Winbet регистрация дава шанс за залог на мачовете от Световното

28 юли 2022 14:00   5075 прочита


Тазгодишният Мондиал ще се изиграе през зимата, което ни дава чудесна възможност да изгледаме всички мачове. Атрактивните битки започват още в груповата фаза, а Win bet регистрация с бонус вече ви дава множество различни възможности за залог. 

Група D е сред подценяваните, но, според нас, точно там се крие най-голямата интрига. Естествено, настоящият световен шампион Франция е твърд фаворит, но пък всеки от 4-те отбора се намира в топ 40 според класацията на FIFA. Ако приемем, че „петлите“ ще оглавят класирането, битката за второто място ще бъде супер ожесточена. Франция, Дания и Австралия бяха в една група и на последното световно, а сега компания ще им прави и Тунис.  

Едва ли някой е изненадан, че Франция е супер фаворита на Уинбет бг за победа в групата. Техният коефициент е 1.40, което съвсем не ни изглежда като лош залог. Шансовете за 1-во място на Дания са 4. Коефициентът за оглавяване на групата от Австралия или Тунис е съответно 11 и 15. 

Нека споделим и по няколко изречения за различните отбори. 

Франция

Те са на трета позиция в ранкинга на ФИФА и сред фаворитите за спечелване на първенството. Тактиката на Дидие Дешамп е основната въпросителна около „сините“. По-консервативния му подход дразни феновете, а ниската резултатност изнервя потребителите на Уинбет.бг. 

Французите са супер талантливи, а това поколение тепърва ще развие огромния си потенциал. В атака имаме имена като Килиан Мбапе, Антоан Гризман и Карим Бензема, който вероятно ще спечели и Златната топка в края на годината. 

Дания

За някой може и да е изненадващо, но датчаните са в топ 10 в класацията на ФИФА за националните отбори. Страната често е подценявана, но винаги е разполагала със стабилни футболисти. 

В този момент, „червеният динамит“ не разполага с изявени имена, но ефективния им стил бе достатъчен за 9 победи в 10 квалификационни мача. Между тях пък, отборът стигна до полуфинал на ЕВРО 2020 и до 16-финалите на последното световно, където завърши наравно с Франция в груповата фаза. Тогава датчаните вяха изхвърлени от финалиста Хърватия след изпълнение на дузпи. Шансовете им за измъкване и от тази група са доста солидни, а ние ви препоръчваме да заложите на Дания в прогнозите на Уинбет бонус. 

Австралия 

Вече споменахме, че те бяха в една група с Франция и Дания на последното световно (тогава Перу бе 4-тия тим). Австралийците не успяха да спечелят нито един мач, но пък завършиха наравно срещу Дания. 

Австралия се класира за Мондиала, след като „излъга“ Перу на дузпи и ние не виждаме, как те могат да се промъкнат още по-напред. 

„Кенгурутата“ са на 39-то място в класацията на ФИФА, но едва ли ще постигнат нещо в тази група. 

Тунис

Тунис е 30-тият най-добър отбор в света, или поне това ни показва моментната им форма. Отборът има богат опит на Световни първенства – това е шестото им класиране. За тяхно съжаление обаче, нито веднъж не успяха да излязат от групите. 

Тунис стигна до победа над Панама преди 4 години, но не успя да се класира напред след загуби от Англия и Белгия в една от най-трудните групи на състезанието. Тунизийците играят доста бавно, а мачовете им не са от най-вълнуващите. Тази стратегия обаче лимитира доста опонента, а ние ви съветваме да не залагате на резултатни техни мачове в тиражите на Уинбет България. 

Младият талант на Манчестър Юнайтед Ханибал Меджбри ще води отбора. Той има много добър удар от дистанция, който би могъл да шокира някой от по-именитите съперници в групата. 
 


Още за: уинбет   футбол   залог   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар