Новините на югозападна България
  
   РегистрацияЗабравена парола

Социалното предприятие за производство на хартиени пликове в Банско промотира дейността си в дните на джаз фестивала


12 август 2017 10:02  2 коментара   2310 прочитаСоциалното предприятие за производство на хартиени пликове към община Банско използва дните на провеждане на най-популярния летен музикален фестивал в България – Банско Джаз Фест, за да популяризира своята дейност с рекламна шатра.

Предприятието е създадено със средства от европейските фондове с основната цел да спомага за повишаване качеството и заетостта на младите хора в неравностойно социално положение. В него за заети шест лица в неравностойно положение, потребители на Защитените жилища в Банско.

„Създаването на трайни трудови навици и умения, развитието на мотивацията им за постигане на конкретни цели чрез трудово-терапевтична дейност са сред основните ни задачи за интеграцията на младите хора с психо-физични и интелектуални затруднения” коментира инициативата кметът Георги Икономов.

„Социалното предприятие се стреми да популяризира дейността си, да демонстрира една ефективна трудово-терапевтична дейност, която освен това има реална реализация на пазара и произвежда екологичните хартиени пликове. Произвеждат се голям асортимент от хартиени пликове, подходящи за заведенията за бързо хранене, хранителните магазини, аптеки, хотели, и то на конкурентни цени” допълни още той.

Още за: предприятие  пликове  община  Банско Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


2 коментара

12 август 2017 18:10 | Търговец /не Рошков/
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Монтифону-у-уф, много евтин P. R. си правиш, както винаги. Кажи от кога тази машина е в Банско, защо й спря производството, когато си присвои властта, защо толкова години - НИЩО и сега-"Хоп-ето ме и мен"?!?! Много обичаш да се изтъкваш, че ти си сътворил Света и всичко започва и свършва с теб. Глупак! Не показвай шатрата! Покажи магазини, заведения, аптеки..., където се употребяват въпросните хартиени пликове! Иначе рекламата стои добре с добре подбрано рекламно лице - Никола Борисов Вапцаров. Сигурно той е осигурил хартията от завода в Кочериново, където е работил чичо му?!


14 август 2017 07:54 | Мнение
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Един подобен P. R. в никакъв случай НЕ Е в полза за добрия имидж на въпросния кмет.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.