Защитникът Р. Сандев стана футболист №1 на "Малеш"

03 януари 2011 00:20   4974 прочита
Капитанът Р. Сандев /най-вдясно/ спечели вота на феновете с подгласник Г. Жежев/с вдигнатите ръце/
Капитанът Р. Сандев /най-вдясно/ спечели вота на феновете с подгласник Г. Жежев/с вдигнатите ръце/


Капитанът Р. Сандев /най-вдясно/ спечели вота на феновете с подгласник Г. Жежев/с вдигнатите ръце/

22-годишният капитан събра 140 гласа, с 19 по-малко е вторият Г. Жежев

Централният защитник на “Малеш” Румен Сандев е победител в анкетата “Футболист на 2010” в Микрево, реши електронното гласуване на феновете в клубния сайт. 22-годишният капитан на синьо-червените събра 140 гласа във виртуалната надпревара, която се провежда за първи път в този формат и продължи до последните часове на отминалата година, след като кметът, клубен президент, Валентин Чиликов обяви старта й на 19 декември по време на предколедния купон на отбора. Бранителят печели анкетата за втори пореден сезон, с уговорката че предишния път признанието дойде след непосредствения вот на колегите му в тима.

Втори, с 19 гласа по-малко, остана полузащитникът Георги Жежев. Най-добрите трансферни попадения в лятната селекция на новаците в Западната “Б” група заеха останалите две места в класацията - вратарят Васил Василев заслужи 60 гласа, а голмайсторът Светослав Сакаджийски - 10. Първите трима взеха участие във всичките 16 мача от есенния полусезон, четвъртият пропусна само един. Анализът на призьорите в обратен ред сочи, че 23-годишният таран, дошъл от Сапарева баня, вкара почти половината от попаденията на “Малеш” в първенството и остана на два изстрела от най-точните снайперисти в групата.

34-годишният страж Василев защити ангажиращото си прозвище Дзоф, допускайки по 0,875 гола на мач, като коефициентът му остава под единица дори и при включването на двубоите от купата на България с елитните “Видима” и ЦСКА. 28-годишният Г. Жежев бе обичайният организатор в средата на терена, а капитанът Р. Сандев - несъмнено най-сигурният стълб в ариергарда на микревци. Стесненият кръг на номинираните не позволи и на други футболисти от формацията на Мицански да усетят степента на запалянковското доверие към себе си, което предполага промяна на регламента за следващото гласуване.


Още за: Р. Сандев   футболист   ФК Малеш   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар