Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

»нцидент в ѕетрич посред б€л ден, кучета нападнаха две деца


13 септември 2017 12:24  1 коментар   3323 прочитаƒве различни кучета нахапаха деца в ѕетрич посред б€л ден. ѕърви€т инцидент станал, когато 7-годишно дете си играело в градинка пред блока, в който живее и преминавайки покрай кучето, без да очаква озвер€лото животно го захапало за за крака. —амо бързата намеса на родителите предотвратила по сериозни последстви€.

¬чера, в късни€ следобед, дете от петричкото село ѕървомай, е ухапано от домашни€ любимец на баба си и д€до си. “о също се е отървало с леки наран€вани€.

ƒвете деца са постъпили в спешни€ център в ѕетрич, където раните им са били обработени. ѕоставени са им ваксини против б€с и са освободени за домашно лечение.

јни √еоргиева

ќще за: кучета  инцидент  деца ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

13 септември 2017 14:30 | ƒо  мета на ѕетрич
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

ƒо  мета на ѕетрич:гр. ѕетрич е евр. град, на две граници и е посещаван често от гръцки и македонски граждани. недопустимо е в 21 век, деца да бъдат хапани от улични кучета или такива собственост на граждани, които не взимат мерки за безопасност на хората, осебено деца. ¬иждам всеки ден или надвечер, как млади момичета, които не могат да ги удържат, а и др. хора, разхождат кучетата си свободно в градинки, парка с/у ѕ–—, по але€та за ¬одосхващането. »ма и такива, които ги вод€т с дълъг повод, но без намордник и при разминаване с хора, кучето може да ги нападне, както е и ставало.  учето има остри зъби, €ка захапка и е опасно да се разхожда м/у хората, дори в ÷ентъра на ѕетрич. √-н  мет, издайте писмена заповед, да се разпространи- за безопасност от кучета в града ни. «наете, че всеки пострадал от улично куче, има право да осъди ќбщината за обещетение.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.