БСП Петрич с нов лидер! Детронираха Й. Атанасова, мястото и заема Новко Попов

02 юли 2023 14:44   7 коментара   14028 прочита
Новко Попов
Новко Попов


Новко Попов

Преподавателят в ЮЗУ Новко Попов оглави БСП в Петрич, решението бе взето вчера на проведената извънредна отчетно изборна конференция.

Смяната на досегашния лидер се очакваше, заради провежданата и политика анти Корнелия Нинова и след констатациите на ревизори изпратени на проверка в Петрич.

Оценката за работата на Атанасова бе лоша, твърди се, че тя не е успяла да овладее местната структура, която почти беше заличена и провеждаха заседания, когато трябваше да излизат с декларации срещу Нинова.

Слабите изборни резултати на столетницата в Петрич бяха приписани като негатив за Атанасова. Всичко това доведе до извънредни мерки и НС на БСП обявиха пълен цикъл за номинации и избор на ръководство.

 Попов ще е начело на БСП Петрич до провеждането на редовна отчетно изборна конференция. На вчерашната конференция бяха обсъдени и предстоящите местни избори и бяха начертани насоките в работата на структурите по места в общината.

Социалистите изразиха подкрепа към Корнелия Нинова и заявиха, че поемат курс към обединение, тъй като това е единственият начин партията в Петрич да излезе от тежкото състояние, до което е доведена. 

П. Попов 
 


Още за: новко попов   БСП   Петрич   Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
02 Юли 2023 17:18 | Питане
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

А в Благоевград, кога?


02 Юли 2023 18:37 | георги
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Столетницата се наака! За умрелите добро или нищо.


02 Юли 2023 18:42 | До горния
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Чудесно, време е да изчезнат, ама завинаги, но техните деца и внуци, за съжаление излизат на повърхността и искат да управляват. Преди 30 години тази гнусна партия, трябваше да бъде забранена.


02 Юли 2023 20:15 | До чудесния
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ти чий потомък си? На апачите?


02 Юли 2023 20:33 | До горния
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

А, ти май ползваш благинките на червените боклуци? Не ти се иска да изчезнат, а. Тази власт с кръв сте я взели, и с кръв ще я дадете. Дано Корнелия ви затрие, и само в учебниците по история да пише за вас


03 Юли 2023 03:49 | Стефанов
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Четейки коментарите се сещам защо на българския казан в ада няма дяволи за да бутат обратно, мъчещите се да излязат от катрана. Защото, тези отдолу дърпат горните обратно. Но има и добра новина - скоро в ада няма да има български казан. Просто българите ще изчезнем, или ада ше дойде тук... Както е тръгнало.


03 Юли 2023 07:17 | само питам...
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Аман от пенсионери! Това ли ви е “подмладяването“?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар