Втори шанс за кресненеца Десподов в Каляри?

03 март 2020 11:15   7130 прочита


Старши треньорът на Каляри Роландо Маран може да бъде уволнен съвсем скоро, твърди Sky Sport Italia. Тимът на Кирил Десподов започна много добре кампанията в Серия А, но от декември насам изпитва сериозни трудности в шампионата.

Сардинци загубиха седем от последните си десет мача, а последното поражение бе от Рома с 3:4. Според спекулациите в Италия, Маран скоро ще бъде отстранен от поста си, а за негов заместник е гласен бившият треньор на Интер Андреа Страмачони. За последно той бе наставник на иранския ФК Естегал, където играе българският бранител Николай Бодуров.

Промяна в треньорския щаб на Каляри би отворило нова възможност за българския национал от Кресна, Кирил Десподов, който в момента се подвизава в австрийския Щурм, но е собственост на Каляри, пише Pirinsport.com. Той бе пратен под наем в австрийската Бундеслига, тъй като не получаваше достатъчно шанс под ръководството на Роландо Маран. Това обаче може да се промени съвсем скоро, ако той бъде отстранен от поста си. В момента Десподов се възстановява след контузия, а договорът му под наем с Щурм изтича в края на сезона.


Още за: десподов   Каляри   шанс   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар