Бойко Борисов в Благоевград: Всички видяха, че да се закачат с ГЕРБ не е здравословно и не е хубаво. Не се чегърта това, което не се чегърта. С един добър резултат ще ни дадете сила да работим за България!

17 октомври 2023 07:41   108 коментара   22470 прочита


Лидерът на ПП ГЕРБ дойде, за да мотивира и нахъса хората си за  победен изборен резултат! Пълната зала "Скаптопара"  посрещна  Борисов и кандидатите за кмет и общински съветници в Пиринско в поредното мега събитие на партията 

Всички видяха, че да се закачат с ГЕРБ не е здравословно и не е хубаво. Не се чегърта това, което не се чегърта. С един добър резултат ще ни дадете сила да работим за България.Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе посрещнат от стотици симпатизанти и членове на партията. Борисов дойде в Благоевград , за да поздрави и нахъса кандидатите за кметове в  Пиринско,  Дошли от най-далечните краища на региона, кметове, кандидати за общински съветници, симпатизанти посрещнаха лидера си Бойко Борисов  на крака, с нестихващи  аплодименти. 
За пореден път областният лидер Андрей Новаков успя да зареди с неповторима енергия, младежки хъс и ентусиазъм пълната зала "Скаптопара" ,провокирайки бурни аплодисменти, описвайки всеки един от кандидатите. Респектиращите резултати на голяма част от тях за пореден път показаха, че ГЕРБ е партия, ковачница на изключително успели кадри. Усети се победната енергия, която носят със себе си герберите, и с която влязоха в настоящите предизборна кампания. 

Кметът на Симитли Апостол Апостолов взриви аплодисментите на присъстващите в  залата с изказването си, че ще помете конкурентните си, " двама братя и техният паж- кандидатът за кмет ", с огромна сила, само защото мразят ГЕРБ и нейния лидер. Димитър Бръчков-кандидатът за кмет на Петрич, град бастион на ГЕРБ, цитира Х. Александров, заявил ,че Бойко Борисов и ГЕРБ са приемен родител за непослушни деца, които понякога трябва да бъдат напляскани, за да не изпускат верния път. Така Бръчков благодари на Борисов за отношението му към местната власт и всичко онова, което е направил за Петрич в годините на управлението му. 

Думата бе дадена и на кандадидата за кмет на Разлог Красимир Герчев, който благодари на Борисов и ГЕРБ за подкрепата, за това че по  време на неговите мандати, със съдействието на ГЕРБ, градът се е превърнал в красив, модерен, туристически и европейски център. Независимият кандидат за кмет  Илко Стоянов, подкрепен от ГЕРБ за кмет на Благоевград повдигна завесата на 2- годишното си управление, заявявайки категорично, че е работил в тежки времена, в които непрекъснато някой му пречел:

"Събраха ни 2 основни неща - отговорността, която Борисов е доказал, че може да носи и тази отговорност, която поех преди 2 г. за този град. В тези времена  не само, че не ми се помагаше, ами се пречеше, без оглед на това какво ще се случи с жителите. Искаха само властта на всяка цена. 2 форми: младите комунисти и старите комунисти - едните брандирани като ПП, другите класически - БСП и независими". По време на кметуването си единствено към Бойко Борисов можех  да се обърна за подкрепа, дори и само морална", каза Стоянов и изрази надежда първо с местната власт, а после и с другата "да продължим този курс, който сме поели и да дадем бъдеще на децата си".

     
Борисов благодари от трибуната на всички в  залата, поздрави кандидатите за кметове и общински съветници и показа ,че познава всеки един от тях. Той се обърна към представителите на местната власт и залата :"Кажете ми едно нещо след нашето управление, едно постановление на Министерския съвет за тези 3 години, свързано с Благоевград и областта? Само за Банско сме дали над 20 млн. За Петрич, Разлог, Хаджидимово, Сандански - всички ремонти на улици, училища, детски градини, ВиК инфраструктура, са правени за последно с решения на нашето правителство.

Да не говорим за АМ Струма, за санирането - държавата идваше и правеше блоковете, разкриваха се много работни места, жилищата ставаха по-скъпи... В Благоевград има 300 санирани блока. Гарантираме, че ако хората изберат кметовете от ГЕРБ, ние ще продължим с тази политика. Борисов спомена и екскметът на Благоевград, сега кандидат за кмет Атанас Камбитов, заявявайки ,че  тези неща са постигнати по управлението на Камбитов, като част от партия ГЕРБ. " И ако почнем да изброяваме направеното в Благоевград  трябва да споменем и Камбитов, който е един от нас. По негово време бяха направени всичките тези неща", каза Борисов. 

 "В Разлог пък се карали двама наши - толкова кадри произведохме, че вече си пречим", пошегува се лидерът на ГЕРБ. "Гарантираме, че ако хората изберат кметовете от ГЕРБ, ние ще продължим с тази политика", категоричен бе Бойко Борисов. .

Ако имаме победа, ще имаме и аргументи да изпълняваме обещанията си. Ние трябва да  правим добро и да сме толерантни. Всички видяха, че да се закачат с ГЕРБ не е здравословно и не е хубаво. Не се чегърта това, което не се чегърта. С един добър резултат ще ни дадете сила да работим за България., каза още Б. Борисов. Срещата приключи с пожелания за изборен успех на кандидатите, след което Борисов отговори на въпроси на журналисите.Какво още каза ,очаквайте .подробности. ..

П.Петров 

Предизборна публикация.Купуването и продаването на гласове е  престъпление 


Още от: Политика

Принтирай статия
108 коментара
17 Октомври 2023 07:46 | блаже старо струмско
Оценка:
-4
 (
24
 гласа)

Да ама ние ке си гласуваме за кмет Танас Киряков Войводата с бюлетина номер 60
Он е кмето на народо


17 Октомври 2023 07:48 | ГЕРБ
Оценка:
-44
 (
76
 гласа)

Напълнихме залата с над 1500 души, всички ще подкрепим Илко Стоянов с номер 75, Благодарим Ви сърдечно г-н Борисов за подкрепата!


17 Октомври 2023 07:54 | Кремена М.
Оценка:
-45
 (
67
 гласа)

Благодарим на г-н Борисов за съпорта и цялата подкрепа която категорично заяви! Всички разбраха че целта е само една - победа! Илко Стоянов с номер 75 ще бъде кмет на Благоевград! Успех!


17 Октомври 2023 07:56 | Lov
Оценка:
22
 (
34
 гласа)

Да ама не


17 Октомври 2023 07:57 | Б. Капитански
Оценка:
-35
 (
57
 гласа)

Браво! Сега вече ги отвяхме! Успех на всички кандидати за кметове на общини! Илко Стоянов - новият кмет на Благоевград, номер 75!


17 Октомври 2023 08:00 | А. Василев
Оценка:
-39
 (
49
 гласа)

Много се радвам крайно време беше да се заявят категорично на такъв форум с 2000 човека в залата. УСПЕХ НА ВСИЧКИ, ИЛКО СТОЯНОВ КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД номер 75


17 Октомври 2023 08:02 | Браво
Оценка:
-33
 (
47
 гласа)

Борисов отвя конкуренцията. Герб след 15 години все още пълни зали с по 2 -3 хиляди, а Пп пълни музея с 50 човека! Илко Стоянов новия кмет с номер 75!


17 Октомври 2023 08:02 | api
Оценка:
35
 (
47
 гласа)

няма медицинско определение за хора гласуващи и подкрепящи герберопитеците.


17 Октомври 2023 08:04 | Ясно и категорично
Оценка:
-25
 (
47
 гласа)

Категорично ясно е: Илко Стоянов ще бъде успешен кмет на Благоевград. Герб застъпват на Власт февруари и държавната финансова подкрепа за Благоевград ще потече чрез господин Борисов и Илко Стоянов кмет на Благоевград - номер 75


17 Октомври 2023 08:07 | Страхотна новина
Оценка:
-33
 (
47
 гласа)

Г-н Борисов се ангажира да мобилизира цялата държавна машина в полза на Община Благоевград, само след месеци като застъпи на власт. Даде примери с безброй финансови субсидии за Благоевград чрез постановления на министерски съвет. Затова Илко Стоянов ще бъде кмет на Благоевград- номер 75 е единственият верен избор за доброто финансово бъдеще на града


17 Октомври 2023 08:10 | Матей
Оценка:
-35
 (
45
 гласа)

Илко Стоянов е новият кмет на Благоевград - номер 75, аз избрах верният кандидат!


17 Октомври 2023 08:11 | ххх
Оценка:
43
 (
53
 гласа)

Господи, мислих си, че хората са с всичкия си. Вчера разбах, че все още има безмозъчни същества, които поддържат обикновенни крадци и разбойници. Това е трагедията на народа ни.


17 Октомври 2023 08:11 | Станимир
Оценка:
-17
 (
31
 гласа)

Ами стествено, нормално е Бойко да финансира Благоевград щом Илко Стоянов ще бъде кмет. Иначе 1 лев няма да даде на пп


17 Октомври 2023 08:14 | Кристина В.
Оценка:
-34
 (
50
 гласа)

Безспорно предстоят добри дни за Благоевград, комбинацията от Борисов примиер и Илко Стоянов Кмет на Благоевград обещава много голямо финансиране за региона


17 Октомври 2023 08:16 | Атанас М.
Оценка:
-25
 (
45
 гласа)

Бях в залата беше уникална емоция, все едно си на рок концерт, аплодисментите се чуваха в Грамада! Браво, силни сме, много сме и ще изберем нашите кандидати! Илко Стоянов ще бъде кмет на Благоевград - номер 75!


17 Октомври 2023 08:19 | Истината
Оценка:
-22
 (
34
 гласа)

Ами много силни сме та, в залата имаше 1500човека а отвън още толкова. Илко Стоянов кмет на Благоевград с номер 75 е единственият шанс за бъдещето на града


17 Октомври 2023 08:21 | Костадин
Оценка:
-30
 (
40
 гласа)

Подкрепям Илко Стоянов, а след снощната среща виждам че хиляди хора ще изберат номер 75, най добрият избор за кмет на Благоевград!


17 Октомври 2023 08:22 | ГЕРБ Благоевград.
Оценка:
35
 (
53
 гласа)

В залата бяха довдените с автобуси гербаджии от Петрич, от Сандански, от Симитли, от Крупник... а гербаджиите от Благоевград бяха едва 100 човека... ГЕРБ Благоевград не подкрепя Илко Стоянов


17 Октомври 2023 08:23 | Към горния
Оценка:
-28
 (
40
 гласа)

Нормално, в залата имаше две хиляди души. Илко Стоянов се казва новият и най успешен бъдещ кмет на Благоевград- номер 75!


17 Октомври 2023 08:24 | Успех Илко
Оценка:
-27
 (
35
 гласа)

Победа за Герб с огромна преднина! Победа за Илко Стоянов!


17 Октомври 2023 08:25 | Тереза
Оценка:
-29
 (
41
 гласа)

Новият кмет на Благоевград ще бъде Илко Стоянов! 70 процента от залата бяха познати лица от Благоевград, стига сте спекулирали, имаше 1300 човека от града, ще изберем Илко Стоянов за кмет на Благоевград с номер 75 защото е правилният избор


17 Октомври 2023 08:26 | x
Оценка:
27
 (
31
 гласа)

Леле, колко словохвалебствия за норматив - на всеки 2 мин. - апотеоз. Страхотна дресировка.
Хайде, трийте ме, струма.


17 Октомври 2023 08:28 | Към Тереза
Оценка:
-25
 (
33
 гласа)

Ета много ясно, САМО ИЛКО СТОЯНОВ Е ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ЗА КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД ЗА ДА ДАДЕ БОЙКО ПАРИ НА ГРАДА, ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ С НОМЕР 75


17 Октомври 2023 08:30 | Факт
Оценка:
-21
 (
29
 гласа)

Гласувайте с номер 75 за да даде Бойко пари на Община Благоевград че последните години все опозиционни кметчета, не става така, аз гласувам за Илко Стоянов с номер 75!


17 Октомври 2023 08:31 | Гласувам за номер 75
Оценка:
-19
 (
29
 гласа)

Аз ще избера Илко Стоянов с номер 75


17 Октомври 2023 08:33 | Автоманиак
Оценка:
-17
 (
25
 гласа)

Герб сме Г класата на мерцедес, пп са като електрически мини Купър ххахаххаахаха ще ги разбием на изборите


17 Октомври 2023 08:35 | Боцата
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Караваната на Кончето на 100% подкрепя Киряков с номр 60 за кмет и Михтарски за общински съвветник!!! Само Киряков!!! Хората почерпиха след Микрево евала, така се прави!


