БСП на пресконференция: Ген. Радев е човек на морала и честта! Хората загубиха вяра в сегашното управление! Българите искат промяна и ще гласуват за него

12 октомври 2016 15:01   17 коментара   14168 прочита


Д-р В. Арабаджиев: В Благоевград се говори само за саниране и градинки, но никой не се интересува как живеят хората! Е. Костадинов: Това управление на два пъти щеше да ни вкара във война с Русия и Турция

Избрахме да подкрепим ген. Р. Радев защото България се нуждае от коренна промяна. Радев е човек на честта и пагона. Не се е занимавал с политика и разчитаме на това, че хората ще гласуват за него, защото той е човек, на който може да се вярва. Шансовете му за победа са сериозни. Въведоха закон, който задължава всеки да гласува ние разчитаме на това, че хората, които вече са изгубили вяра в българското управление ще гласуват за Радев, защото той е генерал от военно-въздушните сили, има морал и държи на честта., това каза председателят на Инициативния комитет за подкрепа Николай Шушков на днешната нарочната пресконференция в началото на предизборната кампания, Шушков взе думата веднага, след като лидерът на БСП Н. Бошкилов представи инициативния комитет и местната работна група. Той изрази увереността си, че на тези избори БСП ще се бори за убедителна победа, тъй като времето за истинска промяна вече е настъпило. Ситуацията е такава, че хората разбират, че нашият кандидат ген. Румен Радев е най-достойният.

В местната група за подкрепа на генерала Радев влизат:

Подполковник Петров, подп. Н. Николов, проф. д-р Н. Филипова

Николай Кимчев, доц. М. Тасев, Борислав Владиков, Илия Петров, майор д-р Вангел Арабаджиев. Изненадващо БСП се организираха първи в стартиралата вече предизборна кампания и дадоха заявка за работа по новому, стройна организация и предизборен хъс. Всички присъстващи на пресконференцията изразиха увереност, че в тези избори ще има балотаж между кандидат-президента на ГЕРБ Цецка Цачева и ген. Румен Радев. Крайно критичен за обстановката в Благоевград в момента бе майор д-р Вангел Арабаджиев, който заяви:

"В Благоевград се говори само за саниране и градинки, но никой не се интересува как живеят хората. В общината работят само приятелки на кмета на града.

В България на няколко места тайно се готвят лагери за настаняване на емигранти. В град Кресна се подготвя такъв. Ние никога няма да позволим това да се случи, ще излезем на протест ако е нужно, заяви още Арабаджиев. Бившият лидер на БСП и депутат Емил Костадинов, бе категоричен, че това управление се провали, тъй като на 2 пъти държавата ни е щяла да влезе във война с Русия и Турция. На пресконференцията, да нахъса своите в предизборната битка, пристигна и депутатът от Пиринско Кристиян Вигенин.

Бивши военни, членове на партията, симпатизанти, членове на инициативния комитет изразиха увереност, че този път изборът на българите ще е ген Румен Радев, с което дадоха заявка за сериозна и безпощадна, предизборна битка.

Вени Иванова

*Предизборна публикация

17 коментара
12 Октомври 2016 15:21 | нов бардак
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

Майко мила, каква дружинка са тези дегенерати.


12 Октомври 2016 15:37 | смях в залата
Оценка:
0
 (
28
 гласа)

Като гледам тази картинка ми се плаче! Точно тези ли коментират ситуацията в страната и в Благоевград?! Леле, леле, толкова некомпетентни личности, които са срам не само за политиката, но и за своите съграждани. Жалко е! БСП от много отдавна не е критерий за каквото и да било.


12 Октомври 2016 15:39 | мъкаааааа
Оценка:
-3
 (
29
 гласа)

Тези момчета, дали наистина си вярват??? В Благоевград се говорило само за саниране и градинки..... За какво да се говори, уважаеми господа??? Благоевград реално се развива, а блоковете и парковете са само част от доказателствата за това. Плюете, а иначе половината от Вас живеят в санирани апартаменти и черпят ползи от това, което ви се дава даром


12 Октомври 2016 15:47 | Христов
Оценка:
6
 (
26
 гласа)

БСП - морал и чест? Това са несъвместими неща. Чудя се каква подкрепа ще получат на изборите, но силно вярвам, че хората не са слепи!


12 Октомври 2016 15:55 | неутрален
Оценка:
8
 (
32
 гласа)

Генерал Радев е достоен човек наистина най-достойният кандидат ! Генерал от въздушните сили, нали си представяте, че там работят истински мъже, а не хермафродити, като някой други кандидати


12 Октомври 2016 15:58 | БСП=старост
Оценка:
-3
 (
27
 гласа)

Като гледам това е била някаква среща на пенсионерския клуб на БСП май. Колко е възрастовата граница 200- ?Как тия пенсии да имат някакви модернистични нагласи за бъдещето на младите?! Някак не мога да си го представя.


12 Октомври 2016 16:17 | Александър
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Всички на снимката са от сой -комсомолски секретари.


12 Октомври 2016 16:33 | Мумията 11
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Брей тая мумия костадинов още има наглостта да се обажда пък и да предрича бъдещето на България. Скрий се бе гьонсурат!!!

Трайчо Трайков Президент -единствения ненатресен от москва.


12 Октомври 2016 16:43 | Емо
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Абе какви са тия смешници..... лелеееее, да се махат, че са срам и позор


12 Октомври 2016 16:57 | мнение
Оценка:
-8
 (
22
 гласа)

Ген. Радев е най-комичната кандидатура в историята на БСП. Тези хора по снимката, ако ще Калъмбов да бяха сложили за кандидат БСП, щяха да кажат, че е най-добрият. Малко чест, бре другари! Яростна опозиция очаквайте само от Трайчо Трайков. Другите са си все същите, дето ни бутат 25 г. Според мен Вигенин има стомашно-чревни проблеми на тези снимки.


12 Октомври 2016 17:58 | Джолан
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Сашо Джолано пак е на гърнето похлупак. Този господин пишман адвокат и кръчмар няма спирка. Саше пак си на губещата страна. Срам и позор за Благоевград с тези клоуни


12 Октомври 2016 21:17 | Баба
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

На тази снимчица има някои от които ми се повдига. Не, че харесвам гербаджийската политика да уреждат само "наши хора". Цачева няма визия, но е нормален човек. Радев е летец и изпитвам уважение към професията му. Другите кандидати не заслужават внимание.


13 Октомври 2016 03:18 | $
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Силвия, защо не може да се харесва или да не се харесва??? Оправи си сайта, нали ти ПЛАЩАТ хората!!!


13 Октомври 2016 08:03 | SSSSSSSSSSSS
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

всичко е наред, не разбирам за какво говориш ! Може и да се харесва и да не се харесва ! аннан ! Опитай пак !


13 Октомври 2016 11:57 | хххх
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Г-Н РАДЕВ НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗА БЪЛГАРИЯ


13 Октомври 2016 13:45 | иванов
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

нищо не се променя с герб само се затъва до гушата


18 Октомври 2016 13:44 | наблюдение
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

супер смешно е как БСП-то имат организация да цъкат минуси/плюсове по разни такива статийки. не оспорват какво се пише понеже всички знаят, че е вярно. само +/- зависи от коментара. хайде да видим колко минуса ще събера аз! цъкайте страстно!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар