Юношите на “Пирин-Балканстрой” нямат милост, в 8 мача бият 8 пъти

24 февруари 2011 00:16   2506 прочита

Юношеската формация на волейболния “Пирин-Балканстрой” удължи уникалната си серия на 8 победи в 8 мача в първа група от първенството на старшата възраст.

В поредния кръг момчетата на Борис Василев се справиха пред собствена публика с “Марек Юнион Ивкони” в двубой с драматични обрати и тайбрек 3:2 /22:25, 37:39, 25:15, 25:12, 15:11/. Срещата нямаше нищо общо с есенния сблъсък на двата състава в града на барикадите, спечелен с лекота от разложани с 3:0. Домакините излязоха в зала “Септември” с експериментален стартов състав, което позволи на дупничани да си осигурят солиден аванс от два гейма в своя полза.

В първия гостите поведоха с 6:0 и 8:1 и сравнително лесно затвориха частта, а във втория резултатът доближи четиридесетте точки, преди да се излъчи победителят в него. Едва тогава наставникът на пиринци пусна основните си състезатели, които веднага направиха разликата в класите и изведоха отбора си до успеха с категорично цифрово изражение в следващите три части. Поражението беше пето за марекчани от началото на шампионата. В предпоследния кръг от редовния сезон в неделя в Разлог гостува “Миньор” /Пк/, а в Дупница същия ден пристига ЦСКА.


Още за: волейбол   победа   Б. Василев   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар