ББЦ продължава с добрите дела: Кандидат-депутатите Св. Танчев и С. Гълъбов занесоха дарение в санданското село Дамяница

25 септември 2014 11:15   12 коментара   9146 прочита


Кандидатите за депутати от ПП "България без цензура" Светлин Танчев, водач на листата на партията в Първи МИР, Област Благоевград, и Сотир Гълъбов, четвърти поред, посетиха днес Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в село Дамяница, Община Сандански.

Гостите бяха посрещнати от г-жа Стефка Марковска и г-жа Веселина Ковачева, класен ръководител на Сотир Гълъбов в миналото.

Кандидатите за депутати дариха на преподавателя по физическо възпитание Борислав Иванов футболни и баскетболни топки, а на г-жа Марковска - комплекти с книги, съдържащи фототипно издание на "История славянобългарска" и луксозната "Символите на България".

Стефка Марковска показа на Светлин Танчев и Сотир Гълъбов училищни кабинети, както и прекрасната етнографската сбирка, обогатявана непрекъснато вече 15 години с помощта на хората от село Дамяница и района.

Светлин Танчев сподели, че в сбирката има наистина безценни експонати и пожела на домакините да я развиват и обогатяват със същата любов и постоянство.

В кабинета на директора на училището Димитър Кехайов, който отсъстваше заради служебен ангажимент, Светлин Танчев се поинтересува за историята на училището, от което остана силно впечатлен.

Светлин Танчев и Стефка Марковска споделиха общата тревога от обезлюдяването на селата и намаляване броя на децата, които се обучават в местните училища.

"Една от основните причини за неблагополучията в образованието са делегираните бюджети, това трябва да се промени. Въпреки това ние се справяме с трудностите и не сме допуснали това да се отрази върху качеството на образованието в Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в село Дамяница. Твърдя, че при нас то не остстъпва на градските училища", изрази категорично мнение Марковска.

 

12 коментара
25 Септември 2014 11:26 | камен калинов
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Евала бре, ако през целия си мандат депутатите са така активни в дарения на училища, читалища, сдружения с нестопанска цел и др. такива учреждения, които се грижат за запазване на българският дух, нещата ще тръгнат на добре. Лично аз ще ви гласувам кредит на доверие, вярвам, че няма да ме предадете, както и всички ваши избиратели и целия български народ.


25 Септември 2014 11:57 | ОЧЕВИДЕЦ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)


В село Беласица се продава яко НАФТА от работници от РАСТЕР ЮГ, а ние от Петричка община плащаме за това и никой не взима мерки.


25 Септември 2014 12:15 | Пламен
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Аз така като гледам само ББЦ се занимават с благотворителност и то ежегодишно, а не като другите само преди избори


25 Септември 2014 12:16 | Мартин
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

В ББЦ кандидатите са преди всичко хора! Винаги в услуга на народът! Успех на изборите!


25 Септември 2014 12:28 | Доктор
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

По делата ще ги познаете, както се казва в библейския текст. Успех с добрите дела!


25 Септември 2014 12:48 | Галя
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Нека вземат пример останалите политици!!!


25 Септември 2014 14:10 | андрешко
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

единственото добро дело, което могат да свършат от ббц, е да изритат дудука и другите продажници покрай него и да започнат на чисто! иначе всичко е популизъм и измама! ще се уверите след изборите, когато установите, че всъщност сте избрали местан, пеевски и палев, дето пак ще ви го турят за губернатор!


25 Септември 2014 14:12 | андрешко
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

коментарите, подкрепящи дудука, си ги пишат лично календарска и семейните и приятели!


25 Септември 2014 16:02 | Да не дава Господ
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Да не дава Господ, някои от тея криви главуди да се домъкне до власта. Найстина не искам да си помисля, че има хора който с ясно съзнание ще гласуват за тези мишоци. Това са криминално проявени лица все пак.... Хора събудете се бе, срамота е някой от тея отрепки да оправлява, това са шепа неграмотници и простаци.... Това ще е сериозно бедствие. ТНе ка да не го допускаме. Вижте само кой са от Сандански и си направете сметка каква е цялата им смешна партия, това е недопустимо да са там.


25 Септември 2014 17:54 | зу цу
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. "Хората, които имат присъда на първа инстанция, трябва да стоят в ареста". Това е позицията на Бойко Борисов, изразена в качеството му на министър-председател преди малко повече от година. - See more at: http://pirinsko.com/5-ma-agenti-na-ds-i-edin-s-prisyda-sa-kandidatite-za-narodni-predstaviteli-ot-pp-gerb-za-43-to-narodno-sybranie-5386.html#sthash.IgesvSW4.dpuf


26 Септември 2014 07:26 | михаlo
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

С Балгариа е сваршено щтом и дамианскиа е кандидат за депутат. ццццц маико мила.


26 Септември 2014 12:34 | ХАХА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Каква гнусутия депотат ми се зел да става... хахах Тая държава си заслужава теглото то е ясно.... щом такива хора като тоя келеш от дамяница ми тръгнали за депутати, тоя по-става за "дупедад" хахахах плачевно е положението по-скоро бих гласувал за турците от колкото за тея олигофрени с тежка форма на "Даун" и паралич.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар