Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

≈динадесетокласник от гимнази€та по »кономика в  юстендил спечели стипенди€ за уникално есе


23 ноември 2013 13:12  2 коментара   9480 прочита≈динадесетокласникът от ѕрофесионалната гимнази€ по икономика и мениджмънт “…ордан «ахариев” в  юстендил – ћарио ≈милов спечели стипенди€ от фондаци€ “1000 стипендии”, в областта на хими€та и биологи€та.

Ќаградата на ћарио е 500 лева лв. и подарък книги за 200 лева, об€сниха преподавателите му, като допълниха, че ћарио, на когото остава още една година в училище усилено се готви за кандидат студентски изпити в ћедицински€ университет в столицата.

ќсвен ћарио, още един от учениците на —илви€ √еоргиева е с поощрение от фондаци€ “1000 стипендии”. Ќеговата награда са книги, съобщи преподавателката по биологи€ от икономическата гимнази€ на  юстендил.

ћарио ≈милов и —ветослав √еоргиев са участвали в конкурса на фондаци€та с есета по тема, избрана от т€х, като изисквани€та са текста да е до 1000 думи, а участниците подават —V-та на сайта на програмата, об€сниха от школото на отличените ученици.

ƒаниел ÷ветков

ќще за: ћ. ≈милов  стипенди€  фондаци€ ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

23 ноември 2013 16:57 | 1
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

Ѕраво! » още много успехи!


23 ноември 2013 19:53 | s_rusimova
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

—типенди€та е в областта на биологи€та, книгите са също към наградата, а не подарък, а аз съм все още —илви€ ѕетрова, а не √еоргиева- иначе успехът е очевиден!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.