17 Октомври 2023 08:35 | Нефизе Ш.
Оценка:
-18
 (
30
 гласа)

Аз ще гласувам за Илко Стоянов ! Хора ще изберем номер 75, най правилният избор, а новото ротационно правителство ще бъде зад нас!


17 Октомври 2023 08:36 | Мара Змията
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Градо се събужда!!! Киряков Кмет


17 Октомври 2023 08:37 | Танчето
Оценка:
-19
 (
31
 гласа)

Аз виждам логика в номинацията на Стоянов. Борисов е политик визионер, заедно ще преобразят Благоевград в проспериращ и богат град. Избирам Илко Стоянов с номер 75 за кмет на Благоевград


17 Октомври 2023 08:40 | Любен С.
Оценка:
-20
 (
30
 гласа)

Илко Стоянов ще бъде новият кмет на Благоевград, гласувам с номер 75, за добро е :)


17 Октомври 2023 08:43 | Герб Благоевградски
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Страшен саботаж ще направим, само гледайте ;))))


17 Октомври 2023 08:51 | ГЕРБ
Оценка:
-23
 (
29
 гласа)

Ние истинските гербаджии ще гласуваме с номер 75 за Илко Стоянов, кмет на Благоевград


17 Октомври 2023 08:58 | Празна зала
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

Въпреки автобусите, не можахте да напълните залата. Байкушев препълни Яворов без зависими хора


17 Октомври 2023 09:02 | До горните
Оценка:
16
 (
32
 гласа)

Повечето коментари са писани от един и същи човек. За две години видяхме какво може Илко, нищо. Лъжи, лъжи и пак лъжи .. не Бойко, а и Господ не може да му помогне. ГЕРБ стои зад Байкушев, само да припомня, как Илко протестираше срещу ГЕРБ. Успех на Методи!


17 Октомври 2023 09:15 | ГЕРБ до горните
Оценка:
-17
 (
23
 гласа)

Ние стоим зад Илко Стоянов, а не зад Байкушев! Гласувайте с номер 75!


17 Октомври 2023 09:18 | ГЕРБ Благоевград
Оценка:
-16
 (
20
 гласа)

Ние стоим зад Илко Стоянов и ще го подкрепим с номер 75


17 Октомври 2023 09:20 | ГЕРБ до ПП
Оценка:
-18
 (
22
 гласа)

Герб напълнихме залата, отвън имаше стотици хора, а ПП напълниха 50 човека в музея!


17 Октомври 2023 09:24 | ГЕРБ до избирателите
Оценка:
-20
 (
24
 гласа)

Ротационният цикъл се завърта и иде нашият ред. Изберете Илко Стоянов с номер 75. Цялата държавна машина ще застане зад Благоевград затова изберете номер 75!


17 Октомври 2023 09:25 | Ние сме ГЕРБ
Оценка:
-16
 (
20
 гласа)

ГЕРБ фициално Ви оповестихме: нашата подкрепа отива при господин Стоянов с номер 75. Илко Стоянов ще бъде новият кмет на Благоевград, с номер 75!


17 Октомври 2023 09:26 | Андрей ГЕРБ
Оценка:
-15
 (
23
 гласа)

Гласувайте за ИЛКО СТОЯНОВ с номер 75. Той ще бъде успешен кмет на Благоевград!


17 Октомври 2023 09:30 | БЕРГ
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Какъв стоянов ви гони, в залата е имало най-много 200 човека от градо. От Симитли беха повече. Сбирщина от околията.


17 Октомври 2023 09:39 | Джумайка с кайма
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

В залата са били всички гласоподаватели на ГЕРБ, назначени на държавна и общинска службичка.


17 Октомври 2023 09:41 | Скаптопара
Оценка:
-17
 (
17
 гласа)

В залата имаше 1500 души, отвън още 200!!!!


17 Октомври 2023 09:43 | Джумаята
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

Методи ще е кмет, успех. Вие, които пишете в подкрепа на Илко, по - бързо да си изядете баничките, от Бакалов, работете още месец ви остава и сте борсата. Ще бъдете вън от топлите местенца в Общината.


17 Октомври 2023 09:46 | Шакшука
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Мърши


17 Октомври 2023 09:50 | Гошо от ВИК
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Неможаха да напълнят залата, самите Гербери не отидоха, колеги които са от котилото на Герб няма да гласува за Илко. Ще се сринете, като с Дончо.


17 Октомври 2023 09:54 | !!!
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

По кофите да ровят заслужават тия безмозъчни, улави лумпени- лакеи на тулупа грозен, гаден, тъп, крадлив, психясал от мръсно минало и настояще, барабар с него и кликата му!!!


17 Октомври 2023 09:58 | Трябвало
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

е майките ви да са изчегъртани, мърши крадливи, продажни, улави, че съсипахте България !!


17 Октомври 2023 10:03 | Рангел
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Много празни седалки се виджат


17 Октомври 2023 10:07 | Тия
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

в залата са за незабавно освидетестване и озаптяване като се започне от Тиквата им Гуру,
мръсна, крадлива, безродна, за да има шанс България да оцелее!!! Не може, не е нормално просто, аномалия безпрецедентна е такова безмозъчие в световен мащаб сам да вървиш. срещу себе си като си влюбен в тварта, която те лъже, краде, закопава в мизерия и теб е копелета ти и пак да го възхваляваш и избираш
..


17 Октомври 2023 10:10 | Нуно
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Илко коя партия смени вече? Като цветарка е.
Ай сиктир.


17 Октомври 2023 10:11 | Чобанова
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Какво прави на сцената кандидат кмета на Симитли? Комунист трето поколение, живееш на ул. Георги Димитров - националния предател. Къде е портрета на Тодор Живков, който гордо беше закачил в кабинета си? Защо не смени имена на улици и читалища на комунисти, този " десен " кандидат? Сигурно е единствената община в България с толкова улици на комунисти. Защо работи за Шушков? Явно си прави път към бъдещ проект на Радев? С какви очи гледа Бойко, Илко и хората в залата? Та всички зная, че неговите гавази бачкат за Шушков. Аман от политически уличници.


17 Октомври 2023 10:11 | Смях през съ в Скаптопара
Оценка:
15
 (
27
 гласа)

Две хиляди зависими и страхливи службогонци, отишли под строй, за да подкрепят двама известни лъжльовци! Тъпо, тъжно, смешно и жалко!
Кметът ни ще бъде Методи Байкушев! Там лицемерието ви няма да мине!


17 Октомври 2023 10:17 | Герб
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

От началото на Герб съм член, но не съм съгласен с Бойко за втори път. Ще гласувам за новият ни кмет, а именно д-р Камбитов.


17 Октомври 2023 10:34 | !?
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Обещаното не е като даденото. Преди доста години преди поредните избори Б. Б. обеща на неврокопчани скоростна отсечка от Симитли - Г Делчев за 20мин. На другия де беше в Генерал Тошево и на тях обеща скоростна отсечка чак до Констанца !!! Да не се увличат шофьорите със скороста по тези отсечки че са скоросни но все пак имат и завои....


17 Октомври 2023 10:34 | струмско
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

Илко Стоянов - президент, президент


17 Октомври 2023 10:35 | До Чобанова
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Мумийо, Т Живков те извади от кочината мизерна без елементарни хигиенни условия, в която си зачената, пръкната преди 44 г, ма, и си се въргаляла наземи в мизерията, ма нещастници, и те въведе в дом с нормални условия за живот, ма, замени ти вехтите парцали с нови, чисти дрехи и обувки, научи те да се къпеш в баня, да спиш с легло, да плюскаш редовно и то салами и хляб, не каша от мухлясали сухари, ма мърши, даде ти безплатни образование, лечение ( очевадно при теб неуспешно, че безмозъчие не се лекува, ценностна система на сила не се възприема заради обективна, природна окепазаност), осигури ти сладка държ работа, мършо, днес още цоцаш благинки оттогава, ма, иначе не те виждам, ма мумийо долна, мръсна! Като кръв да изсереш изплюсканото от комунистите, мумийо, че цоцаш още от тях, а ги плюеш, гад долна!


17 Октомври 2023 10:41 | Пепо
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Достойни наследници на ЦК на БКП.


17 Октомври 2023 11:02 | скарата на Скиф
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

100 % сме за Киряков за кмет и Петър Михтарски за общински съветник !!!


17 Октомври 2023 11:23 | Мунчо
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

ПОД СТРОЙ НА Баце... Хора опомнете се и не допускайте поредния ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ да съсипе бъдещето на децата ви!


