвам:
По другите градове:
1) Нови автобуси, трамваи, тролеи - Благоевград йок.
2) Нови инфраструктурни проекти - благоевград йок.
3) Нови спортни зали, стадиони - йок при нас
4) Нови инвестиции - йок при нас.. съкращения в цигарената.
5) Нови еко проекти - йок при нас
6) Обсъждане на нови проекти по новия програмен период - при нас няма.

При нас има концерти на отдавна залязли звезди, заря, 3д шоута, чадъри и въжени паркове.

Аз лично не мога да се сетя да сме имали по-слаб кмет.


05 Октомври 2015 15:02 | До mitko
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ти сляп ли си бе, брат?
Как да няма инфраструктурни проекти, виж колко улици и цели квартали се промениха, виж новоизграждащия се басейн в Еленово. Та нали Галчев с Паскалев съсипаха закрития с тая концесия за 20 години наред! А колкото за цигарената - общината и кметът какво общо имат с тях? Друга партия ги държи и те размахват брадвата, ако не знаеш. А има толкова много проекти написани и които ще бъдат спечелени точно през новия програмен период, че ви е бедна фантазията. Благоевград пак ще се възроди, напук на всички мразещи го!


05 Октомври 2015 15:05 | Помислете малко!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

По-слаб кмет е имало до сега, защото преди никой не е развивал културата с концерти, фестивали, изложби, театри, състезания и детски панаири. Въжения парк в Бачиново е пълен с малки и големи. На 3Д и готината заря всички се кефят максимално. Такова има само във Велико Търново. Кой ще се вдигне чак до там да го гледа ако тук нямаше?!


05 Октомври 2015 15:07 | Краси
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

А вие знаете ли колко много работи места се откриха по програмите за саниране или лаете така на сляпо? Стотициииии хора се наеха и сега взимат заплати. Ако кметът беше дремал като в другите общини и беше спъвал проектите да не станат, дали щеше да е това, което е в момента


05 Октомври 2015 15:10 | ПРОЕКТИ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ИМА ОДОБРЕНИ ПРОЕКТИ ЗА 80% ОТ ПАНЕЛНИТЕ БЛОКОВЕ В БЛАГОЕВГРАД, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ БЪДАТ САНИРАНИ.
КОЙ ДРУГ ГРАД В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ С ТАКЪВ ПРОЦЕНТ ???? НИКОЙ! НИЕ СМЕ ПЪРВЕНЦИ, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ КМЕТЪТ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА И В ИМЕТО НА ХОРАТА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ.


05 Октомври 2015 15:14 | Лош материал имаме
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

А когато кметът докара шефовете на международна компания в Благоевград и им представи града ни -->> отидоха да търсят хора в университета ..... и какво стана там според вас? Не можаха да намерят нито 1 човек, който да владее чужди езици да наемат на работа и фирмата си откри филиала другаде - резултат 400 назначени в съседна нам страна. А нашите мързеливци дремат по кафетата и се оплакват, че нямало работа. Е какво им е виновен кмета ?/???


05 Октомври 2015 15:21 | Мая
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Абе няма нормален човек, който да замижи и да си затвори очите пред това, което е направено за града. Не ти площадки, не ти паркове, казарми, алеи, улици, фитнеси, барбекюта, концерти, състезания, днес ще има и светлинно шоу по случай празника на града. Вие слепи ли сте или просто не излизате от вкъщи>


05 Октомври 2015 15:28 | ВЪЗМУТЕН
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ЗАМАЛКО ДА ЗАТВОРЕХА ТЕАТЪРА, ДОБРЕ, ЧЕ ОТПУСНАХА ПАРИ ИГ О СЪЖИВИХА. А КОЛКО МНОГО СЕ НАЛЯ В БОЛНИЦАТА, ВЕЧЕ ИМА НОВА ЛИНЕЙКА И НОВ ЖИЗНЕНО ВАЖЕН УРЕД ЗА МИЛИОНИ В ОНКОБОЛНИЦАТА. КАК МОЖЕ ДА КАЗВАТЕ, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ПРАВЕЛО?


05 Октомври 2015 16:02 | до Теди
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Г-жд Теди,
вие в Благоевград ли живеете въобще?
къде по-точно са тези улици, градинки и паркове?
Моля по-конкретно! Благодаря


05 Октомври 2015 16:25 | Не на Мърсотията
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Благоевград за мен е най мръсния град в България !!! Някой да си спомня кога за последно са мити улиците
Кога ще спрат тези скапани автобуси който ни тровят Кошмар е по улиците на града
Целия град е разкопан и никой не мие и не асфалтира прах и боклуци Какво чакат не знам А може би Елезов ще оправи тази свинщина


06 Октомври 2015 17:37 | до лош материал
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

аз се намирам в България, българският език е официалният! Има преводачи за тая работа и чужденците да научат бъларски




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар