Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

ёноша на ѕирин подписа с новак в руски€ елит


26 юни 2018 09:30   3112 прочита–одни€т национал ѕетър «анев се размина с ÷— ј - —офи€ и в крайна сметка подписа договор с нови€ член на руски€ елит ≈нисей  раснор€нск.

ќт клуба об€виха официално привличането на опитни€ л€в бек, макар че през последните дни той бе усилено свързван с трансфер на "јрми€та", като дори се говори, че е бил на преговори в —офи€ лично с √риша √анчев. «анев бе част от јмкар през последните 5 години, но отборът фалира и на практика спр€ съществуването си.

ѕреди това той е носил екипите на ¬олин Ћуцк, –асинг ‘ерол, —елта, Ћитекс и ѕирин Ѕлагоевград. Ѕранител€т има и 34 мача за национални€ тим на Ѕългари€. 32 - годишни€т футболист роден в  опривлен започна кариерата си в ѕирин Ѕлагоевград. ƒнес «анев лети за —ловени€, където ≈нисей е на подготовка. “ой ще наблюдава първата контрола на нови€ си тим срещу шампиона на Ѕосна и ’ерцеговина «рински - ћостар.

ћарти »ванов

ќще за: ѕетър «анев  договор  елит ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.