"България без цензура" приема граждани в открития си офис в центъра на Благоевград

17 септември 2014 14:00   10 коментара   9030 прочита


Водачът на листата Светлин Танчев се срещна с граждани, изразили подкрепата си към него след дебат по БНТ

Политическа партия "България без цензура "трети ден се радва на огромен интерес от страна на благоевградчани. В открития си офис до пощата в областния център кандидат-депутатите, начело с водача Светлин Танчев приемат граждани и изслушват проблемите им. Шатрата на партията ежедневно е пълна с хора., Веднага след брилянтното представяне на Танчев на дебат в БНТ офисът на "България без цензура " стана най-оживеното място в областния център.

Млади и стари влизаха, за да поздравят водача за представянето му и да изразят подкрепата си към него и най-новата политическа партия, превърнала се за кратко в символ на надеждата за промяна и една нова България без цензура. Днес водачът на кандидат-депутатската листа с номер 13 Светлин Танчев е на обиколка в региона, той провежда среща с браншовици, със симпатизанти и изгражда открити офиси на партията навсякъде, за да могат желаещите да се видят лично с кандидат -депутатите. " Ние сме близо до хората, за това познаваме техните болки и проблеми, знаем, че сме тяхната надежда за по-добро бъдеще, което ни изправя пред огромната отговорност, за всяка казана дума и поет ангажимент, казват от ББЦ.

П. Петрова  


Още за: партия   интерес   офис   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
17 Септември 2014 14:10 | Мартин
Оценка:
-11
 (
35
 гласа)

Успех! Вие сте бъдещето! Надявам се хората да го разберат!


17 Септември 2014 14:21 | Иванов
Оценка:
-9
 (
29
 гласа)

Смятам, че това е по-добрия вариант отколкото осъденият Цветанов.


17 Септември 2014 14:30 | Пламен
Оценка:
-9
 (
29
 гласа)

Ето така трябва да се работи!


17 Септември 2014 14:36 | kkkk
Оценка:
18
 (
32
 гласа)

Ей смешници вместо да гледате да се налапате с парички от ЛЪЖЛИВИЯ ВИ ПРЕДСЕДАТЕЛ помислете за БЪЛГАРИЯ и по най - бързия начин марш от тая измислена партия на Василев и Пеевски !!! Докато има такива тапанари като вас който мислят само за себе си няма да има оправия !!


17 Септември 2014 15:31 | без име
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

аБЕ АКВИ СМЕ ХОРАТА, ВСИЧКО ОПЛЮВАМЕ И ОТРИЧАМЕ, ОСТАВЕТЕ ГИ ДА ПОКАЖАТ КРАДЪТ ЛИ ИЛИ НЕ, СТИГА СТЕ ПЛЮЙТЕ, ВСИЧКИ СА СЕ СЪЙЗИЛИ СРЕЩУ ББЦ И ДАВАЙ ДА ГИ СМАЧКАМЕ.. НЕ Е ХУБАВО ТОВА


17 Септември 2014 16:25 | Иван Михайлов
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

На Пеевски хората.... Няма да влезете, колкото и да се напъвате.


17 Септември 2014 19:06 | До без име,Мартин и Иванов
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Е, затова сме на това дередже, защото има прости овце, и олигофрени като вас. Да ви е... а м.. та проста, некадърна, олигофренска, нищожна, робска.....


18 Септември 2014 04:28 | До без име,Мартин и Иванов
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Прост народ, слаба държава. Вие само задници лижете. А вашия водач е един комплексар, жадуващ за власт. Но е много смешен в напъните си. След година, никой няма да си спомня за него.


18 Септември 2014 09:17 | Кантоно
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Айде по внимателно пред шатрата . Един по един . Опашката е голяма . Не се блъскайте . На всичики ще ви се обарне внимание . ..... ЛЕЛЕ КАКВИ СМЕШКИ СА И ТИЯ. ПОНЕ ЗА СНИМКАТА ДА БЕХА СЪБРАЛИ ПОНЕ 10 ЧОВЕКА . А ТОЯ ВОДАЧА ИМ АКО ГО ПУСНЕШ СИГУРНО И В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА ЩЕ СЕ ЗАГУБИ . МОЖЕ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА ИДВА ТУКА . И ТАКИВА ПРАШУТИСТИ МИ СЛАГАТ ВОДАЧИ НА ЛИСТИ .


18 Септември 2014 12:38 | СТАР ПОЗНАЙНИК до Кантоно
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

е за разлика от ГЕРБ И БСП не ги водят подстрой служителите на общинска и областна администрация, който има интерес се спира, който няма интерес-отминава, така че никой не Ви е вързал насила,




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар