Златковски си почина в конфузния мач на орлетата в Сливен и се отпуши за резервите

11 май 2010 00:16   3108 прочита
З. Златковски
З. Златковски


З. Златковски

Един от футболистите в най-добра форма в “Пирин” Зоран Златковски вкара два гола за вчерашния домакински успех на дублиращия състав с 3:1 срещу резервите на “Сливен”. Предния ден побългареният македонец получи почивка и се разкърши само 30-ина минути в конфузния мач 0:4 между представителните отбори на двата клуба в града на сините камъни. На разположение на треньора на дубъла Венцислав Гочев бяха още 6-има футболисти, подвизаващи се при мъжете в зелено-бяло.

Диян Молдованов откри резултата с глава в 10-та мин., Александър Балездров изравни след половин час игра, след което Златковски узакони превъзходството на своите в 48-та и 77-та мин. Червения цвят на картона на главния съдия Петър Доровски видя в 85-та мин. играчът на гостите Иво Чонгарски за две поредни по-груби влизания. Победата изравни пиринци с петия “Берое” - по 53 точки, но на старозагорци днес предстои домакинство на “Литекс” под Аязмото. На страната на заралии е и предимството в преките двубои с благоевградчани, които са недостижими на 6-та позиция за най-близкостоящите противници ЦСКА и “Славия”.

“ПИРИН-2”: Ганев, Якимов, Ив. Михов, Искрев, Молдованов, Илиев, Кацимерски, Златковски, К. Стоянов, Георгиев, Ст. Костов /Христов, Баханов, Карачанаков/.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар