Юношите на Пирин отпаднаха след загуба от ЦСКА

08 юни 2015 15:00   5544 прочита


Старшата на ОФК Пирин отпадна от републиканското първенство за юноши старша възраст родени след 1 януари 1996 година след поражение с 0:2 на реванша в осминафиналите срещу ЦСКА. В първата среща в Благоевград резултатът бе 1:1.

Началото на срещата в столицата все пак бе по-добро за Пирин, който отправи първия опасен удар - Радослав Джамджиев стреля над напречната греда. ЦСКА постепенно влезе в ритъм и заигра по-добре. В 17-ата минута Калоян Стефанов от "червените" отправи хубав удар извън наказателното поле, но топката се отби в страничната греда. Оттам нататък ЦСКА пое напълно инициативата до края на полувремето и това даде резултат. Армейците успяха да отбележат два гола в рамките на 5 минути.

Първо успя да се разпише Иван Ангушев в 31-ата минута, който вкара на празна врата, след неубедителна намеса на вратаря на Пирин при първоначалния удар на Едуард Атанасов. След това - в 36-ата минута, гол вкара и Мартин Нинов от асистенция на капитана Кристиян Пешов. През второто полувреме Пирин се опита да отговори, като още в началото Борислав Ганчев проби в наказателното поле, излезе очи в очи със стража на ЦСКА, но не успя да го преодолее.

Като цяло втората част бе по-безинтересна в сравнение с първата, като и двата отбора се задоволяваха с удари от дистанция и със статични положения. В 89-ата минута Пирин остана с човек по-малко, след като за втори жълт картон бе изгонен Борислав Ганчев. Все пак последната възможност в мача бе именно за "орлетата". След грешка в отбраната на ЦСКА Браян Марков излезе сам срещу вратаря, но стражът отново не бе преодолян. В крайна сметка - 2:0 в полза на "червените" и общ резултат 3:1.

Лъчо Петров


Още за: ОФК Пирин   загуба   ПФК ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар