Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

—кандално! ќбщински€т съветник д-р јл.  остов на прицел: ѕровер€ват болничните му в –«» -Ѕлагоевград, директорката Ћ. ѕавлова вкара ќЅ— —имитли в јдминистративен съд


12 октомври 2017 14:28  20 коментара   10440 прочитаќтказват на директора на –«» Ћена ѕавлова достъп до обществена информаци€.  ак д-р  остов е съвмест€ва две работни места и получавал възнаграждение?!  ой издаде болнични€ му лист след дело за обжалване на забележка


ќбщински€т съветник от —имитли, докторът в –«» Ѕлагоевград јлександър  остов, е обект на спешна проверка, назначена от директора на –«» - Ѕлагоевград Ћена ѕавлова.

ƒ-р ѕавлова започна преди дни проверка на болнични, депозирани от д-р  остов, ден след като се €ви в съда, обжалвайки наказание, наложено му от директора ѕавлова.

ѕоводът за проверката са и отсъстви€ от работа в –«», присъствие на сесии на местни€ парламент в —имитли, без да е подадена молба за ден отпуск.

÷€ла година докторът е и общински съветник, получава възнаграждение от ќЅ— —имитли и паралелно от –«», без да има депозирани молби за отпуск от –«» в дните на заседани€та на ќЅ— —имитли. ¬ хода на проверката обаче възникнаха необ€сними пречки.

ƒиректорът ѕавлова е изискала от общински€ съвет информаци€ колко пъти е присъствал д-р  остов на заседани€та на ќЅ—, но такава е била отказана, затова т€ е поискала намесата на јдминистративен съд, който то да се произнесе по този отказ.

ƒ-р  остов е наказан и за нарушение по служба и той обжалва, това ги изправи един срещу друг с директорката в съда. ¬еднага след заседанието на магистратите д-р  остов изл€зъл в болнични..

—кандалът ще се разраства, тъй като јлександър  остов, не отговар€ на телефоните си, за да об€сни, кое е наложило отсъствието му от работа в –«» и комуникаци€та с него се осъществ€ва изключително трудно, казват колегите му.

»мето му обаче изплува като един от кандидатите за шефски€ пост в –«». ѕрипомн€ме, че д-р  остов бе спр€ган и за директор на ћЅјЋ Ѕлагоевград преди време, докато бе заместник-директор на болницата. ѕрез 2009 година името му нашум€, след като бе отстранен от общински€ съвет в —имитли заради системни и неоправдани отсъстви€ от сесиите.

¬ момента името му отново се разв€ва като кандидат за шефски€ пост в –«», където бе об€вен конкурс за директорското м€сто.

¬ени »ванова

ќще за: јл.  остов  проверка  –«»  Ћена ѕавлова ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


20 коментара

12 октомври 2017 16:08 | ццццц
ќценка:
19
 (
31
 гласа)

то€ само иска да лапа. за чеп за зеле не става


12 октомври 2017 16:27 | 000
ќценка:
3
 (
15
 гласа)

 ой става? Ћена или лаке€  ало€нов?


12 октомври 2017 18:34 | ...
ќценка:
15
 (
25
 гласа)

ƒ-р  остов, кой е той???
Ќ€ма един работен ден като хуманен лекар!
Ѕеше военен лекар, там легенди се нос€т за него!!!
—ега и директор на –зи иска да става.
“ой горкички€ за нищо не става освен доноси да пише!


12 октомври 2017 19:28 | !!!
ќценка:
15
 (
23
 гласа)

Ћипсата на адекватно правосъдие от години в Ѕългари€ прави такива като този  остов нагли, надменни и... н€мам вече думи. —ега пък ще почне едно плюене към ѕавлова, ко€то иначе си разбира от работата, наказва такива кръшкачи, плю€чи, некадърници, злобари и крадци, да наистина там има хора, които просто крадат - служебно време и не само. ј  остов действително за нищо не става, една шушумига дето слухти от къде могат да "паднат"пари, като от общински€ съвет в —имитли например.  ъде ли не обикал€ през годините и никъде не се задържа, особено там, където тр€бва да се работи и да се поема отговорност!


12 октомври 2017 19:31 | ƒо .....
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

“ой да не ти е кметът, който се титулува доктор, ама никой не знае по какви болести, ха ха


12 октомври 2017 20:37 | 111
ќценка:
6
 (
16
 гласа)

 остов си е  остов просто да иде н€къде да се лекува!!!!!


13 октомври 2017 07:52 | ≈ —ѕ≈–ƒ
ќценка:
1
 (
9
 гласа)

ƒр ѕавлова в Ѕлагоевград знаем за това че ако решите с  остов е свършено само да помолите ƒ. ѕ. в –ј…ќЌЌј“ј много бързо се задействаха лично шефката браво на вас. ўом в √≈–Ѕ започнаха определени личности да говор€т колко сте добра.
Ћично «дравни€ ћинистър за€ви че ¬Џѕ–ќ—Ќј“ј ƒќ “ќ– ј е един от много малкото му колеги които се справ€т с работата отлично.


13 октомври 2017 08:27 | кќ…
ќценка:
8
 (
18
 гласа)

 остов, е един интереси€, който мисли само за постове, а не за работа. Ќа то€ толко му се работи, колкото му се умира. ћазник мръсен.