17 Октомври 2023 11:24 | Мунчо
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

СЕКТАНТИ ГЕРБ:)


17 Октомври 2023 11:27 | Мунчо
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

А за феновете от СТУМСКО, 100 лв, ли струва бъдещето ви


17 Октомври 2023 11:31 | Емил Ангелов
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Случаят Дончо ще се повтори. Браво на Даниела и Андрей- уникожителите на партията!


17 Октомври 2023 11:46 | Ман
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Ще гласуваме за Илко за да не е кмет Камбитов, известен не само като Насо крадеца.


17 Октомври 2023 11:49 | караваната на стадиона
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

И ние сме за Танас Киряков Войводата за кмет с бюлетина номер 60


17 Октомври 2023 11:55 | Пепо
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

В залата хора от Благоевград няма. Платени пришълци. Ало ние нямаме зала за 2000 човека.


17 Октомври 2023 11:56 | Тиляшев
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Ние сме за Шушков


17 Октомври 2023 12:00 | djumalia.
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ot ciganin kato ilko kakvo o4akvate triabva dasi goliam lumpen za da predava6 b1de6teto va decata si v r1cete na tra4i laji.


17 Октомври 2023 12:09 | Джельов
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Николай Шушков и Атанас Киряков на Балотаж.


17 Октомври 2023 12:13 | Победа
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

Илко Стоянов ще бъде кмет на Благоевград, Бойко го каза! Гласуваме номер 75


17 Октомври 2023 12:14 | Мая
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

На хърсово няма толкова места, колкото бяха в залата и извън нея


17 Октомври 2023 12:18 | До фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Защо триете коментарите за Бръчков нар... мана


17 Октомври 2023 12:18 | Поли
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Тукашните ръководители на ГЕРБ-Савеклиева и Андрейчо си мислят, че са заблудили Борисов., но той като че ли знае истината и само си гледа сеир.


17 Октомври 2023 12:22 | Симо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Скоро Баце ще изгони грозната Бети и пажчето на камбата Новаков за безпрецедентно ниски резултати.


17 Октомври 2023 12:22 | Джельов
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Танас Войводата кмет с бюлетина номер 60
Благоевград се събуди !!


17 Октомври 2023 12:23 | Късмет и успехна Герб
Оценка:
-12
 (
12
 гласа)

Аз се разграничавам от злобните умаловажаващи предходни коментари. Ние сме Герб, много сме силни сме и ще победим. В залата имаше 1300 човека за справка!


17 Октомври 2023 12:25 | Дебелия
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Шепа лижегъзци имаше в залата едни и същи хора скачащи от партия в партия. Хората в Благоевград са малоумници и си заслужават съдбата. Ако Илко остане кмет с неговите толупи ще приключат всичко и след него няма да има кой да възстанови напълно града ще си остане на последно място във всички класации


17 Октомври 2023 12:26 | Лили симеонова
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

Гласувам за Илко Стоянов с номер 75! Той ще е кмета, след снощи целия Благоевград го знае.


17 Октомври 2023 12:29 | Най добрия
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

Илко Стоянов ще остане кмет на Благоевград, защото свърши много работа за нула време. Всички ще гласуваме с номер 75


17 Октомври 2023 12:30 | Генерала
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

Аз ви казвам Илко Стоянов ще бъде кмет на Благоевград понеже сме много силни и ще го изберем! Всички ние гласуваме с номер 75!


17 Октомври 2023 12:31 | Караваната на Кончето.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

И ние сме за Киряков, най - читав е за кмет от всички кандидати.


17 Октомври 2023 12:32 | Михаела Бозаджиева
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

Аз лично ще подкрепя Илко Стоянов с номер 75! Това е кмета който ще донесе парите в Благоевград! Бойко ще бъде пример и ще го подкрепи!


17 Октомври 2023 12:39 | Капитански
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

Всички ще изберем Илко Стоянов за Кмет! Номер 75


17 Октомври 2023 12:50 | Брежанец
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Триете коментарите за Поли а СТЪРШЕЛ. ХА ха ха смешници и некадърници сте


17 Октомври 2023 12:53 | Пепо
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Хора осъзнайтесе, стига с тия диктатори. Имаме шанс с Габеров и Байкушев.


17 Октомври 2023 12:58 | Вароша
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ние сме за Киряков кмет на Благоевград.
Гласувайте с бюлетина номер 60


17 Октомври 2023 13:02 | Симо
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ние заслужаваме Киряков. ТЪПИ изчадия.


