Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо Ѕърза пица с €йца «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

«вездата на българското плуване и клуб ¬ихрен —андански јнтъни »ванов с 10 старта на държавното


27 юни 2018 11:04   2961 прочитаЌай-добри€т български плувец јнтъни »ванов ще плува десет дисциплини на държавното първенство за мъже и жени, който ще се проведе на покрити€ 50-метров столичен басейн „ƒиана“ от четвъртък до недел€ (28 юни-1 юли). —ъстезател€т на ¬ихрен (—андански) и Ќиколай ¬акареев ще стартира на 50, 100 и 200 м бътерфлай, 50 и 100 м гръб, както и на пет щафети (4 по 100 м и 4 по 200 м св. стил, 4 по 100 м смесена и на двата микса).

“ўе минем държавното първенство тренировъчно. ¬ подготовка сме за европейското първенство в √лазгоу през август, коментира »ванов. ÷елта пред осми€ в света при мъжете на 200 м бътерфлай и трети при юношите е медал. ѕодготовката му за европейски€ шампионат ще протече в √ърци€. ¬ случай, че плува на всички индивидуални финали на държавното първенство в —офи€, стартовете на јнтъни може да бъдат 15.

—ами€т шампионат е възможност за останалите ни из€вени състезатели да покри€т норматив. ƒосега такива имат още Ћъчезар Ўумков и Ћюбомир ≈питропов в бруста.ќсвен български състезатели, участие в държавното първенство ще вземат и плувци от ¬еликобритани€, ”збекистан, –уси€, ’ървати€, Ћитва, —јў и √ермани€.

 

ќще за: јнтъни »ванов  басейн  първенство ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.