13 октомври 2017 08:30 | велик
ќценка:
12
 (
18
 гласа)

 остов е пенсионер и да си гледа пенсионерите, а не –«». “о€ иначе е толкова последователен, че като си набележи едно м€сто посто€нно го преследва.  олко пъти се кандидатира и за  мет на —имитли. ћишок пълен, мрънкало гол€мо, но претенциите само огромни. “ози не го искат у селото, а той на мегдана иска да излезе.


13 октомври 2017 08:33 | ¬инету
ќценка:
8
 (
18
 гласа)

 остов, е такъв страхливец ƒ-р ѕавлова, че ще се на ака, ако му искараш кърливите ризи. —къса си задника за да стане ќбщински съветник, па макър и от друга парти€ и на кра€ нито е ќбщински съветник, като такъв, нито работник, като работник в –«». ¬ън от администрациите на такива плазмоди. ѕаразити на обществото, като  остов не са нужни на данъкоплатците.


13 октомври 2017 20:05 | ƒо велик - комплексара
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

—лучайно да не го обърка с кметтът, който всъщност лъщи нечистоплътно, мазно, мазно, а? ха ха


13 октомври 2017 20:51 | колежка
ќценка:
-6
 (
18
 гласа)

 остов нито е мазник, нито мързелив, нито некомпетентен, просто не се вписва сред мръсниците. „естен, коректен с много повече положителни качества от всички които го плюете взети заедно.
 остов ти си прекрасен човек - знаеш го.
Ћена е въртиопашка


13 октомври 2017 21:36 | симитли€
ќценка:
9
 (
15
 гласа)

—ашо  остов не може да е лекар, защото никога не е работил като такъв, просто никога не е лекувал. разнас€л е папки, козирувал е, развеждал е войници по болниците... това е правил. Ќе може да е политик, доказват го резултатите от изборите, в които е участвал. Ѕезрезултатно! Ћипсват му качества, за това. »ска да е управленец?  ак, с какво и кого, ще управл€ва? Ќа базата на какво, на кого, защо и как? ѕопитайте ўерев, би ли го назначил в ѕулс, ѕоли, да го назначи за свой заместник, или Ћена... за какъвто и да било... —ашо, харчи си, с достойнство, пенси€та, достатъчна ти е... може би и ти е много...


13 октомври 2017 23:01 | ++++
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

 ато чета коментарите и двамата са пенсионери. ƒа си ход€т, за да се даде път на младите и кадърни „ќ¬≈÷», защото все още има такива в Ѕългари€.


14 октомври 2017 06:54 | ...
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

ѕравилно, може ли пенсионер от години, военен да се назначава на длъжност зам. директор. Ќека работи но на н€каква по ниска позици€. ƒържавата е мащеха за кадърните и рай за некадърници като този"лекар".


14 октомври 2017 08:28 | 123
ќценка:
1
 (
9
 гласа)

ћЌќ√ќѕј–“»…Ќј Ћ»„Ќќ—“ ≈ Ћ≈Ќј ѕј¬Ћќ¬ј .“ќ Ќ≈ Ѕ≈ -Ѕ—ѕ, Ќƒ—¬, ƒѕ— . Џƒ≈“ќ »ћј  ≈Ћ≈ѕ»– -“јћ —ћ≈. ƒј ѕ–ќ¬≈–я“ Ќ≈…Ќ»“≈ ЅќЋЌ»„Ќ» ќ“ ѕ–≈ƒ» 2 √ќƒ»Ќ»,  ќ√ј“ќ Ѕ≈Ў≈ —¬јЋ≈Ќј ќ“ ѕќ—“ј. ƒј —» ”—ѕќ ќ» » ƒј —» √Ћ≈ƒј —“ј–»Ќ»“≈ » ѕ≈Ќ—»я“ј


14 октомври 2017 09:05 | blagoevgradutre.bg
ќценка:
0
 (
6
 гласа)

"миналата година д-р Ћ. ѕавлова бе в продължителен болничен и около 9 месеца не бе на работа'' 28. 10. 2015 ¬ стати€''' ”волниха –«» шефа в Ѕлагоевград д-р Ћена ѕавлова''


14 октомври 2017 15:34 | 555
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

абе тука има ли ръководство на герб, да си огледа кадрите. то ташкова в зеделието любовница, красо ро€чки си прави каквоти си иска, директора на нои, съпругата му в земеделието, защото не се справи в болницата, на иво николов съпругата на топло м€сто работи, всички любовници намерени по заведени€та на н€кои от герб. ако ръководството на герб не вземе мерки, следващи път ще пиша до бойко борисов всички ти€ мърсотии които стават в благоевград. ќЅ≈ўј¬јћ ¬».


14 октомври 2017 22:06 | ...............!
ќценка:
-1
 (
7
 гласа)

¬ие подлоги на ѕавлова не си ли давате сметка -с ¬ас може да постъп€т така както т€ постьпи с ≈ва, √ергана. Ќевсте и  метски. ¬реме е да почнете да мислите- какво правите, какво пишете и какво подписвате.


14 октомври 2017 22:18 | ...............!
ќценка:
-1
 (
5
 гласа)

"следващи път ще пиша до бойко борисов"- пиши, че ѕавлова уволн€ва председател на обшинска структура и членове на √≈–Ѕ, а назначава хора на ƒѕ—.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.