17 Октомври 2023 13:28 | Вицата Г@за
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ще отфръкне напред в Надпреварата тоз кандидат, който обещае да пусне чешмата на Ж. П. гарата.


17 Октомври 2023 13:29 | djumalia.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

odt1rvaxme se od nekad1rniat tra4i laji i pak iskat danigo servirat no djumalii ne sa tolkova t1pi i 6te si izberat naso kambitov za6toto toi go moje dokazal go e.


17 Октомври 2023 13:57 | Мунчо
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Сектантите от ГЕРБ !!


17 Октомври 2023 14:43 | Вицо
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Камбата ще е кмет на блг


17 Октомври 2023 14:56 | гербаджия
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Аз ще гласувам за Танас Киряков Войводата


17 Октомври 2023 16:16 | Бкп
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Докато дана и новаков са в ГЕРБ няма подкрепа за илко. Тези двамата съсипаха герб.


17 Октомври 2023 16:35 | От село с гордост
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тая с !!! Ще се пръсне от злоба


17 Октомври 2023 17:06 | Дебелия
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Коментарите се пишат от инспектората под строй! Жителите на Благоевград си заслужават Илко за кмет не им трябва друг. На такива глупави хора това им е достатъчно.


17 Октомври 2023 18:08 | По
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

По добре Илко отколкото Камбитов. Не само крадец, но и патологичен лъжец. Друго си е Хиха да назначава сервитьрки и друга папплач. Една хинина шефка ми рече, преди ти беше с връзки, сега аз. То на идиот какво да обясниш, че преди време, даже и сега някъде може без връзки, То е свикнали с връзки.


17 Октомври 2023 18:40 | ���ДЖУСА
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

ИМАМ ЧУСТВОТО ЧЕ СЪМ НА ФЕСТИВАЛА НА ПОЛИ..... ТИЧЕСКАТА ПЕСЕН АЛЕН МАК П. П. ТОЛКО МНОГО СВЕТИТЕ В ЧЕРВЕНО....


17 Октомври 2023 19:19 | Зона Ц
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

За Атанас Киряков сме с бюлетина номер 60
Най- после да си имаме кмет джумалия


17 Октомври 2023 20:34 | до БКП
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Не Дана и Новаков, а Роска водоноска съсипа Герб. Нейната алчност и себелюбие са безгранични. Тя действа на принципа- след мен и потоп. Алчна егоистична лелка, която не дава път на младите.


17 Октомври 2023 21:21 | Йън Джеймс РЪШ
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Илко СТОЯНОВ ми е ЛИВЪРПУЛ.... газене и мачкане на 29. 10. УСПЕХ КМЕТЕ !!


17 Октомври 2023 21:27 | Караваната на Кончето.
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Ние сме за Киряков за кмет и Пепи Михтарски за общински съветник !!


17 Октомври 2023 23:28 | djumalia.
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

kafiaviat e obe6tal goliama suma na tikvata i nie triabva da ia pokriem ako toi stane kmet. pomislete djumalii .ne pozvoliavaite na tozi mangal dni zarobi decata.


18 Октомври 2023 01:31 | Мина
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Леле, леле не вярвах, че има толкова безмозъчни същества в Благоевград.


18 Октомври 2023 11:55 | Брежанец
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Апостолакис от Симитли е крадец. Открадна с поставени лица целия център на Симитли . Махай се крадльо и си гледай многото деца.


18 Октомври 2023 23:09 | djumalia.
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

tikvo tikvo, tozi dob1r rezultat deto go t1rsi6 6tete spasi ot zavora. a kafiaviat 6te ni zarobi decata. no djumalii niama dago pozvolim.


19 Октомври 2023 11:57 | Боби
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И Камбитов и Илко са лъжци и манипулатори. Насо е известен като насо крадеца. По крадлив кмет не сме имали. И двамата имат администрация, която се държи с гражданите като с роби. Всеки има право да кандидатства за работа в общината при равни условия. Но не и при тях, нямат приемен ден. Хиха има похват на феодал. Най големият манипулатор е насо крадеца, и лъжица. Господ да пази Благоевград от насо. Насо получи комисион от затварянето на цигарената фабрика.


20 Октомври 2023 17:03 | нина
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Андрей и Савеклиева си сложиха хора за общински съветници на първите места които нямат и понятие от работата нито нужното образувание да са там




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар